Miért most nem nyertük magunkat szarrá? Az aranylabda topikba bekerült az indoklás, split their votes/ bellingham and carvajal hurts vinicius chances, az ilyen bullshittet bármelyik évben elsüthetik majd.RealVazquez írta:
Nagyon egyszerű: szarrá kell nyernünk magunkat, a Real játékosoknak tarolniuk kell, majd amikor muszáj lesz tőlünk valakit díjazni, megtagadja a klub a megjelenést. Ezzel lehet igazán visszavágni. Minden címet megnyerni, majd ignorálni az uefat.
Vinícius Junior - 7
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Vinícius Junior - 7
- Pad'em
Egy pucér berohanás "ezt kapd be Ceferin" felirattal a minimum.Remy írta:Ha nem csinal szurkoloi balhet, igazi, retro, klasszikus huligan stilusban, akkor ne is menjen.Pad'em írta: Eddig a hátam közepére nem kívántam a valenciai kiruccanást de most már várom. Utánunk a vízözön, baszatni kell.
R24 segítségével megkezdik a fiúk a hadjáratot
Remy irány Nyon, repjegyet összedobja a fórum.Realista24 írta:Igazabol te lehetnel a legnagyobb bosszu...meg kene latogatnod az Uefa kozpontot.Remy írta:
Ha nem csinal szurkoloi balhet, igazi, retro, klasszikus huligan stilusban, akkor ne is menjen.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Igazabol te lehetnel a legnagyobb bosszu...meg kene latogatnod az Uefa kozpontot.Remy írta:Ha nem csinal szurkoloi balhet, igazi, retro, klasszikus huligan stilusban, akkor ne is menjen.Pad'em írta: Eddig a hátam közepére nem kívántam a valenciai kiruccanást de most már várom. Utánunk a vízözön, baszatni kell.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ha nem csinal szurkoloi balhet, igazi, retro, klasszikus huligan stilusban, akkor ne is menjen.Pad'em írta: Eddig a hátam közepére nem kívántam a valenciai kiruccanást de most már várom. Utánunk a vízözön, baszatni kell.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Pad'em
Eddig a hátam közepére nem kívántam a valenciai kiruccanást de most már várom. Utánunk a vízözön, baszatni kell.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Eddig is nagyon érzelmi alapon működött, most kapott egy erős támadási felületet, szóval sok jót nem érzek. Főleg, hogy a rasszizmus kártya mellé most már jön a Vini ellen a világ hangulat is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Nem tudom, én félek, hogy ez most kivételesen sz.rul fog elsülni, de kívánom, hogy NE legyen igazam! Egy idő után sok már ez a folytonos harc, szerintem bele lehet faradni. Vinit raadasul nem gondolom mentalisan erősnek, nehezen tudok belőle kinezni egy CR mentalitast, hogy akkor most ezt az előnyére kovacsolja. Szeretném, nagyon szeretném ha így lenne és szurkolok is neki, mostantól minden meccsen megkapja tőlem a bizalmat és a hitet, de az emberünk valamilyen szinten tényleg problémás, ezt ne felejtsük el. Yamalnak már most kovezik ki az utat elég látványosan, nyerhetunk mi BLt majd, ha a bajnoksagot elszarjuk, és a szent tehén még gurít 1-2 gólt vagy adja a golpasszokat.Nmrm írta: Én pedig azt gondolom, hogy ez épphpgy összekovácsolhatja mégjobban a csapatot.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Tudják, hogy nem a csapattárson múlt, hanem ezen a maffiabandán. Nem hinném, hogy elkezdenek ostoba mód egyéniskedni egy ilyen "amúgy is pofára megy" díjért.
Az ellenség a pályán kívül van, nem ugyanabban a mezben, szerintem ezt tegnap felfogta, megértette mindenki.
hajrá Vini!
Az ellenség a pályán kívül van, nem ugyanabban a mezben, szerintem ezt tegnap felfogta, megértette mindenki.
hajrá Vini!
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Nagyon egyszerű: szarrá kell nyernünk magunkat, a Real játékosoknak tarolniuk kell, majd amikor muszáj lesz tőlünk valakit díjazni, megtagadja a klub a megjelenést. Ezzel lehet igazán visszavágni. Minden címet megnyerni, majd ignorálni az uefat.Nmrm írta: Én pedig azt gondolom, hogy ez épphpgy összekovácsolhatja mégjobban a csapatot.
Én pedig azt gondolom, hogy ez épphpgy összekovácsolhatja mégjobban a csapatot.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Egyetértek.Babinho írta:Akkor az életben nem kap aranybogyót. Tanulnia kellene belőle.dzsi91 írta: Részemről szabad kezet kap. Örjönghet rasszistázhat hisztizhet. Legyen sportszerűtlen ha már eddig is annak számított de hozza a jó formát. Meg kell tanulni dühből is jól játszani.
Ezt a politika vette el, ez nem róla szól, hanem a Real madridról.
De ő adta az ürügyet.
Jogos? Nem.
De minden meccsen csitítgatta az egész csapat Carvajalon át Krooson keresztül Ancelottiig. Ha a klub nem volt elég hogy bekussoljon, akkor ez a szitu ezt üzeni. Ha folytatja amit eddig, akkor magát húzza le.
Én nem szeretném ha még ennél is jobban rátenne egy lapáttal erre a viselkedésre, mert eddig is rohadt kellemetlen volt nézni.
CR sem ezt csinálta. Bárcsak úgy válaszolna mint ő....
Szurkolok neki. De elsősorban a csapatnak.
Sajnálom az esetet, mert megérdemelte volna, de innentől azt erzem hogy ez számos dologra negatív hatással lehet.
Három olyan játékosunk is van, aki Aranylabdaert megy, ez pedig megosztottsághoz vezethet sok helyzetben. De legalább mind a három fekete, így a rasszista Real Madrid kártya nem merülhet fel legalább.
Nem tudom…nincs jó előérzetem a dologgal kapcsolatban hosszútávon, és ahogy Babinho is írta, a csapat az első.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Akkor az életben nem kap aranybogyót. Tanulnia kellene belőle.dzsi91 írta: Részemről szabad kezet kap. Örjönghet rasszistázhat hisztizhet. Legyen sportszerűtlen ha már eddig is annak számított de hozza a jó formát. Meg kell tanulni dühből is jól játszani.
Ezt a politika vette el, ez nem róla szól, hanem a Real madridról.
De ő adta az ürügyet.
Jogos? Nem.
De minden meccsen csitítgatta az egész csapat Carvajalon át Krooson keresztül Ancelottiig. Ha a klub nem volt elég hogy bekussoljon, akkor ez a szitu ezt üzeni. Ha folytatja amit eddig, akkor magát húzza le.
Én nem szeretném ha még ennél is jobban rátenne egy lapáttal erre a viselkedésre, mert eddig is rohadt kellemetlen volt nézni.
CR sem ezt csinálta. Bárcsak úgy válaszolna mint ő....
Szurkolok neki. De elsősorban a csapatnak.
"Any man who must say "I am the king" is no true king."BLevi96 írta: Eu farei 10x se for preciso. Eles não estão preparados.
10x megcsinálom ha kell. Nincsenek felkészülve.
Ott a fiú
Hiszem, ha látom, szavakban eddig sem volt hiány. Azt nem mondom, hogy teljesítményben volt, mert nem igaz, de egész szezont átívelő, konstans, csak a játékra koncentrálok teljesítményt nem láttam még tőle, és ki sem nézem belőle. De cáfoljon rám, drukkolok!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A legesélyesebb Vini volt, a klub is moge állt be úgymond. Itt a fórumon már szimpátia és érzelmek is megosztottak, hogy ki kinek adna.
Ez az eredmény a világ vicce mindenesetre.
Ez az eredmény a világ vicce mindenesetre.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ezt adom, hogy nem ő volt a 100%os favorit.
De ha már nem Vini, akkor Carvajal.
Rodrinal sincs rossz helyen, de Carvajal jobban megérdemelte volna.
De ha már nem Vini, akkor Carvajal.
Rodrinal sincs rossz helyen, de Carvajal jobban megérdemelte volna.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ahogy írtam, nem csak golokrol van szó.Youngest írta:Lehet át kell neki adni a büntetőket, de akkor meg Mbappe lehet zabos.Realista24 írta: Ezt mind, igen. Ahogy CR is a pályán válaszolt Blatternek, neki is itt a lehetőség.
Másképp nem tudom elképzelni, hogy 30-40 gólokat rúgjon.
Meg itt a fórum is megosztott volt a győzelmet illetően. Egyedüli egyetértés abban volt, hogy Realosnak kell kapnia.
De házon belül is megoszlottak a vélemények közte, Jude és Carvajal között.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Lehet át kell neki adni a büntetőket, de akkor meg Mbappe lehet zabos.Realista24 írta: Ezt mind, igen. Ahogy CR is a pályán válaszolt Blatternek, neki is itt a lehetőség.
Másképp nem tudom elképzelni, hogy 30-40 gólokat rúgjon.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ezt mind, igen. Ahogy CR is a pályán válaszolt Blatternek, neki is itt a lehetőség.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Az oké, hogy motivált.. a kérdés, hogy mit kell még csinálnia ? Több gól ? Több gólpassz? Vagy végre csak a focival foglalkoznia ?Realista24 írta: Ahogy nézem a twitteret, eléggé felhúzta magát és motivált.
Hogy ebből mi lesz hétvégén
Eléggé görcsössé teheti, mert azért valljuk be fejben nem erős a gyerek.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ahogy nézem a twitteret, eléggé felhúzta magát és motivált.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema