Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

Re: Politika

HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. október 28., hétfő 12:43

tibi18 írta:

Tegyük fel, kiderül, hogy ez megint egy faszság, akkor mi lenne a megoldás egy országos botrány után? Bocs, Márk és ennyi?

Szerintem még ennyi se.
Hány meg hány ilyen ügy volt, (mármint nem ilyen horderejű, hanem hogy hazudoztak össze vissza, Ábrahám konkrétan ebből élt eddig) aztán max annyi volt hogy nyomtak egy helyreigazítást.

Emlékszem volt egy ügy, ahol Huth írt valamiről leleplező cikket. Huth a saját kollégája, Füssy Angéla cikkét használta forrásként (ez már eleve wtf). Na de Füssy Angéla pedig forrásként facebook kommentet használt, valaki beírt valamit, arctalanul, és Füssy abból levezette. Majd Huth jött és ezekkel a komoly bizonyítékokkal nekiállt karaktergyilkolni.

Amikor ezzel szembesítették igen, nyomott egy elnézést, nem baj, hogy addigra az adott személyt már meghurcolták :roll:

Jah ez a Füssy Angéla már odaáig ment az egyik beszélgetős műsorban (Schiffer, Ábrahám társaságában), hogy ehhez Pressmannek is köze lehet, mert hát Ozsváth Zsolti is ott volt nála az influenszeres kaján...:D

Remélhetőleg a hatóságok hamar feltárják az ügyet, és kiderül az igazság, ha pedig igazak Ábrahám vádjai, akkor megfelelő büntetést kapnak az elkövetők.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. október 28., hétfő 12:36

kiserik írta:az ügyészég átadta hivatalosan az ügyet a rendőrségnek. Felteszem a kérdést, mi a fene folyik ebben az országban???
Nyaron meg te magad is azt mondtad, hogy "Jelenleg olyan szinten túl van tolva ez a faszom (ide bárki behelyettesítheti a metoo, woke, lmbtq, stb) jelenség, hogy az embereknek kezd tele lenni a töke vele és kontraproduktív lesz az egész."

A metoo egyik fo hozadeka ahogy valakit megvadolnak, a tomeg ezt barmilyen bizonyitek nelkul is azonnal elhiszi es egy emberkent tamadja meg az adott embert, kirugatja, eltorli az addigi munkassagat, mindenki ismeri a cancel culture-t, nem kell bemutatni. Mikozben jo par esetben kiderult, hogy az adott szemely artatlan, csak hat addigra mar sikerult tonkretenni a karrierjuket meg hat a felmentesrol szolo hir tized annyi emberhez se er el.

Most a nyomozas es birosagi itelet helyett te is a metoo fele mukodest varod el az ujsagoktol.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 28., hétfő 12:24

Bízzunk benne, hogy most tényleg igazat mond és a nyomozóhatóságok mindent feltárnak és elkapják az összes bűnözőt, DE enélkül szerint eddig ésszerű, ha az ország meg mindenki csendben van. Egyelőre.
Abszolut, mert hany es hany olyan pelda van az elmult evekbol, legyen az barmilyen tema, ahol jott a vad, felkapta mindenki, es a vegen kiderult, hogy bullshit volt az egesz.

De az mar nem volt akkora hirerteku, igy sokakhoz talan el sem jutott, hogy az egesz egy ragalom/kitalacio volt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2024. október 28., hétfő 12:19

kiserik írta: Azért van abban valami megfoghatatlan, ha valakinek ez az ügy kimerül abban, hogy "jaj, a mi hazánk el van hallgattatva". Közük sincs az ügyhöz :lol:

Az van elhallgatva, vagyis megpróbálva, hogy egy közéleti személyt, egy neves influenszert, aki rengeteg fiatalhoz eljut, egy gyermekvédőt egy riportfilmben megvádol egy állítólagos áldozat, miszerint 15 éves korában, akarata ellenére megrontotta, majd fizetett érte. És az ország, az egész média, az összes párt, internetes megmondóember csöndben várt 5 napig, hátha elül az ügy. Még a megvádolt ember sem csinált semmit 6 napig.

Ami még fontos, és Ábrahám is folyamatosan ezt mondja, ennek semmi köze a politikai csatározásokhoz. Én is agyaltam, hogy ide vagy offba, csak ferni okán írtam ide.
Azzal, hogy természetesen elítélek minden ilyen bűncselekményt, kiegészítve azzal, hogy az ilyen bűnözőknek a börtönt nem tartom elegendő büntetésnek, azért én sem ugranék és bizonyítottan hazudozó "riporter" első hívó szavára..

Bízzunk benne, hogy most tényleg igazat mond és a nyomozóhatóságok mindent feltárnak és elkapják az összes bűnözőt, DE enélkül szerint eddig ésszerű, ha az ország meg mindenki csendben van. Egyelőre.

Tegyük fel, kiderül, hogy ez megint egy faszság, akkor mi lenne a megoldás egy országos botrány után? Bocs, Márk és ennyi?

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. október 28., hétfő 12:02

Leírtam miért van ez, konkrétan Orbán jelenleg azért perel lapokat, mert átvettek egy hírt valakitől és nem csak a forrás szívja meg.

Nagyon kényes témák ezek, ha nincs hiteles hírforrásod nagyon ráfázhatnak ezekre.

Itt egy már papíron a fideszből is kiugró, Puzsért megcsapó, nyíltan hazudozó, hazugságokat terjesztő ember a forrás.

A spanyol ügy meg megint ki tudja, ott a nemzetközi vonal is erős, abba belemenni meg ilyen ügyben forrást keresni miközben minden titkos meg esély sincs semmihez hozzájutni... Van 2 ember aki állít valamit és kész.

Szerintem túl van gondolva, hogy ennyire összeérjenek a szálak és senki ne foglalkozzon ezekkel, nagyon "érdekes", felháborító témák, ennék az emberek, hatalmas nézettséget hozna, egyszerűen ilyenekbe nem szabad beleállni ha nincs saját forrásod amivel alá tudod támasztani.

Meg ezzel az Ábrahámmal vigyázz, telibe Toroczkai módszerrel kombinálja össze a dolgokat, hogy azok összefüggnek és kiadja neki a képet, de ez szintekkel rosszabb, eggyel komolyabb szintén űzi a bullshitelést.
Szóval nem véletlen hogy rárepültél a témára, mert ugyanaz a módszer mint amit szeretsz, de összességében sokkal gázabb.

Az egyetlen értékelhető dolog az egész történetben az a kihomályosított interjú, ami tegyük fel igaz.
Eköré már felhúzott egy egész országot átszövő dolgot, amiben már mindenki is benne van...

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. október 28., hétfő 11:47

Azért van abban valami megfoghatatlan, ha valakinek ez az ügy kimerül abban, hogy "jaj, a mi hazánk el van hallgattatva". Közük sincs az ügyhöz :lol:

Az van elhallgatva, vagyis megpróbálva, hogy egy közéleti személyt, egy neves influenszert, aki rengeteg fiatalhoz eljut, egy gyermekvédőt egy riportfilmben megvádol egy állítólagos áldozat, miszerint 15 éves korában, akarata ellenére megrontotta, majd fizetett érte. És az ország, az egész média, az összes párt, internetes megmondóember csöndben várt 5 napig, hátha elül az ügy. Még a megvádolt ember sem csinált semmit 6 napig.

Ami még fontos, és Ábrahám is folyamatosan ezt mondja, ennek semmi köze a politikai csatározásokhoz. Én is agyaltam, hogy ide vagy offba, csak ferni okán írtam ide.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Tchou-Éder

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. október 28., hétfő 11:39

Realista24 írta:
swfan írta: Hogy tudom valakinek a hsz-eit elrejteni? Ha már kiserik is elrejtette az enyéimet bevallottan, én is ezt tenném, mert unalmas ezt a "jaj, a mi hazánk el van hallgattatva" siránkozást olvasni folyton
Haragos lista vagy mi. Klikk a nevre es ott lehetsz vele haver vagy nem haver.
Köszönöm

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2024. október 28., hétfő 11:33

Realista24 írta:
poronty írta:

Ezzel kapcsolatban korábban kérdeztem a "Javaslataitok" topikban (választ sajnos nem kaptam), hogy arra van mód, hogy, akit letiltottam annak az idézett üzeneteit se lássam? Mert vannak, akik ugye napi 50 kommentet eleresztenek és más meg reagál az írásaikra, de én ugye ezt nem szeretném látni, hiszen azért tiltottam le, mert nem vagyok kíváncsi az illető hülyeségeire.
Tedd fel újra, hátha Gergő látja most :kalapos:
Plusz ha valamiért mindig kidobal a rendszer mint engem, akkor sajnos hiaba teszed rejtettre a Mi Hazank best ofot. :kalapos:
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 28., hétfő 11:19

poronty írta:
Ezzel kapcsolatban korábban kérdeztem a "Javaslataitok" topikban (választ sajnos nem kaptam), hogy arra van mód, hogy, akit letiltottam annak az idézett üzeneteit se lássam? Mert vannak, akik ugye napi 50 kommentet eleresztenek és más meg reagál az írásaikra, de én ugye ezt nem szeretném látni, hiszen azért tiltottam le, mert nem vagyok kíváncsi az illető hülyeségeire.
Tedd fel újra, hátha Gergő látja most :kalapos:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois

HozzászólásSzerző: poronty » 2024. október 28., hétfő 11:16

--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 28., hétfő 11:02

swfan írta: Hogy tudom valakinek a hsz-eit elrejteni? Ha már kiserik is elrejtette az enyéimet bevallottan, én is ezt tenném, mert unalmas ezt a "jaj, a mi hazánk el van hallgattatva" siránkozást olvasni folyton
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. október 28., hétfő 10:57

Hogy tudom valakinek a hsz-eit elrejteni? Ha már kiserik is elrejtette az enyéimet bevallottan, én is ezt tenném, mert unalmas ezt a "jaj, a mi hazánk el van hallgattatva" siránkozást olvasni folyton

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2024. október 28., hétfő 10:40

kiserik írta:
Hétfőtől szombatig nem történt semmi azon kívül, hogy a Magyar Jelen még hétfőn, a PS meg kedden lehozta a videót meg az ügyészég átadta hivatalosan az ügyet a rendőrségnek. Felteszem a kérdést, mi a fene folyik ebben az országban??? Milyen összefonódások meg érdekek vannak itt kérem szépen? Ez miért nem fontos azóta sem senkinek? Hol van a gyermekvédő kormány és a gyermekvédő ellenzék??? MI a fene folyik a háttérben?
Bízzunk benne, hogy leginkább nyomozás, ha kell vádemelés és ítélet. Aztán, reménykedés, hogy nem lesz belőle kegyelem, ha elmarasztaló ítéletet hoznak... :agree:

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. október 28., hétfő 10:30

https://444.hu/2024/10/28/tiborczek-bdp ... esege-utan

csak 30 mrd. ez is a dobrogi zsebeben maradt valahogy
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. október 28., hétfő 10:23

Vajon a Spanyolból elrabolt kisgyerek ügye miért nem lett felkapva?
Egyik oldal sem foglalkozott vele, se a jobb, se a bal, se a youtuberek..
Hasonló szitu, érthetetlen a hallgatás.. :vivo:

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. október 28., hétfő 10:17

Tovább görgetem a Lakatos ügyet, mert ez gyerekek akkora horderejű, hogy az valami borzasztó.

Foglalkoztam vele, mert felidegesít az egész fertő. Ami érdekes:
- 2024.10.21 (hétfő) 19:44 - Ábrahám kiteszi a videót
- S
- E
- M
- M
- I
- 2024.10.26 (szombat) 8:34 - Ábrahám feltesz egy videót, ahol tüntetést szervez estére, mert egyszerűen csend van az ügyben, ezzel próbálva nagyobb nyilvánosságot adni neki
- 2024.10.26 (szombat) 12:37 - az első nagynyilvánosság (Magyar Nemzet, Bayer-re hivatkozva)
- 2024.10.26 (szombat) 14:42 - Pottyondy bejegyzése
- 2024.10.26 (szombat) 22:59 - Telex első cikke a tüntetés után
- 2024.10.27 (vasárnap) 11:00 körül - Lakatos Márk tagadása az instán (ezt hozza is a Telex gyorsan a 444 például azóta sem foglalkozik az üggyel)

Hétfőtől szombatig nem történt semmi azon kívül, hogy a Magyar Jelen még hétfőn, a PS meg kedden lehozta a videót meg az ügyészég átadta hivatalosan az ügyet a rendőrségnek. Felteszem a kérdést, mi a fene folyik ebben az országban??? Milyen összefonódások meg érdekek vannak itt kérem szépen? Ez miért nem fontos azóta sem senkinek? Hol van a gyermekvédő kormány és a gyermekvédő ellenzék??? MI a fene folyik a háttérben?

Most ezt elolvasni, ha lesz időm. Több, mint 1 hónapos cikksorozat, ugyancsak elhallgatva:
https://magyarjelen.hu/a-ministransfiuk ... oz-1-resz/
https://magyarjelen.hu/a-ministransfiuk ... eg-2-resz/
https://magyarjelen.hu/amikor-tul-nyitott-a-plebania/

Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Tchou-Éder

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. október 28., hétfő 2:06

napi kringé

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. október 27., vasárnap 19:40

ferni írta: Ez Ábrahám személye miatt is van, egyáltalán nem megbízható forrás, egy fizetett hazudozó kb, de ez tőle is durva lenne ha kamu lenne a Lakatos dolog.
Rá alapozva leírod valaki pedofil a szart is kiperlik belőled ha nem igaz.
A többinél csak a szokásos fideszes módon megy a kombinálás csak.
De több ember felkapta már a témát, Pottyondy is írt róla, ő meg rengeteg emberhez eljut.

Ebbe is már bele lett keverve a Tisza is megint valahogy, azt semmi közük hozzá, mert hogy van pár kép Lakatosról meg Nagy Ervinről valami rendezvényen :lol:
Én nem tudom, hogy milyen hazudozó, vagy micsoda, de most ezt nézem. https://www.youtube.com/watch?v=y1-fS7X8nLo Ez is megér egy misét.

Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Tchou-Éder

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. október 27., vasárnap 19:16

Ez Ábrahám személye miatt is van, egyáltalán nem megbízható forrás, egy fizetett hazudozó kb, de ez tőle is durva lenne ha kamu lenne a Lakatos dolog.
Rá alapozva leírod valaki pedofil a szart is kiperlik belőled ha nem igaz.
A többinél csak a szokásos fideszes módon megy a kombinálás csak.
De több ember felkapta már a témát, Pottyondy is írt róla, ő meg rengeteg emberhez eljut.

Ebbe is már bele lett keverve a Tisza is megint valahogy, azt semmi közük hozzá, mert hogy van pár kép Lakatosról meg Nagy Ervinről valami rendezvényen :lol:

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. október 27., vasárnap 19:15

A legdurvább, hogy mindenki, minden média, legyen az kormánypárti vagy ellenzéki, fizetett vagy független kussol, lapít, mint szar a fűben. Egyedül a Magyar Jelen és az Ultrahang próbál nyilvánosságot adni a dolgonak.

Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Tchou-Éder

Vissza: