Ancelotti nyilatkozatát ugye nem veszed komolyan? Nyilván nyomja a szöveget mindenkiről, meg persze , neki jól jön, hogy van egy ilyen csereembere. Nem is arról beszéltem, hogy Ancelotti mit akar.
Én viszont arról.Már Marcinak is arra reagáltam,hogy Ance sztm mit akar.Erre te,jó szokás szerint,kikaptál egy szeletet a mondanivalómból.(én egyébként ezt nem engedném,mert elég csúnyán ki lehet forgatni az ember mondanivalóját,de nem vagyok modi úgyhogy mindegy is),és már úgy állítottad be,mintha a saját egyéni véleményem lenne,holott csak hivatkoztam arra amit Ancelotti kismilliószor elszajkózott azután hogy DM maradt.
Az meg hogy Karcsi bacsi mit mond,meg mennyire hihető...remélhetően csak nem csinál segget a szájából,legalább is ennyiszer nem,mint DM esetében,és igen,le fogja hozni Balet ha jól állunk,és azért őt,mert Ronaldot egyszerűen nem hozhatja le.Ő a világ leglobbja,került Bale amennyibe került,ha valakit le kell hozni,hogy a szélső védekezést erősítsék egy mezőnyben dolgosabb játékossal,ő kesz az és nem Cé...
Ellenben ha DM tényleg nyafog mint egy fürdőskurva,az fölül ír mindent.Akkor szedje a sátorfáját,aztán húzzon a p.ába,az árán meg lehet venni egy normális középpályást,vagy akár Suarezt,ha Bentema ennyire nem felel meg az "igényes" tapasfaló olivatorreroknak...