Jude Bellingham - 5

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.
Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Jude Bellingham - 5

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. október 28., hétfő 15:23

jxbell írta:
BLevi96 írta:
Vinicius Jr.: “We will be back as always. We are the BIGGEST club, you know it.”

Rodrygo on IG: “My family. Together until the end.”

Fede Valverde via IG: "I will fall a million times but I will always rise again. Because we are Real Madrid and it's written in our history."

Luka Modric: "Time to lift your head up, learn, work, and push. Total confidence in this team. Let's go Madrid!

Én ezeket láttam hirtelen.
Ezek szerint csak az én figyelmem kerülte el :D
Jó sokáig nem volt semmi poszt vasárnap estig senkitől. Tegnap este meg ma jöttek ezek, de sokaktól továbbra is semmi. Én is furcsálltam, valszeg tényleg ki voltak.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

jxbell
Kedvenc játékosaid: Zidane, Guti

HozzászólásSzerző: jxbell » 2024. október 28., hétfő 15:20

BLevi96 írta:
jxbell írta:

Egyébként a játékosok “meglepően” csendesek a közösségi oldalakon a vereség óta, ha jól láttam, egyedül Camavinga posztolt.
Vinicius Jr.: “We will be back as always. We are the BIGGEST club, you know it.”

Fede Valverde via IG: "I will fall a million times but I will always rise again. Because we are Real Madrid and it's written in our history."

Luka Modric: "Time to lift your head up, learn, work, and push. Total confidence in this team. Let's go Madrid!

Ezek szerint csak az én figyelmem kerülte el :D

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. október 28., hétfő 15:12

jxbell írta:
ELSiete írta:

The locker room were very affected by the defeat after the Clásico. The players and coaches had angry faces. They were silent and there was tension. Of all the players, Jude Bellingham left the Bernabéu very angry.

— @relevo
Egyébként a játékosok “meglepően” csendesek a közösségi oldalakon a vereség óta, ha jól láttam, egyedül Camavinga posztolt.

jxbell
Kedvenc játékosaid: Zidane, Guti

HozzászólásSzerző: jxbell » 2024. október 28., hétfő 14:53

ELSiete írta:

The locker room were very affected by the defeat after the Clásico. The players and coaches had angry faces. They were silent and there was tension. Of all the players, Jude Bellingham left the Bernabéu very angry.

— @relevo

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. október 28., hétfő 13:21

Kylian Mbappé's arrival has forced Carlo Ancelotti to change his plan. The coach decided to put Jude Bellingham on the right wing in some games but it did not work out. Jude's situation has raised concern.

— @relevo
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

tomi_b
Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
Kedvenc csapatod: 15!

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2024. október 27., vasárnap 19:27

ELSiete írta: Jude Bellingham's average position last night was lower than Lucas Vazquez, practically he was played as a RWB.
Nem Ancelotti a hibás?
Igenis elbaszta, de ezért nem kell vért ontani.
Csak azt nem értem, miért a Barca ellen kell nekiállni kísérletezni, és hogy lehet az egyik legveszélyesebb játékosunkat Lucas Vazqueznek alárendelni, ahelyett hogy megmondaná neki, maradj hátul a pitsádon.

Érthetetlen és ezek miatt fáj a tegnapi vereség, mert egyébként félidőben nekünk kellett volna 4.0 legyen és nem azért, mert sohasem lehet rossz napja a játékosoknak vagy az edzőnek.

ELSiete

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. október 27., vasárnap 14:46

Jude Bellingham's average position last night was lower than Lucas Vazquez, practically he was played as a RWB.

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

ELSiete

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. október 27., vasárnap 11:21

Sierra írta:
doncsontos írta: egy normális világban tegnap neki, Mbappének meg Valverdeánek kellett volna lejönni, tényleg nem értem ha 6 ezer kilométerről tisztán látszik, hogy valaki csak szenved a pályán akkor a faszomért nem lehet másnak megadni a lehetőséget? engem ez basz fel inkább, hogy van pár ember aki játszhat bármilyen szarul 75-80 percet kurva élet hogy játszani fog jó esetben, amugy meg 90et :lol:

amugy tegnap a barca kispadjáról valaki kihúzta a gyufát rendesen Carlonal, ő se a régi szikla szilárd edzőbá már azért.
MBappe elegge clutch player, sztem nagyobb hiba lett volna ott lehozni. Barmikor eldonthet egy meccset, tegnap is meg voltak a helyzetei a masodik felidoben. Sajnos nem volt szerencseje meg koncentralt se, de 0-2-nel egy ilyen kaliberu jatekost nem erdemes lehozni. Ahogy Vinit se. Neki is volt olyan meccse hogy hotgyenge volt aztan az o duplajaval hoztuk vegul a meccset.
0-2nél még én sem hoztam volna le, de 3nál mar igen, méghozzá Endrick váltotta volna. Kalapom teszem rá, hogy a brazilnak lettek volna helyzetei és nem csak a lesvonalon indulgatott volna be és értetlenül nézte volna a partjelzőt, hogy mi ezzel a probléma. Talán még szépíteni is tudtunk volna, egy 1-3, 2-4nek más lett volna a fekvése, mint a kiütéses 0-4-nek.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. október 27., vasárnap 11:17

Igazabol Bappe el is dontotte a meccset. Kar, hogy nem nekunk kedvezoen. Mennyorszag helyett mém lett.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2024. október 27., vasárnap 11:15

doncsontos írta: egy normális világban tegnap neki, Mbappének meg Valverdeánek kellett volna lejönni, tényleg nem értem ha 6 ezer kilométerről tisztán látszik, hogy valaki csak szenved a pályán akkor a faszomért nem lehet másnak megadni a lehetőséget? engem ez basz fel inkább, hogy van pár ember aki játszhat bármilyen szarul 75-80 percet kurva élet hogy játszani fog jó esetben, amugy meg 90et :lol:

amugy tegnap a barca kispadjáról valaki kihúzta a gyufát rendesen Carlonal, ő se a régi szikla szilárd edzőbá már azért.
MBappe elegge clutch player, sztem nagyobb hiba lett volna ott lehozni. Barmikor eldonthet egy meccset, tegnap is meg voltak a helyzetei a masodik felidoben. Sajnos nem volt szerencseje meg koncentralt se, de 0-2-nel egy ilyen kaliberu jatekost nem erdemes lehozni. Ahogy Vinit se. Neki is volt olyan meccse hogy hotgyenge volt aztan az o duplajaval hoztuk vegul a meccset.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. október 27., vasárnap 11:07

nuevo_ericco írta:
doncsontos írta: míg Modric nem volt pályán abból állt a játék, hogy Rüdiger v Militao előre baszta a labdát
Nem láttam a meccset, de akkor az történt, amitől tartottam, a KP-n vertek meg minket?
Nem, egyik kp sem volt domináns, sőt nagy szük tér volt a két védelem között. Ők jobban kihasználták a helyzeteiket és jól léptek ki.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. október 27., vasárnap 10:58

doncsontos írta: míg Modric nem volt pályán abból állt a játék, hogy Rüdiger v Militao előre baszta a labdát
Nem láttam a meccset, de akkor az történt, amitől tartottam, a KP-n vertek meg minket?

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2024. október 27., vasárnap 10:53

ja a másik meg, hogy van az hogy bejön Modric egyből ad vagy 3 olyan labdát amiből sima gólhelyzetünk adódik, ő meg kitudja hány meccs óta képtelen előhúzni valamit, csak nyomja a gravesen becsúszást folyamatosan, egy darab támadásépítést nem csinált az ember szerintem, míg Modric nem volt pályán abból állt a játék, hogy Rüdiger v Militao előre baszta a labdát
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2024. október 27., vasárnap 10:47

egy normális világban tegnap neki, Mbappének meg Valverdeánek kellett volna lejönni, tényleg nem értem ha 6 ezer kilométerről tisztán látszik, hogy valaki csak szenved a pályán akkor a faszomért nem lehet másnak megadni a lehetőséget? engem ez basz fel inkább, hogy van pár ember aki játszhat bármilyen szarul 75-80 percet kurva élet hogy játszani fog jó esetben, amugy meg 90et :lol:

Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois

HozzászólásSzerző: poronty » 2024. október 27., vasárnap 10:20

Hidd el én is játszatnám. Én néznék egy 433-at, Fede-Belli-Gülü trióval legszívesebben, de nyilván fölösleges ilyenekben reménykedni.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. október 27., vasárnap 10:16

poronty írta:
De ez egyértelmű ,hogy túl van terhelve fizikálisan,meg mentálisan is.
Ezt mondtam pár hete, hogy Carlo legnagyobb hibája ez, hogy a padot leépíti totál, a kezdőt meg kifingatja. Egyszerűen nem veszi, vagy nem akarja észrevenni, hogy heti 2-3 meccs van, nem lehet ma már 12-13 emberrel végig vinni egy szezont :roll:
Itt az eredménye. Valverde is full vissza fog esni,mert lehetetlen tartani így bármilyen formát...
De így ,hogy most már minden bajnoki kb létfontosságú, még azt a keveset se fogja rotálni,mint szeptemberben.
Azt lefelejtetted, hogy Gülert a kezdőbe :mrgreen:
Jah túltolom , vágom, de a gyerek ösztönből játszik. Üde szinfolt mai fociba. De el kell fogadni, hogy Carlonal nem lesz még csak 12. ember se.

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois

HozzászólásSzerző: poronty » 2024. október 27., vasárnap 10:12

Ezt mondtam pár hete, hogy Carlo legnagyobb hibája ez, hogy a padot leépíti totál, a kezdőt meg kifingatja. Egyszerűen nem veszi, vagy nem akarja észrevenni, hogy heti 2-3 meccs van, nem lehet ma már 12-13 emberrel végig vinni egy szezont :roll:
Itt az eredménye. Valverde is full vissza fog esni,mert lehetetlen tartani így bármilyen formát...
De így ,hogy most már minden bajnoki kb létfontosságú, még azt a keveset se fogja rotálni,mint szeptemberben.
Azt lefelejtetted, hogy Gülert a kezdőbe :mrgreen:
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. október 27., vasárnap 10:10

Ezt mondtam pár hete, hogy Carlo legnagyobb hibája ez, hogy a padot leépíti totál, a kezdőt meg kifingatja. Egyszerűen nem veszi, vagy nem akarja észrevenni, hogy heti 2-3 meccs van, nem lehet ma már 12-13 emberrel végig vinni egy szezont :roll: Sok csapatnál azokat a játékosok akik eb-n meg olimpián voltak, nem is játszottak szeptemberben nagyon, max padról beszállva. Nálunk mindenki 90 percet nyom 2-3 naponta. Nem számít

el magico
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo

HozzászólásSzerző: el magico » 2024. október 27., vasárnap 10:07

Nem csak a pozíciójával van baj.
Tegnap is volt 2 lehetősége. Egyiknél nem bírta átvenni a labdát több érintésből se, pedig Mbappé üresen érkezett volna középen.

Aztán meg egy szabadrúgásnál letérdel a labda előtt :kivagyhe: Arról nem is beszélve, amikor az ötösről belerúgta Pena kezébe a labdát (igaz les volt).

Dortmund ellen is volt 2 ziccere. A helyzetei, lehetőségei továbbra is megvannak, csak a befejezések nem mennek. Fejben nem igazán van rendben valami.

Fizikálisan is látszik rajta, hogy fáradt. Minden pontrúgásnál lehajolva fújtat, mint egy ló.

Imádom Bellit, de most ráférne két hét pihi/gondolkodási idő.

el magico
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo

HozzászólásSzerző: el magico » 2024. október 27., vasárnap 10:07

Nem csak a pozíciójával van baj.
Tegnap is volt 2 lehetősége. Egyiknél nem bírta átvenni a labdát több érintésből se, pedig Mbappé üresen érkezett volna középen.

Aztán meg egy szabadrúgásnál letérdel a labda előtt :kivagyhe: Arról nem is beszélve, amikor az ötösről belerúgta Pena kezébe a labdát (igaz les volt).

Dortmund ellen is volt 2 ziccere. A helyzetei, lehetőségei továbbra is megvannak, csak a befejezések nem mennek. Fejben nem igazán van rendben valami.

Fizikálisan is látszik rajta, hogy fáradt. Minden pontrúgásnál lehajolva fújtat, mint egy ló.

Imádom Bellit, de most ráférne két hét pihi/gondolkodási idő.

Vissza: