Bajnokok Ligája
Re: Bajnokok Ligája
Sracok mar a szuperligara keszulnek.
Cityt agyonveri a Sporting. Ott is nagy gondok vannak, teljesen leeresztettek idénre.
Mármint 8 miatt.ateeemadrid írta: A 16 miatt izgulhatunk, ha ma kikapunk
8 megy tovább
9-24 meg plusz egy kört tol.
- ateeemadrid
A 16 miatt izgulhatunk, ha ma kikapunk
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
- Kedvenc csapatod: FCB
közben Curtis Jones bejátssza magát a kezdőbe, Szobonak maximum még 1 szezonja maradt Liverpoolban.
Ja valaki még top 8ba várja a csapatot?realistahuni írta: Top 8 eléggé rezeg nekünk mostmár. Anfielden jönni fog a Poolnak várva várt revenge, aztán egy elég jó Atalanta idegenben.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Top 8 eléggé rezeg nekünk mostmár. Anfielden jönni fog a Poolnak várva várt revenge, aztán egy elég jó Atalanta idegenben.
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
City masodik felidoben egy perc alatt letudta. Gol, 11 es.
Erik zsinorban a 3.vereseg is a citynek.
Erik zsinorban a 3.vereseg is a citynek.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Gyökeres ismét betalált.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- Casillas fan
- Kedvenc játékosaid: Minden Real Madrid játékos, a múltból és a jelenből....
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Scuderia Ferrari
Mit indítottam el, tejóég pedig még azzal is hezitáltam, hogy melyik topicba rakjam szerencsétlen Mormit, meg hogy elküldjem-e egyáltalán
"Madridista jóban, Madridista rosszban, Madridista mindig, akármi van!!!!!! iHALA MADRID!"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Elfelejtettem idezojelbe rakni az oktat szot. Sorry tesomszhehetheoriginal írta: nem kell leforditani, ugy van szimplan, ahogy irtam, feketen feheren.
nem kell mindenutt vmi extrat keresni vagy tulgondolni dolgokat.
gatyeszhez: ha bárcsak oktatna, de hát önálló gondolata sincs, annyi az összes hsz-e, hogy "másik forumozo kinyilatkoztatasa/velemenye", majd odabiggyesztve utána, hogy még ha ez olyan egyszerű lenne/ úgy működne, aztan röhögös smiley.
igazabol sztem ez egy bot, annyira faék a script
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
nem kell leforditani, ugy van szimplan, ahogy irtam, feketen feheren.
gatyeszhez: ha bárcsak oktatna, de hát önálló gondolata sincs, annyi az összes hsz-e, hogy "másik forumozo kinyilatkoztatasa/velemenye", majd odabiggyesztve utána, hogy még ha ez olyan egyszerű lenne/ úgy működne, aztan röhögös smiley.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Leforditom ezt a nem tudom eldonteni.hehetheoriginal írta: Ebbol is latszik, hogy egy ertelmes, gondolkodo emberrel van dolgod
Eddig senki nem irt semmi olyat, amibe bele tudnal kotni, amibe aztan gatyesz bele tudna kotni, hogy aztan jol szorakozzunk egesz nap
Ja igen, gatyesz, kettonull vagy ahogy eppen hivod magad. Ha tovabbra is az az egy cel vezerel, hogy hehe baratunkat (vagy akarki mast ebben a stilusban) oktasd, akkor ez a reged is az örök vadaszmezokre tavozik.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Én nem fogok meglepődni semmin, ha nyerünk vagy ha töketlen balfaszok leszünk azon se
Abban hogy idegből fog menni, pressingelni a csapat nem hinném, itt megint vini bappé judeon fog múlni hogy megoldjak e egyenileg
Abban hogy idegből fog menni, pressingelni a csapat nem hinném, itt megint vini bappé judeon fog múlni hogy megoldjak e egyenileg
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Yazid 2024. november 5., kedd 9:41-kor.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Az elmúlt 10 nap után idegből fog menni a csapat ma, szerintem Mbappénak, Vininek és Bellinghamnek is kijön a lépés, aztán gálázunk. Szóljatok Carlonak, hogy ehhez a Lunin LV Tchou Rüdiger Mendy Valverde Cama Bellingham Brahim Mbappe Vini sor menjen fel.
- hehetheoriginal
Ebbol is latszik, hogy egy ertelmes, gondolkodo emberrel van dolgod
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Ma eddig semmit nem tudsz eldonteni, fura nap ez.(Politikai topicot is igy kezdted )hehetheoriginal írta: Nem tudom egyelore eldonteni.
En nem erzem a problémát egyelore, egyszeruen fejben kell osszeszedni, jobban akarni, koncentralni, hajtani, egobol.
Nyilvan a vedelem annyira szar - a 3/4-ede szintiszta fos -, ha idevesszuk a kapust is akkor 4/5-öd, hogy mindig lesznek eles pillanatok, de a kozeppalyan es elol jatszoknak muszaj kompenzalni, voltunk mar joval gyengebbek is papiron, aztan megis valahogy kikecmeregtunk belole
- nzooli93
Ez a Milan nem tul erős, de ellenunk biztos meghajtjak majd. Leao elvileg kezdo lesz, iden padra szorult,gondolom a kevés belevitt meló miatt. Védelmük egy vicc kategória, főleg ha emerson royal fogja Vinit majd. Kapusuk kepes extrakra,de oriasi potyakra is. Siman kellene nyerni
- hehetheoriginal
Nem tudom egyelore eldonteni.
En nem erzem a problémát egyelore, egyszeruen fejben kell osszeszedni, jobban akarni, koncentralni, hajtani, egobol.
Nyilvan a vedelem annyira szar - a 3/4-ede szintiszta fos -, ha idevesszuk a kapust is akkor 4/5-öd, hogy mindig lesznek eles pillanatok, de a kozeppalyan es elol jatszoknak muszaj kompenzalni, voltunk mar joval gyengebbek is papiron, aztan megis valahogy kikecmeregtunk belole
thereisonly1ronaldo
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Ma nyerünk, de attól még jelenleg van baj.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”