Mert a spanyol kis csapatok támadói háttrébb védekeznek, mint a barca védelme, magyarán nincs terület.wZoLee7 írta: Ha a szezon elejétől hasonló kiugratásokra játszanánk mostanra csukott szemmel tudnák a társak, hogy MBappe megrezdül és lehet indítani mert olyan kurva gyors. Csak a meccsek 90%-án nem látsz tőlünk kiugratást úgy meg rohadt nehéz. Jó volt az első félidei taktika? Igen. Carlo hibája, hogy az idei aranylabda legfőbb várományosa 5 méterről a kaput sem találja el és a szent statisztikában ez nem kaput talált lövés...Az edző sara a 2. félidő volt részben, az 1. nekem abszolút tetszett taktikailag
Edző és vezetőség
Re: Edző és vezetőség
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ha a szezon elejétől hasonló kiugratásokra játszanánk mostanra csukott szemmel tudnák a társak, hogy MBappe megrezdül és lehet indítani mert olyan kurva gyors. Csak a meccsek 90%-án nem látsz tőlünk kiugratást úgy meg rohadt nehéz. Jó volt az első félidei taktika? Igen. Carlo hibája, hogy az idei aranylabda legfőbb várományosa 5 méterről a kaput sem találja el és a szent statisztikában ez nem kaput talált lövés...Az edző sara a 2. félidő volt részben, az 1. nekem abszolút tetszett taktikailag
- mocsok
Raisen.
Ha úgyis facebookrol hozod a hozzászólásaid, miért nem ott irkalsz?
Tőled különösen rosszul fest, hogy minden második hozzászólásodban hülyézel meg idiótázol játékosokat, edzőket, szakembereket.
Ha úgyis facebookrol hozod a hozzászólásaid, miért nem ott irkalsz?
Tőled különösen rosszul fest, hogy minden második hozzászólásodban hülyézel meg idiótázol játékosokat, edzőket, szakembereket.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Ancelotti: “I do NOT regret my gameplan”.
“I have been in football 48 years, so I'm not wrong when I tell you that the 1st half was GOOD ONE”.
Hülye.
Ancelotti: “Last time we lost 0-4 to Barça, we won La Liga and the Champions League”.
Megőrült.
Lesson learned well. 1.félidőben 1 kapura lövés. Az tényleg jó, tényleg elég? 8 les állás, az úgy normális?
A kései szar cseréket ne is emlitsük.
Leszedi a két vkpt. Egynek maradnia kellett volna, Valverde hulla fáradt, soha semmit nem pihen.
Mbappé pad. Egy normális világban persze. CR is került oda, bár ő pihentetés céljából tavasszal, de tűrte. Bár helyette volt más. Itt nincsen. Rettentő szűk a keret minősége... Joselu és Nacho is krvara hiányzik, pedig egyik sem klasszis, de olyat adtak ami hiányzik.
A régi 4231 kéne, nem más hülyeség.
“I have been in football 48 years, so I'm not wrong when I tell you that the 1st half was GOOD ONE”.
Hülye.
Ancelotti: “Last time we lost 0-4 to Barça, we won La Liga and the Champions League”.
Megőrült.
Lesson learned well. 1.félidőben 1 kapura lövés. Az tényleg jó, tényleg elég? 8 les állás, az úgy normális?
A kései szar cseréket ne is emlitsük.
Leszedi a két vkpt. Egynek maradnia kellett volna, Valverde hulla fáradt, soha semmit nem pihen.
Mbappé pad. Egy normális világban persze. CR is került oda, bár ő pihentetés céljából tavasszal, de tűrte. Bár helyette volt más. Itt nincsen. Rettentő szűk a keret minősége... Joselu és Nacho is krvara hiányzik, pedig egyik sem klasszis, de olyat adtak ami hiányzik.
A régi 4231 kéne, nem más hülyeség.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Mi a gondolat abban, hogy 442-t játszik a csapat, és nem Valverde a szele, hanem Bellingham?
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Én egyetem, meló, és minden miatt kihagytam pár évet a triplázás után, tavaly tavasszal ültem le apámmal újra hosszú évek után szurkolni Bilbao elleni spanyol bajnokin. Utána jött nem sokkal a City elleni negyeddöntő.ToniKroos írta:Ha neked ennyi elég akkor azt is elfogadom, nekem legalább annyira fontos, hogy év közben is jól szórakozzak a meccseken. Sőt ha szép játékkal kiesünk azt nyugodt szívvel el tudom fogadni. De ezt ami most megy, meg már tavaly is az nekem nem tetszik. A keretben sokkal több van, mint amit Ancelotti kihoz belőle. Szerintem simán lehetne itt űr focival nyerni, csak ahhoz egy irányba kellene terelni a csapatot. Ancelotti ehhez kevés, legkésőbb nyáron remélem jön Xabi.Sierra írta:
Lehet sorolni a csapatokat, ki hany bl-t nyert az elmult 10 evben. Es hogy ki nyert urfocival ennyi BL-t. Utoljara talan a 2012-2013-as Bayern volt ahol minden stimmelt. Irrealis elvaras folyamatosan latvanyosan focizni es ennyi kupat behuzni.
Kövezzetek még, de én újra beleszerettem a csapatba és a játékba. Nekem tetszett. Lehetne szebb? Lehetne jobb? Persze. De szerintem tudunk nagyszerűen és szépen is játszani. És tele vagyunk kvalitásokkal, akiket külön öröm nézni. Nekem ez tetszett meg rögtön. Valamit Cama mutatott ebből tegnap is, Vini kevesebbet, sajnos Jude és Fede eltűnt.
Modric öreg, nem bírja, de ő is zseni, élmény nézni 1-1 labdáját. Güler is remek lenne, ha játszana szegény. Bappé is egyre jobb, gólok hiányoznak tőle, és még azért többet kell bizonyítania. Szóval szeretem ezeket az embereket.
Lehetne jobb? Persze, vannak hiányosságai a csapatnak, a vezetőség sara, hogy nem pótolták. Vannak hiányosságai Carlonak is. Két tininket nem bírja használni, cseréi kérdőjelesek. Az ő erőssége másban van. Amit lehet, csak a távozásával vennénk észre. Ne feledjük, Xabi nem ült még ekkora klubb padján, nem kezelt ekkora egókat, ki tudja, hogyan sül el.
Nem mindig szép a játék, idén már valóban kevésbé, mint tavasszal. De hehével értek egyet. Ki vannak zsigerelve a játékosok és a minimum energián próbálják behúzni a 3 pontokat, amíg még lehet. Ha ég a ház, akkor adnak kicsit nagyobb gázt. Nem hibáztatom őket. Tanár vagyok, tudom ilyen egy olyan szakmában dolgozni, ahol kizsigerelik, végletekig nyújtják az embert. Ha egész évben 100%-on pörögnék fél évet sem bírnék és beleroppannék.
De láttuk, hogyan is tudnak játszani. Dortmund elleni második félidő gyönyörű volt. Tegnap pedig az első félidőben játszottuk le a Barcát. Mindenki ezt várta, hogy az első félidőt nyomjuk meg. Nem sikerült a gólszerzés, ami nagyon bosszantó, de fordulhattunk volna kettővel. Carlo nem tudja berúgni. A játék megvolt a győzelemhez. Így viszont a másodikra elfáradtunk és a Barca szerezte meg az első gólt. Ha mi nem rúgunk, ez mindig megbosszulja magát. Nem bírtunk utána már felpörögni.
A lényeg, hogy láttuk, képes ez a csapat akár a második, de akár az első félidőben is nagyon jól játszani. Hétközben bejött, most nem. 90 percet pedig ilyen terhelés mellett ősszel nem bírnak így végigjátszani. Kvalitások meg vannak hozzá, ha kell ki is jön belőlük, de valószínűleg sok meccsre fél gőzzel fognak kimenni, hogy bírják az egész szezont.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
Ha neked ennyi elég akkor azt is elfogadom, nekem legalább annyira fontos, hogy év közben is jól szórakozzak a meccseken. Sőt ha szép játékkal kiesünk azt nyugodt szívvel el tudom fogadni. De ezt ami most megy, meg már tavaly is az nekem nem tetszik. A keretben sokkal több van, mint amit Ancelotti kihoz belőle. Szerintem simán lehetne itt űr focival nyerni, csak ahhoz egy irányba kellene terelni a csapatot. Ancelotti ehhez kevés, legkésőbb nyáron remélem jön Xabi.Sierra írta:Lehet sorolni a csapatokat, ki hany bl-t nyert az elmult 10 evben. Es hogy ki nyert urfocival ennyi BL-t. Utoljara talan a 2012-2013-as Bayern volt ahol minden stimmelt. Irrealis elvaras folyamatosan latvanyosan focizni es ennyi kupat behuzni.ToniKroos írta: Az a helyzet, hogy a kettő nem üti egymást. Lehet nyerni szépen is. De jelenleg az a legvalószínűbb végkifejlett, hogy csúnya játékkal nem fogunk nyerni semmit.
- flori
Jaja, 442 volt a második gólig. FIFA csapat sajnos, egyénileg mindenki kurva jól mutat, rendszerbe hozni őket már nem ilyen könnyű. Perez nyakába sem tudom varrni ezt, jól felépítette ezt a részét a keretnek, Kroosért nagy kár. Szerintem ők sem számoltak vele hogy elmegy.Csak nevekre volt ugyanez, felállásban ez 0-2-ig
--------Vini---‐------Mbappé
Camavinga Tchou Fede Bellingham
volt inkább. Bellinghamet be kell hozni kapu elé valahogy, diamond elővenni megint?
Militaót kipattintanám jobbhátvédbe, Tchouamenit hátra, kpn meg Modric vagy Güler.
De meg kell oldani, a potenciál megvan a középpályában, nem Kroost kell helyettesíteni egy az egyben. Más csapat is megoldja a játékot nélküle. Mást kell játszani, az megy egyelőre borzalmasan.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
Bellivel mindenkepp kene vmit kezdeniuk mert ez igy kurva keves. Gyemantot amugy meg lehetne probalni siman.Pad'em írta:Bellinghamet be kell hozni kapu elé valahogy, diamond elővenni megint?
Militaót kipattintanám jobbhátvédbe, Tchouamenit hátra, kpn meg Modric vagy Güler.
Vinicius - MBappe
Bellingham
Camavinga - Valverde
Csuameni
Vedelem meg passz. Militao total vakon van a serulese ota.
De akkor meg a kp. nem jó.ferni írta:KPről vissza kell húzni embereket.p.csabi1 írta:
Az a baj hogy nincs kivel rendbe rakni.
Alaba jön majd vissza de ő vele meg számolni mint elsőszámú védő egy ilyen sérülés után sajnos nem lehet.
Nincs jobb megoldás, Cama balhátvédben is világklasszis, de én még Tchout is hátrahúznám szívem szerint, mert ez a páros ami van gatya.
Jobboldalra meg dobjuk ki Militaot vagy húzzuk hátra Fedét.
Nem jön ki a matek sehogy se, de Cama kell fixen balosra, jobbot meg vhogy meg kéne oldani.
Ezért van nagy gáz és kurvára igazolni kellett volna Perezéknek hátvédet a nyáron.
Nem,ők inkább várnak egy évet Daviesre ingyért.Igen ám csak közben Carvajal meg kidőlt egész szezonra.
Na itt borult minden.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
- Pad'em
Csak nevekre volt ugyanez, felállásban ez 0-2-igflori írta:Mondjuk pont ezzel szoptunk ki ma.Egy aranylabdást nem rakhatsz ki a csapatból, nem véletlenül lesz az. En Rodrygot vennem ki az egyenletből, visszaternek a 4-2-3-1-hez.
——————Mbappe
Vini —— Bellingham —— Valverde
——Camavinga—Tchouameni
Szerintem továbbra is a 4-3-3 lehet a nyerő, csak onnan kiesik fixen egy világsztár. Nevekben én is őket játszatnám, akiket írtál, de teljesen halott a jobb oldalunk így. Tavaly kipörgött valahogy, idén már nem fog. Nagyon nem irigylem Ancelottit.
--------Vini---‐------Mbappé
Camavinga Tchou Fede Bellingham
volt inkább. Bellinghamet be kell hozni kapu elé valahogy, diamond elővenni megint?
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
KPről vissza kell húzni embereket.p.csabi1 írta:Az a baj hogy nincs kivel rendbe rakni.ferni írta: Védelmet kell azonnal rendberakni, az a legfontosabb, mert botrány ami megy. Elől még mindig jobban meg tudják oldani egyénileg, de ilyen védekezéssel nem lehet.
11 meccs, 11 kapott gól, BLt hozzá se számoljuk...
És mennyit mentett Courtois te atya ég.
Alaba jön majd vissza de ő vele meg számolni mint elsőszámú védő egy ilyen sérülés után sajnos nem lehet.
Nincs jobb megoldás, Cama balhátvédben is világklasszis, de én még Tchout is hátrahúznám szívem szerint, mert ez a páros ami van gatya.
Jobboldalra meg dobjuk ki Militaot vagy húzzuk hátra Fedét.
Nem jön ki a matek sehogy se, de Cama kell fixen balosra, jobbot meg vhogy meg kéne oldani.
- flori
Mondjuk pont ezzel szoptunk ki ma.Egy aranylabdást nem rakhatsz ki a csapatból, nem véletlenül lesz az. En Rodrygot vennem ki az egyenletből, visszaternek a 4-2-3-1-hez.
——————Mbappe
——Camavinga—Tchouameni
Szerintem továbbra is a 4-3-3 lehet a nyerő, csak onnan kiesik fixen egy világsztár. Nevekben én is őket játszatnám, akiket írtál, de teljesen halott a jobb oldalunk így. Tavaly kipörgött valahogy, idén már nem fog. Nagyon nem irigylem Ancelottit.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
Az a baj hogy nincs kivel rendbe rakni.ferni írta: Védelmet kell azonnal rendberakni, az a legfontosabb, mert botrány ami megy. Elől még mindig jobban meg tudják oldani egyénileg, de ilyen védekezéssel nem lehet.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
Védelmet kell azonnal rendberakni, az a legfontosabb, mert botrány ami megy. Elől még mindig jobban meg tudják oldani egyénileg, de ilyen védekezéssel nem lehet.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Egy aranylabdást nem rakhatsz ki a csapatból, nem véletlenül lesz az. En Rodrygot vennem ki az egyenletből, visszaternek a 4-2-3-1-hez.ikarus93 írta: Én igy fotelból magyarázok és Carlonak meg nem tudom hány évtized van a háta mögött mint edző, igy neki hiszek mit akar.
De ha nem áll helyre a szekér, előbb utóbb vezéráldozatot kell hozni a csapat érdekében.
Nálam Mbappe lenne a csapat alfája hosszútávon, akár Vini/Jude kárára.
De ez én vagyok fotelből mint szagértő.
——————Mbappe
——Camavinga—Tchouameni
De amugy nem a szerkezettel van a problema, lehet itt rajzolgatni ossze-vissza, amig az elmeletet nem sikerul megvalositani. Ugyanis gyakorlatban vannak problemak, a helyezkedessel es a csapat mozgasaval. A vedekezessel. Na meg a helyzetkihasznalassal.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Az első gólig full meccsben voltunk, sőt, az első félidő a miènk volt, ott illett volna bekaparni, minimum 2 gólt, teljesen máshogy alakult volna a meccs képe, de egyszerűen semmi nem jött össze elől, közben védekezésben sem voltunk a helyzet magaslatán, ami a második félidőben meg is bosszulta magát. Sok mindenkit lehetne sorolni,akik szint alatt teljesítettek, lunin sem volt ura labdának, rossz volt nézni, de ugyanígy , Vini, Bappe sem. Nagy hiba volt carlotol a középpálya megbontása, jött az első két gól és szét estünk. Én ezt láttam. Az első félidő taktikája, hozzáállása kiváló volt, csak játékos nem volt aki időben passzolt volna, vagy nem lesről indult volna, vagy a kapus mellett elrugta volna. Tipikus El Clasico, mi dolgoztunk többet, és mégis mi egtunk le.
Tavaly is akkor lett szerkezete a csapatnak, mikor beállt Joselu, a keret egyetlen csatára, hirtelen mindig megjavult minden, mindenki tudta hol a helye.
Most is van egy csatárunk és nem játszatjuk.
Mikor utoljára kikaptunk a ligában 42 meccse Simeone is értetlenkedett a meccs után, hogy nem értette miért nem kezdett Joselu, mert Bellingham játékát is feldobja egy csatár, van kire felpasszolni, visszakapni stb.
Eltelt egy év és ugyanazok a hibák.
Most is van egy csatárunk és nem játszatjuk.
Mikor utoljára kikaptunk a ligában 42 meccse Simeone is értetlenkedett a meccs után, hogy nem értette miért nem kezdett Joselu, mert Bellingham játékát is feldobja egy csatár, van kire felpasszolni, visszakapni stb.
Eltelt egy év és ugyanazok a hibák.
- ikarus93
Én igy fotelból magyarázok és Carlonak meg nem tudom hány évtized van a háta mögött mint edző, igy neki hiszek mit akar.
De ha nem áll helyre a szekér, előbb utóbb vezéráldozatot kell hozni a csapat érdekében.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc