Politika
Re: Politika
Ferni: Csárdi Antal ügy megvan? Mindeki azonnal lehozta. Mindeki. Az ember azóta sem tudott semilyen bizonyítékot mutatni. Semmit. Ő látott egy fényképet, amin nem is volt rajta senki. Mégis lehozta mindenki.
Hogyan lehet ráfázni egy ilyen cikkre: A Fideszből is kilépett, Puzsért megütö médiaszemélyiség videójában Lakatos Márkot fiatal korú megerőszakolásával vádolják? Vagy: Kedves Márk! Légyszives állj ki és tisztázd magad a vádak alól. Vagy: Ábrahám Róbert videója alapján nyomoz a rendőrség. Vagy: Lakatos Márk vagyok. Felháborít a hazugság és lejáratás kampány. Megtettem a feljelentést a rendőrségen. Vagy: Gulyás Márton vagyok. Ábrahám Róbert csak vagdalkózik össze vissza, ezzel akar nézettséget generálni.
Az ügyben hivatalosan is nyomoz a rendőrség, miután az ügyészség úgy értékelte a bizonyítékokat, hogy erre szükség van és hivatalból átadta a rendőrségnek az ügyet.
Nagyon fura a helyzet ma Magyarországon. Tudjuk, hogy a Fidesz tele van melegekkel és pedofilokkal. Tudjuk, hogy az ellenzék is tele van melegekkel. Most, hogy felvetődik, hogy a két tábornak köze lehet egymáshoz és mindkettőben lehetnek beteg emberek, akik nagy hatalommal bírnak és összezárnak, már egyből túl van gondolva az egész. Azt is tudjuk, hogy ilyen dolgok itt nem történhetnek, csak Amerikában, de ott is csak az egyik vagy másik oldal szerint. És azt is tudjuk, hogy ha olyan ember állít valamit, akit meg lehet bélyegezni, akkor azt nem is kell figyelembe venni.
Szerinted ez hogyan érinti a hasonló ügyek áldozatait? Ha esetleg volt más is, az majd felválalja, mikor ennek a srácnak sem hisznek sokan?
5 napig csendben volt mindeki (és hallgattata el mindenki a kommenteket), majd egyszerre (az emiatt szervezett tüntetés után, mikor már látszott, hogy ezt most nem lehet hallgatással eltusolni) megszólaltak. Neked ez nem fura, csak mert össze lehet Ábrahámozni az egészet? Miért nem repült rá azonnal a Megafos, vagy az Origo és társai? Nem gondolsz bele, hogy mi van ha igaza van? Mi van, ha az igazak nem mindig igazak és a hazugok nem mindig hazugok csak azért, mert valaki, akit igaznak vélsz, ezt mondja?
Ui: gyerekek, itt nagyon át van mosva az agy (sajnos erre nem tudok mit írni). Aki szerint nem hír, hogy Lakatos Márkot megvádolták ilyen bűncselekményekkel, az nem tudom ilyen rendezvényen van. Nem össznépileg elítélni kell az embert, hanem közölni a híreket. Hírt. Nem tényt, hanem hírt. Ez lenne a média feladata. Jobbos, balos, fizetett, független, mindegy, mert mindenki, de még az érintett is lapított, mint szar a fűben.
Az ilyenek hírek voltak: https://www.reddit.com/r/hungary/commen ... fj/schadl/ , amit egy ember firkált. Ez nem.
Hogyan lehet ráfázni egy ilyen cikkre: A Fideszből is kilépett, Puzsért megütö médiaszemélyiség videójában Lakatos Márkot fiatal korú megerőszakolásával vádolják? Vagy: Kedves Márk! Légyszives állj ki és tisztázd magad a vádak alól. Vagy: Ábrahám Róbert videója alapján nyomoz a rendőrség. Vagy: Lakatos Márk vagyok. Felháborít a hazugság és lejáratás kampány. Megtettem a feljelentést a rendőrségen. Vagy: Gulyás Márton vagyok. Ábrahám Róbert csak vagdalkózik össze vissza, ezzel akar nézettséget generálni.
Az ügyben hivatalosan is nyomoz a rendőrség, miután az ügyészség úgy értékelte a bizonyítékokat, hogy erre szükség van és hivatalból átadta a rendőrségnek az ügyet.
Nagyon fura a helyzet ma Magyarországon. Tudjuk, hogy a Fidesz tele van melegekkel és pedofilokkal. Tudjuk, hogy az ellenzék is tele van melegekkel. Most, hogy felvetődik, hogy a két tábornak köze lehet egymáshoz és mindkettőben lehetnek beteg emberek, akik nagy hatalommal bírnak és összezárnak, már egyből túl van gondolva az egész. Azt is tudjuk, hogy ilyen dolgok itt nem történhetnek, csak Amerikában, de ott is csak az egyik vagy másik oldal szerint. És azt is tudjuk, hogy ha olyan ember állít valamit, akit meg lehet bélyegezni, akkor azt nem is kell figyelembe venni.
Szerinted ez hogyan érinti a hasonló ügyek áldozatait? Ha esetleg volt más is, az majd felválalja, mikor ennek a srácnak sem hisznek sokan?
5 napig csendben volt mindeki (és hallgattata el mindenki a kommenteket), majd egyszerre (az emiatt szervezett tüntetés után, mikor már látszott, hogy ezt most nem lehet hallgatással eltusolni) megszólaltak. Neked ez nem fura, csak mert össze lehet Ábrahámozni az egészet? Miért nem repült rá azonnal a Megafos, vagy az Origo és társai? Nem gondolsz bele, hogy mi van ha igaza van? Mi van, ha az igazak nem mindig igazak és a hazugok nem mindig hazugok csak azért, mert valaki, akit igaznak vélsz, ezt mondja?
Ui: gyerekek, itt nagyon át van mosva az agy (sajnos erre nem tudok mit írni). Aki szerint nem hír, hogy Lakatos Márkot megvádolták ilyen bűncselekményekkel, az nem tudom ilyen rendezvényen van. Nem össznépileg elítélni kell az embert, hanem közölni a híreket. Hírt. Nem tényt, hanem hírt. Ez lenne a média feladata. Jobbos, balos, fizetett, független, mindegy, mert mindenki, de még az érintett is lapított, mint szar a fűben.
Az ilyenek hírek voltak: https://www.reddit.com/r/hungary/commen ... fj/schadl/ , amit egy ember firkált. Ez nem.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Asencio-???
Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Asencio-???
Ha nem tudsz a kemény tökű "troll" lenni, akkor bizony már csak az áldozat lehetsz a politikában. Nincs más, csak a b*sznak vagy b*szok. Úgy alakult, hogy mostanra nálunk a nem kormányoldal lett az áldozat, a kormány pedig a troll. Magyar Péter ebbe kakilt bele, most pedig a kormány oldal próbálkozik az áldozat szereppel, amivel nem hiszem, hogy sok szavazatot tud elvenni, max az el nem kötelezettek tárborából, de az többnyire lutri.h3x0r írta:Nyaron meg te magad is azt mondtad, hogy "Jelenleg olyan szinten túl van tolva ez a faszom (ide bárki behelyettesítheti a metoo, woke, lmbtq, stb) jelenség, hogy az embereknek kezd tele lenni a töke vele és kontraproduktív lesz az egész."kiserik írta:az ügyészég átadta hivatalosan az ügyet a rendőrségnek. Felteszem a kérdést, mi a fene folyik ebben az országban???
A metoo egyik fo hozadeka ahogy valakit megvadolnak, a tomeg ezt barmilyen bizonyitek nelkul is azonnal elhiszi es egy emberkent tamadja meg az adott embert, kirugatja, eltorli az addigi munkassagat, mindenki ismeri a cancel culture-t, nem kell bemutatni. Mikozben jo par esetben kiderult, hogy az adott szemely artatlan, csak hat addigra mar sikerult tonkretenni a karrierjuket meg hat a felmentesrol szolo hir tized annyi emberhez se er el.
Most a nyomozas es birosagi itelet helyett te is a metoo fele mukodest varod el az ujsagoktol.
Lakatos ügyről nem tudok semmi, ha igaz börtönben a helye, ahol szépen kezelésbe veszik majd a rabtársak. Mi legyen, ha nem igaz a történet? Kapja Ábrahám azt a büntetést, amit Lakatos kapott volna?
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
https://merce.hu/2019/11/12/helyreigazi ... l-szemben/Realista24 írta:Abszolut, mert hany es hany olyan pelda van az elmult evekbol, legyen az barmilyen tema, ahol jott a vad, felkapta mindenki, es a vegen kiderult, hogy bullshit volt az egesz.Bízzunk benne, hogy most tényleg igazat mond és a nyomozóhatóságok mindent feltárnak és elkapják az összes bűnözőt, DE enélkül szerint eddig ésszerű, ha az ország meg mindenki csendben van. Egyelőre.
De az mar nem volt akkora hirerteku, igy sokakhoz talan el sem jutott, hogy az egesz egy ragalom/kitalacio volt.
https://rtl.hu/belfold/2023/02/14/donat ... s-zaklatas
https://index.hu/belfold/2024/10/13/ped ... per-origo/
Itt van egy pár eset a sok közül, de a sok agymosottnak csak az első info fog megmaradni és eljutni, utána pedig azt fogják vissza mondani mindenhol.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
tibi18 írta:
Tegyük fel, kiderül, hogy ez megint egy faszság, akkor mi lenne a megoldás egy országos botrány után? Bocs, Márk és ennyi?
Szerintem még ennyi se.
Hány meg hány ilyen ügy volt, (mármint nem ilyen horderejű, hanem hogy hazudoztak össze vissza, Ábrahám konkrétan ebből élt eddig) aztán max annyi volt hogy nyomtak egy helyreigazítást.
Emlékszem volt egy ügy, ahol Huth írt valamiről leleplező cikket. Huth a saját kollégája, Füssy Angéla cikkét használta forrásként (ez már eleve wtf). Na de Füssy Angéla pedig forrásként facebook kommentet használt, valaki beírt valamit, arctalanul, és Füssy abból levezette. Majd Huth jött és ezekkel a komoly bizonyítékokkal nekiállt karaktergyilkolni.
Amikor ezzel szembesítették igen, nyomott egy elnézést, nem baj, hogy addigra az adott személyt már meghurcolták
Jah ez a Füssy Angéla már odaáig ment az egyik beszélgetős műsorban (Schiffer, Ábrahám társaságában), hogy ehhez Pressmannek is köze lehet, mert hát Ozsváth Zsolti is ott volt nála az influenszeres kaján...
Remélhetőleg a hatóságok hamar feltárják az ügyet, és kiderül az igazság, ha pedig igazak Ábrahám vádjai, akkor megfelelő büntetést kapnak az elkövetők.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- h3x0r
Nyaron meg te magad is azt mondtad, hogy "Jelenleg olyan szinten túl van tolva ez a faszom (ide bárki behelyettesítheti a metoo, woke, lmbtq, stb) jelenség, hogy az embereknek kezd tele lenni a töke vele és kontraproduktív lesz az egész."kiserik írta:az ügyészég átadta hivatalosan az ügyet a rendőrségnek. Felteszem a kérdést, mi a fene folyik ebben az országban???
A metoo egyik fo hozadeka ahogy valakit megvadolnak, a tomeg ezt barmilyen bizonyitek nelkul is azonnal elhiszi es egy emberkent tamadja meg az adott embert, kirugatja, eltorli az addigi munkassagat, mindenki ismeri a cancel culture-t, nem kell bemutatni. Mikozben jo par esetben kiderult, hogy az adott szemely artatlan, csak hat addigra mar sikerult tonkretenni a karrierjuket meg hat a felmentesrol szolo hir tized annyi emberhez se er el.
Most a nyomozas es birosagi itelet helyett te is a metoo fele mukodest varod el az ujsagoktol.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Abszolut, mert hany es hany olyan pelda van az elmult evekbol, legyen az barmilyen tema, ahol jott a vad, felkapta mindenki, es a vegen kiderult, hogy bullshit volt az egesz.Bízzunk benne, hogy most tényleg igazat mond és a nyomozóhatóságok mindent feltárnak és elkapják az összes bűnözőt, DE enélkül szerint eddig ésszerű, ha az ország meg mindenki csendben van. Egyelőre.
De az mar nem volt akkora hirerteku, igy sokakhoz talan el sem jutott, hogy az egesz egy ragalom/kitalacio volt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Azzal, hogy természetesen elítélek minden ilyen bűncselekményt, kiegészítve azzal, hogy az ilyen bűnözőknek a börtönt nem tartom elegendő büntetésnek, azért én sem ugranék és bizonyítottan hazudozó "riporter" első hívó szavára..kiserik írta: Azért van abban valami megfoghatatlan, ha valakinek ez az ügy kimerül abban, hogy "jaj, a mi hazánk el van hallgattatva". Közük sincs az ügyhöz
Az van elhallgatva, vagyis megpróbálva, hogy egy közéleti személyt, egy neves influenszert, aki rengeteg fiatalhoz eljut, egy gyermekvédőt egy riportfilmben megvádol egy állítólagos áldozat, miszerint 15 éves korában, akarata ellenére megrontotta, majd fizetett érte. És az ország, az egész média, az összes párt, internetes megmondóember csöndben várt 5 napig, hátha elül az ügy. Még a megvádolt ember sem csinált semmit 6 napig.
Ami még fontos, és Ábrahám is folyamatosan ezt mondja, ennek semmi köze a politikai csatározásokhoz. Én is agyaltam, hogy ide vagy offba, csak ferni okán írtam ide.
Bízzunk benne, hogy most tényleg igazat mond és a nyomozóhatóságok mindent feltárnak és elkapják az összes bűnözőt, DE enélkül szerint eddig ésszerű, ha az ország meg mindenki csendben van. Egyelőre.
Tegyük fel, kiderül, hogy ez megint egy faszság, akkor mi lenne a megoldás egy országos botrány után? Bocs, Márk és ennyi?
Leírtam miért van ez, konkrétan Orbán jelenleg azért perel lapokat, mert átvettek egy hírt valakitől és nem csak a forrás szívja meg.
Nagyon kényes témák ezek, ha nincs hiteles hírforrásod nagyon ráfázhatnak ezekre.
Itt egy már papíron a fideszből is kiugró, Puzsért megcsapó, nyíltan hazudozó, hazugságokat terjesztő ember a forrás.
A spanyol ügy meg megint ki tudja, ott a nemzetközi vonal is erős, abba belemenni meg ilyen ügyben forrást keresni miközben minden titkos meg esély sincs semmihez hozzájutni... Van 2 ember aki állít valamit és kész.
Szerintem túl van gondolva, hogy ennyire összeérjenek a szálak és senki ne foglalkozzon ezekkel, nagyon "érdekes", felháborító témák, ennék az emberek, hatalmas nézettséget hozna, egyszerűen ilyenekbe nem szabad beleállni ha nincs saját forrásod amivel alá tudod támasztani.
Meg ezzel az Ábrahámmal vigyázz, telibe Toroczkai módszerrel kombinálja össze a dolgokat, hogy azok összefüggnek és kiadja neki a képet, de ez szintekkel rosszabb, eggyel komolyabb szintén űzi a bullshitelést.
Szóval nem véletlen hogy rárepültél a témára, mert ugyanaz a módszer mint amit szeretsz, de összességében sokkal gázabb.
Az egyetlen értékelhető dolog az egész történetben az a kihomályosított interjú, ami tegyük fel igaz.
Eköré már felhúzott egy egész országot átszövő dolgot, amiben már mindenki is benne van...
Nagyon kényes témák ezek, ha nincs hiteles hírforrásod nagyon ráfázhatnak ezekre.
Itt egy már papíron a fideszből is kiugró, Puzsért megcsapó, nyíltan hazudozó, hazugságokat terjesztő ember a forrás.
A spanyol ügy meg megint ki tudja, ott a nemzetközi vonal is erős, abba belemenni meg ilyen ügyben forrást keresni miközben minden titkos meg esély sincs semmihez hozzájutni... Van 2 ember aki állít valamit és kész.
Szerintem túl van gondolva, hogy ennyire összeérjenek a szálak és senki ne foglalkozzon ezekkel, nagyon "érdekes", felháborító témák, ennék az emberek, hatalmas nézettséget hozna, egyszerűen ilyenekbe nem szabad beleállni ha nincs saját forrásod amivel alá tudod támasztani.
Meg ezzel az Ábrahámmal vigyázz, telibe Toroczkai módszerrel kombinálja össze a dolgokat, hogy azok összefüggnek és kiadja neki a képet, de ez szintekkel rosszabb, eggyel komolyabb szintén űzi a bullshitelést.
Szóval nem véletlen hogy rárepültél a témára, mert ugyanaz a módszer mint amit szeretsz, de összességében sokkal gázabb.
Az egyetlen értékelhető dolog az egész történetben az a kihomályosított interjú, ami tegyük fel igaz.
Eköré már felhúzott egy egész országot átszövő dolgot, amiben már mindenki is benne van...
Azért van abban valami megfoghatatlan, ha valakinek ez az ügy kimerül abban, hogy "jaj, a mi hazánk el van hallgattatva". Közük sincs az ügyhöz
Az van elhallgatva, vagyis megpróbálva, hogy egy közéleti személyt, egy neves influenszert, aki rengeteg fiatalhoz eljut, egy gyermekvédőt egy riportfilmben megvádol egy állítólagos áldozat, miszerint 15 éves korában, akarata ellenére megrontotta, majd fizetett érte. És az ország, az egész média, az összes párt, internetes megmondóember csöndben várt 5 napig, hátha elül az ügy. Még a megvádolt ember sem csinált semmit 6 napig.
Ami még fontos, és Ábrahám is folyamatosan ezt mondja, ennek semmi köze a politikai csatározásokhoz. Én is agyaltam, hogy ide vagy offba, csak ferni okán írtam ide.
Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Asencio-???
Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Asencio-???
KöszönömRealista24 írta:Haragos lista vagy mi. Klikk a nevre es ott lehetsz vele haver vagy nem haver.swfan írta: Hogy tudom valakinek a hsz-eit elrejteni? Ha már kiserik is elrejtette az enyéimet bevallottan, én is ezt tenném, mert unalmas ezt a "jaj, a mi hazánk el van hallgattatva" siránkozást olvasni folyton
- Süti
Plusz ha valamiért mindig kidobal a rendszer mint engem, akkor sajnos hiaba teszed rejtettre a Mi Hazank best ofot.Realista24 írta:Tedd fel újra, hátha Gergő látja mostporonty írta:
Ezzel kapcsolatban korábban kérdeztem a "Javaslataitok" topikban (választ sajnos nem kaptam), hogy arra van mód, hogy, akit letiltottam annak az idézett üzeneteit se lássam? Mert vannak, akik ugye napi 50 kommentet eleresztenek és más meg reagál az írásaikra, de én ugye ezt nem szeretném látni, hiszen azért tiltottam le, mert nem vagyok kíváncsi az illető hülyeségeire.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tedd fel újra, hátha Gergő látja mostporonty írta:Ezzel kapcsolatban korábban kérdeztem a "Javaslataitok" topikban (választ sajnos nem kaptam), hogy arra van mód, hogy, akit letiltottam annak az idézett üzeneteit se lássam? Mert vannak, akik ugye napi 50 kommentet eleresztenek és más meg reagál az írásaikra, de én ugye ezt nem szeretném látni, hiszen azért tiltottam le, mert nem vagyok kíváncsi az illető hülyeségeire.Haragos lista vagy mi. Klikk a nevre es ott lehetsz vele haver vagy nem haver.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Ezzel kapcsolatban korábban kérdeztem a "Javaslataitok" topikban (választ sajnos nem kaptam), hogy arra van mód, hogy, akit letiltottam annak az idézett üzeneteit se lássam? Mert vannak, akik ugye napi 50 kommentet eleresztenek és más meg reagál az írásaikra, de én ugye ezt nem szeretném látni, hiszen azért tiltottam le, mert nem vagyok kíváncsi az illető hülyeségeire.Haragos lista vagy mi. Klikk a nevre es ott lehetsz vele haver vagy nem haver.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Haragos lista vagy mi. Klikk a nevre es ott lehetsz vele haver vagy nem haver.swfan írta: Hogy tudom valakinek a hsz-eit elrejteni? Ha már kiserik is elrejtette az enyéimet bevallottan, én is ezt tenném, mert unalmas ezt a "jaj, a mi hazánk el van hallgattatva" siránkozást olvasni folyton
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Hogy tudom valakinek a hsz-eit elrejteni? Ha már kiserik is elrejtette az enyéimet bevallottan, én is ezt tenném, mert unalmas ezt a "jaj, a mi hazánk el van hallgattatva" siránkozást olvasni folyton
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Bízzunk benne, hogy leginkább nyomozás, ha kell vádemelés és ítélet. Aztán, reménykedés, hogy nem lesz belőle kegyelem, ha elmarasztaló ítéletet hoznak...kiserik írta:
Hétfőtől szombatig nem történt semmi azon kívül, hogy a Magyar Jelen még hétfőn, a PS meg kedden lehozta a videót meg az ügyészég átadta hivatalosan az ügyet a rendőrségnek. Felteszem a kérdést, mi a fene folyik ebben az országban??? Milyen összefonódások meg érdekek vannak itt kérem szépen? Ez miért nem fontos azóta sem senkinek? Hol van a gyermekvédő kormány és a gyermekvédő ellenzék??? MI a fene folyik a háttérben?
https://444.hu/2024/10/28/tiborczek-bdp ... esege-utan
csak 30 mrd. ez is a dobrogi zsebeben maradt valahogy
csak 30 mrd. ez is a dobrogi zsebeben maradt valahogy
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Vajon a Spanyolból elrabolt kisgyerek ügye miért nem lett felkapva?
Egyik oldal sem foglalkozott vele, se a jobb, se a bal, se a youtuberek..
Hasonló szitu, érthetetlen a hallgatás..
Egyik oldal sem foglalkozott vele, se a jobb, se a bal, se a youtuberek..
Hasonló szitu, érthetetlen a hallgatás..
Tovább görgetem a Lakatos ügyet, mert ez gyerekek akkora horderejű, hogy az valami borzasztó.
Foglalkoztam vele, mert felidegesít az egész fertő. Ami érdekes:
- 2024.10.21 (hétfő) 19:44 - Ábrahám kiteszi a videót
- S
- E
- M
- M
- I
- 2024.10.26 (szombat) 8:34 - Ábrahám feltesz egy videót, ahol tüntetést szervez estére, mert egyszerűen csend van az ügyben, ezzel próbálva nagyobb nyilvánosságot adni neki
- 2024.10.26 (szombat) 12:37 - az első nagynyilvánosság (Magyar Nemzet, Bayer-re hivatkozva)
- 2024.10.26 (szombat) 14:42 - Pottyondy bejegyzése
- 2024.10.26 (szombat) 22:59 - Telex első cikke a tüntetés után
- 2024.10.27 (vasárnap) 11:00 körül - Lakatos Márk tagadása az instán (ezt hozza is a Telex gyorsan a 444 például azóta sem foglalkozik az üggyel)
Hétfőtől szombatig nem történt semmi azon kívül, hogy a Magyar Jelen még hétfőn, a PS meg kedden lehozta a videót meg az ügyészég átadta hivatalosan az ügyet a rendőrségnek. Felteszem a kérdést, mi a fene folyik ebben az országban??? Milyen összefonódások meg érdekek vannak itt kérem szépen? Ez miért nem fontos azóta sem senkinek? Hol van a gyermekvédő kormány és a gyermekvédő ellenzék??? MI a fene folyik a háttérben?
Most ezt elolvasni, ha lesz időm. Több, mint 1 hónapos cikksorozat, ugyancsak elhallgatva:
https://magyarjelen.hu/a-ministransfiuk ... oz-1-resz/
https://magyarjelen.hu/a-ministransfiuk ... eg-2-resz/
https://magyarjelen.hu/amikor-tul-nyitott-a-plebania/
Foglalkoztam vele, mert felidegesít az egész fertő. Ami érdekes:
- 2024.10.21 (hétfő) 19:44 - Ábrahám kiteszi a videót
- S
- E
- M
- M
- I
- 2024.10.26 (szombat) 8:34 - Ábrahám feltesz egy videót, ahol tüntetést szervez estére, mert egyszerűen csend van az ügyben, ezzel próbálva nagyobb nyilvánosságot adni neki
- 2024.10.26 (szombat) 12:37 - az első nagynyilvánosság (Magyar Nemzet, Bayer-re hivatkozva)
- 2024.10.26 (szombat) 14:42 - Pottyondy bejegyzése
- 2024.10.26 (szombat) 22:59 - Telex első cikke a tüntetés után
- 2024.10.27 (vasárnap) 11:00 körül - Lakatos Márk tagadása az instán (ezt hozza is a Telex gyorsan a 444 például azóta sem foglalkozik az üggyel)
Most ezt elolvasni, ha lesz időm. Több, mint 1 hónapos cikksorozat, ugyancsak elhallgatva:
https://magyarjelen.hu/a-ministransfiuk ... oz-1-resz/
https://magyarjelen.hu/a-ministransfiuk ... eg-2-resz/
https://magyarjelen.hu/amikor-tul-nyitott-a-plebania/
Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Asencio-???
Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Asencio-???