Kroos, Carvajal, Jude, Vini.Pad'em írta:De úgy se Vini nyert volnarealbeckham írta: vagy csak innen a forumrol szavazhatnanak.
Úgy sima Kroos, nem?
Lehet, hogy jobban jart igy a brazil.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. október 29., kedd 13:47
Kroos, Carvajal, Jude, Vini.Pad'em írta:De úgy se Vini nyert volnarealbeckham írta: vagy csak innen a forumrol szavazhatnanak.
Úgy sima Kroos, nem?
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. október 29., kedd 13:45
De úgy se Vini nyert volnarealbeckham írta: vagy csak innen a forumrol szavazhatnanak.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. október 29., kedd 13:39
Vágom. Farkas Norbi hangján edződtem.Realista24 írta:De mi? Egy böszme, de tovabbra is Realos van nala az elso helyen.realbeckham írta:
Ez mar az undorító kategória szerintem. Az ilyen nem az a gonoszkodas, vagy unfair kategória.
Ez az az eredendő, zsigeri vérgeciség. S tier.
Ahogy irtam mar, mind a ket oldalra (nevezzuk Realosoknak es antimadridistaknak oket) megvannak ezek az arcok, akik erzelmek altal vezerelve szavaznak, es nem teljesitmeny alapjan. Attol fuggoen jonnek elo ezek a dolgok, hogy melyik oldal nyert/veszitett.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 29., kedd 13:34
En is ezen a vonaton vagyok, es a ahogy irta mar valaki, a klubnal ezt nagyon beneztek sajnos, marmint az eselyeket, es allast.Pad'em írta:Én úgy gondolom, hogy nem feltétlen van itt csalás viszont biztos, hogy szivatott minket az FF/UEFA. Idén ugye beszállt az UEFA mit ad isten rögtön botrány van velünk a főszerepben. Simán kijöhetett egy szoros eredmény Rodri győzelmével. De ez az "új felfogás" hogy nem tudatjuk ki nyerte ez bűzlik messziről. Akkor senki nem vette volna biztosra tőlünk meg un block az egész sajtóban. Tutira ment a dezinformálás, nyilván nem a France Football chief executive hívta fel Vinit direktbe mert azt kiteregetnénk, de volt szivárogtatás felénk az én úgy gondolom 99%. Megkent újságírók, közvetítők etc. Aztán mikor jött a hívás tegnap, Perezék rájöttek, hogy itt bizony hülyének vagyunk nézve. Ezt tudom perpill elképzelni.L.Miki írta: Burkolt, kemény üzenet ez neki, de még a klubnak is valahol, ha valóban igazak azok a terjesztések, hogy elhitették velünk, ő nyeri, aztán mégsem... Azért kíváncsi lennék a teljes valóságra.
Ha normálisan kommunikálnak velünk nem hinném, hogy eljátszuk ezt, fix nem utolsó órákban. Max közöltük volna időben, hogy nem megyünk vagy elmegy tényleg csak Butra vagy akárki képviselni a klubot, rábíztuk volna a játékosokra, hogy menjenek ha akarnak. De ez az egész bojkott mögött biztos van valami, nem csak szimpla sértődöttség. Szerintem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 29., kedd 13:32
De mi? Egy böszme, de tovabbra is Realos van nala az elso helyen.realbeckham írta:Ez mar az undorító kategória szerintem. Az ilyen nem az a gonoszkodas, vagy unfair kategória.
Ez az az eredendő, zsigeri vérgeciség. S tier.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. október 29., kedd 13:30
Ez mar az undorító kategória szerintem. Az ilyen nem az a gonoszkodas, vagy unfair kategória.Pad'em írta:Itt a válaszTjacks írta:
nem akarom elhinni hogy ezt valaki lenyilatkozta, ennyire sötét nem lehet.
Így már mindjárt érthetőbb.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. október 29., kedd 13:28
Én úgy gondolom, hogy nem feltétlen van itt csalás viszont biztos, hogy szivatott minket az FF/UEFA. Idén ugye beszállt az UEFA mit ad isten rögtön botrány van velünk a főszerepben. Simán kijöhetett egy szoros eredmény Rodri győzelmével. De ez az "új felfogás" hogy nem tudatjuk ki nyerte ez bűzlik messziről. Akkor senki nem vette volna biztosra tőlünk meg un block az egész sajtóban. Tutira ment a dezinformálás, nyilván nem a France Football chief executive hívta fel Vinit direktbe mert azt kiteregetnénk, de volt szivárogtatás felénk az én úgy gondolom 99%. Megkent újságírók, közvetítők etc. Aztán mikor jött a hívás tegnap, Perezék rájöttek, hogy itt bizony hülyének vagyunk nézve. Ezt tudom perpill elképzelni.L.Miki írta: Burkolt, kemény üzenet ez neki, de még a klubnak is valahol, ha valóban igazak azok a terjesztések, hogy elhitették velünk, ő nyeri, aztán mégsem... Azért kíváncsi lennék a teljes valóságra.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 29., kedd 13:25
Ez azert nem valid, mert ha igaz, akkor ez a listaja:Pad'em írta:Itt a válaszTjacks írta:
nem akarom elhinni hogy ezt valaki lenyilatkozta, ennyire sötét nem lehet.
Így már mindjárt érthetőbb.
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. október 29., kedd 13:23
Nem mindegy hogy 2023 majus vagy 2023 oktober szoval ez a tavaly tag fogalom.Realista24 írta:Hat baszki, az Aranylabda a tavalyi evre vanVininek meg határozottan kevesebb az ilyen arcoskodása idén. De persze vagyünk elő tavaly meg tavaly előtti eseteket.
De ez miert baj akkor, ha a szavazason is meglatszik?Football bazdmeg az érzelemkről szól.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. október 29., kedd 13:17
Itt a válaszTjacks írta:nem akarom elhinni hogy ezt valaki lenyilatkozta, ennyire sötét nem lehet.poronty írta: El Salvador Ballon d’Or voter: “I do NOT consider Vinicius Jr a DECISIVE player in terms of play, he impacts the pitch in a small area, therefore I think he is not complete player and is not TOP 10 in Europe.”
Az mondjuk kemény.
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2024. október 29., kedd 13:17
Több, mint nem good boy, egyenesen unszimpatikus nekik, sokszor bicskanyitogató is (valahol igazuk is van, csak ennek a díjnak nem erről kellene szólnia) és most volt egy lehetőség, hogy a tudtára adják, hogy emiatt nem nyerheti meg az aranylabdát. Burkolt, kemény üzenet ez neki, de még a klubnak is valahol, ha valóban igazak azok a terjesztések, hogy elhitették velünk, ő nyeri, aztán mégsem... Azért kíváncsi lennék a teljes valóságra.tibi18 írta: Vini nem good boy. Kb. ennyi a lényeg.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. október 29., kedd 13:15
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. október 29., kedd 13:13
nem akarom elhinni hogy ezt valaki lenyilatkozta, ennyire sötét nem lehet.poronty írta: El Salvador Ballon d’Or voter: “I do NOT consider Vinicius Jr a DECISIVE player in terms of play, he impacts the pitch in a small area, therefore I think he is not complete player and is not TOP 10 in Europe.”
Az mondjuk kemény.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 29., kedd 13:11
Klub VB. Miami. FIFA. Messi. Van meg kérdés?ikarus93 írta: Euro meg a VB szinte mindig felülfogja irni a klubbal elért sikereket az adott évben. A pozitiv ebben hogy nyáron nincs se EB se VB ugyhogy ha behuzzuk a BLt akkor az lesz a mérvadó.
2026ban viszont VB ugyhogy ott megint a VB fog dönteni.
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2024. október 29., kedd 13:08
HozzászólásSzerző: poronty » 2024. október 29., kedd 13:05
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. október 29., kedd 13:01
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2024. október 29., kedd 12:58
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 29., kedd 12:56
Szerintem se, top3 se nálam. De ez mindegy.poronty írta:Mondjuk ez megint egy olyan dolog, hogy, aki akar simán láthat emögött összeesküvést. Rodri nem volt a csapata legjobbja, de még csak a legjobb középpályása sem. Igazából szerintem nem is volt kiemelkedő a teljesítménye.Amugy ferni az megvan, hogy az EB MVPje Rodri lett, nem Jude?
HozzászólásSzerző: poronty » 2024. október 29., kedd 12:55
Mondjuk ez megint egy olyan dolog, hogy, aki akar simán láthat emögött összeesküvést. Rodri nem volt a csapata legjobbja, de még csak a legjobb középpályása sem. Igazából szerintem nem is volt kiemelkedő a teljesítménye.Amugy ferni az megvan, hogy az EB MVPje Rodri lett, nem Jude?
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem