Én nem tudom, hogy milyen hazudozó, vagy micsoda, de most ezt nézem. https://www.youtube.com/watch?v=y1-fS7X8nLo Ez is megér egy misét.ferni írta: Ez Ábrahám személye miatt is van, egyáltalán nem megbízható forrás, egy fizetett hazudozó kb, de ez tőle is durva lenne ha kamu lenne a Lakatos dolog.
Rá alapozva leírod valaki pedofil a szart is kiperlik belőled ha nem igaz.
A többinél csak a szokásos fideszes módon megy a kombinálás csak.
De több ember felkapta már a témát, Pottyondy is írt róla, ő meg rengeteg emberhez eljut.
Ebbe is már bele lett keverve a Tisza is megint valahogy, azt semmi közük hozzá, mert hogy van pár kép Lakatosról meg Nagy Ervinről valami rendezvényen
Politika
Re: Politika
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Tchou-Éder
Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Tchou-Éder
Ez Ábrahám személye miatt is van, egyáltalán nem megbízható forrás, egy fizetett hazudozó kb, de ez tőle is durva lenne ha kamu lenne a Lakatos dolog.
De több ember felkapta már a témát, Pottyondy is írt róla, ő meg rengeteg emberhez eljut.
Ebbe is már bele lett keverve a Tisza is megint valahogy, azt semmi közük hozzá, mert hogy van pár kép Lakatosról meg Nagy Ervinről valami rendezvényen
A legdurvább, hogy mindenki, minden média, legyen az kormánypárti vagy ellenzéki, fizetett vagy független kussol, lapít, mint szar a fűben. Egyedül a Magyar Jelen és az Ultrahang próbál nyilvánosságot adni a dolgonak.
Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Tchou-Éder
Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Tchou-Éder
Én a 2. Renitens részt néztem végig, az alapján írtam azt amit, de akkor meghallgatom majd azt is.kiserik írta: Az utolsó videót ajánlom.
Az utolsó videót ajánlom.ferni írta: Félig néztem akkor még meg a dolgot, azt mikor már full viccnek tűnt az egész és írtam a kommentet hirtelen bamm jött a Lakatos Márk rész, ami már elég keménynek tűnt.
Szóval ezért töröltem menetközben
A többi része tényleg bohózat, azt tartom, de ha valid az a gyerek aki nyilatkozott, akkor ez elég komoly ügy.
Osváthos dolog eléggé ki van magyarázva, ezzel semmire nem fog menni egy bíróságon.
Ennek a sztorinak az utóélete és a reakciók siralmasabbak. Főleg amit MP csinált Hont-nál.ferni írta:Ha elolvasod semmilyen felületen nem volt feltüntetve, hogy ki az igazgató jelenleg és a wikit is mint másodlagos forrásként lett beemelve, hogy ha már basznak rá hivatalos oldalon hátha ott szerkeszti valaki.
Persze mellément, de hogy egy fővárosi állatkertnél ennyire hanyagak legyenek az is megér egy misét.
Szerintem semmi baj azzal, ha az ember hibázik és aztán tanul belőle, aki csinál is valamit az fog hibázni.
Ez megint egy apróság amin lehet ugrálni, miközben ma is eltűnt pár milliárd.
Sokkal aggasztóbb, hogy számok mutatják, hogy épült le a vidék meg a mezőgazdaság, a híradóban meg azt mondják, hogy de jó minden, bezzeg a Petya tönkre akarja tenni.
Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Tchou-Éder
Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Tchou-Éder
Ha elolvasod semmilyen felületen nem volt feltüntetve, hogy ki az igazgató jelenleg és a wikit is mint másodlagos forrásként lett beemelve, hogy ha már basznak rá hivatalos oldalon hátha ott szerkeszti valaki.
Persze mellément, de hogy egy fővárosi állatkertnél ennyire hanyagak legyenek az is megér egy misét.
Szerintem semmi baj azzal, ha az ember hibázik és aztán tanul belőle, aki csinál is valamit az fog hibázni.
Ez megint egy apróság amin lehet ugrálni, miközben ma is eltűnt pár milliárd.
Sokkal aggasztóbb, hogy számok mutatják, hogy épült le a vidék meg a mezőgazdaság, a híradóban meg azt mondják, hogy de jó minden, bezzeg a Petya tönkre akarja tenni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2024. október 27., vasárnap 19:09-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Hierro, Ramos, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Dynamo Dresden
"Egész Spanyolország felett felhőtlen az ég"
Félig néztem akkor még meg a dolgot, azt mikor már full viccnek tűnt az egész és írtam a kommentet hirtelen bamm jött a Lakatos Márk rész, ami már elég keménynek tűnt.
A többi része tényleg bohózat, azt tartom, de ha valid az a gyerek aki nyilatkozott, akkor ez elég komoly ügy.
Osváthos dolog eléggé ki van magyarázva, ezzel semmire nem fog menni egy bíróságon.
A minap ferni felhozta az Ábrahám témát elég fura fennhanggal, majd nagy hirtelen ki is törölte a hozzászólását. Én ennek köszönhetően értesültem az egész ügyről. Gyakorlatilag ezt az Ábrahámot akkor láttam először (és eddig utoljára), amikor itt felhoztátok, hogy Puzsérnak adott egy pofont, a másikat soha nem is láttam, hallottam róla. Ezt tényleg mindenkinek látnia kellene pártállástól függetlenül (a videókban többször ki is fejtik, hogy ezzel semmilyen politikai céljuk nincs):
https://www.youtube.com/watch?v=_RryORETwyA
https://www.youtube.com/watch?v=kq9XCvoNc_Y
És egy érdekes beszélgetés a fenti két videóról:
https://www.youtube.com/watch?v=cI-Bjn2MGnc&t
https://www.youtube.com/watch?v=_RryORETwyA
https://www.youtube.com/watch?v=kq9XCvoNc_Y
És egy érdekes beszélgetés a fenti két videóról:
https://www.youtube.com/watch?v=cI-Bjn2MGnc&t
Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Tchou-Éder
Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Tchou-Éder
Ennél a Menczernél nagyobb kretént most nem tud felmutatni a fityesz.
Deutsch szint, hazug, kutya ember, nem tudom hogy képes egy ember hinni abban hogy a munkája jó vagy fontos, mindennap ezért felkelni.
Kártevő csótány tehetségtelen senki.
Deutsch szint, hazug, kutya ember, nem tudom hogy képes egy ember hinni abban hogy a munkája jó vagy fontos, mindennap ezért felkelni.
Kártevő csótány tehetségtelen senki.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
kezdenek teljesen szetesni roganek, ez mar valami veszforgatokonyv lehet.
Tények: Magyar Péter és Prüsszel szöcskékkel etetne minket
Újabb remekmű...
Ez a híradó, te uramatyám.
Újabb remekmű...
Ez a híradó, te uramatyám.
-
- Kedvenc játékosaid: RAUL, CR7, RONALDO, ZIDANE, RC, FIGO, Casillas, Modric, Puskás
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
6 év alatt 5-6%... Qrva gyenge akár honnan is nèzzük ès bármennyire lehet ezt magyarázni ha ilyen szoros lesz az állás 26-ba is akkor hiba lesz ezekre a pártokra szavazni. Sorry ez van.És eljutottunk a legfontosabb részhez, a mai értelmes ember agymosásához. A magyar választási rendszer úgy működik, hogy egyszerre 2 külön szavazás folyik. Választunk 106 egyéni körzetben 1-1 embert (mandátumot) és 96 mandátumot listán (ugye itt 5% a küszöb). A hihetetlen, hogy nem kötelező mind a 2 listán ugyan arra a pártra szavazni.
Ha én felelősen gondolkodom, és mondjuk nem értek teljesen egyet a Tiszával, de azt látom, hogy ők a legesélyesebbek, mint kihívó és talán nem akarják elárulni a hazát, akkor az egyéni körzetben leadom a voksomat a Tisza jelöltjére, ezzel megpróbálva 1 mandátumhoz juttatni őket, de országos listán meg leadom a nekem szimpatikusabb pártnak (Mi hazánk, Kutyák, akárki, akinek van esélye bekerülni) ezzel segítve őket a bejutásban és megpróbálni valami féket bevinni a parlamentbe.
Ezzel a módszerrel ugyan úgy le lehet győzni a Fideszt (szinte minden az egyéni körzetekben dől el, ezt is látni kellene), de megfékezhető a teljhatalom és színesíthető a parlament. Mondjuk nagyon jó lenne egy 46% Tisza, 42% Fidesz 6-6% Kutyák és Mi hazánk, vagy valami ilyesmi. Kisebbségi kormány (ugye a Tisza ás a Mi hazánk is kijelentette, hogy nem kötnének koalíciót senkivel) és kezdhetnénk tanulni a demokráciát. Még az alkotmányozó nemzetgyűlés összehívására is lenne esély.
Ui. Nem vagyok agymosott, köszi jól vagyok csak tele van már mindenem ezzel a kormánnyal
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Belbiztonsagi minisztere fasisztazta le, egyszeruen idokolatlan onjektivnek lenni trumppal szemben.hehetheoriginal írta: Fasza, hogy objektív vagy Bence
Reszemrol nincs ertelme ezt a diskurzust folytatni, nem gyozzuk meg egymast
Hangolodom a meccsre, ujabb bor nyilik magatol,nekem semmihez semmi kozom, nem csinaltam semmi rosszat
Tudom, hogy nem. Csak valahogy nem birom elhinni, hogy hanysz orbantol, de ezt az orangutant meg imadod… egymas tukorkepei
4-1 binicius es mbappe dupla
- Bencze
Hiresen konnyu atmenni a kaliforniai jogi szakvizsgan, majd eljutni foallamugyeszi pozicioba. De nyilvan nem kepes osszetett mondatokban kommunikalniHalfkey írta: Nemtudom mi kattant be nálad ennyire Harrisnél. A bajom vele inkább az hogy full átlagos, de hogy mitől lenne ostoba aminek te fested le azt nemtudom.
- BlancoMark
Ez igy jo, te meghallgattad es velemenyt tudtal formalni a beszelgetesrol, negativ ertelemben. Harris is uljon le es a nyilvanossag le tudja vonni a megfelelo konzekvenciakat maganak. Ha jol tudom Harrist is hivta Rogan, de elutasitottak a meghivast.Bencze írta:Fox780 millio dollar karteritest fizetett a valasztasi csalas terjesztese miatt, amit trump folytatott a JRE-ben is. Ismet keptelen volt elismerni, hogy elbukta az elozo valasztast. Jo kis beszelgetes a nagyszulovel akit oregotthonba kene dugni, nem egy elnoki jelolttel…BlancoMark írta:
En nem vagyok egy Trump rajongo, sot jobban orulnek egy Demokrata adminisztracionak (nem Harrisnek elsosorban), de felesleges azok fennakadni ilyen kiragadott klipekbol, hogy valakinek van humora. Pont most hallgattam meg, egesz jo kis beszelgetes volt. Trump poziciojat fixen nem gyengitette, hogy leult egy vagatlan 3 oras beszelgetesre.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Fasza, hogy objektív vagy Bence
Hangolodom a meccsre, ujabb bor nyilik magatol,nekem semmihez semmi kozom, nem csinaltam semmi rosszat
thereisonly1ronaldo
- Bencze
Fox780 millio dollar karteritest fizetett a valasztasi csalas terjesztese miatt, amit trump folytatott a JRE-ben is. Ismet keptelen volt elismerni, hogy elbukta az elozo valasztast. Jo kis beszelgetes a nagyszulovel akit oregotthonba kene dugni, nem egy elnoki jelolttel…BlancoMark írta:En nem vagyok egy Trump rajongo, sot jobban orulnek egy Demokrata adminisztracionak (nem Harrisnek elsosorban), de felesleges azok fennakadni ilyen kiragadott klipekbol, hogy valakinek van humora. Pont most hallgattam meg, egesz jo kis beszelgetes volt. Trump poziciojat fixen nem gyengitette, hogy leult egy vagatlan 3 oras beszelgetesre.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Nagyon vártam ezt a podcastet, holnapra van bekészítve, kiváncsi vagyok
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Nemtudom mi kattant be nálad ennyire Harrisnél. A bajom vele inkább az hogy full átlagos, de hogy mitől lenne ostoba aminek te fested le azt nemtudom.