Utánpótlás
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Utánpótlás
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Nem ez a lenyeg, hanem, hogy o nem keson ero jatekos, mert 17-18 evesen is kimagaslo szinten jatszott. Csak nyilvan nehezebb beverekedni magad a kezdobe, ha egy Theo van ott, minthogy hianyposzton kapja meg valaki a lehetoseget(Cubarsi.)lestat írta:Hat minden jatekos ezt fogja mondani hogy erzi magat annyira jonak. Az hogy ö mit gondol meg az edzo az teljesen mas.realmadrid95 írta:
Szerintem Kerkez nem jo pelda, 17 evesen o is ott volt a Milan felnott edzesein.
Milos mondta, hogy erzi magat annyira jonak, hogy 17-18 evesen is kezdo lehessen valamelyik topligaban, igy nem akar egy vilagklasszis szinten jatszo Theo mogott a padon ulni, hanem rutint akar szerezni kezdokent.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Ott van Carvajal és Luca VJim írta: 2 Castillást minden évben elbírna a keret, nem fájna senkinek
Itt van Fran Garcia is, aki saját nevelés.
Tudom, hogy nem így értetted, de azért megvannak a kertünkben azok, akik nem koptak ki. Ez azt mutatja, hogy azért számolunk vele. Csak a trend nem az, hogy felhozzuk, és beépül, hanem hogy eladjuk visszavásárlási opcióval, és ha valamire való is lesz egy elsőosztályú csapatban, akkor visszahozzuk. Nálunk a padon valószínűleg nem fejlődnek annyit, mint így, és sokszor bevált már ez a felfogás.
De egyébként Vini és Rodrygo, ha nem is a Castillából, de itt érettek felnőtt futballista férfivá. Ez is egyfajta utánpótlás nevelés, ha nem is a klasszikus értelemben vett. Vagy akár Camavinga, aki 18 évesen érkezett 30m-ért, ma már 100 körüli értéke van. Azért ez sem egy rossz dolog, akkor sem, ha nem Castillások.
Nálam ugyanez a kategória lehet Endrick és Güler is, ha....
Jesé meg fejben nem volt rendben. Írtam róla részletesen korábban egy hsz -t.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
oké, de miért nem válasszuk a középutat?dzsi91 írta: Két véglet van, nagyon nagy a gáz és kénytelen a csapat az utánpótlásból meríteni vagy akkora a jóság, hogy belefér.
a legtehetségesebb 1-2 játékosnak adjuk meg az esély minden évjáratból
aztán úgyis kikopik a nagyobb része, de lehetne már új Nacho is pl, ha kapnak esélyt
nekem továbbra is 2 véglet a Barca és mi a fiatal, saját nevelések használatát tekintve...
2 Castillást minden évben elbírna a keret, nem fájna senkinek
-
Jeséből, ha több nem is, de egy hosszú évekig stabil 12. ember, sok góllal simán lehetett volna. Nagyon tehetséges volt, a baj, hogy ezt el is hitte magáról. Aztán a sérülése… Ha a két probléma közül csak az egyik van meg, akkor is egy nagyon jó topligás játékos lehetett volna. Megdöbbentő és sokatmondó, hogy sosem próbálták ki a válogatottban egyszer sem.
Hala Madrid y nada más
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Két véglet van, nagyon nagy a gáz és kénytelen a csapat az utánpótlásból meríteni vagy akkora a jóság, hogy belefér. Nálunk akkora gáz anyagilag sose volt és reméljük nem is lesz de volt már, hogy morata jesé lucas és még asensio is ha nem is sajatneveles fiatal volt és részben úgy voltak beállítva mint a mostani barsza. Új raúl új ez meg az mert bőven elég volt 1-2 csel meg bombagól megnyert meccseken, hosszútávon életképtelen ezen a szinten utánpótlásból dolgozni.Jim írta:mondjuk miért csak akkor nézzük meg őket ha gáz van?krisz24 írta: Amúgy ha gáz lenne nálunk is simán megállnák a helyüket szerintem a fiatalok (és ugye bizna bennük egy minimálisan is Ancelotti) Mario Martin, Nico Paz, Rafa Marin.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Nagy tehetségek voltak Dulifulival, de hát egyiknek se alakult a legjobban.
Jesénél is tény a térde után lett kuka, de ilyen hozzáállással a sérülés nélkül se vitte volna sokra
Jesénél is tény a térde után lett kuka, de ilyen hozzáállással a sérülés nélkül se vitte volna sokra
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Jese? régi sebeket téptek ezzel fel. Vigyázzatok!
Ha remy itt lenne, osztaná a véleményem.
Nem kevés castilla stream szarad a lelkemen 10+ évvel ezelőttről, javarészt miatta. Ha ez most, ebben a jelenlegi social media tulhypeolt világban történne es az a jese beszallna a bal szélre, lehet sokatok csettintene. Balondorwhen?
Igy utólag latva az embert, lottyedten, kopaszodva, meg a szanalmas tinglitangli latin rap zenéit, 2 szamal nagyobb sapkában, megértem, ha sokaknak inkább egy középszeru valaminek maradt meg, de higyjetek nekem. Ugy mint hehe, értek hozzá és emlékszem arra a dinamikus kolokre es a potenciálra.
Kolasinac
Ha remy itt lenne, osztaná a véleményem.
Nem kevés castilla stream szarad a lelkemen 10+ évvel ezelőttről, javarészt miatta. Ha ez most, ebben a jelenlegi social media tulhypeolt világban történne es az a jese beszallna a bal szélre, lehet sokatok csettintene. Balondorwhen?
Igy utólag latva az embert, lottyedten, kopaszodva, meg a szanalmas tinglitangli latin rap zenéit, 2 szamal nagyobb sapkában, megértem, ha sokaknak inkább egy középszeru valaminek maradt meg, de higyjetek nekem. Ugy mint hehe, értek hozzá és emlékszem arra a dinamikus kolokre es a potenciálra.
Kolasinac
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
mondjuk miért csak akkor nézzük meg őket ha gáz van?krisz24 írta: Amúgy ha gáz lenne nálunk is simán megállnák a helyüket szerintem a fiatalok (és ugye bizna bennük egy minimálisan is Ancelotti) Mario Martin, Nico Paz, Rafa Marin.
a legjobbakat lehetne használni továbbra is rotációban
talán majd új edzőnél, ha olyan típusú lesz, vagy a vezetőségnek is prioritás lesz...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Guti
Jesé soha nem volt olyan szinten, mint Yamal.krisz24 írta:Jesé is így indult, meg Ansu Fati is nem fogja bírni a testük aztán elpötyögnek majd a Barcába.jxbell írta:
Yamal és Cubari is lassan 2 éve játszik (szerintem) egész magas szinten. Kár reménykedni, sajnos mindketten nagy játékosok lesznek. Yamal biztosan, nagy bánatunkra
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Hat minden jatekos ezt fogja mondani hogy erzi magat annyira jonak. Az hogy ö mit gondol meg az edzo az teljesen mas.realmadrid95 írta:Szerintem Kerkez nem jo pelda, 17 evesen o is ott volt a Milan felnott edzesein.lestat írta: Elkène ezt felejteni hogy aki jo az 17 evesen is mar a felnottekkel tolja.
Vannak kesobb ero jatekosok es ennyi.
Ott van Kerkez is. Megvallt tole a Milan aztan most jo par nagycsapat figyelmet felkeltette.
21 eves meg mindig…
Milos mondta, hogy erzi magat annyira jonak, hogy 17-18 evesen is kezdo lehessen valamelyik topligaban, igy nem akar egy vilagklasszis szinten jatszo Theo mogott a padon ulni, hanem rutint akar szerezni kezdokent.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Danke Toni
Zinedine Zidane
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Szerintem Kerkez nem jo pelda, 17 evesen o is ott volt a Milan felnott edzesein.lestat írta: Elkène ezt felejteni hogy aki jo az 17 evesen is mar a felnottekkel tolja.
Ott van Kerkez is. Megvallt tole a Milan aztan most jo par nagycsapat figyelmet felkeltette.
21 eves meg mindig…
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
- Kedvenc csapatod: Real
Jesé is így indult, meg Ansu Fati is nem fogja bírni a testük aztán elpötyögnek majd a Barcába.jxbell írta:Yamal és Cubari is lassan 2 éve játszik (szerintem) egész magas szinten. Kár reménykedni, sajnos mindketten nagy játékosok lesznek. Yamal biztosan, nagy bánatunkrakrisz24 írta:
Gondolom ezt azért irtad mert dzsamal meg kubarci meg ilyen bohócok már a barcába ilyen idősen kezdők. A különbség csak annyi,hogy ezekből a játékosokból hosszú távon semmi se lesz (kivéve ha növekedés támogató hormon vagyis na gumibogyó szörp legálisan). Nálunk meg korosztályhoz híven vannak kezelve, és utána általában 1 osztályú játékosok lesznek belőlük.
Amúgy ha gáz lenne nálunk is simán megállnák a helyüket szerintem a fiatalok (és ugye bizna bennük egy minimálisan is Ancelotti) Mario Martin, Nico Paz, Rafa Marin.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Guti
Yamal és Cubari is lassan 2 éve játszik (szerintem) egész magas szinten. Kár reménykedni, sajnos mindketten nagy játékosok lesznek. Yamal biztosan, nagy bánatunkrakrisz24 írta:
Gondolom ezt azért irtad mert dzsamal meg kubarci meg ilyen bohócok már a barcába ilyen idősen kezdők. A különbség csak annyi,hogy ezekből a játékosokból hosszú távon semmi se lesz (kivéve ha növekedés támogató hormon vagyis na gumibogyó szörp legálisan). Nálunk meg korosztályhoz híven vannak kezelve, és utána általában 1 osztályú játékosok lesznek belőlük.
Amúgy ha gáz lenne nálunk is simán megállnák a helyüket szerintem a fiatalok (és ugye bizna bennük egy minimálisan is Ancelotti) Mario Martin, Nico Paz, Rafa Marin.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Elkène ezt felejteni hogy aki jo az 17 evesen is mar a felnottekkel tolja.
21 eves meg mindig…
21 eves meg mindig…
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
- Kedvenc csapatod: Real
Gondolom ezt azért irtad mert dzsamal meg kubarci meg ilyen bohócok már a barcába ilyen idősen kezdők. A különbség csak annyi,hogy ezekből a játékosokból hosszú távon semmi se lesz (kivéve ha növekedés támogató hormon vagyis na gumibogyó szörp legálisan). Nálunk meg korosztályhoz híven vannak kezelve, és utána általában 1 osztályú játékosok lesznek belőlük._Bushido_ írta:17 éves.A Reyes név továbbra is összefonódik a Real Madriddal. José Reyes, a tragikusan fiatalon elhunyt José Antonio Reyes fia, október 15-én töltötte be tizenhetedik életévét, s ennek apropóján 2027-ig szóló szerződést írt alá a fővárosi klubbal.
"Igazán büszke vagyok arra, hogy ennek a nagyszerű családnak a tagja lehetek, és örömmel tölt el, hogy mindennap az álmaimat élhetem meg. Köszönöm a Real Madridnak a belém vetett bizalmat." - írta ki Instagram-oldalára a megújítást követően.
José Reyes 2019-ben érkezett a Leganés-től, több ízben ugrott át korosztályt, jelenleg a Juvenil B-ben játszik, a Liga Nacional 12. csoportjában öt mérkőzésen három találatnál jár.
Juvenil B.
Nyilván nem látjuk át a rendszert. De itt valami nem stimmel évek óta. Egy 17 évesnek már a Castillában kéne lennie. Ehelyett csak a 4.csapatban van. Castillában pedig 20-22 évesek is játszanak. Azok többségét el kell engedni. Látni kéne, hogy nem lesz belőlük semmi, nem hogy Real cserepad, még LaLiga játékos sem.
De legalább az az 5 meccsen 3 gól nem rossz tőle, reméljük ő vagy Marcelo fia viszik valamire.
Az Atleticótól "ellopott" játékosokat hogy hívják? Tudja valaki? Jó lenne utánanézni, hogy hol tartanak éppen.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Raisen vezeti az ilyesmit Excel táblázatban, de jelenleg ki van tiltva innen. Szívesen.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Itt vagyunk nem messze Comotól, úgyhogy ránéztem a csapatra. Nico Paz a legjobban értékelt játékosuk (sofascore 7.27), első két bajnoki után egyből kezdő 11-be verekedte magát, és a legtöbb meccset végigjátszotta. Visszavásárlási opció van rá. Még csak 20 éves, de a legnagyobb baj talán, hogy Bellinghammel és Gülerrel azonos szerepben játszik leginkább (még mindig bízom benne, hogy Güler is számít hosszútávon).
Segítenétek kicsit összeszedni, hogy kik vannak még kölcsönben, vagy visszavásárlási opcióval, akikre esetleg érdemes is figyelni kicsit?
Segítenétek kicsit összeszedni, hogy kik vannak még kölcsönben, vagy visszavásárlási opcióval, akikre esetleg érdemes is figyelni kicsit?
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Forteát tudtam.
A többiek nevével nem voltam tisztában.
Követem a Castilla szereplését, s akkor így már tudom melyik exAtleticos neveket kell keresni.
De az is sokat mondó, ha minden igaz, 9 bajnokin már 30 játékos játszott a Castillában. Raúl nincs a helyzet magaslatán... Arra való a nyár, hogy kialskítsák a keretet. Max szeptember.
Aztán így nem is csoda a 9 meccsen 1 győzelem, ha 0 összeszokottság van.
A többiek nevével nem voltam tisztában.
Követem a Castilla szereplését, s akkor így már tudom melyik exAtleticos neveket kell keresni.
De az is sokat mondó, ha minden igaz, 9 bajnokin már 30 játékos játszott a Castillában. Raúl nincs a helyzet magaslatán... Arra való a nyár, hogy kialskítsák a keretet. Max szeptember.
Aztán így nem is csoda a 9 meccsen 1 győzelem, ha 0 összeszokottság van.
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Mondjuk ez se így van. Ott van Alberto Ruiz, akinek semmi keresni valója az Infantil A kategóriában és már tavaly ebbe a kategóriába kellett volna kerülnie, de maradt, ahol van. Ahogy Mikel López is ugyanabban a kategóriában szarta a gólokat tavaly és szintén nem került feljebb. Aztán lehet visszamenni és találni olyan teljesítményeket, amik egyértelműen kiugróak és mégse küldik feljebb érthetetlen módon ezeket a játékosokat.Ha a kis Reyes akkora tehetség, akkor megfogja kapni a lehetőséget fentebb is. Ha 5 meccsen lenne 13 gólja, akkor biztosan feljebb kerülne.
Meg vagy 6-8 másikat:Jesús Fortea-t hoztuk el a matractól, nemrég volt hír, hogy az A csapattal fog néha edzeni.
Fortea, Ariel Nkhoge, Nacho Alameda, Jaime Alameda, Andrés Corcoba, Inigo Fresco, Yermiah Ramos, Sergio Mestre
Aztán lehet közbe volt még néhány.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko