Ezen én is gondolkodtam már. Amennyire belett ez a Lec Russell Norris trió harangozva, egyelőre pont annyira nem érzem egyikben sem a kiegyensúlyozott hidegvért, ami általában kell a bajnoki címhez. Esküszöm még talán Piastrin látom ezt a legjobban, hogy nem izgulja meg görcsöli túl, de neki még itt-ott hiányzik a tempó. Jövőre kíváncsi vagyok, hogy maga mögé tudja-e a csapatot állítani, harmadik szezonja lesz, szóval már ott se nagyon lehet kifogás.Remy írta: Elnézve a mezőnyt, a világbajnokokon kívül nincs olyan pilóta, aki jelenleg kész lenne egy VB címre. Ez idén megmutatkozott, mikor többen is esélyt kaptak, hogy győzelemért küzdhettek.
Norris, Leclerc, Piastri is VB alkat, de egyik sincs készen még rá. Norris pláne nem... egyszerűen katasztrófa, hogy ennyire erős verdában, ennyire sok hibával menjen valaki. Bazdmeg, az ember nem tud rajtolni, ne vicceljünk már. Ez nagyon alja szint.
Leclerc talán kész lesz jövőre. (azért megnéztem volna őt egy idei McLarenben) Nagyon remélem, hogy a Ferrari egy olyan autót rak alá, amelyik egész évben konstans tud dobogókat hozni önerőből. Akkor nyerhet. Odaérhet végre.
Ugyanakkor ne hallgassuk el, hogy durván fel van rakva a léc, Verstappen egy gépállat, szinte megingathatatlan, extra agresszív és mindig minden körülmények között irtó koncentrált, aki mindig maximalizálja a lehetőségeit. Nem láttam még hozzá hasonlót, Hamiltont sem véletlenül ő tudta csak letaszítani. Ráadásul ott is az első adandó alkalommal. Úgy állunk, hogy konstruktőri harmadik verdával lesz jó eséllyel bajnok, ez egyben az ő nagysága és szinte érinthetetlensége, de másrészt a többiek kritikája is egyben.