Aranylabda
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Aranylabda
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Pályán kívül is. Bízok benne, hogy megunja a családi idillt és visszatáncol edzőnek előbb utóbb.realbeckham írta: Amíg éltek nem lattok olyan kpst, mint kroos. Ezt a jeghideg, tupontos, lezser gépet, aki osztogat. Ezt a stilust nem lehet copyzni.
Itt olvastatok először. Emlekezzetek majd vissza erre 80 eves korotokban
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
De most ez szimpátia szavazás, vagy ki-mit érdemelt a szezon alatt.Pad'em írta:Én nem tudtam félretenni a szívemet, pláne a valódi győztes után, akkor már kapja A középpályás. AntonioRealista24 írta:
Nezzuk meg, Madridom Aranylabda szavazas
Ha szimpátiára megy akkor Kroosra nyomtam volna.Kedvenc na.
De Carvajal azon túl, hogy végig robotolt egy szezont a Realban és nyert uazt mint a többiek, behúzta a spanyolokkal is.Mindezt alapemberként mindkét csapatban, fontos gólokkal védőként, meg asszisztokkal.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Vini meg amugy is tobbet nyert igy tegnap ezzel, mint Rodri az Aranylabdaval.Tjacks írta: egyébként tényleg megoszlanak a szavazatok, igaza van az UEFA-nak
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Amíg éltek nem lattok olyan kpst, mint kroos. Ezt a jeghideg, tupontos, lezser gépet, aki osztogat. Ezt a stilust nem lehet copyzni.
Női aranylabda valakit kieget rajtam kivul? Ez a bonmati, meg barca delegacio ott allandoan. Vagy en vagyok ennyire gyenge? Próbáltam, de nem tudom se komolyan venni, se ertekelni, de kíváncsi sem vagyok rá.
Nem woke hiszti. Pusztán futball téma.
Női aranylabda valakit kieget rajtam kivul? Ez a bonmati, meg barca delegacio ott allandoan. Vagy en vagyok ennyire gyenge? Próbáltam, de nem tudom se komolyan venni, se ertekelni, de kíváncsi sem vagyok rá.
Nem woke hiszti. Pusztán futball téma.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
egyébként tényleg megoszlanak a szavazatok, igaza van az UEFA-nak
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nyilvan ez csaloka, mert csak egy emberre lehet szavazni, es sok mulik azon, hogy ki hany masodik, harmadik, stb. helyet szerzett.Pad'em írta:Én nem tudtam félretenni a szívemet, pláne a valódi győztes után, akkor már kapja A középpályás. AntonioRealista24 írta:
Most köpködhetem én is magamat.
1 Kroos
2 Vini
3 Carvajal
4 Bellingham
5 Rodri
De Vini tarol a tegnapi után a Madridomon, azt hittem szorosabb lesz azért.
Jelenleg, ha azt nezzuk, hogy akik szeretik, elso helyre raktak, kapott Vini 495 pontot.
Carvajal elso helyekbol szerzett 255 pontot, es mondjuk megkapta minden Vini "drukkertol" a masodik voksot, akkor van 651 pontja.
Aki Carvajalt rakta elso helyre es Vinit mondjuk masodikra, akkor osszesen van 699 pontja. Maris szoros.
Es akkor csak az 50, a ket jatekosra erkezett szavazatot neztem, szoval meg igy is ki lehet matekozni Carvajal gyozelmet adott esetben, ha nem ment felre a logikam.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Egyértelmű Kroos.
Carvajal hatalmasat ment a döntőben, de ha valaki konstans király, az Kroos.
Carvajal hatalmasat ment a döntőben, de ha valaki konstans király, az Kroos.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Én a (jelenlegi) 15 ember egyike vagyok. Team Carvajal.Pad'em írta:De Vini tarol a tegnapi után a Madridomon, azt hittem szorosabb lesz azért.Realista24 írta:
Alapember volt végig a Realban és a spanyol válogatottban is. Megnyert mindent, amit lehet idén. Sorsdöntő gólok, védőként.
Senkit nem köpött le, vagy rúgott fejbe gyerekeket a lelátón. Ez elég indok kellene legyen rá.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Szerintem felfele ne menjünk ezen a lépcsőn mert nekik nincs erre szükségük, mint ahogy modricnak se volt. Viszont ha a lépcsőn lefele indulunk rögtön belebotlunk szerencsétlen Jorginhoba Aztán ahogy haladunk lefele khedirákon és fellainikon átlépve eljutunk egészen ide a fórumra. Hányunk lehetne aranylabdás ha nem lennénk lusta gecik.Rozsabimbo2019 írta: Én azt mondom hasinlítsuk ezt az ultimate aranylabdás VKP-t Yaya Touréhoz. Akkor az mi kellett volna hogy legyen? Gyémánt labda? Vicc az egész. Jövőre indítani kell a szuperligát. Kutya nem kíváncsi a Brest-re meg a Lille-re.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
Én azt mondom hasinlítsuk ezt az ultimate aranylabdás VKP-t Yaya Touréhoz. Akkor az mi kellett volna hogy legyen? Gyémánt labda? Vicc az egész. Jövőre indítani kell a szuperligát. Kutya nem kíváncsi a Brest-re meg a Lille-re.
- h3x0r
De csak mert Yamalra nem lehetett szavazniPad'em írta: De Vini tarol a tegnapi után a Madridomon, azt hittem szorosabb lesz azért.
- Pad'em
Én nem tudtam félretenni a szívemet, pláne a valódi győztes után, akkor már kapja A középpályás. AntonioRealista24 írta:Nezzuk meg, Madridom Aranylabda szavazasPad'em írta:
De úgy se Vini nyert volna
Úgy sima Kroos, nem?
Most köpködhetem én is magamat.
1 Kroos
2 Vini
3 Carvajal
4 Bellingham
5 Rodri
De Vini tarol a tegnapi után a Madridomon, azt hittem szorosabb lesz azért.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
"Fair play and class" won Rodri the Balon D Or look at him chocking someone to death.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ezt irtad:raul 4 ever írta:Arra gondoltam, hogy az új szabályok en bloc rosszak.Realista24 írta: Nehany ujsagiro pont annyira van kepben a szabalyokkal, mint te, es akkor csodalkoztok.
A kriterium egyertelmu volt, "Period from 1 August 2023 to 31 July 2024", mi ebben a katyvasz?Meg pláne októberben kiosztani, amikor az évből még van hátra 2 hónap.. Teljes katyvasz az egész díjuk.
Szeptember 4en kijott a lista, 30 fovel, es ebbol 10re adhattak le szavazatokat az emlitett periodust es 3 kriteriumot figyelembe veve.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Arra gondoltam, hogy az új szabályok en bloc rosszak.Realista24 írta: Nehany ujsagiro pont annyira van kepben a szabalyokkal, mint te, es akkor csodalkoztok.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Pad'em
What do you think of Real Madrid not going to Ballon d’Or?
Guardiola: “They want to go, it's fine, they don't, it's fine. They want to congratulate, it's fine, they don't, it's fine. We are not here to judge what other clubs decide what they have to do”
"Vinicius should've won the Ballon d’Or? Maybe, but it's what happened. It's journalists, it's not a group of elite people that decide. It's all around the world, different opinions. That's why football is nice and everyone talks.”
Guardiola: “They want to go, it's fine, they don't, it's fine. They want to congratulate, it's fine, they don't, it's fine. We are not here to judge what other clubs decide what they have to do”
"Vinicius should've won the Ballon d’Or? Maybe, but it's what happened. It's journalists, it's not a group of elite people that decide. It's all around the world, different opinions. That's why football is nice and everyone talks.”
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Igen, carvajal is nyerhetett volna, ha mar nem vini. Nincs olyan kriteria, ami szerint rodrinak kellett nyernie.Realista24 írta:Vedd ki mind a ket csapatbol GF Carvajalt, es maris megint uj aspektus nyilik.hala real írta: Ha kivesszuk vinit a tavalyi csapatbol, vajon ugyanugy nyertunk volna bajnoksagot es bl-t?
Ha kivesszuk rodrit a citybol es a spanyol valogatottbol, ugyanugy nyertek volna?
Ez egyertelmuen vinie, es a vilag tapsolva fogadja ezt a csalast.
Ilyen az, amikor nincs teljesen egyertelmu gyoztes. Amikor ilyen van (mindegy ki az), akkor nyeri Messi
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Real Madrid have nothing against Rodri, he's not the problem.
Their problem is France Football - the rupture is total - and Uefa. @marca
The decision of Real Madrid not to attend the Ballon D'Or gala was not only an act of protest, but a gesture of support towards Vinícius who was having a hard time. @COPE, @AranchaMOBILE
Their problem is France Football - the rupture is total - and Uefa. @marca
The decision of Real Madrid not to attend the Ballon D'Or gala was not only an act of protest, but a gesture of support towards Vinícius who was having a hard time. @COPE, @AranchaMOBILE
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”