Sorozatok, TV műsorok
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Re: Sorozatok, TV műsorok
az új Pingvin rész kurvajó volt
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Termet tudok hozza, edzőt is, és kamerák is vannak.
Gyertek
Gyertek
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
1-2 hónapos felkeszules, súlycsoportban váltás…valaki túl sok Rocky filmet nézett.
De nyugodtan verjetek össze egymást.
De nyugodtan verjetek össze egymást.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Boxnak semmiképpen sem neveznémferni írta: Torghelle Sanyi mindjárt bokszol a Sztárboxban az RTL-en.
Gigakomoly SzuperDöntőben
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Gyere, váltok akár súlycsoportot is, ha szükséges.Faust írta: Ellened lenne jelentkező bőven.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
Ellened lenne jelentkező bőven.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Amikor tényleg nincs semmi esélye a "mindenki által (szavazás/kinézet) felhájpolt" ellenfélnek a legenda ellen.
Szép volt AirSanyi!
Jó lenne összedobni néhány fórumlegenda (abszolút amatőr) 1-2 hónapos felkészülésére, aztán összeereszteni őket súlycsoport szerint, vagy ha nincs ennyire ellenszenv fórumon belül, akkor más csapatok szurkolói ellen, ha már ilyen nehezen jön össze a Madridom foci az utóbbi időben...
Benne lennék.
Szép volt AirSanyi!
Jó lenne összedobni néhány fórumlegenda (abszolút amatőr) 1-2 hónapos felkészülésére, aztán összeereszteni őket súlycsoport szerint, vagy ha nincs ennyire ellenszenv fórumon belül, akkor más csapatok szurkolói ellen, ha már ilyen nehezen jön össze a Madridom foci az utóbbi időben...
Benne lennék.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Hát ez gyors volt.ferni írta: Torghelle Sanyi mindjárt bokszol a Sztárboxban az RTL-en.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Torghelle Sanyi mindjárt bokszol a Sztárboxban az RTL-en.
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
BCS egy prequel a BBhez, nyugodtan nezd'shutterisland írta: a kerdes nem is igazan az, hogy felsopolc vagy sem, hanem hogy homalyos BB emlekekkel is az e, de akkor erre is igen a valasz ahogy latom.
- hehetheoriginal
Megallja magaban is, de nyilvan jobb, ha van vmi hatterinfo.
Nem neztem ujra a bb-t hozza, jo volt anelkul is
Nem neztem ujra a bb-t hozza, jo volt anelkul is
thereisonly1ronaldo
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
a kerdes nem is igazan az, hogy felsopolc vagy sem, hanem hogy homalyos BB emlekekkel is az e, de akkor erre is igen a valasz ahogy latom.
- hehetheoriginal
Bcs-nek egyik lenyege a lassu reszletes, vegletekig kidolgozott epitkezes, abszolut legfelsőbb polc a minőség, a hangulat, alltime top10/20 sorozatok egyike, nyugodtan nezzed, sőt. Csak ne ugy, hogy most epp van feles 10 percem, hanem ido es hangolodas kell ra.
thereisonly1ronaldo
- Realfan9
- Kedvenc játékosaid: Modric, Ramos, R9, CR, ZZ
Olyan túl sokat nem vesz el az élménybõl. Breaking Bad és BCS között nekem kimaradt 5 év, nem éreztem hogy kimaradtam volna valamibõl. Ha csak körvonalakban megvannak a fõbb szereplõk, történetszálak: akkor fasza. Ha nem az se baj, szerencsére jól meg van írva az egész és tényleg Saul sztoriját igyekszik elmesélni.'shutterisland írta: a better cal saul-nak van e ertelme nekiugrani akkor, ha a breaking bad-et mar regen lattam es a felere nem emlekszek ?
Újat nem nagyon tudok mondani az elõttem szólók után, patent kis sorozat ez. Szívbõl ajánlom
De illik elmondani, hogy az általános vélemény a nagyon lassú építkezés. Emiatt sokan ki is voltak akadva tõle a külföldi fórumokon, és el is pártoltak az elsõ 2 évad után. Azzal a részével egyet is értek, hogy lassú, de szerintem egyáltalán nem vontatott. Jól kibontott karakterdráma ez, az elsõ 3 évadban nincs túl sok akció: néhány karakter és az interakciók viszik a hátán az egészet. Persze ez is bonyolódik és nem ajánlom hogy skippeld, de az elsõ 3 évadot össze lehet foglalni néhány bõvített mondatban. Belevágni érdemes, pár rész után kb. rá is érzel hogy mire számíthatsz. Ha nem probléma a sokak által emlegetett lassú történetvezetés, akkor élvezni fogod.
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Szerintem nem spoiler, de azért abba rakom: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nem tudom emlékszel-e, a BB elején mikor elrabolják Sault és kiviszik a sivatagba, akkor mond 2 nevet akiknek nagy szerepe lesz még a sorozatba.'shutterisland írta: az elso evadot lattam anno, patent volt, de emlekszek, hogy pl benne volt salamanca is mas "easter egg-ek" mellett de akkoriban meg a BB is friss elmeny volt, szoval eles voltam ezekre.
Bár én is újra nézhetném elsőnek
- 'shutterisland
az elso evadot lattam anno, patent volt, de emlekszek, hogy pl benne volt salamanca is mas "easter egg-ek" mellett de akkoriban meg a BB is friss elmeny volt, szoval eles voltam ezekre.
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Van, mivel előzmény sorozata, max pár easter egget nem fogsz észre venni vannak vissza térő karakterek benne akikre biztos emlékezni fogsz, jól kiegészíti a BB sztoriját. Ajánlom'shutterisland írta: a better cal saul-nak van e ertelme nekiugrani akkor, ha a breaking bad-et mar regen lattam es a felere nem emlekszek ?
Par easter egg meg kiutalast nem fogsz eszre venni, de sztori szempontjabol semmit nem vesztesz. Picit irigy vagyok rad, barcsak en is eloszor latnam a BCS-t.'shutterisland írta: a better cal saul-nak van e ertelme nekiugrani akkor, ha a breaking bad-et mar regen lattam es a felere nem emlekszek ?
- 'shutterisland
a better cal saul-nak van e ertelme nekiugrani akkor, ha a breaking bad-et mar regen lattam es a felere nem emlekszek ?