Ahhoz kepest h 13 evesen aztmondtak neki h soha nem lesz profi focista, mar nem emlekszem milyen serules miatt, de kb ujra kellett tanulnia jarni, egesz jol birta.nzooli93 írta: Jol tönkrement szerencsétlen, mind forma,mind sérülések terén. De most ránéztem,lassan 30 lesz o is. Azt hittem fiatalabb még.
Ferland Mendy - 23
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Fenomèn, Modric, Benzema
- Kedvenc csapatod: RMCF
Re: Ferland Mendy - 23
Remelem nyaron pápá, bar mi kb nem adunk el senkit. Mindenki végig üli a szerződeset
- nzooli93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Jol tönkrement szerencsétlen, mind forma,mind sérülések terén. De most ránéztem,lassan 30 lesz o is. Azt hittem fiatalabb még.
- Pad'em
Izomsérülés, Atalanta meccsről off.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
A tegnapi meccse... Benne van a sarkazós szitu amit fentebb említettem, habár rosszul emlékeztem, mert nem Mbappe, hanem Cama várta tőle a labdát, de a lényegen ez nem változtat.
https://x.com/idoxvi/status/18504982825 ... 4zMOA&s=19
https://x.com/idoxvi/status/18504982825 ... 4zMOA&s=19
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Dadog nála a labda. Csak egyfajta passzt ismer, odaadni a legközelebbi jatekosnak. Tegnap is Mbappe egy sokadik szituban méterekre állt a szélen lesen, Mendynel volt a labda, Kylian volt hozzá a legközelebb és odapasszolta, mert képtelen volt oldalt váltani, vagy visszahuzni. Mbappe meterekre volt a Barca vedok vonalatol, akkor kocogott vissza egy előző tamadasbol, de ez a nem normális odaadja neki, mert neki így a legkönnyebb és legmegoldhatóbb. Mbappe be sem indult rá és jelezte egyből, hogy hát, tök egyedül álldogál fent, minek kap ilyenkor passzt. Aztán egy másik szitunal úgy jött ki a labda, hogy pont sarkaznia kellett, de nem ám ez a fineszes sarkazas vagy valami, mert ott allt szintén Mbappe a seggébe, elég lett volna csak picit beleguritania, de persze azt is bedobasra sarkazta, ugy hogy előtte a teljes vedosor sokkal nehezebb szituban, hozta kifele a labdát es ha az az utolsó sarkazas megvan, akkor mehetett volna a gyorskontra Mbappeval. Labdavezetéseit, illetve hogy hogyan tud felpattano labdát a földön tartani már nem is említem, masodperceket veszitettunk el, amíg nála volt a labda. Persze osszessegeben szerintem is Mbappe helyezkedesein ment el a tegnapi meccs, de skillekben egyértelműen, hogy a két szélső vedonk volt a legkevesebb.Süti írta: Lehet hogy erős a kontraszt az elodok miatt, de nem Real Madrid szint. Nekem kevés egy Real Madrid kezdő bekknek hogy a játék 1 elemében erős, 5 másikban meg néha megye 2.
Az sem normalis, hogy Carlo ezeknek a védőknek a megsegítésére tesz ki szélre olyan jatekosokat, mint Camavinga vagy Bellingham. Hogy majd ők besegítenek. Értem, hogy ez csapatmunka, de ilyet el sem tudtál volna képzelni Marcelo vagy egy Roberto Carlos idején. Ott mindenki egy külön entitás volt, nem félkész focisták egy Real Madrid kezdőjében.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
- Süti
Lehet hogy erős a kontraszt az elodok miatt, de nem Real Madrid szint. Nekem kevés egy Real Madrid kezdő bekknek hogy a játék 1 elemében erős, 5 másikban meg néha megye 2.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
Tűnj el innen már végre te nyomorult
Rüdiger ugyanazt csinálja szinkrónban.miro. írta:Na,lathatod,hogy militao meg meg is torpan,mert beszarik,hogy terulet lesz mogotte.ferni írta: Itt a gól
https://x.com/world_fcb1/status/1850269729216151726
Lucas tökéletes ütemben indult el vissza, ahogy látta, hogy jön a passz.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Semmi olyat nem láthattunk tőle amit ne hozna hétről hétre. Az első gólnál nem csak őt kell elővenni, ettől még iszonyat fájó egy ennyire 1 bites hátvédet ezen a szinten játszani, letámadásoknál szó szerint remeg az ember, gyenge labdakezelés, lassú döntéshozatal, egy valami megy nagyon stabilan, a hátrapassz rudigernek, körtének, illetve az utánozhatatlan vigyorgás.
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Ez mondjuk bullshit. Amikor elindul nem torpan meg, csak ,akkor, amikor látta, hogy a passz nem raphinának meg és Casado tolt még egyet rajta. Utána torpant meg, mert már nem volt hova feljebb lépni és próbált befelé zárni, ahonnan kilépett.Latszik,hogy amikor elindul,megtorpan,mert o is bizonytalan volt.
Ettől függetlenül ez egy nehéz szitu, mert ezt tényleg nehéz lereagálni ilyen hamar Mendynek a túlodalról. Lukács meg konkkrétan végig sétált Lewa mellett, aztán neki csak egyet kellett kifelé lépni kb, azt meg is csinálta, ahogy kell.
Ami engem érdekelne, hogy a Mendy haterek mit mondtak volna, akkor, ha Mendy kilép 3 métert előre, hogy vonalba legyen Rüdiékkel, de Casado meg bepasszolja a közte meg Rüdiger között lévő 6-8 méteres sávba a ladbát a bemozgó gyámálnak? Mert ugye Mendy volt az egyetlen, akinek befelé meg kifelé is kellett figyelni és így, hogy nem lépett feljebb Ő kivette a játékból gyámált, de, ha meg kilép a többivel együtt gyámál simán beindulhat a 30 méteres üres területbe mögé. Akkor meg tuti az lett volna a baj, hogy Mendy mekkora kretén, hogy kilépett, mikor csak gyámálra kellett volna figyelni...
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Nem tudom neked megmagyarazni,mert nem erted ugysem.ferni írta:Te meg láthatod, hogy Mendy feleslegesen lóg be.miro. írta:
Na,lathatod,hogy militao meg meg is torpan,mert beszarik,hogy terulet lesz mogotte.
De utoljara megprobalom,mashogy.
Militao felment az emberre,erre reagalt lv is,azzal hogy kesobb,de feljebb jott. A masik oldalon mendy,nem reagalt erre cirka 1masodperc alatt,25 meterre a passztol.
Lestaktika,lesreallitas az nem egy ilyen random dolog,ha itt a realnal ez kifejezett cel lett volna,akkor nincs beljebb eleve ket vedo,es a kilepo vedo nem a labdasra megy,hanem csak feljebb tolja teruletbe,azzal szukitve a jatekot.
Az,hogy mendy belogott,azert volt problema,mert militao kilepett belso vedokent,es ott hagyta a teruletet.
Latszik,hogy amikor elindul,megtorpan,mert o is bizonytalan volt.
Ha nem erted,akkor valoszinuleg nem tudom megmagyarazni neked. Ha fociztal,akkor azert errol hallottal valoszinuleg.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Te meg láthatod, hogy Mendy feleslegesen lóg be.miro. írta:Na,lathatod,hogy militao meg meg is torpan,mert beszarik,hogy terulet lesz mogotte.ferni írta: Itt a gól
- ateeemadrid
Sztem egyértelmű, hogy LV tudatosan próbált kilépni, Mendy nem tudta mi történik. Igazából mindegy, a szitutól fühgetlenül se játszatnám soha a franciát, mert fáj nézni.
- miro.
Na,lathatod,hogy militao meg meg is torpan,mert beszarik,hogy terulet lesz mogotte.ferni írta: Itt a gól
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Itt a gól
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Szerintem egyáltalán nem értette. Pont ugyanúgy belóg, mint Mendy, csak LV-nek annyi szerencséje volt, hogy ő pár centivel előrébb volt. Nem gondolom tudatosnak.ateeemadrid írta: Lucas miért értette mit kell csinálni, úgy, hogy nem is hátvéd? Nem értem, hogy lehet ennél a szitunál védeni.
Mendy egy dologban világklasszis, egy az egyben remekül tud védekezni, cserébe minden letámadásnál full zavarban van, előrejátékban meg konkrétan vállalhatatlan.
A gólban meg nagyon benne volt.
De talán egy videó alapján jobban lehetne elemezni az esetet.
- miro.
Mert militao ott volt tole 3 meterre,latta,hogy o fellep a passzra,majd lv is elindult,de latszik a kepen,hogy o is levan maradva a braziltol,tehat KESON.ateeemadrid írta: Lucas miért értette mit kell csinálni, úgy, hogy nem is hátvéd? Nem értem, hogy lehet ennél a szitunál védeni.
Mendy egy dologban világklasszis, egy az egyben remekül tud védekezni, cserébe minden letámadásnál full zavarban van, előrejátékban meg konkrétan vállalhatatlan.
Erre a mellettuk levo Mendy 30meterre nem reagalt fel masodperc alatt,mert addig pontosan ugyanott allt a masik ket vedo,ahol o.
Ha mendy belog,es a masik harom egyvonalban all,akkor azt mondom igaz,de igy,hogy negybol ketto feljebb van,a masik ketto meg belog,igy nem.
Foleg,hogy militao meg mindig nem lesre allitott,hanem emberre ment fel.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára miro. 2024. október 27., vasárnap 0:04-kor.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- ateeemadrid
Lucas miért értette mit kell csinálni, úgy, hogy nem is hátvéd? Nem értem, hogy lehet ennél a szitunál védeni.
- miro.
Koszonom.. Egy felmegy,masik biztosit,ugyanez a szele fele is.ziro4vr írta: Tökéletes kép, mutatja mennyire nincs kémia és koncepció (1 holding és 1 cover a klasszikus iskola szerint vhogy így kéne) a két khv között.
Mendy más kérdés, számomra is az a legborzasztóbb, hogy olyan mint a kezdeti android karakter az alien romolusban, egy jószándékú, tutyimutyi hülye, aki 0.5x tempóban gondolkodik a fociról.
Elso szabaly,hogy mindig a kaput veded.
Az,hogy egy vedo extra,(ilyen szinten annak is kell lennie),igy elore fele is tud vedekezni,vagy letud csapni egy fel-oldalpasszt,az oriasi elony es extra.
A baj akkor van,ha ezt bevallalod,es bepasszoljak moged.
Ilyen szinten azt azonnal kihasznaljak.
Mit csinalt lv? Felmozgott? Konkretan o is belog,annyi hogy van mendy es kozte egy felmeter,de a ket belso vedo es kozte ugyanugy tobb.ferni írta: Ott a kép, egyvonalban a két KH.
Lucasnak volt agya felmozogni, Mendynek nem.
Hat lass mar kicsit,hogy 4 vedovol 2 belogott.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023