Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. október 27., vasárnap 7:49

Kerlon írta:
Tjacks írta:

Szezon legjobb 1. félideje volt ami a letámadást,hozzáállást illeti, de lelked rajta :D
Látványos volt, nem jó. Lesre allítás úgy beszoptuk, mint a szart.

Hozzáállás több mint jó volt, végre harapva mentünk ki, és nem a tilitoli lötyögés ment, és én ezt azért emelem ki már 30x alkalommal mert ezt szoktam hiányolni.

Vini helyzete volt a kulcs, verve volt mindenki csak bekellett volna gurítani/emelni a labdát. De tegnap bellingham is többször belehibázott fontos helyzetekben, bappé zárlatos lett, reméljük Ő még garanciális!

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. október 27., vasárnap 7:42

Mennyire hulye gondolat, hogy ha Endrick kezd Mbappe helyett, akkor ez a meccs megvan? Persze, lehet, hogy o is kihagyna a kihagyhatatlant, de sokkal vaganyabb a brazil ilyen fiatalon is es ennyi ziccerbol legalabb egyet golra valtott volna szerintem.

Amiben Carlo meg hibazott, az az, hogy szerintem borzasztoan cserelt. Elso gol utan LV - Guler csere, Militao kihuzodott volna jobbhatvednek, mig Tchouameni bement volna kozepre. Megrepedt betonmendy helyere Cama hatrahuzodott volna, akinek a helyere bejott volna Modric. Imadom Bellinghamet de sokszor nagyon sulytalan, igy behoztam volna 60.perc korul Endricket.

• Tchouameni hatulrol tudta volna epiteni a tamadasokat, Militao kevesebb tamadofeladatot kapott volna, mint LV, de ezerszer stabilabb lett volna a vedekezesunk.
• Cama balbunkonak is vilagklasszis, raadasul tamadasban is merfoldkoveket ver a honfitarsara. Modric-Guler duoval meglett volna a varazslat, pont ilyen feltolt vedelem ellen nem volt igazan kreativ emberunk..
• Mbappe kikerult volna a jobb oldalra, nagyobb nyomas lett volna a Barca vedelmen, ahol a tolodasok miatt biztos, hogy kevesebb leshelyzet lett volna.

——————————--Lunin———————-
-Militao-Tchouameni-Rudiger-Cama-
—————————Valverde———————-
————Modric————-——-Guler————
—Mbappe———-Endrick————-Vini——

Kezdovel zartam volna a meccset.

Termeszetesen nem vagyok edzo, vegkepp nem jo edzo, de egyertelmu volt, hogy nem mukodott a tegnapi kezdo, taktika. Igy muszaj lett volna kiserletezni, mert ettol barmi jobb lett volna. 195.leshelyzetnel mar kikapartam a szemem.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. október 27., vasárnap 7:34

Tjacks írta:
dzsi91 írta:

Az első félidőért mindenkit kukoricán térdepeltetnék egy óráig
Szezon legjobb 1. félideje volt ami a letámadást,hozzáállást illeti, de lelked rajta :D
Látványos volt, nem jó. Lesre allítás úgy beszoptuk, mint a szart.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Tjacks

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. október 27., vasárnap 7:34

dzsi91 írta:
Tjacks írta:

0 lőtt góllal a 4 helyett. Gusztustalan volt. :mrgreen:
Akkor már csak a mindenkit nem értem :mrgreen:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. október 27., vasárnap 7:32

Tjacks írta:
dzsi91 írta:

0 lőtt góllal a 4 helyett. Gusztustalan volt. :mrgreen:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Tjacks

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. október 27., vasárnap 7:29

dzsi91 írta:

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. október 27., vasárnap 6:58

RealRaúl77 írta: De ma hadd legyek még szomorú, és csalódott. Nem jelenti, hogy nem szeretem ugyanúgy ezt a csapatot.
Ma már készülni kell a valenciára indul a buzivonat beszállás :mrgreen:

Az első félidőért mindenkit kukoricán térdepeltetnék egy óráig a második nem izgat szokásos blackout lattunk mar ilyet nem egyszer de ami a kontráinkat illeti az szégyen és gyalázat volt.

Részben azért mert a támadóink rossz napot fogtak ki de ez ahogy telik az idő javulni fog. Bappé is ráérez majd, hogy nem mindenki modric és máshogy fog mozogni. Tavaszra gondolom ez is meg lesz oldva de a védelembe most januárban kell hozni bárkit mert létszámban sem vagyunk meg a következő tibo sérülésnél meg lassan kapust is elkezdhetünk nézni mert ha tegnap ő véd kétlem, hogy ez így alakult volna.

Bellinghemmel is kezdeni kéne már valamit mert jelenleg poszt nélkül csúszik mászik.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2024. október 27., vasárnap 6:32

Raúlito írta: Olvasva a fórumot, mindig úgy érzem, hogy az ókori görög filozófia egyik híres alaptétele (“kétszer nem lehet ugyanabba a folyóba lépni”) a több, focin kívüli okokból (is) neurotikus és frusztrált magyar madridista közösség kapcsán hibás és valami nem változik… :(
Én hagytam el emiatt madridista fórumot 2019-ben, mert CR távozása és a Benzema-utálat miatt nem lehetett érdemi vitákat folytatni és permanens jelenséggé vált a klubvezetés és a csapat eltúlzott kritikája.
Minden szezonban legalább egyszer-kétszer belefut csúnyán a csapat a késbe (tavaly pl. az Atletico-n nem találtuk a fogást a bajnokságban és a kupában), mindig vannak botlások kiscsapatok ellen és tudjátok jól, hogy Carlo sem fog változni, ahogy a klub anyagi forrásai sem olyan kimeríthetetlenek, mint az arab tőkére támaszkodó City-PSG duó esetében (vagyis a hiányposztokat sem olyan könnyű befoltozni…)
Aztán persze tavasszal mindig Pérez, Ancelotti és a játékosok az istenek és mindenki bízott és tudta előre… :coffee:
Egy szó mint száz: Calma, calma… Októberben nem osztanak teófeákat; a sérültek szépen lassan visszatérnek, Carlo a legalkalmasabb arra hogy kidolgozza a megfelelő taktikát és megtalálja a szerepeket; Mbappé be fog épülni a csapat “szövetébe” és nyerhetünk trófeát tavasszal :)

Teljesen természetes, ha valaki a tegnapi után csalódott, és frusztrált. Szerintem legtöbben nem a szezont temetjük, hanem a tegnapi meccset gyászoljuk, és azon van is mit.

Hosszútávú ez a játék, években mérve remek keretünk van, de még, ha hónapokban gondolkodunk, akkor sincs semmi gond. Meló van vele, de szerencsére van alapanyagunk, amivel ezt el tudjuk végezni. Viszont élhetünk meg negatív élményeket csak egy meccsre is. Én például még vagyok győződve, hogy BL-t meg tudjuk/fogjuk nyerni, mégis borzasztóan érzem magam a tegnapi után, és nem maradtam 100%-ban higgadt.

Szerintem kifejezetten jó, hogy ezt valahol kiadhatom, levezethetem, kifejezhetem frusztrációm, csalódottságom. Ma még szar, de már sokkal letisztultabb, holnap még tovább ülepszik. Aztán a kövi meccsre a legnagyobb szurkolással ülök le újra. Néhány győzelem után meg teljesen elfogadom. Az élet meg megy tovább.

De ma hadd legyek még szomorú, és csalódott. Nem jelenti, hogy nem szeretem ugyanúgy ezt a csapatot.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. október 27., vasárnap 2:06

Raúlito írta: A másik gyakori hiba, hogy itt sokan nagyon lenézik az ellenfeleket de ez nem FIFA, nem egy légüres térben játszunk…
Bár lehet hogy Yamal azt hiszi, hogy most ők a legjobb csapat, de ez egy ilyen Bayern- és Real-verő hét után sincs így, ahogy mi sem lettünk e 0-4 után a legszarabbak :coffee:
Flick a második, teljes Bayern szezonjában már nem volt olyan sikeres, a német válogatott kispadján pedig egyenesen megbukott, mert bár a támadójátékot jól megszervezi és látványos, de csapatainak védekezése nagyon naív és kockázatos…
És most nem lesz Covid miatti leállás (mint 2020 tavaszán), ami a játékosok fizikai kizsigerelését elfedné…
Szóval jelenleg szinte minden működik náluk, de hosszabb távon a minőségi játékosok és mélyebb keretek nyernek kupákat :)
Így. A hosszabb távot lehet nyugodtan akár szezonokban mérni. A barca kerete alkalmas 1-1 kiugró szezonra bármikor főleg ha mi bénázunk. A mi keretünk hosszútávra baszó amiben lesznek mélyrepülések és magaslatok. Ugyanabban a helyzetben vagyunk mint 22-23ban nagy sikerek után jóllakottság és fáradtság(ezt nagyon sokan figyelmen kívül hagyják) de ha kell oda tudunk baszni. 22-23ról 23-24re buktunk egy benzemát és kaptunk egy bellinghemet mégis újra jöttek a kupák mert a mag rendben van.

De a CR Benzema stb összevásárlás sem 2009ben állt össze. Ott is ment az ekézés az első pár évben, hogy ez nem fifa. Az idő nekünk dolgozik ilyen kvalitású kerettel csak megint a helyére kell kattanjon minden.

A barca teljesen más helyzetben van. Addig ütik a vasat amíg meleg mindenben mert ott nincs idő, ha megverik a bayernt vagy a Realt ők már mennek buszos ünneplésre mert kitudja mi lesz 2 hónap múlva. Flick munkáját összehasonlítani Carlo-éval komolytalan. Ő egy romokban heverő csapatot vett át akik menekülnek a győzelembe Ancelotti meg a világverés 4ik évadjában van. Csúcson maradni mindig a nehezebb feladat.

De amúgy nullkupáról jelenleg szó sincs, 6 trófeáért vagyunk még versenyben ha jól rémlik. :mrgreen:

Raúlito
Kedvenc játékosaid: Raúl, Cristiano Ronaldo, Modric, Isco, Ramos, Marcelo

HozzászólásSzerző: Raúlito » 2024. október 27., vasárnap 1:34

A másik gyakori hiba, hogy itt sokan nagyon lenézik az ellenfeleket de ez nem FIFA, nem egy légüres térben játszunk…
Bár lehet hogy Yamal azt hiszi, hogy most ők a legjobb csapat, de ez egy ilyen Bayern- és Real-verő hét után sincs így, ahogy mi sem lettünk e 0-4 után a legszarabbak :coffee:
Flick a második, teljes Bayern szezonjában már nem volt olyan sikeres, a német válogatott kispadján pedig egyenesen megbukott, mert bár a támadójátékot jól megszervezi és látványos, de csapatainak védekezése nagyon naív és kockázatos…
És most nem lesz Covid miatti leállás (mint 2020 tavaszán), ami a játékosok fizikai kizsigerelését elfedné…
Szóval jelenleg szinte minden működik náluk, de hosszabb távon a minőségi játékosok és mélyebb keretek nyernek kupákat :)
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."

Bill Shankly

Tjacks

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. október 27., vasárnap 1:26

Raúlito írta: ElSiete, itt nem a múltról van szó, hanem arról hogy minden egyes szezonban minden nagyobb zakó után ez megy itt és más fórumokon is (tisztelet a higgadtabb elemzőknek).
A mai, adatalapú futballszemlélet korában nagyon ciki 11 mérkőzés után - ami kis minta - kongatni a vészharangot…
Én sem vagyok vak, látom a problémákat de mivel a klubvezetés kompetenciája és a szakmai háttér is adott, nem aggódom.
Persze az biztos számít, hogy történelmet tanítok és mindent hosszú távon szemlélek, de szerintem nem kell e szakmában dolgozni és az adatforradalomról olvasni, hogy leszámoljunk a gyorsan , dühből megírt és végletes elemzésekkel…
Majd ha januárban is ilyen vereségeket élünk át és sem a játékosok teljesítménye, sem formája nem javul, akkor el lehet gondolkodni azon, hogy a vezetőség és a szakmai stáb miben hibázott és milyen konklúziokat kell levonni. Akkor én is megkövetek majd mindenkit de a szezon második teljes hónapjában így kibukni…
Nincs értelme ilyenkor írni, egyszerű a képlet, ha megpróbálsz higgadt és objektív maradni akkor Te is a szavát kapod, ha mindenkinek a kurva anyját szidod akkor meg megy a tapsikolás :kalapos:

Hozzáteszem nehéz higgadtnak maradni amikor apósom hív meg üzenetet ír a meccs végén hogy "nah mivan", nincs mit tenni előbújtak a barlangból a Barca szurkolók így pár év után, :lol:

Raúlito

HozzászólásSzerző: Raúlito » 2024. október 27., vasárnap 1:15

ElSiete, itt nem a múltról van szó, hanem arról hogy minden egyes szezonban minden nagyobb zakó után ez megy itt és más fórumokon is (tisztelet a higgadtabb elemzőknek).
A mai, adatalapú futballszemlélet korában nagyon ciki 11 mérkőzés után - ami kis minta - kongatni a vészharangot…
Én sem vagyok vak, látom a problémákat de mivel a klubvezetés kompetenciája és a szakmai háttér is adott, nem aggódom.
Persze az biztos számít, hogy történelmet tanítok és mindent hosszú távon szemlélek, de szerintem nem kell e szakmában dolgozni és az adatforradalomról olvasni, hogy leszámoljunk a gyorsan , dühből megírt és végletes elemzésekkel…
Majd ha januárban is ilyen vereségeket élünk át és sem a játékosok teljesítménye, sem formája nem javul, akkor el lehet gondolkodni azon, hogy a vezetőség és a szakmai stáb miben hibázott és milyen konklúziokat kell levonni. Akkor én is megkövetek majd mindenkit de a szezon második teljes hónapjában így kibukni…
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."

Bill Shankly

krisz24
Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
Kedvenc csapatod: Real

HozzászólásSzerző: krisz24 » 2024. október 27., vasárnap 1:09

De felcsesz... Nem láttam a meccset de jobb is hogy inkább a csabai kolbász fesztet választottam... Szégyen hogy mindig tudunk ezektől a 0 spanyol játékosokkal felallo barcatol kapni egy 4es úgy hogy mikor mi vagyunk a jobbak akkor mindig behuzzuk a féket 2-3 góllal ha vezetünk szánalmas.

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2024. október 27., vasárnap 1:06

Sierra írta: Barca ellen mindig ezerszer fajobb bukni, foleg igy, hazai palyan, 4 golt kapva. Ezt meg a leghiggadtabb szurkolok se birjak elviselni. Foleg ettol a barcatol akit bucira kellett volna verni mar az elso felidoben. Ennek fenyeben en total megertem az indulatos kommenteket, ez most nem egy Manchester City vagy egy Bayern volt. Ez a fospermet barcelona volt, igy kulonosen fajo es duhito ez a zako.
Jó volt ez a barsza, ne vegyük el tőlük. Sajnos kicsit kiléptek a fényre, sok culé már magának sem tudta beadni a simalábú dolgait. Ügyes Flick, szépen összeszedte őket. Három gólos átlagot hoznak mióta ül a padon, nem sok mindent kell hozzáfűzni. Ráadásul szerényebb kerettel - amit maguknak köszönhetnek -, így még inkább elismerésre méltó. Új seprű jól seper, most minden dobja nekik. Jön majd hullámvölgy, azt kell kihasználni. Kicsit a fiúk is lenézték a Casado féle brigádot, kár volt, mert jó focisok ezek. Fel kell szívni magunkat, tanulni ebből, és ezeket a Yamal féle interjúkat zárójelbe tenni a kupákkal. Aztán mutogathatják a 0-4-et, 10 éve ezekkel tudnak takarózni. A bl címektől meg Perez dereka fáj.
Beírtuk nekik a mostanit, tavasszal tali.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. október 27., vasárnap 0:57

Raúlito írta: Olvasva a fórumot, mindig úgy érzem, hogy az ókori görög filozófia egyik híres alaptétele (“kétszer nem lehet ugyanabba a folyóba lépni”) a több, focin kívüli okokból (is) neurotikus és frusztrált magyar madridista közösség kapcsán hibás és valami nem változik… :(
Én hagytam el emiatt madridista fórumot 2019-ben, mert CR távozása és a Benzema-utálat miatt nem lehetett érdemi vitákat folytatni és permanens jelenséggé vált a klubvezetés és a csapat eltúlzott kritikája.
Minden szezonban legalább egyszer-kétszer belefut csúnyán a csapat a késbe (tavaly pl. az Atletico-n nem találtuk a fogást a bajnokságban és a kupában), mindig vannak botlások kiscsapatok ellen és tudjátok jól, hogy Carlo sem fog változni, ahogy a klub anyagi forrásai sem olyan kimeríthetetlenek, mint az arab tőkére támaszkodó City-PSG duó esetében (vagyis a hiányposztokat sem olyan könnyű befoltozni…)
Aztán persze tavasszal mindig Pérez, Ancelotti és a játékosok az istenek és mindenki bízott és tudta előre… :coffee:
Egy szó mint száz: Calma, calma… Októberben nem osztanak teófeákat; a sérültek szépen lassan visszatérnek, Carlo a legalkalmasabb arra hogy kidolgozza a megfelelő taktikát és megtalálja a szerepeket; Mbappé be fog épülni a csapat “szövetébe” és nyerhetünk trófeát tavasszal :)
Szerintem senki nem azt írta, hogy idén már esélytelenek vagyunk minden kupára. Nem októberben adják a díjakat. Viszont tavaly nem kaptunk 4 gombócot a Barcatol. Habár akkor sem volt szép, de valamelyest volt egy kialakitott csatár nélküli rendszerünk. Az idei szezon nem 1 hete kezdődött már és mit látsz? Mert én kialakitott rendszert semmiképpen sem és ez egyre viccesebb, most már olyan nevekkel is a fedélzeten, mint Mbappe. Szerintem is nyerünk idén valamit, de ne takarozzunk a múlttal, mert még a végén a jatekosok is teljesen természetesnek veszik, hogy elég ha csak a mezt viszik ki a pályára.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2024. október 27., vasárnap 0:44

Barca ellen mindig ezerszer fajobb bukni, foleg igy, hazai palyan, 4 golt kapva. Ezt meg a leghiggadtabb szurkolok se birjak elviselni. Foleg ettol a barcatol akit bucira kellett volna verni mar az elso felidoben. Ennek fenyeben en total megertem az indulatos kommenteket, ez most nem egy Manchester City vagy egy Bayern volt. Ez a fospermet barcelona volt, igy kulonosen fajo es duhito ez a zako.

Raúlito

HozzászólásSzerző: Raúlito » 2024. október 27., vasárnap 0:40

Olvasva a fórumot, mindig úgy érzem, hogy az ókori görög filozófia egyik híres alaptétele (“kétszer nem lehet ugyanabba a folyóba lépni”) a több, focin kívüli okokból (is) neurotikus és frusztrált magyar madridista közösség kapcsán hibás és valami nem változik… :(

Bill Shankly

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2024. október 27., vasárnap 0:24

Lehet e minőségi szélsővédő nélkül címeket nyerni, vagy klasszikus szélsővédő nélkül felállni. Már rég lehetett volna próbálgatni a fiókcsapatokból bárkit, mert amit Lucas lehoz hátul, az egy serdülő 1es védőnek is gáz lenne.
Nem lehetett próbálni senkit a kicsiktől mert akik lettek volna az egyiknek elszakadt a térde,a másik pedig lesérült mire a nagyok hoz felment volna. :roll:

Ezeket a dolgokat ezért nem kellene elfelejteni.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. október 26., szombat 23:53

Jude is.....50. Percre ugy nez ki az ember, mintha a 120. taposná. Esik kel. Nem jol van hasznalva. Elkészül.
De kb senki nincs ebben a csapatban jol es megfelelő helyen jatszatva hasznalva. Kaotikus az egész.
Militao topicot is lehetne pörgetni, vagy barmelyik hatvedet. Elcsusznak folyamat, osszevissza koborolnak.

Ez a csapat szarul nez ki. A babuk rossz helyen allnak. A puzzle nincs jol osszarakva. Nincsenek pozíciók. Osszefolyik minden. Nem lehet atlatni, hogy mi a játék. Carlo nem balfasz.
Most egy kroos hianya, meg mbappe érkezése az ekkora szar focira nem lehet magyarázat. Az öreg azért nagy nevekkel, egokkal egy csapatba dolgozott mar a milannal, vagy nalunk a bbc idoszakban. Nem tudom mivan. Vagy mi ez. Mintha nem tudna megoldani a matekot es agyal. Ragja a ceruzat, karcolja a pad szelet, de nem jön ki sehogy. Csak a kettes legyen meg valahogy taktika.

Most nem latszik semmilyen munka es elképzelés konkrétan. Ilyen meguszos a játék. Majd lesz valami, valaki megoldja.
Azért nem kell kibaszni rögtön, barmennyire is követeli hehe. Én bizom a digoban. Szerintem bl t nyerünk :mrgreen:
De nagy tetben fogadnek, hogy utolso éve nalunk. Es annak is kell lennie. Nem egy perfect match ez az egész story én úgy látom.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. október 26., szombat 23:53

Csalóka az eredmény, inkább volt benne egy 5-4 ide vagy oda mint ez a 0-4,.de jellemzően mi szopjuk be az ilyeneket. Xavi mester 0-4-e megalázóbb volt, akkor egész meccsen helyzetünk nem volt, ma csak Mbappé egyedül löhetett volna 4-et. 0-2 után Ancelotti cseréi csak rontottak a helyzeten, sajnos. Durván szétesett a védekezésünk pedig odáig minimális veszélyt jelentettek.

Flick bevállalta, eddig jön neki nagyon, szépen kidolgozta de majd kiismerik, nem fognak mindenkinek 4-et lőni. Persze perpillanat magasan ők az esélyesek a ligára de nem nyerhetünk mi mindig.

Nálunk meg Mbappé reméljük beleszokik a posztjába, mert más helye nem lesz itt. Ma nagyon csúnyán leszerepelt a kapu elött, visszahozhatott volna minket a meccsbe lazán. Kövi meccsen majd belövi. Miatta aggódom a legkevésbé.

Remélem januárban veszünk egy védőt. Laporte, akárki. Forteát meg kipróbáljuk, mert LVt szeretjük de folyamat nyeljük róla a gólokat. Mendy helyett meg jöjjön Fran, mert úgy néz ki nem tudja összerakni magát idén fejben a betonunk. Nem tudom Lunin, Mendy, Militao vagy LV volt nagyobb tragédia a 2.félidőben.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Vissza: