Megy a meccs!
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Re: Megy a meccs!
Nem volt véletlen a 0-4. Akármi is lesz a vége, ez bizony ebben a formában hígfos a javából.
Nem először, nem másodszor. Nem baj, ugyanazt csináljuk. Úgy vagyunk ezzel, mint az Eu az orosz szanciókkal. Szar, nem megy, nincs értelme, de erőltetjük.
Adjuk el akkor a francba Endicket is, Gülert is, Brahimot is. Mi a francnak vannak ? Jó nekünk a megszokott, megspékelve Mbappé konstans szerencsétlenkedéseivel, hétről hétre.
Megfáradt dolog már ez az egész. Ez lesz mostantól, az lesz mostantól, nem fordulhat többet elő. Persze. Aztán nem változik semmi.
Nem először, nem másodszor. Nem baj, ugyanazt csináljuk. Úgy vagyunk ezzel, mint az Eu az orosz szanciókkal. Szar, nem megy, nincs értelme, de erőltetjük.
Adjuk el akkor a francba Endicket is, Gülert is, Brahimot is. Mi a francnak vannak ? Jó nekünk a megszokott, megspékelve Mbappé konstans szerencsétlenkedéseivel, hétről hétre.
Megfáradt dolog már ez az egész. Ez lesz mostantól, az lesz mostantól, nem fordulhat többet elő. Persze. Aztán nem változik semmi.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Rohadtul kene egy szervezo 8-as meg a csapatba, mert botranyos, hogy a majd 40 eves Modric kepes csak a jatek utemet diktalni.
Ami szomorubb, hogy a piacon baromi keves ilyen profil van.
Ami szomorubb, hogy a piacon baromi keves ilyen profil van.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nezd mar bazdmeg csak nem cserelunk…
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Az öreg ezerszer elmondta, hogy rotálni fog, de ezer plusz egyedszer sem teszi. Nem értem. Lélektelen szar játék, csak az a baj, hogy hagyjuk. Amíg egy fos meccs után nem kell attól tartaniuk, hogy padon találják magukat, addig ez is marad, mert minden héten ugyanaz a kezdő megy ki. Következmények nélkül.
Közben Güler és Endrick az életébe is belesavanyodik a padon.
Látja az öreg a hibákat, a nyilatkozatokból az jön le, ezerszer jobban érti a dolgát, mint mi, de nem látom, hogy lenne elmozdulás bármerre. Cáfoljon rám hosszútávon.
Közben Güler és Endrick az életébe is belesavanyodik a padon.
Látja az öreg a hibákat, a nyilatkozatokból az jön le, ezerszer jobban érti a dolgát, mint mi, de nem látom, hogy lenne elmozdulás bármerre. Cáfoljon rám hosszútávon.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Csóridzsi91 írta: Életembe nem vártam még így meccset mint a milan ellenit. Nem azért mert most majd 8-0ra nyerünk egyszerűen felpörgetett ez a balondor hercehurca reméljük a csapatot is.
- BlancoMark
Aki ilyen vedoalomannyal nekiindul 70 meccsnek az ne csodalkozzon az eredmenyeken. Evek ota erett sajnos, csak eddig valami csoda folytan lehozta a csapat. Post ACL Militao egy bohozat, Alabanak meg valszeg annyi. Jobb bunkoban egy nem vedo LV, balban meg egy suta Mendy. Gratulalok, ez Perezek sara 100%-osan.
- Pad'em
Tchouamenit ha így folytatja nyáron piacra dobnám. Vagy fixen CB, ott akármikor megfordul kurvajó, kpn semmi extrát nem látok benne. Camavinga nem tudom mit keres a padon.
Csak 39 éves. 30 percre fenomenális tud még lenni, de kezdőbe rangadón orosz rulett, sokadjára játsza ezt el Ancelotti.
Nagyon kevés ez eddig, megint 180 fokos fordulat a másodikra és remontada n+1-szer?
Nem csak szerinte.kiserik írta: Sajnos itt jönnek az emberi dolgok, Carlo szerint a valaha élt egyik legjobb középpályásról beszélünk.
Csak 39 éves. 30 percre fenomenális tud még lenni, de kezdőbe rangadón orosz rulett, sokadjára játsza ezt el Ancelotti.
Nagyon kevés ez eddig, megint 180 fokos fordulat a másodikra és remontada n+1-szer?
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Az is elég gáz, hogy Mbappe szinte csak próbálkozik. Szerintem 10+ lövésenként sikerül 1 gólt lőnie és még abból is 3 tizi, vagy mennyi. Pedig a lövőkéje neki megvan, az biztos.realbeckham írta: Bappe legalabb próbálkozik, veszélyes. Nem o a felelős a koncepciórol, se camavinga padozasaert, de arrol se, hogy jobbszelso nelkul megyünk megint, pedig harman is el tudják jatszani a posztot a padon.
Ilyenkor lenne ildomos a félidőben változtatni, de van egy olyan erzesem, hogy megint valami remontadaban, vagy masok zsenijeben fogunk bizni, hatha bejon 86x is a dolog.
Mit csinal az olasz hetek(?) óta? Miért nem látja?
Egy ideje már alibit játszik az öreg. A tavalyit próbálja játszatni, csak öreg Modric nem top Kroos.wZoLee7 írta: Carlo amugy most mit szeretne? Mi az elkepzeles a mar sokszor megbukott kezdovel, taktikaval, elkepzelessel? Orokke nem fordithatunk a vegen.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Tchou-Éder
Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Tchou-Éder
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Sztem megnyekkent az elmult heten a csapat.ikarus93 írta: Remontada loading.
Nem lesz tobb remontada
thereisonly1ronaldo
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Carlo amugy most mit szeretne? Mi az elkepzeles a mar sokszor megbukott kezdovel, taktikaval, elkepzelessel? Orokke nem fordithatunk a vegen.
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Pep meg Carlo inverze, ott van Gyokeres, szorja a golokat a Sportingban, nagyon jo formaban van, erre raallitja a 19 eves Puseyt, aki egyetlen egy meccset jatszott, ott is 10+ percet. Hat persze, hogy vilagi nagy hibat vet ellene.ferni írta:Én pontosan ettől vagyok ki, hogy nem is próbálgatunk.realmadrid95 írta: En azt nem ertem, hogy Militao miert nem megy ki jobbhatvednek, Tchouameni kozephatvednek, Cama meg szurhetne. Nonszensz.
Azt csak nagy meccseken szokott Carlo....
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Pedig ugy volt h most mindenki is megmutatja.Nzedge írta: Kevés a tűz.. Az embernek olyan érzése van, hogy a csapat nagy része már kinyerte magát egy életre..
Valencia ellen is pofonert mentünk volna, ez ne legyen kérdés
ZIDANE
- ateeemadrid
Nem értem Carlot, ezer opciója lenne, nyomathatná Gülert a kpn, Brahinot elől, Endricket kezdőként, de ugyanazt a fost erőlteti továbbra is. A keret legjobb jatekosa meg a padon.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Nem is tudom de ha nem megy a kupleraj akkor...
- ikarus93
Remontada loading.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
sajnos új csapatot nem fog ő építeni...Yazid írta: Amit imadok carloba ugyanez a csapat lesz hetvegen meg utana is
remélem hamar fixáljuk Xabi jövő nyárra, nehogy elmenjen a Citybe...
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Ezt mindenki tudja, latja, mégis erőltetve van. De ne szidjuk Carlot..realmadrid95 írta: Modric nagyon keves mar erre a szintre sajnos, akarmennyire is szeretem…
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ELSiete 2024. november 5., kedd 21:57-kor.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Ez borzasztóan kevés, ezt az ötlettelen, elképzelés nélküli focit valós fájdalom nézni.
Nem az a baj, hogy nincs taktika vagy hogy nem küzdenek a játékosok, hanem mindkettő.
Nem az a baj, hogy nincs taktika vagy hogy nem küzdenek a játékosok, hanem mindkettő.
Én pontosan ettől vagyok ki, hogy nem is próbálgatunk.realmadrid95 írta: En azt nem ertem, hogy Militao miert nem megy ki jobbhatvednek, Tchouameni kozephatvednek, Cama meg szurhetne. Nonszensz.
Azt csak nagy meccseken szokott Carlo....
Csucsu 0,Modric 0,Valverde 0.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”