Aranylabda

Foci a Real Madridon túl...

Madridom Aranylabda - kinek adnád?

A szavazás 2024. november 8., péntek 13:50-kor befejeződött.

Bellingham
10
8%
Carvajal
33
28%
Kroos
15
13%
Rodri
10
8%
Vini Jr.
50
42%

Szavazatok száma: 118

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Aranylabda

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 29., kedd 10:04

A Placar portal augusztusban tartott egy kozvelemenykutatast, es felkertek 60 ujsagirot 21 orszagbol, hogy szavazzanak az Aranylabdarol. A szavazatok beerkezese utan felhivtak a figyelmet arra, hogy nem Vini az eselyes.

Akkor lehurrogta oket mindenki, pedig csak leirtak, hogy Vini viselkedese nem szimpatikus sokaknak, legfobb kihivojanak Rodri es Bellingham volt megemlitve.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. október 29., kedd 10:00

mi afaszt irjak, hányok az egesz kibaszott sportagtol, az osszes puhafos szar balfasz jatekostol, a fejbengyenge, fullostoba tulfizetett nyomorulttol, legyen az real vagy barmilyen klub jatekosa, hogy aki félegyenest tud a labdaba rugni az mar aranylabdas lehet meg top10.
boomerhehe ronaldo, robertobaggio es maradona videokat nez, ez maradt.
csapatot elengedtem szombat este olyan f11 tajekan a kurvaanyjába, az idei mez itt fekszik a szekrenyben, ki se csomagoltam, valszeg soha ki se fogom - xxl playerversion narisari elado :lol: - evtizedes balfaszoskodas a szezon legfontosabb meccsen, amig nem lesz rendes foci - akar evtizedek, leszarom, legalabb tobb a szabadido. fodball meg van mentve az a lenyeg, halisten segitettek tullepni rajta.
tömören ennyi :lol:
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 29., kedd 9:59

Horvat ujsagiro szavazata:
1. Rodri
2. Dani Carvajal
3. Lautaro Martinez
4. Vinícius Jr.
5. Kylian Mbappé
6. Erling Haaland
7. Lamine Yamal
8. Florian Wirtz
9. Jude Bellingham
10. Toni Kroos
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2024. október 29., kedd 9:49

Van arról videó, hogy az legjobb csapatnál és az év edzője díjátadón mi volt, amiket a real nyert?

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2024. október 29., kedd 9:47

RaúlCF írta: Meg kell nyerni a bl-t és élő adásban bevonulni az öltözőbe. Majd konfettizhetik Ceferint meg az üres pódiumot. Világi mekkorát szólna. Amúgy már be van töltve. Jövőre youngest balon dor lesz fixen.
Ez nem az a klub...
Milyen jó lenne ha klub szinten hisztériáznánk.
Ha nyerünk valamit, akkor azt mi nyerjük, és meg kell ünnepelni. A játékosokat teljesítményét és a szurkolók kitartását köpnénk szembe, ha helyette Ceferinnel foglalkoznánk.

Engedjük el ezt a háborút hirdetünk dolgot.
Kell a szuperliga, Vini meg tanuljon meg viselkedni ha azt akarja hogy a világ elismerje.

Tudjátok mit imádtam Xaviban, és mit bírok Laportában? Hogy kurvara sose volt önkritikájuk. Mindig az áldozatszerep, a külsős tamadások miatt rinyáltak. Sajnos Flick ennek véget vet úgy néz ki.

Támogatnia kell a csapatnak Vinit, de nem úgy hogy nem őszinték vele. Ha a Valencia ellen ventillálni megy ki, meg visszapofázni a hergelésre én biztos kinyomom a tévét. Mert azt akarom látni egy 0-4 után, hogy alázatosak, és bizonyítani akarnak. Focival.

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. október 29., kedd 9:41

Vagy idén már a kamionosok is szavazhattak. Az eredményen is pont ez látszik :mrgreen:

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2024. október 29., kedd 9:34

Realista24 írta: Nehany evente jo helyre megy, mint mondjuk Karim eseteben, aztan a tobbi csak bohozat.
Hozzászólás Szerző: Pad'em » 19 perccel ezelőtt
És innentől meg pláne ez lesz, Yamal 3-4et sorozatosan megfog kapni, történjen bármi. :coffee:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 29., kedd 9:32

Pad'em írta: Hehe gyanúsan hallgat napok óta btw, pedig végre bejött valami először itt hallott dolog :D
Mondjuk sokat elmond, hogy ide nem irta be. Be is jott :mrgreen:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. október 29., kedd 9:31

Realista24 írta:
hehetheoriginal írta: meglássátok geci, benyomják puhos fullszürke rodrinak a balondort, annyira gyűlölik a madridot :lol: :lol: :lol:
Itt lattuk eloszor :mrgreen:
Akkor még nem hittem el (elfelejtettem hogy az uefa-ról van szó :lol: )

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. október 29., kedd 9:30

Hehe gyanúsan hallgat napok óta btw, pedig végre bejött valami először itt hallott dolog :D
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 29., kedd 9:28

hehetheoriginal írta: meglássátok geci, benyomják puhos fullszürke rodrinak a balondort, annyira gyűlölik a madridot :lol: :lol: :lol:
Itt lattuk eloszor :mrgreen:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 29., kedd 9:24

Pad'em írta:
Realista24 írta:

Ha úgy megy mint régen, akkor azért mert akkor kerül nyomtatott formába a magazin.
The Ballon d'Or votes were officially out shortly after the ceremony for the last few years, this time - France Football won't make them public until November 9.

Only a few selection of journalists have shared their votes individually.
Lehet, nem tudom. Most par kereses utan november 4-et latom tavaly, hogy kijott volna a teljes lista hivatalosan.
22-ben gyorsabb volt elvileg.

Igazabol lenyegtelen, mert ugy csalnak,a hogy akarnak, aztan ha az ember olvasgat, es meglatja, hogy a top100nak olyan is a tagja, aki korabban TAA-t vagy Bonuccit rakta elso helyre az evek alatt, es meg mindig szavazhat, rajon, hogy kar ezen idegeskedni.

Nehany evente jo helyre megy, mint mondjuk Karim eseteben, aztan a tobbi csak bohozat.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. október 29., kedd 9:12

Realista24 írta:
kiserik írta:
Drága Uram! Mi az anyámat kell várni 10+ napot erre tisztességes szavazás esetén? :hmmm:
Ha úgy megy mint régen, akkor azért mert akkor kerül nyomtatott formába a magazin.
The Ballon d'Or votes were officially out shortly after the ceremony for the last few years, this time - France Football won't make them public until November 9.

Only a few selection of journalists have shared their votes individually.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Zack
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Zack » 2024. október 29., kedd 9:09

Realista24 írta: Besnik Dizdari, alban ujsagiro:
1. RODRI
2. YAMAL
3. CARVAJAL
4. BELLINGHAM
5. RÜDIGER
6. HAALAND
7. LAUTARO MARTINEZ
8. VINICIUS
9. MBAPPE
10. XHAKA

:mrgreen:

A Top100 tagja, csak szolok.
Így legyen az ember toleráns a mások véleményével szemben,hogy ekkora meg még nagyobb baromságokat tudnak összehordani. Legalább nem csak nekünk van Szöllősi pogácsa Gyurink. Azért egy taktikai Messit meg Olmot hiányolok a lista első 3 helyéről

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. október 29., kedd 9:04

Meg kell nyerni a bl-t és élő adásban bevonulni az öltözőbe. Majd konfettizhetik Ceferint meg az üres pódiumot. Világi mekkorát szólna. Amúgy már be van töltve. Jövőre youngest balon dor lesz fixen.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 29., kedd 9:01

realbeckham írta: gy rekordgyorsasaggal kivasalta realista, név nélkül.
Ket hszig eljutott, hibaztam.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. október 29., kedd 8:48

Az a baj mindenkit elvisz a szociális média, meg annak az algoritmusa. Sokan mar focit se néznek, még csak összefoglalókat se. Tiktok algoritmus megjegyzi,hogy valaki szereti azt mikor a realt memelik,meg vinit,aztan a gyerek vegig olyan tartalmakat lat csak. Sajnos teljesen torzít ez is mindenkit.
Focin van egy barcas srac,es elkezdte nekem magyarázni a dolgokat,es kérdeztem, hogy ezek mégis honnan jönnek? Vissza kérdezett,hogy hát en nem nézem a netet? Mondom en a meccset szoktam, aztán ott hagytam. Pusztulat az egész

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. október 29., kedd 8:43

Nem a hangoskodó emberekkel van gond ilyenkor. Azok egy kulon kategoria. Az a trollfocis, szajkarate szekcio

Azzal van a gond, aki ezt megmagyarazza. Mégis hogyan gondolhatja komolyan?

Mint pl az nso s gyökér, aki 40 percen keresztül irja otthon a 80 mondatos bullshit gyenge semmit, ilyen alszent baratkozos kontosbe. Akarja magyarázni, aztán olyan jol sikerült, hogy rekordgyorsasaggal kivasalta realista, név nélkül.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

sander
Kedvenc játékosaid: Varane

HozzászólásSzerző: sander » 2024. október 29., kedd 8:30

nagyon sok szurkoloi oldalt követek fb-on és kiváncsiságbol megnéztem a kommenteket, az hogy a legtöbb barca szurkol ennek örül azt simán el tudom fogadni mert bárki csak ne real jatékos. viszont amiket tegnap este olvastam ott a többi szurkolo inkább adná Vini-nek.
és nekem feltétlenül nem azzaal van bajom hogy Rodri nyerte, mert jó játékos ő nagyon, nekem inkább az hogy nem most kellett volna nyernie hanem inkább tavaly, ha már annyira el kell ismerni a középpályásokat. ráadásul azért megkérdezném tőlük hogy ha Rodri megnyeri akkor az hogy lehet hogy Kroos a kilencedik ? :ozil:

Ezekre csak ugy lehetne hatást gyakorlni hogy aztmondani nekik hogy köszönöm szépen én nem szeretném ha többet jelöljenek erre a díjra. :coffee:

gaborz1
Kedvenc játékosaid: Zizou, CR7
Kedvenc csapatod: Nem is lehet kérdés

HozzászólásSzerző: gaborz1 » 2024. október 29., kedd 8:30

Realista24 írta: Besnik Dizdari, alban ujsagiro:
1. RODRI
2. YAMAL
3. CARVAJAL
4. BELLINGHAM
5. RÜDIGER
6. HAALAND
7. LAUTARO MARTINEZ
8. VINICIUS
9. MBAPPE
10. XHAKA

:mrgreen:

A Top100 tagja, csak szolok.
Ő vajon összetévesztette a hogy mutasd be magadról 10 szóban hogy hülye vagy versenyt az Aranylabda-szavazással?

Vissza: