Jude is.....50. Percre ugy nez ki az ember, mintha a 120. taposná. Esik kel. Nem jol van hasznalva. Elkészül.
De kb senki nincs ebben a csapatban jol es megfelelő helyen jatszatva hasznalva. Kaotikus az egész.
Militao topicot is lehetne pörgetni, vagy barmelyik hatvedet. Elcsusznak folyamat, osszevissza koborolnak.
Ez a csapat szarul nez ki. A babuk rossz helyen allnak. A puzzle nincs jol osszarakva. Nincsenek pozíciók. Osszefolyik minden. Nem lehet atlatni, hogy mi a játék. Carlo nem balfasz.
Most egy kroos hianya, meg mbappe érkezése az ekkora szar focira nem lehet magyarázat. Az öreg azért nagy nevekkel, egokkal egy csapatba dolgozott mar a milannal, vagy nalunk a bbc idoszakban. Nem tudom mivan. Vagy mi ez. Mintha nem tudna megoldani a matekot es agyal. Ragja a ceruzat, karcolja a pad szelet, de nem jön ki sehogy. Csak a kettes legyen meg valahogy taktika.
Most nem latszik semmilyen munka es elképzelés konkrétan. Ilyen meguszos a játék. Majd lesz valami, valaki megoldja.
Azért nem kell kibaszni rögtön, barmennyire is követeli hehe. Én bizom a digoban. Szerintem bl t nyerünk
De nagy tetben fogadnek, hogy utolso éve nalunk. Es annak is kell lennie. Nem egy perfect match ez az egész story én úgy látom.