Vinícius Junior - 7

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.

Eladnád a nyáron?

A szavazás 2024. június 17., hétfő 18:51-kor befejeződött.

Igen
15
14%
Nem
94
86%

Szavazatok száma: 109

Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Vinícius Junior - 7

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. október 29., kedd 9:09

Remy írta:
Pad'em írta: Eddig a hátam közepére nem kívántam a valenciai kiruccanást de most már várom. Utánunk a vízözön, baszatni kell.

R24 segítségével megkezdik a fiúk a hadjáratot :D
Ha nem csinal szurkoloi balhet, igazi, retro, klasszikus huligan stilusban, akkor ne is menjen. :mrgreen:
Egy pucér berohanás "ezt kapd be Ceferin" felirattal a minimum.

:mrgreen:
Realista24 írta:
Remy írta:

Ha nem csinal szurkoloi balhet, igazi, retro, klasszikus huligan stilusban, akkor ne is menjen. :mrgreen:
Igazabol te lehetnel a legnagyobb bosszu...meg kene latogatnod az Uefa kozpontot. :roll:
:lol: Remy irány Nyon, repjegyet összedobja a fórum.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 29., kedd 9:06

Remy írta:
Pad'em írta: Eddig a hátam közepére nem kívántam a valenciai kiruccanást de most már várom. Utánunk a vízözön, baszatni kell.

Igazabol te lehetnel a legnagyobb bosszu...meg kene latogatnod az Uefa kozpontot. :roll:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. október 29., kedd 9:04

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. október 29., kedd 8:43

Eddig a hátam közepére nem kívántam a valenciai kiruccanást de most már várom. Utánunk a vízözön, baszatni kell.

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. október 29., kedd 8:37

Eddig is nagyon érzelmi alapon működött, most kapott egy erős támadási felületet, szóval sok jót nem érzek. Főleg, hogy a rasszizmus kártya mellé most már jön a Vini ellen a világ hangulat is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. október 29., kedd 8:00

Nmrm írta: Én pedig azt gondolom, hogy ez épphpgy összekovácsolhatja mégjobban a csapatot.
Nem tudom, én félek, hogy ez most kivételesen sz.rul fog elsülni, de kívánom, hogy NE legyen igazam! Egy idő után sok már ez a folytonos harc, szerintem bele lehet faradni. Vinit raadasul nem gondolom mentalisan erősnek, nehezen tudok belőle kinezni egy CR mentalitast, hogy akkor most ezt az előnyére kovacsolja. Szeretném, nagyon szeretném ha így lenne és szurkolok is neki, mostantól minden meccsen megkapja tőlem a bizalmat és a hitet, de az emberünk valamilyen szinten tényleg problémás, ezt ne felejtsük el. Yamalnak már most kovezik ki az utat elég látványosan, nyerhetunk mi BLt majd, ha a bajnoksagot elszarjuk, és a szent tehén még gurít 1-2 gólt vagy adja a golpasszokat.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2024. október 29., kedd 7:52

Tudják, hogy nem a csapattárson múlt, hanem ezen a maffiabandán. Nem hinném, hogy elkezdenek ostoba mód egyéniskedni egy ilyen "amúgy is pofára megy" díjért.

Az ellenség a pályán kívül van, nem ugyanabban a mezben, szerintem ezt tegnap felfogta, megértette mindenki.

hajrá Vini!
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. október 29., kedd 7:39

Nmrm írta: Én pedig azt gondolom, hogy ez épphpgy összekovácsolhatja mégjobban a csapatot.
Nagyon egyszerű: szarrá kell nyernünk magunkat, a Real játékosoknak tarolniuk kell, majd amikor muszáj lesz tőlünk valakit díjazni, megtagadja a klub a megjelenést. Ezzel lehet igazán visszavágni. Minden címet megnyerni, majd ignorálni az uefat.
:goat:

Nmrm

HozzászólásSzerző: Nmrm » 2024. október 29., kedd 7:36

Én pedig azt gondolom, hogy ez épphpgy összekovácsolhatja mégjobban a csapatot.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 29., kedd 7:17

Babinho írta:
dzsi91 írta: Részemről szabad kezet kap. Örjönghet rasszistázhat hisztizhet. Legyen sportszerűtlen ha már eddig is annak számított de hozza a jó formát. Meg kell tanulni dühből is jól játszani.
Akkor az életben nem kap aranybogyót. Tanulnia kellene belőle.
Ezt a politika vette el, ez nem róla szól, hanem a Real madridról.
De ő adta az ürügyet.
Jogos? Nem.
De minden meccsen csitítgatta az egész csapat Carvajalon át Krooson keresztül Ancelottiig. Ha a klub nem volt elég hogy bekussoljon, akkor ez a szitu ezt üzeni. Ha folytatja amit eddig, akkor magát húzza le.
Én nem szeretném ha még ennél is jobban rátenne egy lapáttal erre a viselkedésre, mert eddig is rohadt kellemetlen volt nézni.
CR sem ezt csinálta. Bárcsak úgy válaszolna mint ő....

Szurkolok neki. De elsősorban a csapatnak.
Egyetértek.

Sajnálom az esetet, mert megérdemelte volna, de innentől azt erzem hogy ez számos dologra negatív hatással lehet.

Három olyan játékosunk is van, aki Aranylabdaert megy, ez pedig megosztottsághoz vezethet sok helyzetben. De legalább mind a három fekete, így a rasszista Real Madrid kártya nem merülhet fel legalább.

Nem tudom…nincs jó előérzetem a dologgal kapcsolatban hosszútávon, és ahogy Babinho is írta, a csapat az első.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2024. október 29., kedd 7:07

dzsi91 írta: Részemről szabad kezet kap. Örjönghet rasszistázhat hisztizhet. Legyen sportszerűtlen ha már eddig is annak számított de hozza a jó formát. Meg kell tanulni dühből is jól játszani.
Akkor az életben nem kap aranybogyót. Tanulnia kellene belőle.
Ezt a politika vette el, ez nem róla szól, hanem a Real madridról.
De ő adta az ürügyet.
Jogos? Nem.
De minden meccsen csitítgatta az egész csapat Carvajalon át Krooson keresztül Ancelottiig. Ha a klub nem volt elég hogy bekussoljon, akkor ez a szitu ezt üzeni. Ha folytatja amit eddig, akkor magát húzza le.
Én nem szeretném ha még ennél is jobban rátenne egy lapáttal erre a viselkedésre, mert eddig is rohadt kellemetlen volt nézni.
CR sem ezt csinálta. Bárcsak úgy válaszolna mint ő....

Szurkolok neki. De elsősorban a csapatnak.

bluebike

HozzászólásSzerző: bluebike » 2024. október 29., kedd 6:52

BLevi96 írta: Eu farei 10x se for preciso. Eles não estão preparados.
10x megcsinálom ha kell. Nincsenek felkészülve.

Ott a fiú :sziv: :sziv:
"Any man who must say "I am the king" is no true king."

Hiszem, ha látom, szavakban eddig sem volt hiány. Azt nem mondom, hogy teljesítményben volt, mert nem igaz, de egész szezont átívelő, konstans, csak a játékra koncentrálok teljesítményt nem láttam még tőle, és ki sem nézem belőle. De cáfoljon rám, drukkolok!

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 29., kedd 6:11

A legesélyesebb Vini volt, a klub is moge állt be úgymond. Itt a fórumon már szimpátia és érzelmek is megosztottak, hogy ki kinek adna.

Ez az eredmény a világ vicce mindenesetre.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Youngest

HozzászólásSzerző: Youngest » 2024. október 29., kedd 6:02

Ezt adom, hogy nem ő volt a 100%os favorit.
De ha már nem Vini, akkor Carvajal.
Rodrinal sincs rossz helyen, de Carvajal jobban megérdemelte volna.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 29., kedd 5:51

Youngest írta:
Realista24 írta: Ezt mind, igen. Ahogy CR is a pályán válaszolt Blatternek, neki is itt a lehetőség.
Lehet át kell neki adni a büntetőket, de akkor meg Mbappe lehet zabos.
Másképp nem tudom elképzelni, hogy 30-40 gólokat rúgjon.
Ahogy írtam, nem csak golokrol van szó.

Meg itt a fórum is megosztott volt a győzelmet illetően. Egyedüli egyetértés abban volt, hogy Realosnak kell kapnia.

De házon belül is megoszlottak a vélemények közte, Jude és Carvajal között.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Youngest

HozzászólásSzerző: Youngest » 2024. október 29., kedd 5:40

Realista24 írta: Ezt mind, igen. Ahogy CR is a pályán válaszolt Blatternek, neki is itt a lehetőség.
Lehet át kell neki adni a büntetőket, de akkor meg Mbappe lehet zabos.
Másképp nem tudom elképzelni, hogy 30-40 gólokat rúgjon.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 29., kedd 5:38

Ezt mind, igen. Ahogy CR is a pályán válaszolt Blatternek, neki is itt a lehetőség.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Youngest

HozzászólásSzerző: Youngest » 2024. október 29., kedd 5:36

Realista24 írta: Ahogy nézem a twitteret, eléggé felhúzta magát és motivált.
Hogy ebből mi lesz hétvégén :lol:
Az oké, hogy motivált.. a kérdés, hogy mit kell még csinálnia ? Több gól ? Több gólpassz? Vagy végre csak a focival foglalkoznia ?
Eléggé görcsössé teheti, mert azért valljuk be fejben nem erős a gyerek.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 29., kedd 5:30

Ahogy nézem a twitteret, eléggé felhúzta magát és motivált.
Hogy ebből mi lesz hétvégén :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. október 29., kedd 0:25

mila írta:
Pad'em írta:

Nagyjából ez. Olvastam egy spanyol klubközeli forrás azt írta, hogy pár napja hívták Vinit a France Footballtól, hogy ő nyeri, tudta a klub meg a Nike is, ezért volt ez a nagy felháborodás részünkről. De majd jönnek a további hírek, komolyabb források kíváncsi vagyok miket hoznak le.
ha így lett volna, akkor vini ezt simán kiteregetné. miért is ne tehetné, mikor az arcodba hazudnak.

sztem occam borotvája és csak simán elhittük. főleg azután h rodri le is sérült az egész szezonra (függetlenül attól, h a vizsgált időszakon kívül már). nem gondolom, h korábban bárki szólt volna nekünk, h vini nyert most meg utolsó pillanatban meg mégse.

ma szóltak a citynek, h nyert rodri és a city meg jófej volt. abban viszont biztos vagyok h, ceferin meg nasser keze benne van az eredményben.
Szerintem biztos volt valami, ha nem is direktbe mondták el hogy nyertél, de Perez nem megérzésre rittyent össze mindenkit. Annyira fixre volt véve, fennhangon ballon dorozott minden játékosunk a social médiában. Ha semmi fülest nem kaptunk volna addig, akkor mire fel? Nem hiszem, hogy a marcát nyálazzák a srácok.

Bűzlik ez messziről. Leszarom igazából hogy Rodri nyerte ez megint remek motiváció lesz BLt nyerni mint Kroos nyugdíja tavaly.

Vissza: