Aranylabda

Foci a Real Madridon túl...
dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Aranylabda

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. október 29., kedd 17:38

realfan írta:
Realista24 írta:

Amikor az egyetlen cel a klub megalazasa volt, milyen tiszteletrol beszelunk?
nem feltétlen értek egyet, hogy a megalázás volt a cél, de az igaz, hogy a klub azt akarja láttatni, ezért is ez a hisztis reakció, ami sehova nem vezet, csak a világ jórésze jogosan gyerekes sértődésről beszél, jogosan. veszíteni is tudni kell és méltósággal viselni, gyerekes reakciók helyett, felnőtt emberként
Azért álljunk már meg. Futballról beszélünk és én nem láttam a csapatot úgy veszíteni, hogy nem adták meg a kellő tiszteletet az ellenfélnek.

Ennek a gálának nincs köze a futballhoz és ha csak 1% esély is volt arra, hogy egy 10 éves mém legyen a klub aktuális legjobbjából akár szándékosan akár véletlenül is azt kötelessége volt kivédeni Perezéknek. Az már megint egy külön téma, hogy a klub legjobb játékosa fejben olyan amilyen és nem kockáztathatjuk meg, hogy belesétáljon egy ilyen dologba.

A világ jó része meg akkor is rajta röhögött volna ha felállva tapsol az átadón ennek a kőművesnek. Messi és CR is hagytak ki gálákat úgy, hogy nevezve voltak de nyilvánvaló volt, hogy a másik nyer.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

realfan
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio

HozzászólásSzerző: realfan » 2024. október 29., kedd 17:27

Realista24 írta:
realfan írta:

értem én, csak ők nem érdekelnek, nem nekik szurkolok :) ha elvárod a tiszteletet, akkor te is add meg másoknak, szerintem :D
nem feltétlen értek egyet, hogy a megalázás volt a cél, de az igaz, hogy a klub azt akarja láttatni, ezért is ez a hisztis reakció, ami sehova nem vezet, csak a világ jórésze jogosan gyerekes sértődésről beszél, jogosan. veszíteni is tudni kell és méltósággal viselni, gyerekes reakciók helyett, felnőtt emberként

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Steve » 2024. október 29., kedd 17:12

Pad'em írta:
Steve írta:

De most ez szimpátia szavazás, vagy ki-mit érdemelt a szezon alatt.

Ha szimpátiára megy akkor Kroosra nyomtam volna.Kedvenc na.

De Carvajal azon túl, hogy végig robotolt egy szezont a Realban és nyert uazt mint a többiek, behúzta a spanyolokkal is.Mindezt alapemberként mindkét csapatban, fontos gólokkal védőként, meg asszisztokkal.
Úgy mondod mintha Kroos nem hozott volna elképesztő szezont. Végig top volt augusztustól az EB végéig, élete egyik legjobb szezonja volt. EB sem rajta múlott (Cucu keze khmm), szóval nálam simán szimpátiából meg ki mit érdemelt szempontból is győztes lehetne, az már csak hab a tortán, hogy mennyire elképesztő menő az ember. Persze ugyanúgy megérdemelte volna Carvajal is, szóval össze ne vesszünk azért :lol:
Komoly problémáink vannak én úgy látom. :kalapos:

Kroost is kb egy kezezés választott el az aranylabdától, mert a németek jól mentek és azt a gyenge mezőnyt végig verhették volna akár..de ez csak ha.
Imádtam volna egy Kroos aranylabdát, így a pályafutása végére.
Természetesen ő is embertelen nagyot ment és idén látjuk mennyire is hiányzik.

Mindenestere Carvajalra nyomtam az eredmények/trófeák tekintetében(plusz a leírtak).

De kívánom, hogy továbbra is is ilyen luxus problémáink legyenek a jövőben, mint ez a Carvajal vs Kroos :D

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. október 29., kedd 17:08

BLevi96 írta: Bellingham meg adott takarot és kabátot a gyerekeknek a pályán, fair play csont nélkül..
Most arról a Bellinghemről beszélsz aki erőszakolónak hívta az erőszakolót?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. október 29., kedd 17:05

Realista24 írta: Czech Republic journalist votes for the Ballon D'Or:
1. Rodri
2. Toni Kroos
3. Lamine Yamal
4. Lautaro Martínez
5. Jude Bellingham
6. Erling Haaland
7. Harry Kane
8. Dani Olmo
9. Vinicius Jr.
10. Dani Carvajal

Skot elso helyre rakta Jude-t.

Danilo Díaz, Chile journalist who voted for the Ballon D'Or: "I left Vinicius and Bellingham out because they had very bad international tournaments. Vinicius lost 17 balls against Costa Rica."
Chile journalist votes for the Ballon D'Or:
1. Rodri
2. Lautaro Martínez
3. Dani Carvajal
Jóó, inkább bízzák a csapatkapitányokra és edzőkre :lol: de jelentéktelen banánköztársaságokat hagyják ki, vagy aki nem tud kiállítani 10 normális játékost.
Egyre jobb indokok kerülnek elő :roll: Bellingham meg adott takarot és kabátot a gyerekeknek a pályán, fair play csont nélkül..

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2024. október 29., kedd 17:05

Itt a szuper liga óta number 1 enemy vagyunk az UEFAnak, amig nem hatralunk ki belole, valljuk be az UEFA ahol tud ott fog nekünk keresztbe tenni.

Félnek tőlünk mint a tüztől, tudják hogy mi képesek vagyunk megtörni az uralmukat, mint a vilag legnagyobb klubbja.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 29., kedd 17:04

dzsi91 írta:
ArjenMagicRobben írta: Miután Rodri nyert és jöttek ki a posztok az interneten az tűnt fel hogy a BL serleg is ott van a posztok felében. Holott nyilván azt tavaly nyerte szóval semmi köze az idei díjhoz. Ha tavaly nem adják Messinek akkor szerintem az idei se ment volna Rodrinak. Sikerült elég jól össze zavarni mindenkit hogy mi számít hova :lol:
Ez a mai roncstarsadalom. Nekem a személyes kedvencem az a statisztikás kép ahol egy vkp statjait vetik össze egy balszélsővel :lol: szépen sárgával kiemelve, hogy pl rodri 4 helyzetet hagyott ki vinicius meg 26ot :mrgreen: Végülis jogos Cr is sokkal több helyzetet hagyott ki pl mint neuer.
Ez olyan, mint a Liverpool, amikor osszeszedtek az x ev kupajat, aztan egy paraden mutattak be oket, mintha triplaztak volna :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. október 29., kedd 17:03

ArjenMagicRobben írta: Miután Rodri nyert és jöttek ki a posztok az interneten az tűnt fel hogy a BL serleg is ott van a posztok felében. Holott nyilván azt tavaly nyerte szóval semmi köze az idei díjhoz. Ha tavaly nem adják Messinek akkor szerintem az idei se ment volna Rodrinak. Sikerült elég jól össze zavarni mindenkit hogy mi számít hova :lol:
Ez a mai roncstarsadalom. Nekem a személyes kedvencem az a statisztikás kép ahol egy vkp statjait vetik össze egy balszélsővel :lol: szépen sárgával kiemelve, hogy pl rodri 4 helyzetet hagyott ki vinicius meg 26ot :mrgreen: Végülis jogos Cr is sokkal több helyzetet hagyott ki pl mint neuer.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 29., kedd 17:00

realfan írta:
Realista24 írta:

A Bayern (vezetoseg szinten) immarom masodik eve nem kepviselteti magat a rendezvenyen, Atletico sem kuldott egy embert sem.
értem én, csak ők nem érdekelnek, nem nekik szurkolok :) ha elvárod a tiszteletet, akkor te is add meg másoknak, szerintem :D
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. október 29., kedd 16:58

Czech Republic journalist votes for the Ballon D'Or:
1. Rodri
2. Toni Kroos
3. Lamine Yamal
4. Lautaro Martínez
5. Jude Bellingham
6. Erling Haaland
7. Harry Kane
8. Dani Olmo
9. Vinicius Jr.
10. Dani Carvajal

Skot elso helyre rakta Jude-t.

Danilo Díaz, Chile journalist who voted for the Ballon D'Or: "I left Vinicius and Bellingham out because they had very bad international tournaments. Vinicius lost 17 balls against Costa Rica."
Chile journalist votes for the Ballon D'Or:
1. Rodri
2. Lautaro Martínez
3. Dani Carvajal
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

realfan
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva

HozzászólásSzerző: realfan » 2024. október 29., kedd 16:57

Realista24 írta:
realfan írta:

szerintem sem jó és elegáns megoldás ez, inkább hisztis óvodásé, mikor elvileg az úriemberek klubja vagyunk....
A Bayern (vezetoseg szinten) immarom masodik eve nem kepviselteti magat a rendezvenyen, Atletico sem kuldott egy embert sem.

realfan

HozzászólásSzerző: realfan » 2024. október 29., kedd 16:56

kecsu10 írta:
realfan írta:

én azért remélem, hogy ilyen lenézésre senkit sem készítenek fel :)
Óh, dehogynem hidd el. Én is foglalkozok hasonló sorsú, nagyon tehetséges fiatalokkal, és teljesen másképp kezelik, mert ott vagyunk mellettük, és pontosan tudják, hogy ezt nem szabad magukra venni, mert ez a prolikról szól, nem róluk. Persze, lehetne azt mondani, hogy ez nincs jelen a világban, és széttárt karokkal csak létezni a világban, de a valóság nem ez. S nekünk a valóságra kell felkészíteni a fiatalokat, Vinit is rende kéne szedni ilyen szempontból. Bocs szerk.: A múlt héten az egyetemi előadás végén bedobta az egyik szőke kislány, hogy igazából őt rasszistának nevelték, de egy ennyire erős előadás kiváltotta belőle azt, hogy szeretne változtatni, segítsek neki ebben. (Más volt a téma is, full tudományos). Erről beszélek, nem a nagy mutogatásokban van a változás, hanem a szürke hétköznapokban.
most akkor mit tanítotok? hogy ne érdekelje mit mondanak vagy, hogy tegyen ellene?szerintem nagyon helyes, hogy Vini beleáll ilyenekbe, pont, hogy több fodballistának kéne így cselekdnie, nem kussban tűrni, mert idióták meg "prolik" (amilyen lenézésnek én nem vgyok egyébként a híve). alapból nem gondolom, hogy erre az a megoldás, hogy leidiótázzuk, aki rasszista, inkább rá kéne jönni, hogy miért az?általában társadalmi okai vannak, nem pedig, az, hogy idióta. szerencsére, egyetemen általában ezt is tanítják az ezzel foglalkozóknak, nem az, hogy egyszerüsítsük le arra, hogy mindenki idióta, aki rasszista. illetve, nekem a történelem is ezt tanítja, elég csak megnézni a 2 világháború közti időszakot, mikor a többség csendben tűrt csak

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. október 29., kedd 16:56

'shutterisland írta:
Richarlison has officially submitted a request to not be nominated for any French/Football (Ballon d’Or inc) award in the future, this comes after Vini Jr’s “snub” last night. Solidarity.
ez olyan, mintha en visszavonulnek a magyar valogatottsagtol. :mrgreen:
A szándék a fontos. Én pl holnaptól nem eszek francia ételt és ne is keressen meg ezzel senki :mrgreen:

hala real
Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: hala real » 2024. október 29., kedd 16:49

Szoval akkor jovore kapja meg vini az ideit? :mrgreen:
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.

"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)

"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. október 29., kedd 16:47

dzsi91 írta: 🚨 Richarlison has officially submitted a request to not be nominated for any French/Football (Ballon d’Or inc) award in the future, this comes after Vini Jr’s “snub” last night. Solidarity.

:mrgreen:
Nem vállalta túl magát, szegény kanyarban sincs. :mrgreen:

ArjenMagicRobben

HozzászólásSzerző: ArjenMagicRobben » 2024. október 29., kedd 16:47

Miután Rodri nyert és jöttek ki a posztok az interneten az tűnt fel hogy a BL serleg is ott van a posztok felében. Holott nyilván azt tavaly nyerte szóval semmi köze az idei díjhoz. Ha tavaly nem adják Messinek akkor szerintem az idei se ment volna Rodrinak. Sikerült elég jól össze zavarni mindenkit hogy mi számít hova :lol:
Sportklub Csíkszereda
Arjen Robben Oranje R.M.C.F. Luka Modric
Valentino Rossi Usain Bolt Mikaela Shiffrin Federica Pellegrini
St.Louis Blues Utah Utes

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. október 29., kedd 16:45

Richarlison has officially submitted a request to not be nominated for any French/Football (Ballon d’Or inc) award in the future, this comes after Vini Jr’s “snub” last night. Solidarity.
ez olyan, mintha en visszavonulnek a magyar valogatottsagtol. :mrgreen:

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. október 29., kedd 16:42

🚨 Richarlison has officially submitted a request to not be nominated for any French/Football (Ballon d’Or inc) award in the future, this comes after Vini Jr’s “snub” last night. Solidarity.

:mrgreen:

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. október 29., kedd 16:36

Steve írta:
Pad'em írta:

Én nem tudtam félretenni a szívemet, pláne a valódi győztes után, akkor már kapja A középpályás. Antonio :D
De most ez szimpátia szavazás, vagy ki-mit érdemelt a szezon alatt.

Ha szimpátiára megy akkor Kroosra nyomtam volna.Kedvenc na.

De Carvajal azon túl, hogy végig robotolt egy szezont a Realban és nyert uazt mint a többiek, behúzta a spanyolokkal is.Mindezt alapemberként mindkét csapatban, fontos gólokkal védőként, meg asszisztokkal.
Úgy mondod mintha Kroos nem hozott volna elképesztő szezont. Végig top volt augusztustól az EB végéig, élete egyik legjobb szezonja volt. EB sem rajta múlott (Cucu keze khmm), szóval nálam simán szimpátiából meg ki mit érdemelt szempontból is győztes lehetne, az már csak hab a tortán, hogy mennyire elképesztő menő az ember. Persze ugyanúgy megérdemelte volna Carvajal is, szóval össze ne vesszünk azért :lol:
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

zoli0415

HozzászólásSzerző: zoli0415 » 2024. október 29., kedd 16:24

Nálam idén nincs Aranylabdás, annyira gyenge a felhozatal, hogy csak kényszerböl tudnék választani.
Ami biztos, hogy Vinicius nekem nincs a top 3 ban sem, és biztos vagyok benne ha nem itt játszana senkinél fel sem merült volna a neve és a legnagyobb felháborodás övezte volna az esetleges győzelmét.
Mégis, ha választani kell akkor talán Carvajal egy nagyon kicsivel az Eb miatt megelőzte Kroost és utána Belleingham.

Vissza: