Tjacks írta:
kiserik írta:
Nekem most "az van meg" hogy nem reagáltál arra a részre hogy saját magaddal mentél szemben, az nyilván smafu.
Reagáltam és nem, nem mentem szembe. Itt egy hírt, egy TÉNY-t, miszerint a rendőrség nyomozást indított Lakatos Márk ellen az ügyészség elé került bizonyítékok alapján, egyszerűen nem volt hajlandó leközölni a komplett magyar média megafonostól, origóstól, köztv-stől (pedig nekik aztán még politikai hasznot is hozott volna bőven), 444-estől, telexestől, hvg-stől, influenszerestől mindenestől, sőt, az erre utaló kommenteket is módszeresen letiltották.
Egyébként az itt kardoskodóktól kérdezem, Ti láttátok a videót? Tudjátok miről van szó? Ti kiálltok amellett, hogy egy ilyen ügynek a nyilvánosság teljes mellőzése mellett kellene zajlania? Itt a videó, oda tekertem, ahol már nincs Osváth, nincs MZP (az is mókás rész pedig
) csak Lakatos Márk van. Nézzétek meg:
https://www.youtube.com/watch?v=kq9XCvoNc_Y=2530s. Most tegyétek fel a kérdést, hogy mi lenne, ha Gulyás Marci a Partizánban csinálna egy videót egy meleg sráccal, aki elmondja és vállalja, hogy tanuskodik is, hogy mikor 15 éves volt, teszem azt Gulyás Gergő, Rogán, Tiborcz vagy OV, felbérelt egy embert, egy stricit, ő leszállította a fiút, akarata ellenére orálisan ki kellett elégítenie a fent említett ember valamelyikét majd kapott némi pénzt és egy cipőt. Aztán eltelne úgy 5 nap, hogy 5 nap alatt senki nem foglalkozna az üggyel. SENKI. Se egy szalagcím, se egy facebook, reddit bejegyzés. Semmi. Marci posztolgatna, de ennyi. Nem lenne nektek fura?
Nézzétek meg. 20 perc.