Kylian Mbappé - 9
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Kylian Mbappé - 9
Ez az ősz amúgy igazi vizsgamunka neki. Jól rászáll most mindenki, bl győztes csapatot rombolt le kislányokat erőszakol stb.. egy kis mentális előszezon neki a 8 évnyi herevakargatás után. Ha beleroppan nem kár érte ha túléli meg nagyot nyerünk vele.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Láss csodát az nem volt les, mert valaki érezte az ütemet mikor kell passzolni.RealRaúl77 írta: Amúgy szidták itt Modricot páran, de azért adott egy két remek labdát ennek az úriembernek.
Ott már jogos a balfasz bappizás, mert illett volna berúgni, ha már a GYámál is pl bevágta nullaszögből .
Nem illik.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Amúgy szidták itt Modricot páran, de azért adott egy két remek labdát ennek az úriembernek.Steve írta: Ebbe a topicba én csak annyit írnék, hogy azért azt megnéztem volna ma, hogy Kroos ugratja ki és osztogatja neki, vagy Vininek a labdákat..
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Ebbe a topicba én csak annyit írnék, hogy azért azt megnéztem volna ma, hogy Kroos ugratja ki és osztogatja neki, vagy Vininek a labdákat..
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Ancelotti: "Mbappé? He could have scored 3-4, we need more accuracy. The offsides are normal with their high line."
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
-
A Barca ellen többnyire mindig nagyot ment. Ha meg balf.szkodott más meccsen, Ronaldo megoldotta.ziro4vr írta:Szerencsére Benzemának pl sosem volt ilyen meccse. Sajnos a sok balfasz vak fórumozótól ennyi tellik.Dupla D írta: Én nem érzem ezt katasztrófának. Kurvára nincs szerencséje, de látszik, hogy ő legalább helyzetbe tud kerülni. A tavalyi Bellingham inverze, akinek akkor minden is bement. Csak azokat a helyzeteket nem rúgdosta be, ami nem volt les.
- BlancoMark
Szerintem nem a jateka a legaggasztobb, hanem a mentalitasa. Jatekban barmikor lehet jobb, de kozben meg azt latjuk es halljuk, hogy:Kerlon írta: Szerintem csak megunta, hogy mindneki gondolkozas nelkul irja, amit ir es megsem akarja erteni a masikat.
Meg, hogy sokan szarul latjak.
-bulizgat
-nem akarja minden meccsen kepviselni a valogatottat mert Aranylabdat akar nyerni (Ronaldotol mikor lattunk ilyet?), (nem inkabb a csapatcimekre kene helyezni a hangsulyt?)
-setalgat, tizedannyit presszingel mint Vini vagy barki mas a csapatban
- dekoncentralt
Mindezt azok utan, hogy elcseszett 6 evet a karrierjebol azert, hogy 100 millio euro helyett 500 millio legyen a szamlajan.
Ugyhogy szerintem jogosak az aggodalmak, hogy vajon mennyire olyan karakter akiert ennyire allint kellett tolni taktikailag es minden teren. Ahogy anno Hazardnal is igy indultak a dolgok az elejen. Egy kis sajtburger, egy kis sorhas, aztan mondtak, hogy jo jo de majd szezon kozben mas lesz a mentalitasa. Ott sem lett.
- RealMadridFanatic
Szar ugy, ezen atlatnak a modik.ziro4vr írta:Épp ki ki akarom baszatni magam mert elég volt, ne rontsd el.Kerlon írta: Szerintem csak megunta, hogy mindneki gondolkozas nelkul irja, amit ir es megsem akarja erteni a masikat.
Frusztrál, hogy anno konstruktív eszmecserékre is volt itt lehetőség, ma csak csordaszellem van.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
Engedd el, en is megpihentem mar felig. Lehet meg kiserikkel is leulok egyszer egy sorre.ziro4vr írta:Épp ki ki akarom baszatni magam mert elég volt, ne rontsd el.Kerlon írta: Szerintem csak megunta, hogy mindneki gondolkozas nelkul irja, amit ir es megsem akarja erteni a masikat.
Frusztrál, hogy anno konstruktív eszmecserékre is volt itt lehetőség, ma csak csordaszellem van.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Neeee… es tenyleg… ezen a meccsen tenyleg az argentint idezte.ateeemadrid írta: Higuain
- ziro4vr
Épp ki ki akarom baszatni magam mert elég volt, ne rontsd el.Kerlon írta: Szerintem csak megunta, hogy mindneki gondolkozas nelkul irja, amit ir es megsem akarja erteni a masikat.
Nem illik.
Szerintem csak megunta, hogy mindneki gondolkozas nelkul, erzelembol irja, amit ir es megsem akarja erteni a masikat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kerlon 2024. október 26., szombat 23:15-kor.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- BlancoMark
Ki bantott, hogy ilyen primitiv modon beszelsz mas emberekrol?ziro4vr írta:Szerencsére Benzemának pl sosem volt ilyen meccse. Sajnos a sok balfasz vak fórumozótól ennyi tellik.Dupla D írta: Én nem érzem ezt katasztrófának. Kurvára nincs szerencséje, de látszik, hogy ő legalább helyzetbe tud kerülni. A tavalyi Bellingham inverze, akinek akkor minden is bement. Csak azokat a helyzeteket nem rúgdosta be, ami nem volt les.
- ziro4vr
Szerencsére Benzemának pl sosem volt ilyen meccse. Sajnos a sok balfasz vak fórumozótól ennyi tellik.Dupla D írta: Én nem érzem ezt katasztrófának. Kurvára nincs szerencséje, de látszik, hogy ő legalább helyzetbe tud kerülni. A tavalyi Bellingham inverze, akinek akkor minden is bement. Csak azokat a helyzeteket nem rúgdosta be, ami nem volt les.
Nem illik.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Én nem érzem ezt katasztrófának. Kurvára nincs szerencséje, de látszik, hogy ő legalább helyzetbe tud kerülni. A tavalyi Bellingham inverze, akinek akkor minden is bement. Csak azokat a helyzeteket nem rúgdosta be, ami nem volt les.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric
Ki a 9-es? Endrick?RealVazquez írta:Nem áldoztunk be semmit. Inkább ugy fogalmaznék, hogy nem alkalmazkodtunk kellokeppen ahhoz, hogy Kroos kiesett es erkezett egy rendes kilences. De nincs helye, folyamatosan Vinivel fogjak egymast, Bellingham erzi jol magat latvanyosan, a vedekezesunk hetrol hetre botrany. Nyilvan sok a serules, de tavaly is sok volt, es a tobbi csapatnal is kulcsjatekosok esnek ki.untouchable írta: Ezért a játekosért kellett beáldozni a tavalyi nem kifejezetten látványos, de stabil és eredményes taktikánk?
Itt ma negyet rughattunk volna az elso felidoben, aztan kicsuszott a meccs az iranyitasunk alol. Ancelotti is elbaszta, hogy levitte a ket franciat, holott ok nagyon jok voltak kozepen. Erthetetlen hiba.
Mert ez a balfasz francia kiskirály sose volt az.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Kevesebb bulizás több munka és alázat. Talán akkor megérdemelnéd a 9-ey mezt. Ez a teljesítmény ritka gyenge.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Nem áldoztunk be semmit. Inkább ugy fogalmaznék, hogy nem alkalmazkodtunk kellokeppen ahhoz, hogy Kroos kiesett es erkezett egy rendes kilences. De nincs helye, folyamatosan Vinivel fogjak egymast, Bellingham latvanyosan nem erzi jol magat, szaladgal ossze vissza, nem talalja o sem a helyet, a vedekezesunk pedig hetrol hetre botrany. Nyilvan sok a serules, de tavaly is sok volt, es a tobbi csapatnal is kulcsjatekosok esnek ki.untouchable írta: Ezért a játekosért kellett beáldozni a tavalyi nem kifejezetten látványos, de stabil és eredményes taktikánk?
Itt ma negyet rughattunk volna az elso felidoben, aztan kicsuszott a meccs az iranyitasunk alol. Ancelotti is elbaszta, hogy levitte a ket franciat, holott ok nagyon jok voltak kozepen. Erthetetlen hiba.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára RealVazquez 2024. október 26., szombat 23:01-kor.
-
Mbappe who.