Az a baj, hogy nem a Juve a legjobb vevő... Jó lenne találni valaki mást, mert a zebrák nem fognak nagy összeget fizetni.Higuért meg nevetséges a 25 millió mikor tavaly a chelsea 40 milliós ajánlatát utasítottuk vissza. legalább 30-at kapni kéne érte.
Szerintem bőven szóba kerültek, és ha korábban nem, a Dortmund meccsen szóba is kerültek. Azóta érezhetően el is halkultak a róluk szóló pletykák, szóval szerintem jött a várható válasz a Juve részéről: nem eladóak!ja meg remélem érzékelitek hogyha gündogan jön és verratti akkor mi álmodozhatunk pogbáról meg vidalokról mikor a vezetőségnél (péreznél) szóba sem kerültek.
Kagawat nem is értettem minek viszi el az MU. Teljesen más rendszerben játszott az MU mindig is, és bár RvP miatt volt némi váltás, igazűából Rooney helyett lehetett volna betenni a japánt. Helyette kidobálta szélre, nem is értem mit akart az öreg. Meg ugye neki is volt egy komolyabb sérülése még ősszel.egyszerűen valami olyan atmoszféra van a dortmundnál hogy bárki akit onnan kivesznek az szar lesz. és nem azért met gyenge rossz játékos hanem egyszerűen nem illik bele más taktikába más felfogásba. legjobb példa erre sajnos sahin és kagawa.
De két komolyabb játékosból trendeket felállítani kicsit erős, főleg, hogy az egyiknek egyértelműen sérülések tettek be, de mindkettőnél a taktikába való illesztés is erősen kérdéses.
25 az nagyjából, mivel Sahint 5,5 millióért vehetik meg. Nekem érne ennyit Gündogán egyébként. Nagyon tetszik az elegáns, intelligens játékstílusa.az akkor 30 millió euró lenne a részünkről.