Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-ig van érvényben.

Carlo Ancelotti
18
19%
Xabi Alonso
73
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 96

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 7., szombat 21:20

Galacticos írta:hála istennek, két kkp-ssal nyomjuk szóval nagyon remélem hogy isco egy sorral előrébb lesz.
mert akkor ma nagyon nagy butítást fognak lerendezni jesével. B-)
Ramos remélem nem kap ma pirosat :mrgreen:

Kíváncsi leszek mit fognak alkotni ott elől. Moratatól csak azt kérem, hogy tartsa meg a labdát, aztán passzoljon a mögötte lévő hármas valamelyikének.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. december 7., szombat 21:16

hála istennek, két kkp-ssal nyomjuk szóval nagyon remélem hogy isco egy sorral előrébb lesz.
mert akkor ma nagyon nagy butítást fognak lerendezni jesével. B-)

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. december 7., szombat 19:58

Az a baj DM-el, hogy kezdőként nem lehet rá számítani, mert nem tudja állandósítani a teljesítményét, míg 12. embernek meg nem tudja magát elképzelni, holott ő pont arra lenne jó nekünk. Utolsó fél órába behozni, aztán lendületből megoldaná az egészet. Kár érte, amennyire agyatlan, annyira tehetséges, de a padon nem érzi jól magát, a kezdőbe meg nem jó.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 7., szombat 19:55

szerintem meg az egyik legnagyobb kulcsfigura lett a csapatban
És ezt gondolja Ancelotti is.Ezt próbáltam magyarázni de volt akinek más a véleménye.Egyébként én sem tarom akkora kulcsfigurának,mint a mester...de ki vagyok én hogy megkérdőjelezzek egy olyan valakit aki évtizedek óta a legmagasabb szinten foglalkozik a labdarúgással??? :roll:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. december 7., szombat 19:46

DM játéka egyáltalán nem illik ebbe a csapatba.
szerintem meg az egyik legnagyobb kulcsfigura lett a csapatban
őszintén szólva eddig én is azon voltam, hogy húzzon innen, de ez a szemléletváltás hihetetlen jót tett neki, most azt felejtsük már el, hogy a legutóbbi pár meccsen a bal oldalon játszott, mert az a korszak már elmúlt, hogy ő ott legyen jó játékos

de amit az év elején lehozott a jobb oldalon egy totál alakuló csapatnál, az már a régi dm-et idézte, egyszerűen nem lehetett tartani
jesé meg bármennyire is nagy kedvencem meg bármennyire is lenyűgöz a játéka, azért neki nincs akkora tapasztalata még, hogy egyértelmű 12. ember legyen, és erre a szezonra kell a hosszú pad, a jobb oldalra meg pláne, hogy kell ember
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. december 7., szombat 19:18

Most, hogy Bale nem játszik átvette valaki a helyét a keretben? pl. José R.

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. december 7., szombat 15:48

Az Özil elleni ellenszenv és utálat az undorító ezen a fórumon... Mostmár tényleg minden az ő hibája, sokan nem is látják az Arsenal meccseket, de a baszogatás az megy. Mindenki tudja milyen volt Mou utolsó 1 éve, melyik játékosnak milyen volt a hozzáállása, de mindig a "német" kapta a legtöbb osztást itt, holott nem egy senkiházi, falábú játékos. Elment, az ő döntése, bárhogy nézzük sokkal jobban illik az Arsenal játékába, mint ide, nem csoda, hogy Wenger meggyőzte, egyeseknek ez is fáj, csak nem tudom miért... Válogatottról meg aztán tényleg nem érdemes beszélni, mert nem rajta múlott, hogy nem jutottak el aranyig.

Di Maria nem tudom mit nyilatkozott, mert nem találom, de mindegy is, sírhat felőlem fizetésért, több játékért, az esze akkor sem fog megjönni. Van pár meccse, amikor kijön neki a lépés, de egy agyatlan szélső, kapkod, össze vissza húzogat, aminek 10-ből 8szor az a vége, hogy megakad rajta a támadás. Remélem lép, mert a hisztijeiből már épp elég. Ott van Jesé, örülnék ha végre valaki itt válna az egyik legjobbá megint.

1 játékost igazolnék a nyáron, az pedig Suárez. Illetve ugye most télen szükség lehet egy védőre.

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. december 7., szombat 15:46

petiamadridista írta:Értem én, hogy Jesé.. de azért ő még mindig bizonytalanabb mint DM...
miért is?

DM játéka egyáltalán nem illik ebbe a csapatba. Az egy dolog h néha sikerül jól eltalálnia a labdát, meg ad egy forintos passzt, csak nézzük meg hány próbálkozásból. Jesé sokkal hasznosabban játszott, kevesebb lehetőségből.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. december 7., szombat 15:41

azért hosszú a szezon.
egy Di Maria pedig a kisebb csapatok ellen tökéletes
Így nem örülök a hírnek.
Mondjuk ha elhoznánk Falcaot egyből helyette, na az már sokkal jobb lenne :)

Értem én, hogy Jesé.. de azért ő még mindig bizonytalanabb mint DM...
Nem örülök, mert minden fronton helyt kell állni, és a rövid pad ennek nem tesz jót.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2013. december 7., szombat 15:18

miért kéne dm távozásával igazolni?
ott lenne Jesé, vagy ha ő sem bevethető Marcelo
kisebb meccseken Isco is elvan a széleken..

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. december 7., szombat 15:02

Galacticos írta:sírok rajta. :lol: :lol:
Özil: „A Real Madridban játszottam, ahol óriási a nyomás, mivel tényleg minden meccset meg kell nyerni. Ennek köszönhetően a nyomás már nem ijeszt meg. Ezért sem érzem igazán.”
ja nagyon bírta a nyomást tényleg. sőt már annyira megszokta hogy amikor a válogatottal a tornák végére jut akkor hozza igazán amire szüksége van a csapatának. :lol:
volt eddig összvissz két válogatott tornája, nemtudom mit vársz...

Az első rögtön egy vb volt, ahol egy Ballackot kellett elfeledtetnie a német szurkolókkal. Egész jól sikerült neki, tekintve h az álomcsapatba is beválasztották, és a torna egyik legnagyobb felfedezettje lett. Nem véletlenül került Madridba.

Szerintem elég sokan cserélnének vele ami a válogatottal elért eredményeket illeti. Köztük Messi és CR is. Úgyhogy nem kéne röhögni minden szarságon csakmer nembírod a fejét.

DM meg mehet Isten hírével. Kevés olyan buta és kapkodó játékos fordult meg a Realban mint ő.
Jesét sokkal szívesebben nézem helyette mint CR és Bale cseréje. Az érte kapott pénzt meg költhetjük a kp-ra.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

Banán

HozzászólásSzerző: Banán » 2013. december 7., szombat 14:51

lordgabi írta:Az AS információi szerint Bale influenzás lett az elmúlt órákban, ezért nem tud pályára lépni a ma esti találkozón.
Már több forrásból lehozták egymástól függetlenül, nem probléma, majd játszanak a fiatalok, úgyis szükségük van a játékpercekre!

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. december 7., szombat 14:44

Ancelotti nyilatkozatát ugye nem veszed komolyan? Nyilván nyomja a szöveget mindenkiről, meg persze , neki jól jön, hogy van egy ilyen csereembere. Nem is arról beszéltem, hogy Ancelotti mit akar. 
Én viszont arról.Már Marcinak is arra reagáltam,hogy Ance sztm mit akar.Erre te,jó szokás szerint,kikaptál egy szeletet a mondanivalómból.(én egyébként ezt nem engedném,mert elég csúnyán ki lehet forgatni az ember mondanivalóját,de nem vagyok modi úgyhogy mindegy is),és már úgy állítottad be,mintha a saját egyéni véleményem lenne,holott csak hivatkoztam arra amit Ancelotti kismilliószor elszajkózott azután hogy DM maradt.
Az meg hogy Karcsi bacsi mit mond,meg mennyire hihető...remélhetően csak nem csinál segget a szájából,legalább is ennyiszer nem,mint DM esetében,és igen,le fogja hozni Balet ha jól állunk,és azért őt,mert Ronaldot egyszerűen nem hozhatja le.Ő a világ leglobbja,került Bale amennyibe került,ha valakit le kell hozni,hogy a szélső védekezést erősítsék egy mezőnyben dolgosabb játékossal,ő kesz az és nem Cé...
Ellenben ha DM tényleg nyafog mint egy fürdőskurva,az fölül ír mindent.Akkor szedje a sátorfáját,aztán húzzon a p.ába,az árán meg lehet venni egy normális középpályást,vagy akár Suarezt,ha Bentema ennyire nem felel meg az "igényes" tapasfaló olivatorreroknak...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. december 7., szombat 14:33

madridronie írta:ergo csak az edző blokkolhatja a bizniszt!
Hát akkor valakit kérni fog helyette. Di Maria elég fontos játékos, mégha nem is alapkezdő. Falcao teljesen más poszt. Vagy Jesé megkapja élete lehetőségét? Azt sem bánnám.
Merci Zizou!

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. december 7., szombat 14:31

Az AS információi szerint Bale influenzás lett az elmúlt órákban, ezért nem tud pályára lépni a ma esti találkozón.
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. december 7., szombat 14:28

Remélem kamu a DM-es hír, és nyárig még itt marad. Utána mehet.
Nem tűnik kamunak! Nem véletlenül találkozott Perez múltkor Rybolovlev-vel és a játékos Galatasaray elleni gólja után Flo papának címzett gólöröme is elég konkrét volt; a hírek szerint Perez (ezután a viselkedés után meg pláne) + a vezetés 35 milláért cserébe szó nélkül és boldogan elengedné, Di María is nagyon menne; egyedül Carlon múlik a dolog, ergo csak az edző blokkolhatja a bizniszt! B-)
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. december 7., szombat 14:20

Remélem kamu a DM-es hír, és nyárig még itt marad. Utána mehet.
De eddig nem játszott rosszul, és egy esetleges Bale sérülés esetén nem jött volna rosszul.
Viszont így itt az óriási esély Jesé előtt, ha tényleg megy DM, akkor ennél is jóval több lehetőséget kaphat majd, reméljük élni fog vele.

Mondjuk az is lehet, hogy tervezünk valakit igazolni a télen? Mondjuk az árából simán kijön egy Gündogan. B-) :D

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. december 7., szombat 14:18

Helyette meg jönne télen Suarez, és 10/10-es téli átigazolási szezont produkálunk... :D
Ha nem is télen, de ez a terv hosszútávon a nyárra: Suárez vagy Falcao (a téli időzítés miatt talán a kolumbiaira most nagyobb esélyt látok)!
remek, remek hír. dm mehet. jó játékos meg minden, de szépen jesének meg kell teremteni a helyet.
Támogatom. :Đ
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. december 7., szombat 14:13

DavieS írta:a 35 az baráti lenne az árhentínért, és ez nagyjából reális is, psg lazán kicsengeti, viszont ott se lenne sokkalta könyebb az élete, több hely ott sincs neki, de ez legyen már az ő baja.
monacoról szólnak a hírek, nem a psg-ről.
a 35 milla szerintem is korrekt érte.

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. december 7., szombat 14:10

Géci írta:
Csabi írta:remek, remek hír. dm mehet. jó játékos meg minden, de szépen jesének meg kell teremteni a helyet.

másik oldalról meg baszott nevetséges ez a sírás, amit lerendez, de ezen nem is csodálkoztam egy percig se. ő nem bírja felfogni, hogy ez egy csapat. ha nem alapember minden meccsen mint cé, akkor már megy a picsogás. ilyen mentalitással menjen is el.
Ezek az argentínok már csak ilyenek :D... 35 milla amùgy teljesen jó lenne érte...
Helyette meg jönne télen Suarez, és 10/10-es téli átigazolási szezont produkálunk... :D

Vissza: