Vinícius Junior - 7

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.

Eladnád a nyáron?

A szavazás 2024. június 17., hétfő 18:51-kor befejeződött.

Igen
15
14%
Nem
94
86%

Szavazatok száma: 109

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Vinícius Junior - 7

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. október 29., kedd 0:22

mila írta:
Pad'em írta:

Nagyjából ez. Olvastam egy spanyol klubközeli forrás azt írta, hogy pár napja hívták Vinit a France Footballtól, hogy ő nyeri, tudta a klub meg a Nike is, ezért volt ez a nagy felháborodás részünkről. De majd jönnek a további hírek, komolyabb források kíváncsi vagyok miket hoznak le.
ha így lett volna, akkor vini ezt simán kiteregetné. miért is ne tehetné, mikor az arcodba hazudnak.

sztem occam borotvája és csak simán elhittük. főleg azután h rodri le is sérült az egész szezonra (függetlenül attól, h a vizsgált időszakon kívül már). nem gondolom, h korábban bárki szólt volna nekünk, h vini nyert most meg utolsó pillanatban meg mégse.

ma szóltak a citynek, h nyert rodri és a city meg jófej volt. abban viszont biztos vagyok h, ceferin meg nasser keze benne van az eredményben.
Nemszoktunk ilyen szarokra utazni csak ha nyerünk. Fix info volt a nike sem bohóckodott volna anélkül.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. október 29., kedd 0:21

Részemről szabad kezet kap. Örjönghet rasszistázhat hisztizhet. Legyen sportszerűtlen ha már eddig is annak számított de hozza a jó formát. Meg kell tanulni dühből is jól játszani.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

mila
Kedvenc játékosaid: ramos, kroos
Kedvenc csapatod: rmcf

HozzászólásSzerző: mila » 2024. október 29., kedd 0:18

Pad'em írta:
dzsi91 írta: Azért itt most rengeteg kérdőjel van. Mi történt az elmúlt 1-2 napban? Vagy ez valami hosszútávú terv volt?

Az én verzióm az, hogy ő nyerte értesítették róla aztán valami mókolás volt ezt a Real vagy vinicius vagy a city kiszagolta eljutott az info és a klub azonnal zárolta az utat helyesen.
Nagyjából ez. Olvastam egy spanyol klubközeli forrás azt írta, hogy pár napja hívták Vinit a France Footballtól, hogy ő nyeri, tudta a klub meg a Nike is, ezért volt ez a nagy felháborodás részünkről. De majd jönnek a további hírek, komolyabb források kíváncsi vagyok miket hoznak le.
ha így lett volna, akkor vini ezt simán kiteregetné. miért is ne tehetné, mikor az arcodba hazudnak.

sztem occam borotvája és csak simán elhittük. főleg azután h rodri le is sérült az egész szezonra (függetlenül attól, h a vizsgált időszakon kívül már). nem gondolom, h korábban bárki szólt volna nekünk, h vini nyert most meg utolsó pillanatban meg mégse.

ma szóltak a citynek, h nyert rodri és a city meg jófej volt. abban viszont biztos vagyok h, ceferin meg nasser keze benne van az eredményben.
92:48

Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. október 29., kedd 0:16

Realista24 írta:
Pad'em írta: Már írják bennfentes spanyolok, hogy teljesen le van sújtva.

Valenciában hatalmas buli lesz. Ott vér fog folyni a pályán, de piros az már most megtehető.
És én ott leszek :kalapos:
Valenciai sportlap aki korábban pinokkiózta már alapozza a hangulatot, címlapon Rodri az aranylabdával felirat Vini Vidi Vici. Vini így kiemelve.

Adni kell nekik, de nagyon csúnyán.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

el magico
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo

HozzászólásSzerző: el magico » 2024. október 28., hétfő 23:57

gutihaz14 írta:
Pad'em írta:

ha igy volt csak siman ki kell irni twitterre , hivatalos oldalra aztan porbaljanak csak magyarazkodni az uefanal... ha mar annyira scriptelt hogy elote ertesitik a nyertest aztan meg atadas napjan bundaznak akkor nyasgem es minden szar kiteriteni roluk.

mondom, a globe soccer helyeben siman meglovagolnam ezt a bundalabdat es igy promoznam
Idén nem úgy volt, hogy hivatalosan nem tájékoztatják a győztest? Valaki írta is Aranylabda topikban, hogy a műsorvezetők továbbra is hangsúlyozták ugyanezt.

Valami viszont tényleg bűzlik itt. Miért gondolta ennyire tutinak minden újság, de legfőképp a madridi stáb? Ők nem hiszem, hogy fix infó nélkül összehoznak egy 50 fős utazós személyzetet.

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo

HozzászólásSzerző: Steve » 2024. október 28., hétfő 23:56

Sajnálom a srácot amúgy.

Mennyire mélyről jött, még csapaton belül is hülyének nézték a kezdeti szerencsétlenkedései miatt.Valóban borzasztó volt, a sprintelésen kívül.

De ment, akart és tényleg fejlődött. Felér a csúcsra, erre elkaszálják.

Olyan amilyen a srác, nem egy agysebész, de valóban akar és mindent belead.

Remélem ez a szar max arra motiválja majd, hogy menjen tovább és ne feladja.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2024. október 28., hétfő 23:50

ateeemadrid írta: Tetszik a posztja, mindenkit megbaszunk, mondom én. :agree:
Azt gondolom sejted, hogy a jakuzziban bogve posztolta. :mrgreen: :mrgreen:

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. október 28., hétfő 23:49

Pad'em írta:
dzsi91 írta: Azért itt most rengeteg kérdőjel van. Mi történt az elmúlt 1-2 napban? Vagy ez valami hosszútávú terv volt?

Az én verzióm az, hogy ő nyerte értesítették róla aztán valami mókolás volt ezt a Real vagy vinicius vagy a city kiszagolta eljutott az info és a klub azonnal zárolta az utat helyesen.
ha igy volt csak siman ki kell irni twitterre , hivatalos oldalra aztan porbaljanak csak magyarazkodni az uefanal... ha mar annyira scriptelt hogy elote ertesitik a nyertest aztan meg atadas napjan bundaznak akkor nyasgem es minden szar kiteriteni roluk.

mondom, a globe soccer helyeben siman meglovagolnam ezt a bundalabdat es igy promoznam
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. október 28., hétfő 23:44

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. október 28., hétfő 23:41

doncsontos írta: egy percig se legyen kétségünk ha bármelyik másik csapatban hozza ezt az évet Vini akkor senki más nem merült volna fel mellette
Tavaly Haaland pont ugyanígy járt.
Nem kell ezt túlgondolni, mindenféle újságírók szavaznak, akik az elefántcsonttornyukból a számukra legszimpatikusabb figurára szavaznak. Szakmaiság egyre kevesebb lesz, ahogy mindent felülír a markenting és a politika. Most pl. ki lepődik meg azon, hogy a Nemzeti Sport főszerkesztője számára finoman szólva sem túl szimpatikus az, ahogy Vini a rasszizmust kezeli?
Mindenki ismeri a véleményét a témában.

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. október 28., hétfő 23:35

Azért itt most rengeteg kérdőjel van. Mi történt az elmúlt 1-2 napban? Vagy ez valami hosszútávú terv volt?

Az én verzióm az, hogy ő nyerte értesítették róla aztán valami mókolás volt ezt a Real vagy vinicius vagy a city kiszagolta eljutott az info és a klub azonnal zárolta az utat helyesen. Egyrészt ez lehet egy kurva nagy csapda volt egy amúgy is instabil játékosnak amit a klub jól reagált le másrészt egy másodpercig se tévesszen meg senkit ez a lófaszdíj ami arra se jó, hogy carlo meg a klub kitörölje vele a seggét.

De mi volt a kiváltó ok? Nem hiszem, hogy ezt így kitervelték volna valami összezörrenés csak volt. Bappé pere? Ötletem sincs.

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2024. október 28., hétfő 23:20

gondolom azért Carloék felhívták, beszéltek vele.. ez nem csak az Ő személye ellen szól, ez a Real Madrid ellen szólt, viszont egy percig se legyen kétségünk ha bármelyik másik csapatban hozza ezt az évet Vini akkor senki más nem merült volna fel mellette, hányinger elkap komolyan mondom, mit gondolhat csóri gyerek? itt vagyok a világ legjobb csapatában, megnyertem mindent klub szinten, egyénileg bele adtam mindent és még be is jött, és mi a hála? hogy nevetség tárgyát csinálnak belőle, hogy elvették tőle a lasztit. remélem nem gondolkozik el a váltáson.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

untouchable

HozzászólásSzerző: untouchable » 2024. október 28., hétfő 23:20

el magico írta: Valaki amúgy szólhatna CR-nek, hogy töltsön vele egy kis időt :D ő azért tudna mesélni neki hasonló igazságtalanságokról, és hogyan maradhat ilyenkor motivált az ember.

Hajrá, Vini! :rock:

Amilyen hülye vagy, mi úgy szeretünk :kalapos: :mrgreen:
Egyszer olvastam, hogy CR edzés és mentális módszereit használja, de igen, egy hétvégét eltölthetne vele. :D
Hala Madrid y nada más 🤍

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2024. október 28., hétfő 23:18

RealVazquez írta: Mekkora hatalma van a pénznek, a hatalomnak. Hihetetlen, hogy e kettő árnyékában a tehetség, a munka, az elhivatottság, a hűség lófaszt nem számít. Korrupt köcsög egy világ ez, ahol semmi sem az, aminek látszik…

Veled vagyunk Vini :sziv: és köszönjük, hogy ilyen okádék szembeszéllel szemben is trófeákhoz segítettél minket.
A nap, de megkockáztatom az év kommentje ez eddig, tökéletesen összefoglaltad... :'( :agree: Köszönöm!
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

el magico
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo

HozzászólásSzerző: el magico » 2024. október 28., hétfő 23:17

Valaki amúgy szólhatna CR-nek, hogy töltsön vele egy kis időt :D ő azért tudna mesélni neki hasonló igazságtalanságokról, és hogyan maradhat ilyenkor motivált az ember.

Hajrá, Vini! :rock:

Amilyen hülye vagy, mi úgy szeretünk :kalapos: :mrgreen:

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2024. október 28., hétfő 23:15

Erről van szó, nem szabad a kardba beledőlni, oda kell baszni!!! :lilasalas:

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. október 28., hétfő 23:14

Tetszik a posztja, mindenkit megbaszunk, mondom én. :agree:

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2024. október 28., hétfő 23:13

Vammooss!

Veled vagyunk Vini. :salute:
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. október 28., hétfő 23:12

Eu farei 10x se for preciso. Eles não estão preparados.
10x megcsinálom ha kell. Nincsenek felkészülve.

Ott a fiú :sziv: :sziv:

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2024. október 28., hétfő 23:12

Eu farei 10x se for preciso. Eles não estão preparados.

(10x megcsinálom ha kell. Nincsenek felkészülve.)

Ezt írta ki twitterre.

Basszunk oda! :salute:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flori 2024. október 28., hétfő 23:13-kor.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Vissza: