Jobbszelsonek vedekeznie kell,o nem tud,es nem is akar.ferni írta: Bappét kéne kirakni jobbosra futkorászni, Carlo mindennel kísérletezik csak azzal nem, amivel kéne.
Csak legalább próbáljuk meg. Most úgyse nagy az arca, megcsinálná...
Pont tegnap láttam egy CR videót, hogy mikor idekerült kérdezték hol szeretne játszani, ő meg mondta ahol kell, baloson, elől, de még a jobboson is... Ekkor már Aranylabdás játékos volt... Szóval egy kis alázat kéne meg hogy Carlo tényleg belenyúljon a dolgokba és tényleg mást próbálgasson.
Amit többen írtak meg Jude akkor menjen eggyel feljebb vagy tegyük be Endricket.
Tegnap vicinius sem balszelso volt,hanem vedekezesnel ok ketten maradtak fent,cama illetve bellingham ment ki a szelere segiteni. Ezek helyere akarod a franciat?
Jude helyett sokat lattuk mar Valverdet ott.
Rodrygot elbirja a csapat,mert neki nem budos a melo,es rengeteget dolgozik hatrafele is,de ez latszik az elore jatekan is,hogy nem vallal annyit.
A barca 433 is vedekezesnel 451,de yamal es a brazil is rengeteget segit vissza,ezt a francia biztos vagyok benne,hogy nem vallalja be.
En azt gondolom,hogy carlo visszaall majd arra,ami kb tavaly volt.
Vedkezesben 451(4141),vinciusnak hatrebb kell jonnie a balszelre,mint tavaly a nagy meccseken,es onnan kontrazni,mbappe marad fent,rodrygo meg a jobboson,meg tobb vedekezo munkaval.
Kozepen meg valverde-bellingham es vagy cama vagy csucsu.( szerintem leginkabb a masodik,carlo szereti ha van a vedelem elott egy vedekezokp a nagy meccseken.)
@kiserik
Ja bocs. Mondjuk az a harmas valosagban meg ertelmetlenebb szerintem.