Realista24 írta:
Kaptunk négy golt, ami lehetett volna hat is.
Értem en hogy gatyesz idegesítő, de de magyarázzuk már meg ezt a vereséget könyörgöm.
Nem irtam es nem akartam irni a meccsrol, de aki csak ennyit lat, hogy 0:4, az sztem nezzen mas sportag utan.
Pont az baszott fel epikus szinteken, hogy ennyire fejben balfasz embereink vannak evtizedek ota, ez a meccs ha nyerunk 4-5-6 gollal, az egvilagon semmi meglepo nem lett volna benne. Ehelyett leolvadas, odahaza, flop flop hatan. Ez nem edzoi hiba, sot, ancelotti jol osszerakta, aztan onmegsemmisitett ez a sok puha jol elo gyenge kis jatekos a picsaba.
Ugyhogy igenis van mit magyarazni a veresegen, a sok egyugyu ketbites media meg twitterhuszar ennyit lat, hogy sima 4 gol, faszkalap is integet a kispadrol, hogy négyes.
A kovetkeztetes, hogy mi voltunk balfaszok, nem a barca focizott le minket vagy jol. Amibol nekem kurvara elegem van, mert rengeteg eve ujra es ujra visszatero dolog, hogy mint egy halomy ovodas kislany, ugy jatszunk, meg amikor nagynehezen gyozunk, akkor is. Nekem igy, - egyeni vélemény es erzes, nem kötelező egyeterteni vele -, mindig hianyerzetem van, 10-15 even keresztül, hiaba a neha leeso bajnoki cimek, vagy a bajnokok ligaja trófeák, mikor a kifejezetten idegesito aljaszutyok stílusú es viselkedesu barcelonat nem tudjuk terdre tenni es faszra huzni.