Szerintem biztos volt valami, ha nem is direktbe mondták el hogy nyertél, de Perez nem megérzésre rittyent össze mindenkit. Annyira fixre volt véve, fennhangon ballon dorozott minden játékosunk a social médiában. Ha semmi fülest nem kaptunk volna addig, akkor mire fel? Nem hiszem, hogy a marcát nyálazzák a srácok.mila írta:ha így lett volna, akkor vini ezt simán kiteregetné. miért is ne tehetné, mikor az arcodba hazudnak.Pad'em írta:
Nagyjából ez. Olvastam egy spanyol klubközeli forrás azt írta, hogy pár napja hívták Vinit a France Footballtól, hogy ő nyeri, tudta a klub meg a Nike is, ezért volt ez a nagy felháborodás részünkről. De majd jönnek a további hírek, komolyabb források kíváncsi vagyok miket hoznak le.
sztem occam borotvája és csak simán elhittük. főleg azután h rodri le is sérült az egész szezonra (függetlenül attól, h a vizsgált időszakon kívül már). nem gondolom, h korábban bárki szólt volna nekünk, h vini nyert most meg utolsó pillanatban meg mégse.
ma szóltak a citynek, h nyert rodri és a city meg jófej volt. abban viszont biztos vagyok h, ceferin meg nasser keze benne van az eredményben.
Bűzlik ez messziről. Leszarom igazából hogy Rodri nyerte ez megint remek motiváció lesz BLt nyerni mint Kroos nyugdíja tavaly.