Hát ez gyors volt.ferni írta: Torghelle Sanyi mindjárt bokszol a Sztárboxban az RTL-en.
Gigakomoly SzuperDöntőben
Sorozatok, TV műsorok
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Re: Sorozatok, TV műsorok
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Torghelle Sanyi mindjárt bokszol a Sztárboxban az RTL-en.
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
BCS egy prequel a BBhez, nyugodtan nezd'shutterisland írta: a kerdes nem is igazan az, hogy felsopolc vagy sem, hanem hogy homalyos BB emlekekkel is az e, de akkor erre is igen a valasz ahogy latom.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Megallja magaban is, de nyilvan jobb, ha van vmi hatterinfo.
Nem neztem ujra a bb-t hozza, jo volt anelkul is
Nem neztem ujra a bb-t hozza, jo volt anelkul is
thereisonly1ronaldo
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
a kerdes nem is igazan az, hogy felsopolc vagy sem, hanem hogy homalyos BB emlekekkel is az e, de akkor erre is igen a valasz ahogy latom.
- hehetheoriginal
Bcs-nek egyik lenyege a lassu reszletes, vegletekig kidolgozott epitkezes, abszolut legfelsőbb polc a minőség, a hangulat, alltime top10/20 sorozatok egyike, nyugodtan nezzed, sőt. Csak ne ugy, hogy most epp van feles 10 percem, hanem ido es hangolodas kell ra.
thereisonly1ronaldo
- Realfan9
- Kedvenc játékosaid: Modric, Ramos, R9, CR, ZZ
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Olyan túl sokat nem vesz el az élménybõl. Breaking Bad és BCS között nekem kimaradt 5 év, nem éreztem hogy kimaradtam volna valamibõl. Ha csak körvonalakban megvannak a fõbb szereplõk, történetszálak: akkor fasza. Ha nem az se baj, szerencsére jól meg van írva az egész és tényleg Saul sztoriját igyekszik elmesélni.'shutterisland írta: a better cal saul-nak van e ertelme nekiugrani akkor, ha a breaking bad-et mar regen lattam es a felere nem emlekszek ?
Újat nem nagyon tudok mondani az elõttem szólók után, patent kis sorozat ez. Szívbõl ajánlom
De illik elmondani, hogy az általános vélemény a nagyon lassú építkezés. Emiatt sokan ki is voltak akadva tõle a külföldi fórumokon, és el is pártoltak az elsõ 2 évad után. Azzal a részével egyet is értek, hogy lassú, de szerintem egyáltalán nem vontatott. Jól kibontott karakterdráma ez, az elsõ 3 évadban nincs túl sok akció: néhány karakter és az interakciók viszik a hátán az egészet. Persze ez is bonyolódik és nem ajánlom hogy skippeld, de az elsõ 3 évadot össze lehet foglalni néhány bõvített mondatban. Belevágni érdemes, pár rész után kb. rá is érzel hogy mire számíthatsz. Ha nem probléma a sokak által emlegetett lassú történetvezetés, akkor élvezni fogod.
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Szerintem nem spoiler, de azért abba rakom: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nem tudom emlékszel-e, a BB elején mikor elrabolják Sault és kiviszik a sivatagba, akkor mond 2 nevet akiknek nagy szerepe lesz még a sorozatba.'shutterisland írta: az elso evadot lattam anno, patent volt, de emlekszek, hogy pl benne volt salamanca is mas "easter egg-ek" mellett de akkoriban meg a BB is friss elmeny volt, szoval eles voltam ezekre.
Bár én is újra nézhetném elsőnek
- 'shutterisland
az elso evadot lattam anno, patent volt, de emlekszek, hogy pl benne volt salamanca is mas "easter egg-ek" mellett de akkoriban meg a BB is friss elmeny volt, szoval eles voltam ezekre.
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Van, mivel előzmény sorozata, max pár easter egget nem fogsz észre venni vannak vissza térő karakterek benne akikre biztos emlékezni fogsz, jól kiegészíti a BB sztoriját. Ajánlom'shutterisland írta: a better cal saul-nak van e ertelme nekiugrani akkor, ha a breaking bad-et mar regen lattam es a felere nem emlekszek ?
Par easter egg meg kiutalast nem fogsz eszre venni, de sztori szempontjabol semmit nem vesztesz. Picit irigy vagyok rad, barcsak en is eloszor latnam a BCS-t.'shutterisland írta: a better cal saul-nak van e ertelme nekiugrani akkor, ha a breaking bad-et mar regen lattam es a felere nem emlekszek ?
- 'shutterisland
a better cal saul-nak van e ertelme nekiugrani akkor, ha a breaking bad-et mar regen lattam es a felere nem emlekszek ?
-
Már a filmben is szerepelt. Sőt, a nálam all time top5 mini sorozatban, a Chernobylban is.hehetheoriginal írta: pingvin rendőrfőnök hangja
Szóval nem ért meglepetésként
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Tegnap volt meg az első rész, isteni sorozat. Hihetetlen az a Gothami atmoszféra, amit Reeves megalkotott.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Maroni alakítóját imádom, remek casting, remek színész.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Maroni alakítóját imádom, remek casting, remek színész.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
De tényleghehetheoriginal írta: pingvin rendőrfőnök hangja
Először megnéztem a fejhallgatót, hogy kicsúszott-e
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- hehetheoriginal
Igen, filmet nézd meg hozzá.
Mar varom en is hogy elkezdjem pingvint, legalabb kijön még pár resz, de elotte meg kell nezzem a batmant, ez ugye a film utani törteneseket folytatja?
Persze, Gotham ilyen guilty pleasurenek parádé volt, de annyira nem lehetett komolyan venni, hiába voltak benne jó karakterek.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nem egy kaliber a két sorozat._Bushido_ írta:Pár kiveteltol eltekintve a Gotham sorozat is jó volt korábban. Rengeteg jó karaktert hoztak be a storyba.Remy írta:
Szívesen.
Így 4 rész után azért sajnálom, hogy végül az Arkham-sorozatot kukázták... pedig az érdekes lehetett volna.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots