Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Politika

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. október 30., szerda 22:49

Marky írta: Elindult a Projekt 2/3 - 2026-os kiadasa:
Kamatmentes 4m Ft "munkashitel" hallgatoi jogviszonnyal nem rendelkezo 26 alattiaknak :lol: Ezzel meg is vettek az fiatal proletariatust.
Olyan kornyekrol jottem, ahol engem idiotanak neztek, amiert egyetemre akartam jarni es nem mentem el 20 evesen az egyik helyi gyarba robotolni. Ahol az ertelmisegi polgar egy nem letezo kaszt. Na ez a hely meg csak nem is az orszag eszakkeleti resze, hanem Pest megyetol 30km-re van.

Egyszeruen zsenialisak, mert nem csak szavazatot vasarolnak, hanem adobevetelt is generalnak, mert azt a 4 milliot valoszinuleg nem befektetni fogjak az iskolapadtol menekulok, hanem elverik.
Ugyanezt a celt szolgalja a minimalber eroszakos novelese is, csak kozben a beka segge ala csuszunk es az a szuk reteg, akik europai szinvonalon elnek a hatukon cipelik ezt az egesz romhalmazt.
Mondanám, hogy a fiatalokat egy Audi-osztogatás sem győzné meg, de nem véletlenül van a Partizán-21 kutatóközpont szerint is 18% körül a 30 év alatti fideszes szavazóbázis. Ez van, a roncstársadalomra lehet építkezni.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2024. október 30., szerda 21:42

Elindult a Projekt 2/3 - 2026-os kiadasa:
Kamatmentes 4m Ft "munkashitel" hallgatoi jogviszonnyal nem rendelkezo 26 alattiaknak :lol: Ezzel meg is vettek az fiatal proletariatust.
Olyan kornyekrol jottem, ahol engem idiotanak neztek, amiert egyetemre akartam jarni es nem mentem el 20 evesen az egyik helyi gyarba robotolni. Ahol az ertelmisegi polgar egy nem letezo kaszt. Na ez a hely meg csak nem is az orszag eszakkeleti resze, hanem Pest megyetol 30km-re van.

Egyszeruen zsenialisak, mert nem csak szavazatot vasarolnak, hanem adobevetelt is generalnak, mert azt a 4 milliot valoszinuleg nem befektetni fogjak az iskolapadtol menekulok, hanem elverik.
Ugyanezt a celt szolgalja a minimalber eroszakos novelese is, csak kozben a beka segge ala csuszunk es az a szuk reteg, akik europai szinvonalon elnek a hatukon cipelik ezt az egesz romhalmazt.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. október 30., szerda 21:31

Jámbor András: Fideszesek, egy dolgotok lett volna: a saját javaslatotokat megszavazni

Nagyon szép :lol:

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. október 30., szerda 18:26

RealVazquez írta: https://youtu.be/l44EAScz9YE?si=ZgqnlLOezQfOe77Z

Nagyon kellemetlen videó, azoknak ajánlom, akik szeretik kínozni magukat. Bohár Dani, a professzionális újságíró. Fantasztikus csörte.
utni valo danika
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. október 30., szerda 18:16

RealVazquez írta: https://youtu.be/l44EAScz9YE?si=ZgqnlLOezQfOe77Z

Nagyon kellemetlen videó, azoknak ajánlom, akik szeretik kínozni magukat. Bohár Dani, a professzionális újságíró. Fantasztikus csörte.
Kedvencem tőlük, és közben a 2. legnézettebb (433 ezer) Patrióta YT-videó arról szól, hogy hogyan menekülnek az emberek németből Magyarországra: https://www.youtube.com/watch?v=nV21to40skE&t=879s
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. október 30., szerda 18:06

Ez a Lánczi eddig 45 millát zsákolt az egészen elképesztő eddigi teljesítményével a hivatal élén, és még további 90-et fog a választásokig. B-)

Megnézném egy munkanapját.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. október 30., szerda 17:47

A Szuverenitásvédelmi Hivatal jelentése alapján a Fidesz is a CIA-ként működő globális hálózat kreálmánya

:lol:

Teljes a káosz ezeknél

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. október 30., szerda 17:42

https://youtu.be/l44EAScz9YE?si=ZgqnlLOezQfOe77Z

:goat:

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. október 30., szerda 17:36

„Kamala Harrisre és Tim Walzra fogok szavazni” – jelentette be az X-en Arnold Schwarzenegger, Kalifornia állam korábbi republikánus kormányzója.

"Trump egy jelölt, aki nem fogja tisztelni a szavazatodat, hacsak nem neki szól, egy jelölt, aki elküldi követőit, hogy megrohanják a Capitoliumot, miközben diétás kólával a kezébe nézi, egy jelölt, aki nem mutatott munkaképességet ahhoz, hogy bármilyen politikát elfogadjon, csak egy adócsökkentést, amely segített az adományozóin és a hozzám hasonló gazdag embereken, de senki máson nem, egy jelölt, aki azt hiszi, hogy az amerikaiak, akik nem értenek egyet vele, a nagyobb ellenségek, mint Kína, Oroszország vagy Észak-Korea – ez nem fogja megoldani a problémáinkat.

Még négy évnyi baromság lesz, eredmény nélkül, ami egyre dühösebbé, megosztottabbá és gyűlöletesebbé tesz bennünket."

Ismerős a leírás :lol: Jó meglátások, kár hogy közbe Vityával pózol.

ThePilgrim
Kedvenc játékosaid: Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: ThePilgrim » 2024. október 30., szerda 16:08

kiserik írta: Egyrészt beszélnek. Most nem tudom előkeresni, mert nem fogom végighallgatni újra az összes anyagot, de Ábrahámék beszélnek róla, hogy rossz a rendszer. Nem tudom pontosan hogy működnek a nevelő otthonok, intézmények, de ugye a volt diákok a volt iskolájukba bármikor visszamehetnek, sőt örömmel fogadják őket. Itt is arról van szó állítólag, hogy volt otthonis gyerekek, akik már kikerültek, mennek vissza és hálózzák be a gyerekeket. 15-16 évesen már kóborolnak, kijárnak az intézetekből. Gyakorlatilag rohadt nehéz ezt rendszer szinten kezelni.

Másrészt van azért egyéb oldala is. A gyanú szerint ez nem csak L. Márkról szólhat, hanem esetleg többen is benne lehettek/lehetnek. Illetve arra is van gyanú, hogy ha igaz, akkor ez nem egyszeri eset. Ez csak az első srác volt, akit megtaláltak és válalta a dolgot.

Ami nekem még nem tetszik, az a pártpolitika belekeverése. Ami anyagokat láttam én Ábraháméktól, abban végig azt mondják, hogy pártpolitikától mentesen kell ezt kezelni. Persze globalista, meg libsi médiáznak, de pártokat nem említenek, sőt, 3 nap elteltével ugyan úgy számonkérik a kormánymédiát a hallgatás miatt. Ugye Ábrahám volt az, aki a Bese ügyben is szembe pisált a hatalommal (https://telex.hu/belfold/2024/09/09/bes ... melegparti). Aztán jött Pottyondy bejegyzése és onnan mindenki pártpolitikai üggyé akarja alakítani a dolgot. Mind a kormány oldali, mind az ellenzéki megszólalók.
Mivel a 14 éve kétharmaddal kormányzó kormánypárt felelősségét firtatni akkor, amikor rendszeresen merülnek fel ehhez hasonló visszaélések a gyermekvédelmi rendszerben, szerintem megkerülhetetlen, ilyen értelemben sajnos pártpolitika. Viszont ilyen értelemben sem Ábrahámot, sem más jobboldali influencert nem láttam megnyilvánulni és a kormány felelősségét felvetni. Miért?

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2024. október 30., szerda 15:59

A magyar gazdaság erősen függ a némettől, szóval ebben van azért igazság.

14 év teljhatalmi kormányzás teletömve EU-s pénzekkel nem volt nekik elég ahhoz, hogy a "nyugati multik olcsó munkaereje" státuszból tovább lökjék az országot - ez viszont az ő saruk

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. október 30., szerda 15:57

Nagy parádézások mennek a fidesztől ma is :lol:

Németek miatt szar nálunk minden.

Kormány szeretne új diagnosztikai eszközöket venni a szakrendelőkbe, de a (fideszesekkel feltöltött) közbeszerzési hatóságok nem engedik

:kalapos:
Minden autoriter rendszer végét az alternatív valóságteremtés hozza el.
:ike:

swfan írta: A magyar gazdaság erősen függ a némettől, szóval ebben van azért igazság.

14 év teljhatalmi kormányzás teletömve EU-s pénzekkel nem volt nekik elég ahhoz, hogy a "nyugati multik olcsó munkaereje" státuszból tovább lökjék az országot - ez viszont az ő saruk

Itt van mi volt

De ez oké magyarázat lenne, ha lenne valami kis aktuális döccenés, de ott tartunk, hogy dől össze a kártyavár.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2024. október 30., szerda 16:02-kor.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. október 30., szerda 15:09

https://444.hu/2024/10/30/lebontja-es-u ... borcz-cege

lakhatas megoldva. pipa

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. október 30., szerda 14:29

Euro 408

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2024. október 30., szerda 14:21

kiserik írta:
ThePilgrim írta: Amúgy ennek a sztorinak, ha igaz, két oldala van és csak az egyik a Lakatos-vonal. A másik oldal az, hogy elvileg ez egy hálózat, amelyben érintettek a gyermekotthonok dolgozói is, illetve általában maga a rendszer. Ezt miért nem feszegeti senki? Miért mindenki csak Lakatosról beszél? Az sztori legegyszerűbb része. Elkövette? Ha nem, akkor Ábrahám sűrű bocsánatkérések közepette takarodjon a közéletből egyszer és mindenkorra. Ha igen, ítéljék el Lakatost és rohadjon el a börtönben. Ez utóbbi esetben viszont a rendszer attól még romlott lesz. Ez viszont már pártunk és kormányunk elévülhetetlen felelőssége. Erről is szólt az influ-tüntetés...
Egyrészt beszélnek. Most nem tudom előkeresni, mert nem fogom végighallgatni újra az összes anyagot, de Ábrahámék beszélnek róla, hogy rossz a rendszer. Nem tudom pontosan hogy működnek a nevelő otthonok, intézmények, de ugye a volt diákok a volt iskolájukba bármikor visszamehetnek, sőt örömmel fogadják őket. Itt is arról van szó állítólag, hogy volt otthonis gyerekek, akik már kikerültek, mennek vissza és hálózzák be a gyerekeket. 15-16 évesen már kóborolnak, kijárnak az intézetekből. Gyakorlatilag rohadt nehéz ezt rendszer szinten kezelni.

Másrészt van azért egyéb oldala is. A gyanú szerint ez nem csak L. Márkról szólhat, hanem esetleg többen is benne lehettek/lehetnek. Illetve arra is van gyanú, hogy ha igaz, akkor ez nem egyszeri eset. Ez csak az első srác volt, akit megtaláltak és válalta a dolgot.

Ami nekem még nem tetszik, az a pártpolitika belekeverése. Ami anyagokat láttam én Ábraháméktól, abban végig azt mondják, hogy pártpolitikától mentesen kell ezt kezelni. Persze globalista, meg libsi médiáznak, de pártokat nem említenek, sőt, 3 nap elteltével ugyan úgy számonkérik a kormánymédiát a hallgatás miatt. Ugye Ábrahám volt az, aki a Bese ügyben is szembe pisált a hatalommal (https://telex.hu/belfold/2024/09/09/bes ... melegparti). Aztán jött Pottyondy bejegyzése és onnan mindenki pártpolitikai üggyé akarja alakítani a dolgot. Mind a kormány oldali, mind az ellenzéki megszólalók.
Bármit is ettél, bárhogy is keltél, bármi történt, ezt a vonalat kövesd. Sokszor tök érthető az álláspontod, mondanivalód, de ahogy tálalod, az ellenszenves. Ebben a témában is én tök megértettem a kezdeti felháborodást, de nagyon túlzó volt.

Alapvetően bármilyen témában az lenne a jó, ha pártpolitikától mentes lenne, VAGY a pártok ÉRDEMBEN tárgyalnának ügyeket és olyan rendszert próbálnának EGYÜTT kialakítani, ami MINDENKI számára elfogadható.
Minden pártnak megvan a maga filozófiája, akarata, érdeke egyes témákban, legyen is.. de az ilyen ügyekben nem értem, hogy miért nem lehet érdemben együttműködni, bárki, bárkivel.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. október 30., szerda 13:48

ThePilgrim írta: Amúgy ennek a sztorinak, ha igaz, két oldala van és csak az egyik a Lakatos-vonal. A másik oldal az, hogy elvileg ez egy hálózat, amelyben érintettek a gyermekotthonok dolgozói is, illetve általában maga a rendszer. Ezt miért nem feszegeti senki? Miért mindenki csak Lakatosról beszél? Az sztori legegyszerűbb része. Elkövette? Ha nem, akkor Ábrahám sűrű bocsánatkérések közepette takarodjon a közéletből egyszer és mindenkorra. Ha igen, ítéljék el Lakatost és rohadjon el a börtönben. Ez utóbbi esetben viszont a rendszer attól még romlott lesz. Ez viszont már pártunk és kormányunk elévülhetetlen felelőssége. Erről is szólt az influ-tüntetés...
Egyrészt beszélnek. Most nem tudom előkeresni, mert nem fogom végighallgatni újra az összes anyagot, de Ábrahámék beszélnek róla, hogy rossz a rendszer. Nem tudom pontosan hogy működnek a nevelő otthonok, intézmények, de ugye a volt diákok a volt iskolájukba bármikor visszamehetnek, sőt örömmel fogadják őket. Itt is arról van szó állítólag, hogy volt otthonis gyerekek, akik már kikerültek, mennek vissza és hálózzák be a gyerekeket. 15-16 évesen már kóborolnak, kijárnak az intézetekből. Gyakorlatilag rohadt nehéz ezt rendszer szinten kezelni.

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. október 30., szerda 12:18

Ennyi. Adlak.

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. október 30., szerda 11:16

Miért ne politizálhatna bárki is? Ha valaki felszólal közügyekben, akár csak a kocsmában is, már politizál. Erről szól az egész, a közös ügyeink megbeszéléséről. Minél gyakrabban fordul elő, minél többet beszélnek az emberek a közös ügyekről, problémákról, a társadalom részére az annál hasznosabb. Rendkívül káros az a hozzáállás, hogy aki politizálni akar, kritizálni a politikai elitet, kormányt, stb. az lépjen pártba, vagy kussoljon.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. október 30., szerda 11:10

https://telex.hu/gazdasag/2024/10/30/gd ... so-becsles

legalabb kormanyozni tudnak...

ThePilgrim
Kedvenc játékosaid: Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: ThePilgrim » 2024. október 30., szerda 9:22

Amúgy ennek a sztorinak, ha igaz, két oldala van és csak az egyik a Lakatos-vonal. A másik oldal az, hogy elvileg ez egy hálózat, amelyben érintettek a gyermekotthonok dolgozói is, illetve általában maga a rendszer. Ezt miért nem feszegeti senki? Miért mindenki csak Lakatosról beszél? Az sztori legegyszerűbb része. Elkövette? Ha nem, akkor Ábrahám sűrű bocsánatkérések közepette takarodjon a közéletből egyszer és mindenkorra. Ha igen, ítéljék el Lakatost és rohadjon el a börtönben. Ez utóbbi esetben viszont a rendszer attól még romlott lesz. Ez viszont már pártunk és kormányunk elévülhetetlen felelőssége. Erről is szólt az influ-tüntetés...

Vissza: