Aranylabda

Foci a Real Madridon túl...
poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Aranylabda

HozzászólásSzerző: poronty » 2024. október 28., hétfő 16:12

Sokkal inkább Bellingham mellett, aki egyértelműen a legjobbja volt a csapatnak, ha az egész évet nézzük.
Abszolút így volt decemberig. Aztán Vini megmutatta a szezon második félidőben miért neki kéne kapnia ezt a szaros díjat.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. október 28., hétfő 16:10

poronty írta:
Kicsit szerintem mi is elrontottuk, nem a félkegyelmű Vini mellett kellett volna kampányolnia Carlonak és a klubnak, akinek van 5 jó meccse egy szezonban. Ráadásul mindenki is utálja.
Így van, ne a legnagyobb sztárod mellett kampányolj, aki évek óta a hátán viszi a csapatot tavasszal a legfontosabb meccseken. Ráadásul kampány se kell, az összes pundit külföldön is arról beszél állandóan, hogy Vini a legjobb játékos a világon, nem kell ide semmilyen kampány.
Meg Carragherek is azt mondtak nincs itt kerdes, Salibat is olvastam par nappal ezelottrol. MINDENKI keszpenznek vette, fel sem merult senkiben Rodri. Egeszen elkepeszto mi tortenhetett itt. A szavazokat megkernem, hogy soroljak fel az 5 kedvenc Rodri es Vini momentumot a szezonbol. Rodrinal menne az erolkodes kemenyen.

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. október 28., hétfő 16:10

Iden eloszor UEFA-France Football dij az aranylabda. :)

gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2024. október 28., hétfő 16:10

poronty írta:
Kicsit szerintem mi is elrontottuk, nem a félkegyelmű Vini mellett kellett volna kampányolnia Carlonak és a klubnak, akinek van 5 jó meccse egy szezonban. Ráadásul mindenki is utálja.
Így van, ne a legnagyobb sztárod mellett kampányolj, aki évek óta a hátán viszi a csapatot tavasszal a legfontosabb meccseken. Ráadásul kampány se kell, az összes pundit külföldön is arról beszél állandóan, hogy Vini a legjobb játékos a világon, nem kell ide semmilyen kampány.
Sokkal inkább Bellingham mellett, aki egyértelműen a legjobbja volt a csapatnak, ha az egész évet nézzük.

poronty

HozzászólásSzerző: poronty » 2024. október 28., hétfő 16:09

BREAKING: Spain are expected to sweep the Ballon d’Or - UEFA awards:

Ballon d’Or: Rodri
Coach of the Season: Luis de la Fuente. @diarioas

Amúgy az is tök érdekes, hogy egy nyilvánvaló bírói hiba hatására veszíti el Vini az aranylabdát (meg úgy tűnik Carlo a legjobb edző díjat).
--------------Körte
-------------Haaland

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2024. október 28., hétfő 16:09

Florentinonak ma kell kiállnia a világ elé és bemondania, 2025ben indul a szuper liga, aki bent van bent van aki nem az maradhat az UEFA maffianal.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2024. október 28., hétfő 16:09

Babinho írta: Bocsánat...én azt valahol adom, hogy az aranylabda nyertese, valahol képviselője is a futballnak mint fogalomnak, amit az egész világon szeretnek és össze kell kösse az embereket.

Én nem tudom mi zajlik Vini fejében, nagyon sokszor igaza van, de akkor legyen a következményekkel tisztában. Én a gyerekemnek nem szívesen mutogatom a hisztijeit, mert azt látatja hogy a futball háború, hogy agresszívnak kell lenni. Pont azt nagyítja fel, ami ellen ő is "küzd". Nekem visszataszító a viselkedése, és én nem vagyok ezzel elfogadób mert kupákat hoz. Szurkolok neki, kedvelem a játékát, de emberileg nekem totál idegen. Sokan így vannak ezzel.

Hát, aztán ez persze igazságtalan? Már akinek. Tanuljon belőle, fejlődjön. Hátha egyszer kívülről látja majd magát.
Aranylabda: "A legértékesebb díj, amit játékos megkaphat. Minden év végén a France Football sportlap szakemberei megválasztják az adott szezon legjobb Európában futballozó játékosát. "

Aranylabda: "A Ballon d'Or, vagyis az Aranylabda az európai labdarúgás egyéni trófeája, melyet a legjobb teljesítményt nyújtó labdarúgó kaphat meg."

Ezt jelenti "állítólag" az aranylabda. Egyet is értek, meg nem is a hszeddel. Nem példaértékű a viselkedése ez tény, de az elmúlt szezonban a legjobb teljesítményt lerakó játékos volt a sikerek mellett, mint pl. BL győzelem.

Akkor csak azért ne kapja meg, mert olyan a viselkedése, hogy nem szívesen mutatjuk a gyerekeknek? Nem korrekt, és nem objektíven döntenek ez a baj. És ez jellemzi ezt a díjat már évek óta, hogy mindig kitalálnak valamit, ami éppen fontosabb kritérium...nonszensz. :coffee:

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. október 28., hétfő 16:08

BLevi96 írta: Ezek valódi eredmények?!
Kik szavaznak? Mert minden játékos akit kérdeznek, Vininek adná.
Fix, hogy el van csalva.

Sajnos utalnak minket.

Jövő évi labdát már most adják oda Yamalnak, játszania sem kell.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2024. október 28., hétfő 16:08

BlancoMark írta:
gólvonal írta: Gondolom a klub és az UEFA közötti viszály az oka. Nem létezik hogy egy ilyen szezon után ne Real játékos kapja.

Bekapcsolt tevevel nezted a meccseket tavasszal? :D
Aha, az összeset kivéve az utolsó 3 BL meccset és szuperkupa döntőt.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. október 28., hétfő 16:07

Nincs megint semmi szempont rendszer mi alapján kaphatná Rodri.

Ha számít az EB is ott van Carvajal, ha vegyesen nézzük az EBt meg a BLt, ott az EB döntős Jude, gólt ollózva mentette meg a csapatát utolsó percben.
Ha meg BL ott van Vini.

Na mindegy, vicces lesz 1 vereséges La Liga győzelem és veretlen BL szezon után, minden 2 Szuperkupa, Klub VB után nem Aranylasztit nyerni :lol:

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. október 28., hétfő 16:07

Pad'em írta: Friss leak:

1 Rodri 596 points
2 Vini 580 p
3 Bellingham 450 p
4 Yamal 380 p
5 Mbappé 229 p

Carvajal elvileg 6.
realmadrid95 írta:
Ezt hoztam én is először, azóta azt írják ő se megy.
Nem lesz itt Vini-Mbappe-Jude laszti sose, majd most Yamal kapja, mert minden évben lesz valami "youngest", amire megérdemli.

poronty

HozzászólásSzerző: poronty » 2024. október 28., hétfő 16:07

--------------Körte
-------------Haaland

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. október 28., hétfő 16:06

Ezek valódi eredmények?!
Kik szavaznak? Mert minden játékos akit kérdeznek, Vininek adná.

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. október 28., hétfő 16:06

1 Rodri 596 points
2 Vini 580 p
3 Bellingham 450 p
4 Yamal 380 p
5 Mbappé 229 p

Carvajal elvileg 6.
realmadrid95 írta:
Mi az hogy Yamal a 4.?????????
Miért tesz úgy az UEFA mintha tavaly semmit nem nyertünk volna???????
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. október 28., hétfő 16:05

1 Rodri 596 points
2 Vini 580 p
3 Bellingham 450 p
4 Yamal 380 p
5 Mbappé 229 p

Carvajal elvileg 6.
realmadrid95 írta:

Vicc. :ike:

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. október 28., hétfő 16:05

gólvonal írta: Gondolom a klub és az UEFA közötti viszály az oka. Nem létezik hogy egy ilyen szezon után ne Real játékos kapja.

Bekapcsolt tevevel nezted a meccseket tavasszal? :D

gólvonal

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2024. október 28., hétfő 16:04

Gondolom a klub és az UEFA közötti viszály az oka. Nem létezik hogy egy ilyen szezon után ne Real játékos kapja.

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. október 28., hétfő 16:03

Rodri, hat annyira nem volt clutch donto momentumokban, hogy a fel vilag most fogja megtudni, hogy egyaltalan a vilagon van.

Tenyleg fasza jatekos, de ha ilyen jatekosokon mulna, akkor minden meccs 0-0-ra vegzodne. Vinicius tavasza egeszen brutalis volt, MINDEN meccsen barki ellen barmilyen tettel biro meccsen 1-2 golpontot hozott a SEMMIBOL egyeni akciok reven. Az egyik legclutchabb teljesitmeny amit lattam tavasszal. Rodri a dontot nem jatszotta vegig. :lol:

poronty

HozzászólásSzerző: poronty » 2024. október 28., hétfő 16:03

4 Yamal 380 p
Ez tuti nem leht igaz. ELhiszem, hogy youngest meg minden, de ez egy kibaszott vicc lenne még a többi szarhoz is képest.
--------------Körte
-------------Haaland

Zack
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Zack » 2024. október 28., hétfő 16:02

Alapvetően, ha tényleg Rodri nyeri a marketing lasztit, nem fogom személyemben sértettnek érezni magamat. Egy nagyon jó játékos egy tényleg jó szezonnal a háta mögött. Voltak nála jobb játékosok? Szerintem voltak. Objektívnek találom a díj kiosztását abban a 20+ évben, amikor jelenidőben láthattam? Nem. Kicsit olyan ez a díj, mint Freddy Krueger, annyira erős/annyit ér, mint amennyire az emberek hisznek benne. Szerintem kevésbé kéne mértékadónak tartani és a helyén kezelni, hogy a top 5-10 legjobb játékosból megkapja valaki.

Vissza: