Aranylabda

Foci a Real Madridon túl...
h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Aranylabda

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. október 29., kedd 14:18

realbeckham írta: Jobb lenne ezek nélkül. Csak edzők es cs.k-k.
vagy csak innen a forumrol szavazhatnanak.
A 2010-es evek elejen a FIFA-val butorozott ossze az Aranylabda, majd par ev szabadsag utan most az UEFA-val kezdodott az egyuttmukodes. Volt hogy csak europai ujsagirok szavaztak, majd CSK-k es edzok is, majd visszahoztak az 50-52 ujsagirot, par eve pedig felvittek a szamukat 100-ra. Persze a pontrendszer is uj.

Az, hogy milyen koncepcio alapjan kell szavazni, az is folyamatosan valtozik, vagy epp meg sincs hatarozva. Most ez az Aranylabda vagy az Uefa ev jatekosa dij, marmint a szavazasi szempontokat figyelembe veve? Mert ha utobbi, akkor a Messi, Iniesta, Ribery, CR, Messi, CR, CR, Modric, van Dijk, Lewa, Jorginho, Benzema, Haaland sorba tokeletesen beleillik Rodri. Ha utobbi, akkor elozo evek alapjan Vini kellett volna kapja.

Szezonra vagy evre jar a dij? Amikor evre jart, akkor miert november vegen volt a dijatado, masfel honapnyi focit figyelmbe se veve? Most hogy szezonra jar, miert oktober vegen adjak at augusztus vege vagy szeptember eleje helyett? Mikozben elvileg aug 1 - julius 31 kozotti idoszakot neznek. 3 honapba telt begyujteni es megszamolni 100 szavazolapot?

Evrol evre valtoznak a szabalyok, majd minden masodik evben megy a csodalkozas az eredmenyen.

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. október 29., kedd 14:18

A játékosok véleménye alapján, amiket olvastam, az alapján Vinire szavaztam.

Ha pedig a díj kritériumait akkor egyértelműen Carvajal, az egyik legfontosabb játékosunk volt tavaly és a válogatottba is, mellesleg hogy ott nem ő volt a CSK az is vicc.

kecsu10
Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker

HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2024. október 29., kedd 14:17

realfan írta:
kecsu10 írta: Amit rendkívül rosszul csinál Vini az az, ahogyan kezeli a rasszizmust, ami tényszerűen nyilvánul meg ellene. Valakinek fejben fel kéne készítenie arra, hogy bizonyos szint fölött már nem foglalkozunk a proletariátus megnyilvánulásaival, hanem egyszerűen úriemberként tudomást sem veszünk olyan emberekről, akik képtelenek gondolkodni, netán helyesen írni is. Ezt úgy írom, mint aki szembesül(t) ugyanezekkel, de én eljutottam arra a szintre, hogy nem akarok semmilyen szinten foglalkozni olyan emberekkel, akik eddig a szintig képtelenek eljutni. Nem is különösebben zavar már. (Tessék másnak is eljutni a csóróságból, a perifériáról, a cigánytelep széléről a doktori fokozatig, utána beszélgetünk, én már így vagyok vele). Vinit is össze kéne kaparni. Remélem van erre emberünk, olyan aki hiteles, és nem tankönyvi példákat hoz neki, hanem átment ezeken. Hatalmasat nyerne vele ő is, de még mi mekkorát, mert a tehetsége vitathatatlan, de a sok proletár szavazó/kommentelő csak addig tud eljutni amit felfog a világból, az pedig mint látjuk nem túl sok. Ezt kiegészíti az, hogy a fehér mez van rajta, 10 év alatt nyertünk annyi bl-t mint más 100 év alatt, az egész körítés ami a Madridot körbelengi. Nézzétek meg, egy darab vesztett classicó után előjöttek bárszáék, az év női csapatánál kiemelik, hogy egy meccset vesztett el, az év férfi csapatánál erről szó sem esik, pedig ugyanúgy volt. Most a lehető legrosszabb pályára megyünk ilyen formában, jönnek majd a majmozó prolik, ilyenkor kell eltenni nekik egy-két zsugát és csendben visszakocogni a középkörbe, annál erősebb üzenet nincs. Remélem van ilyen ember Madridban, vagy találnak valakit. (Én megyek nagyon szívesen ingyen is, még portugálul is makogok egy picit :kalapos: )
én azért remélem, hogy ilyen lenézésre senkit sem készítenek fel :)
Óh, dehogynem hidd el. Én is foglalkozok hasonló sorsú, nagyon tehetséges fiatalokkal, és teljesen másképp kezelik, mert ott vagyunk mellettük, és pontosan tudják, hogy ezt nem szabad magukra venni, mert ez a prolikról szól, nem róluk. Persze, lehetne azt mondani, hogy ez nincs jelen a világban, és széttárt karokkal csak létezni a világban, de a valóság nem ez. S nekünk a valóságra kell felkészíteni a fiatalokat, Vinit is rende kéne szedni ilyen szempontból. Bocs szerk.: A múlt héten az egyetemi előadás végén bedobta az egyik szőke kislány, hogy igazából őt rasszistának nevelték, de egy ennyire erős előadás kiváltotta belőle azt, hogy szeretne változtatni, segítsek neki ebben. (Más volt a téma is, full tudományos). Erről beszélek, nem a nagy mutogatásokban van a változás, hanem a szürke hétköznapokban.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kecsu10 2024. október 29., kedd 14:19-kor.

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. október 29., kedd 14:14

Realista24 írta:
ELSiete írta:

Ocsmány féreg. Azt nem értem, hogy ezen a szinten az emberek miért nem tudják felretenni a hovatartozásukat és fair módon voksolni. Mármint ha hatalmat kapsz, akkor miért így élsz vele?
Szerinte nem Vini a legjobb? Fair enough. Rodri az első? Legyen. De Vinicius Jrt nem betenni a TOP3 focista közé, aki a legmagasabb szinten, a legmagasabb ellenfelek ellen, a legmagasabb játékosok / csapatok ellen butitott és szerezte meg a legnívósabbnak számító Bajnokok Ligája trófeát, és lett spanyol bajnok, az vilagi vicc. Mellesleg még elég latvanyosan és szépen is focizik a kölyök, de tudjuk tudjuk ilyen bohóc cselekre, megindulasokra bárki képes, valszeg Rodri is csak azért nem csinálja, mert passzolni 1 méterre jobban szeret. Az meg hogy szerinte Vini nem komplett jatekos.... Egy 24 éves focistarol beszélünk.... Kb. régebb óta koztudatban van, mint 28 éves ellenfele. Most akkor szerintem mivel Haaland nem olyan skilles, nem olyan jól cselezo és osztonbol focizo játékos és nem tartom annyira komplettnek akkor a tavalyi éve után van jogom kihagyni őt a TOP3bol egy tavalyi aranylabda szavazáson? Hát rohadtul nem. Mégis ki csinál ilyet, ha nem egy olyan ember, aki a másiknak ártani akar?
Igazabol konnyen kihagyhato Vini a TOP3bol, ha valaki Rodrit beteszi.
Ott van Carvajal, Jude, Kroos is, aki sima top3 lehet.

Ami egyertelmu idiotasag volt, az az indoklasa, amire meg buszke is a marhaja :lol:
TOP3. Legyen. De TOP10? Ez gyűlöletkeltés.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

realfan
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio

HozzászólásSzerző: realfan » 2024. október 29., kedd 14:14

kecsu10 írta: Amit rendkívül rosszul csinál Vini az az, ahogyan kezeli a rasszizmust, ami tényszerűen nyilvánul meg ellene. Valakinek fejben fel kéne készítenie arra, hogy bizonyos szint fölött már nem foglalkozunk a proletariátus megnyilvánulásaival, hanem egyszerűen úriemberként tudomást sem veszünk olyan emberekről, akik képtelenek gondolkodni, netán helyesen írni is. Ezt úgy írom, mint aki szembesül(t) ugyanezekkel, de én eljutottam arra a szintre, hogy nem akarok semmilyen szinten foglalkozni olyan emberekkel, akik eddig a szintig képtelenek eljutni. Nem is különösebben zavar már. (Tessék másnak is eljutni a csóróságból, a perifériáról, a cigánytelep széléről a doktori fokozatig, utána beszélgetünk, én már így vagyok vele). Vinit is össze kéne kaparni. Remélem van erre emberünk, olyan aki hiteles, és nem tankönyvi példákat hoz neki, hanem átment ezeken. Hatalmasat nyerne vele ő is, de még mi mekkorát, mert a tehetsége vitathatatlan, de a sok proletár szavazó/kommentelő csak addig tud eljutni amit felfog a világból, az pedig mint látjuk nem túl sok. Ezt kiegészíti az, hogy a fehér mez van rajta, 10 év alatt nyertünk annyi bl-t mint más 100 év alatt, az egész körítés ami a Madridot körbelengi. Nézzétek meg, egy darab vesztett classicó után előjöttek bárszáék, az év női csapatánál kiemelik, hogy egy meccset vesztett el, az év férfi csapatánál erről szó sem esik, pedig ugyanúgy volt. Most a lehető legrosszabb pályára megyünk ilyen formában, jönnek majd a majmozó prolik, ilyenkor kell eltenni nekik egy-két zsugát és csendben visszakocogni a középkörbe, annál erősebb üzenet nincs. Remélem van ilyen ember Madridban, vagy találnak valakit. (Én megyek nagyon szívesen ingyen is, még portugálul is makogok egy picit :kalapos: )
én azért remélem, hogy ilyen lenézésre senkit sem készítenek fel :)

kecsu10
Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker

HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2024. október 29., kedd 14:13

Amit rendkívül rosszul csinál Vini az az, ahogyan kezeli a rasszizmust, ami tényszerűen nyilvánul meg ellene. Valakinek fejben fel kéne készítenie arra, hogy bizonyos szint fölött már nem foglalkozunk a proletariátus megnyilvánulásaival, hanem egyszerűen úriemberként tudomást sem veszünk olyan emberekről, akik képtelenek gondolkodni, netán helyesen írni is. Ezt úgy írom, mint aki szembesül(t) ugyanezekkel, de én eljutottam arra a szintre, hogy nem akarok semmilyen szinten foglalkozni olyan emberekkel, akik eddig a szintig képtelenek eljutni. Nem is különösebben zavar már. (Tessék másnak is eljutni a csóróságból, a perifériáról, a cigánytelep széléről a doktori fokozatig, utána beszélgetünk, én már így vagyok vele). Vinit is össze kéne kaparni. Remélem van erre emberünk, olyan aki hiteles, és nem tankönyvi példákat hoz neki, hanem átment ezeken. Hatalmasat nyerne vele ő is, de még mi mekkorát, mert a tehetsége vitathatatlan, de a sok proletár szavazó/kommentelő csak addig tud eljutni amit felfog a világból, az pedig mint látjuk nem túl sok. Ezt kiegészíti az, hogy a fehér mez van rajta, 10 év alatt nyertünk annyi bl-t mint más 100 év alatt, az egész körítés ami a Madridot körbelengi. Nézzétek meg, egy darab vesztett classicó után előjöttek bárszáék, az év női csapatánál kiemelik, hogy egy meccset vesztett el, az év férfi csapatánál erről szó sem esik, pedig ugyanúgy volt. Most a lehető legrosszabb pályára megyünk ilyen formában, jönnek majd a majmozó prolik, ilyenkor kell eltenni nekik egy-két zsugát és csendben visszakocogni a középkörbe, annál erősebb üzenet nincs. Remélem van ilyen ember Madridban, vagy találnak valakit. (Én megyek nagyon szívesen ingyen is, még portugálul is makogok egy picit :kalapos: )

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 29., kedd 14:11

hala real írta: Ha kivesszuk vinit a tavalyi csapatbol, vajon ugyanugy nyertunk volna bajnoksagot es bl-t?
Ha kivesszuk rodrit a citybol es a spanyol valogatottbol, ugyanugy nyertek volna?

Ez egyertelmuen vinie, es a vilag tapsolva fogadja ezt a csalast.
Vedd ki mind a ket csapatbol GF Carvajalt, es maris megint uj aspektus nyilik.

Ilyen az, amikor nincs teljesen egyertelmu gyoztes. Amikor ilyen van (mindegy ki az), akkor nyeri Messi :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 29., kedd 14:10

raul 4 ever írta:
Meg pláne októberben kiosztani, amikor az évből még van hátra 2 hónap.. Teljes katyvasz az egész díjuk. Semmi értelme, üljenek rá és pörögjenek.
Nehany ujsagiro pont annyira van kepben a szabalyokkal, mint te, es akkor csodalkoztok. :mrgreen:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hala real
Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: hala real » 2024. október 29., kedd 14:09

Ha kivesszuk vinit a tavalyi csapatbol, vajon ugyanugy nyertunk volna bajnoksagot es bl-t?
Ha kivesszuk rodrit a citybol es a spanyol valogatottbol, ugyanugy nyertek volna?

Ez egyertelmuen vinie, es a vilag tapsolva fogadja ezt a csalast.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.

"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)

"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2024. október 29., kedd 14:08

Ez most így tőlünk is ugyanolyan pofára osztályozás (max kicsivel objektívebb :mrgreen: ), mint ez a tegnapi elcsalás.

Klasszikus aranylabda elveket vallva ((naptári)év legkonzisztensebb, legmeghatározóbb játékosa) ez Vini. Nyilván Kroos volt a legfontosabb játékosunk, a mostani vergődés is nem kicsit van miatta, de attól még a döntő faktor Vini volt. Ahogy tavaly ősszel Belli, úgy tavasszal, amikor a címeket nyertük, meg ő.

Meg pláne októberben kiosztani, amikor az évből még van hátra 2 hónap.. Teljes katyvasz az egész díjuk. Semmi értelme, üljenek rá és pörögjenek.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2024. október 29., kedd 14:07

Ofi UEFA bl Fb oldal faszan odarakta a rodri poszt melle a bl serleges fotót is.

Szanalmas
Tobb is a röhögő fejek száma mint a lajkoke

Carvajalra ment nekem is a szavazat. Tartsuk akkor tiszteletbe a kritériumokat :-*
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára KAG 2024. október 29., kedd 14:08-kor.
ZIDANE

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 29., kedd 14:06

el magico írta:
A CSK-s szavazást abszolút nem támogatnám. Kötve hinném, hogy minden egyes CSK leül megnézni többszáz meccset szabadidejében, hogy objektíven eldöntse ki is volt a legjobb :D De egy edző sem csinálja meg ezt, valószínűleg.

Nem tudom milyen összetételű szavazóbizottság lenne a legjobb.
A pontozásos rendszer meg túlságosan rámenne a statisztikára, és még inkább csak támadók lehetnének győztesek.

Sz.r az egész úgy ahogy van :mrgreen:
Jo ez igy, 620+ komment 24 ora alatt. :kalapos:

Carvajalra nyomtam...szivem Kroosra nyomott volna.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2024. október 29., kedd 13:58

Rodrinak, nyilvan.

Carvajalnak. :sziv:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 29., kedd 13:57

ELSiete írta:
Pad'em írta:

Itt a válasz

Így már mindjárt érthetőbb.
Ocsmány féreg. Azt nem értem, hogy ezen a szinten az emberek miért nem tudják felretenni a hovatartozásukat és fair módon voksolni. Mármint ha hatalmat kapsz, akkor miért így élsz vele?
Szerinte nem Vini a legjobb? Fair enough. Rodri az első? Legyen. De Vinicius Jrt nem betenni a TOP3 focista közé, aki a legmagasabb szinten, a legmagasabb ellenfelek ellen, a legmagasabb játékosok / csapatok ellen butitott és szerezte meg a legnívósabbnak számító Bajnokok Ligája trófeát, és lett spanyol bajnok, az vilagi vicc. Mellesleg még elég latvanyosan és szépen is focizik a kölyök, de tudjuk tudjuk ilyen bohóc cselekre, megindulasokra bárki képes, valszeg Rodri is csak azért nem csinálja, mert passzolni 1 méterre jobban szeret. Az meg hogy szerinte Vini nem komplett jatekos.... Egy 24 éves focistarol beszélünk.... Kb. régebb óta koztudatban van, mint 28 éves ellenfele. Most akkor szerintem mivel Haaland nem olyan skilles, nem olyan jól cselezo és osztonbol focizo játékos és nem tartom annyira komplettnek akkor a tavalyi éve után van jogom kihagyni őt a TOP3bol egy tavalyi aranylabda szavazáson? Hát rohadtul nem. Mégis ki csinál ilyet, ha nem egy olyan ember, aki a másiknak ártani akar?
Igazabol konnyen kihagyhato Vini a TOP3bol, ha valaki Rodrit beteszi.
Ott van Carvajal, Jude, Kroos is, aki sima top3 lehet.

Ami egyertelmu idiotasag volt, az az indoklasa, amire meg buszke is a marhaja :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. október 29., kedd 13:53

Pad'em írta:
Tjacks írta:

nem akarom elhinni hogy ezt valaki lenyilatkozta, ennyire sötét nem lehet.
Itt a válasz

Így már mindjárt érthetőbb.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 29., kedd 13:51

Pad'em írta:
realbeckham írta: vagy csak innen a forumrol szavazhatnanak.
De úgy se Vini nyert volna :lol:

Úgy sima Kroos, nem?
Nezzuk meg, Madridom Aranylabda szavazas :mrgreen:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. október 29., kedd 13:49

Egyértelmű kroos. Naná
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

el magico
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo

HozzászólásSzerző: el magico » 2024. október 29., kedd 13:48

A CSK-s szavazást abszolút nem támogatnám. Kötve hinném, hogy minden egyes CSK leül megnézni többszáz meccset szabadidejében, hogy objektíven eldöntse ki is volt a legjobb :D De egy edző sem csinálja meg ezt, valószínűleg.

Nem tudom milyen összetételű szavazóbizottság lenne a legjobb.
A pontozásos rendszer meg túlságosan rámenne a statisztikára, és még inkább csak támadók lehetnének győztesek.

Sz.r az egész úgy ahogy van :mrgreen:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. október 29., kedd 13:47

Pad'em írta:

Úgy sima Kroos, nem?
Kroos, Carvajal, Jude, Vini.

Lehet, hogy jobban jart igy a brazil. :kalapos:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. október 29., kedd 13:45

Úgy sima Kroos, nem?
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Vissza: