Valóban. Fiatalokat nem. Én Vini és Mbappé sérthetetlenségére gondolok. Az hatással van minden másra is.nzooli93 írta:RealRaúl77 írta:
Én ez utóbbira tippelek.
A héten volt hir, hogy Perezeknek se tetszik,hogy fiatalok es a keretben rejlő lehetőségek nincsenek használva. Nem hinnem, hogy ők mondják hogy minden meccsen ugyanaz menjen.
Értékeld a legutóbbi meccset
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- Bullit
- Kedvenc játékosaid: Raul Gonzalez Blanco
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Szerintem Carlonak ehhez a kerethez nincs meg a tehetsége.
Sokszor eddig is a játékosok vitték őt a hátukon, pl. Benzema vagy tavaly Bellingham.
Idén már kevés az "atyai-családi" edzősködés. Kell valaki akinek van töke lerakni a padra Judeot, Vinit, Mbappet vagy akárkit aki nem való a kezdőbe, nem 1 meccsre, hanem 2-3-ra.
Rotálni kéne ahogy annó Zidane csinálta, volt A meg B csapatunk és mindkettővel meccseket nyertünk sorozatosan. Keret most is lenne hozzá (leszámítva a védőket) csak kurvára nem használjuk.
Szerintem a vak is és remélhetőleg Perez is látja, hogy itt az ideje a búcsúnak.
Nem mondom, hogy küldjük el év közben mert rengeteget köszönhetünk neki és tisztelet jár érte, de akkor le kell nyelni a békát, hogy esélyünk van egy nullás évzárásra. Ami ezt a keretet nézve azért kicsit cinkes lenne, viszont motiváló a jövőre nézve.
Ugyanis az is látszik, hogy a játékosok fejben elfáradtak, nincs meg a motiváció és a mez sem segít már ezen, kell még egy pár földön rugdosás vagy akár egy egész szezon, hogy újra megrázzák magukat. Ja és persze a sikerre éhes fiatalok.. nem ártana focizni hagyni őket.
Egy biztos: fehér a szív, fehér a lélek, MADRIDISTA leszek amíg élek.
Volt már rosszabb is, fel a fejjel mindenki!
Sokszor eddig is a játékosok vitték őt a hátukon, pl. Benzema vagy tavaly Bellingham.
Idén már kevés az "atyai-családi" edzősködés. Kell valaki akinek van töke lerakni a padra Judeot, Vinit, Mbappet vagy akárkit aki nem való a kezdőbe, nem 1 meccsre, hanem 2-3-ra.
Rotálni kéne ahogy annó Zidane csinálta, volt A meg B csapatunk és mindkettővel meccseket nyertünk sorozatosan. Keret most is lenne hozzá (leszámítva a védőket) csak kurvára nem használjuk.
Szerintem a vak is és remélhetőleg Perez is látja, hogy itt az ideje a búcsúnak.
Nem mondom, hogy küldjük el év közben mert rengeteget köszönhetünk neki és tisztelet jár érte, de akkor le kell nyelni a békát, hogy esélyünk van egy nullás évzárásra. Ami ezt a keretet nézve azért kicsit cinkes lenne, viszont motiváló a jövőre nézve.
Ugyanis az is látszik, hogy a játékosok fejben elfáradtak, nincs meg a motiváció és a mez sem segít már ezen, kell még egy pár földön rugdosás vagy akár egy egész szezon, hogy újra megrázzák magukat. Ja és persze a sikerre éhes fiatalok.. nem ártana focizni hagyni őket.
Egy biztos: fehér a szív, fehér a lélek, MADRIDISTA leszek amíg élek.
Volt már rosszabb is, fel a fejjel mindenki!
Raul Gonzalez Blanco - No.7 - El Capitano
-
Szerintem nincs felsőbb utasítás. Carlo mindigis ilyen volt, van 13-14 játékos, akikben megbízik, akikkel ha sikerül megtalálnia a játékot, akkor jó eséllyel van kupa, ha pedig nem, akkor általában kirúgják.
Kroos távozása után reméltem, hogy átállunk egy fizikaibb, gyorsabb játékra, de úgy néz ki, hogy ez az olasszal már nem fog menni. Vagyis remélem, hogy nem az van, hogy a keret alkalmatlan rá, mert a legtöbbjüknek egyszerűen nincs kedve futni, intenzitást rakni a játékba. Mert akkor nagyobb a gond, mint elsőre tűnik.
Kroos távozása után reméltem, hogy átállunk egy fizikaibb, gyorsabb játékra, de úgy néz ki, hogy ez az olasszal már nem fog menni. Vagyis remélem, hogy nem az van, hogy a keret alkalmatlan rá, mert a legtöbbjüknek egyszerűen nincs kedve futni, intenzitást rakni a játékba. Mert akkor nagyobb a gond, mint elsőre tűnik.
De nekem nem is az a baj, hogy nem működik, megesik.
Hanem hogy mi a fenének teszi fel ugyanazt még ötször.
Ez a totál felfoghatatlan, miközben elképesztő mennyit lehetne variálni.
Láttuk már, hogy Brahim is tud akár kezdő szint lenni egy Realban.
Güler is tudna simán.
Endricknek esélyt se ad, pedig mindig élt a pár perceivel.
Hanem hogy mi a fenének teszi fel ugyanazt még ötször.
Ez a totál felfoghatatlan, miközben elképesztő mennyit lehetne variálni.
Láttuk már, hogy Brahim is tud akár kezdő szint lenni egy Realban.
Güler is tudna simán.
Endricknek esélyt se ad, pedig mindig élt a pár perceivel.
- nzooli93
RealRaúl77 írta:Én ez utóbbira tippelek.Nzedge írta: Nem tudom, hogy mit látnak a stábnál, de laikusként most nagyon vakon vannak, vagy felsőbb utasitásra mennek a dolgok..
A héten volt hir, hogy Perezeknek se tetszik,hogy fiatalok es a keretben rejlő lehetőségek nincsenek használva. Nem hinnem, hogy ők mondják hogy minden meccsen ugyanaz menjen.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Jó lenne tudni, hogy Carlo mondja nekik, hogy ne fussatok vagy már nem futnak Carlonak mert egyik rosszabb mint a másik.
Először vonatkoztassunk el az edzőtől. Semmi intenzitás. Orbitális egyéni hibák. fejetlen csirkék mindenfele. A teljes védősorunk nulla. Lucas peremember pech, hogy ilyen pozícióba került. Militao teljesen értékelhetetlen. Rüdiger elszáll mindenre pont mint Militao. Mendy egyáltalán játszott?
Tchouameni nagyon gyenge volt ma. Modric egyszerűen turista a csapatban. Valverde lerottyant ezt is megéltük. Bellingham mindenhol csinál mindent cserébe mindenhonnan elkésik és esik kel, csúszik mászik. Kevesebb feladat kéne neki és azt jobban csinálni. Bejött Camavinga detto nulla de legalább Militaoval lemoziztak mégegy gólt. Ha nem jön be az első bevetődése akkor már nem megy utána. Brahim is bejött és 0 ráhatása volt. Ceballos minek jött? Vini volt a támadósorunk amellett, hogy szarul játszott. Mbappé, 1 percen belül 3-szor indul be és 0 labda megy neki. Zéró rájátszás van a kp-ról.
Itt most dobni kell a kedves papa Carlo mentalitást mert nagyon csúfos lenne kitenni. Szét kell csapni a kispicsák között. Én vártam egy összekovácsolt izzó csapatot de ez nagyon nulla volt.
Carlonak van annyi a bankban, hogy megkapja az esélyt rendberakni a káoszt de ez rezeg.
Perez ezt nem fogja tűrni. Régóta először szerintem aktívak leszünk januárban.
Először vonatkoztassunk el az edzőtől. Semmi intenzitás. Orbitális egyéni hibák. fejetlen csirkék mindenfele. A teljes védősorunk nulla. Lucas peremember pech, hogy ilyen pozícióba került. Militao teljesen értékelhetetlen. Rüdiger elszáll mindenre pont mint Militao. Mendy egyáltalán játszott?
Tchouameni nagyon gyenge volt ma. Modric egyszerűen turista a csapatban. Valverde lerottyant ezt is megéltük. Bellingham mindenhol csinál mindent cserébe mindenhonnan elkésik és esik kel, csúszik mászik. Kevesebb feladat kéne neki és azt jobban csinálni. Bejött Camavinga detto nulla de legalább Militaoval lemoziztak mégegy gólt. Ha nem jön be az első bevetődése akkor már nem megy utána. Brahim is bejött és 0 ráhatása volt. Ceballos minek jött? Vini volt a támadósorunk amellett, hogy szarul játszott. Mbappé, 1 percen belül 3-szor indul be és 0 labda megy neki. Zéró rájátszás van a kp-ról.
Itt most dobni kell a kedves papa Carlo mentalitást mert nagyon csúfos lenne kitenni. Szét kell csapni a kispicsák között. Én vártam egy összekovácsolt izzó csapatot de ez nagyon nulla volt.
Carlonak van annyi a bankban, hogy megkapja az esélyt rendberakni a káoszt de ez rezeg.
Perez ezt nem fogja tűrni. Régóta először szerintem aktívak leszünk januárban.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Én ez utóbbira tippelek.Nzedge írta: Nem tudom, hogy mit látnak a stábnál, de laikusként most nagyon vakon vannak, vagy felsőbb utasitásra mennek a dolgok..
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Valami ilyesmi. Nem igaz, hogy nem lehet feljebb engedni Bellinghamet, kevesebb védekező feladattal..Nem igaz, hogy nem lehet szólni a két aranylábúnak, hogy az egyikőtök a baloson a másikotok a jobboson legyen, és kéne védekezni nektek is. Nagyon nem akar ez idén csapatként működni. Mbappe, Vini próbálkozik de nem sok kémia van köztük. Güler teljesen jegelve, Endrick büntibe a tökös óta, pedig ő ment, mint a golyó. Nem tudom, hogy mit látnak a stábnál, de laikusként most nagyon vakon vannak, vagy felsőbb utasitásra mennek a dolgok..ferni írta: Én azt látom nincs elég terület a Bappé-Vini kombónak és Bappét ki kéne tenni jobbszélre.
Középre meg ott van egy Endrick-Jude duó is akár.
Valahogy csak még lehetne ezt oldani.
De ennél már az is jobb lenne, ha Rodrygo lenne középen, csak ne a két futóbolond egymás nyakán.
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Szívesen olvasnék egy R24 értekelést, helyszíni beszámolót.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Hát ez lófasz volt de ennyi játékos formán kívül van ott már az edző viszi a balhét még mindig van idő de lassan Carlot kirakják ha nem kezdünk el valamit csinálni.
Kroos miatt van para mert ha formaba is lendülünk a kp az lyukas. A védelem is azért ilyen nyomorult mert nincsnek ehhez hozzászokva, hogy 1v1be futják őket.
Valamit oda középre ki kell találni sürgősen bár túl sok megoldás nincs, minthogy mindenki topformába kerül és izomból dolgozunk.
Most valahogy a levegőben se volt a remontada szal itt mar Carloé a felelősség. Túl sok játékos van fejben lent.
Kroos miatt van para mert ha formaba is lendülünk a kp az lyukas. A védelem is azért ilyen nyomorult mert nincsnek ehhez hozzászokva, hogy 1v1be futják őket.
Valamit oda középre ki kell találni sürgősen bár túl sok megoldás nincs, minthogy mindenki topformába kerül és izomból dolgozunk.
Most valahogy a levegőben se volt a remontada szal itt mar Carloé a felelősség. Túl sok játékos van fejben lent.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Megint semmi elképzelés, vagy ha van, akkor a játékosok nem tudnak róla. Mindenki teljesen tanácstalan. Emellett nem futnak. Kurvára felcsesznek ezzel a futásmennyiséggel. Főleg Vini és Mbappé.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Militao-Tchouameni-Rudiger-Fran
———————-Cama————————-
———-Valverde——-Bellingham—-
—Mbappe——-Rodrygo———-Vini—
Edzo: Zz a szezon vegeig.
Ezt kerem a szezon hatra levo reszeben.
Nem, Zz sem jatszat szebb futballt, nem, Zz sem jatszatja a fiatalokat. Viszont valami valtozas kell, mert ez most sajnos fostenger.
———————-Cama————————-
———-Valverde——-Bellingham—-
—Mbappe——-Rodrygo———-Vini—
Edzo: Zz a szezon vegeig.
Ezt kerem a szezon hatra levo reszeben.
Nem, Zz sem jatszat szebb futballt, nem, Zz sem jatszatja a fiatalokat. Viszont valami valtozas kell, mert ez most sajnos fostenger.
Én azt látom nincs elég terület a Bappé-Vini kombónak és Bappét ki kéne tenni jobbszélre.
De ennél már az is jobb lenne, ha Rodrygo lenne középen, csak ne a két futóbolond egymás nyakán.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Foci nincs, csapatjáték nincs, de legalább egyénileg is sokan tudás alatt.
Na innen lehet fejlődni és megmutatni.
Fel kell rázni ezt a brigádot és valamit elkezdeni focizni.
Kérdés Carlo tud-e még újat húzni?
Na innen lehet fejlődni és megmutatni.
Fel kell rázni ezt a brigádot és valamit elkezdeni focizni.
Kérdés Carlo tud-e még újat húzni?
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Carlo ujra edzoskodhet,innentol nem lesz eleg az apuka szerep a jatekosoknak.
Van mit atagyalni,mert ez a keret meg mindig nem ilyen gyenge,meg ha van is eleg lyuk.
Papiron a vilag legjobb kozeppalyajabol egy labda nelkuli totyogo csapat lett.
A legjobb tamadokbol meg otlettelen nulla.
Van mit atagyalni,mert ez a keret meg mindig nem ilyen gyenge,meg ha van is eleg lyuk.
Papiron a vilag legjobb kozeppalyajabol egy labda nelkuli totyogo csapat lett.
A legjobb tamadokbol meg otlettelen nulla.
Juliusba meghajtotta oket,es ezert november elejen faradtak a labaik.Galacticos írta: Az is lehet hogy ez csak formaidozites. Tavasszal osztjak a kupakat es nem most.
Meg amugyis pintus kihajtotta a jatekosokat juliusba, azert az ólom lábak es a faradtsag.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Vagy a kevesebb nyari szunet is ratett.Galacticos írta: Az is lehet hogy ez csak formaidozites. Tavasszal osztjak a kupakat es nem most.
Meg amugyis pintus kihajtotta a jatekosokat juliusba, azert az ólom lábak es a faradtsag.
Engem jobban zavar hogy egy lucas mendy kettossel vagunk neki az evnek…
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
Csak a szokásos, nem látszik mit akarunk játszani azon kívül, hogy próbáljunk jobban kijönni a káoszból, meg majd a játékosok megoldják.
Én már nem is bosszankodok..
Én már nem is bosszankodok..
- nzooli93
Carlo megmondta Szeptemberben hogy hamarosan minden jo lesz. Legyunk turelemmel.
- Galacticos
Az is lehet hogy ez csak formaidozites. Tavasszal osztjak a kupakat es nem most.
- ikarus93
Fekete mágia elfogyott?
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc