Jude Bellingham - 5
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Jude Bellingham - 5
Jude Bellingham has won Marca's Di Stéfano Award as the Best Player of 2023/24.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Jó volt látni a gólod és hogy mennyit jelentett neked.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Nekem az tetszett, hogy a tegnapi meccsen egyértelműen újra közelebb került a kapuhoz. Nem sikerült gólt szereznie, de érezhetően más lett a játéka, nem pazaroljuk el a tehetségét pusztán robotolásra. Azzal együtt ugyanúgy hátrajárt.
Adom Henryt, Mbappénak meg kell tanulnia az új szerepkörét.
Adom Henryt, Mbappénak meg kell tanulnia az új szerepkörét.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Pozíció így meg úgy, tegnap is volt egy tiszta gólszerzési lehetősége, csak kilőtte az égbe.
Minden meccsen ott vannak a gólhelyzetei, de elfelejtette, hogyan kell belőni őket.
Minden meccsen ott vannak a gólhelyzetei, de elfelejtette, hogyan kell belőni őket.
Be kell tenni false9-ba. Vonal mellé a két jómadarat (Vini, Mbappe), mögé meg a Guler, Cama, Fede sort.Tjacks írta: Legfontosabb játékosunk, pont az ő komfort zónáját kellene - ismét - megtalálni.
Tavaly is sokat szenvedtünk csatár nélkül, aztán bedobtuk Joselut és egyből feljavult a támadójátékunk.
Minden ott van lent
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Tchou-Éder
Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Tchou-Éder
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Legfontosabb játékosunk, pont az ő komfort zónáját kellene - ismét - megtalálni.
Tavaly is sokat szenvedtünk csatár nélkül, aztán bedobtuk Joselut és egyből feljavult a támadójátékunk.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Jude vini bappé a legkisebb baj.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Mielőtt nagyon temetjük mi is az új posztja meg szerepköre? Szerintem pont az a baj vele idén, hogy minden is. Legyen hátul kihozni a labdát meg szervezni, de legyen elől is adni a labdákat a támadóknak. Mindeközben védekezzen Mendy előtt Vini helyett és zárjon ki Lucas elé vagy mögé Mbappé helyett. Ha mindez megvolt akkor támadjon le középen is. És ha marad még egy kis ideje akkor a kpau elé is érkezzen már meg.
Ez szürreális.
Egyszerűen le kell korlátozni, hogy mit merre mennyit csináljon, legyen egy fix helye és szerepe és generációs az ember. Ez ilyen lesz amíg kapustól csatárig mindent kell csinálnia.
Ez szürreális.
Egyszerűen le kell korlátozni, hogy mit merre mennyit csináljon, legyen egy fix helye és szerepe és generációs az ember. Ez ilyen lesz amíg kapustól csatárig mindent kell csinálnia.
Vissza kell tenni false9-ba. Nem egyszer jobbszélre, egyszer balszélre, aztán még robotoljon. Köré kell építeni a csapatot. Ő a legjobb kreativitás/hatékonyság arányban. Ő tud váratlant teremteni. Vini és Bape iq-ban alkalmatlanok arra, hogy egymás mellett játszanak. Neki kell összekötnie ezt a kettőt.
A mostani felállásban ha Vini egyénileg megcsinálja, nincs aki érkezzen rá. Bappenak fogalma sincs, hogy kell mozogni egy csatárnak a 16-ban. Bappenak csak a jobb oldal marad, megszoksz vagy megszöksz.
A mostani felállásban ha Vini egyénileg megcsinálja, nincs aki érkezzen rá. Bappenak fogalma sincs, hogy kell mozogni egy csatárnak a 16-ban. Bappenak csak a jobb oldal marad, megszoksz vagy megszöksz.
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
ugyan ez, mennek az emberek bappa topikjába, viniébe de ezt az embert nem merik elővenni?! hát konkrétan lószart sem csinál támadásépítés címe alatt, nuevo zidane azBabinho írta: Hát azért ide is beköszönnék mostmár...
Totál homály az emberünk. Értem hogy megszokta tavaly a sztárságot, de ideje lenne az új szerepkört felvenni. Kurvara nem segít a labdakihozatalokban, a támadásépítésben, ziccert nem dolgoz ki. Ha megkapja a labdát,, eszetlenül cipeli, mint isco fénykorában, sehol egy jó passz, az pedig hogy a csapat motorja legyen egyáltalán nem látható, pedig neki kellene építkezni...xsak hát akkor ugye nem tud gólra érkezni, pedig látszik, hogy csak is ez jár a fejében.
Nem tetszik, nagyon nem.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Hát azért ide is beköszönnék mostmár...
Totál homály az emberünk. Értem hogy megszokta tavaly a sztárságot, de ideje lenne az új szerepkört felvenni. Kurvara nem segít a labdakihozatalokban, a támadásépítésben, ziccert nem dolgoz ki. Ha megkapja a labdát,, eszetlenül cipeli, mint isco fénykorában, sehol egy jó passz, az pedig hogy a csapat motorja legyen egyáltalán nem látható, pedig neki kellene építkezni...xsak hát akkor ugye nem tud gólra érkezni, pedig látszik, hogy csak is ez jár a fejében.
Nem tetszik, nagyon nem.
Nem tetszik, nagyon nem.
- Pad'em
Jó sokáig nem volt semmi poszt vasárnap estig senkitől. Tegnap este meg ma jöttek ezek, de sokaktól továbbra is semmi. Én is furcsálltam, valszeg tényleg ki voltak.jxbell írta:Ezek szerint csak az én figyelmem kerülte elBLevi96 írta:
Vinicius Jr.: “We will be back as always. We are the BIGGEST club, you know it.”
Rodrygo on IG: “My family. Together until the end.”
Fede Valverde via IG: "I will fall a million times but I will always rise again. Because we are Real Madrid and it's written in our history."
Luka Modric: "Time to lift your head up, learn, work, and push. Total confidence in this team. Let's go Madrid!
Én ezeket láttam hirtelen.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Guti
Ezek szerint csak az én figyelmem kerülte elBLevi96 írta:Vinicius Jr.: “We will be back as always. We are the BIGGEST club, you know it.”jxbell írta:
Egyébként a játékosok “meglepően” csendesek a közösségi oldalakon a vereség óta, ha jól láttam, egyedül Camavinga posztolt.
Fede Valverde via IG: "I will fall a million times but I will always rise again. Because we are Real Madrid and it's written in our history."
Luka Modric: "Time to lift your head up, learn, work, and push. Total confidence in this team. Let's go Madrid!
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Vinicius Jr.: “We will be back as always. We are the BIGGEST club, you know it.”jxbell írta:Egyébként a játékosok “meglepően” csendesek a közösségi oldalakon a vereség óta, ha jól láttam, egyedül Camavinga posztolt.ELSiete írta: …
The locker room were very affected by the defeat after the Clásico. The players and coaches had angry faces. They were silent and there was tension. Of all the players, Jude Bellingham left the Bernabéu very angry.
— @relevo
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Guti
Egyébként a játékosok “meglepően” csendesek a közösségi oldalakon a vereség óta, ha jól láttam, egyedül Camavinga posztolt.ELSiete írta: …
The locker room were very affected by the defeat after the Clásico. The players and coaches had angry faces. They were silent and there was tension. Of all the players, Jude Bellingham left the Bernabéu very angry.
— @relevo
-
Kylian Mbappé's arrival has forced Carlo Ancelotti to change his plan. The coach decided to put Jude Bellingham on the right wing in some games but it did not work out. Jude's situation has raised concern.
— @relevo
— @relevo
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Nem Ancelotti a hibás?ELSiete írta: Jude Bellingham's average position last night was lower than Lucas Vazquez, practically he was played as a RWB.
Igenis elbaszta, de ezért nem kell vért ontani.
Csak azt nem értem, miért a Barca ellen kell nekiállni kísérletezni, és hogy lehet az egyik legveszélyesebb játékosunkat Lucas Vazqueznek alárendelni, ahelyett hogy megmondaná neki, maradj hátul a pitsádon.
Érthetetlen és ezek miatt fáj a tegnapi vereség, mert egyébként félidőben nekünk kellett volna 4.0 legyen és nem azért, mert sohasem lehet rossz napja a játékosoknak vagy az edzőnek.
-
Jude Bellingham's average position last night was lower than Lucas Vazquez, practically he was played as a RWB.
-
0-2nél még én sem hoztam volna le, de 3nál mar igen, méghozzá Endrick váltotta volna. Kalapom teszem rá, hogy a brazilnak lettek volna helyzetei és nem csak a lesvonalon indulgatott volna be és értetlenül nézte volna a partjelzőt, hogy mi ezzel a probléma. Talán még szépíteni is tudtunk volna, egy 1-3, 2-4nek más lett volna a fekvése, mint a kiütéses 0-4-nek.Sierra írta:MBappe elegge clutch player, sztem nagyobb hiba lett volna ott lehozni. Barmikor eldonthet egy meccset, tegnap is meg voltak a helyzetei a masodik felidoben. Sajnos nem volt szerencseje meg koncentralt se, de 0-2-nel egy ilyen kaliberu jatekost nem erdemes lehozni. Ahogy Vinit se. Neki is volt olyan meccse hogy hotgyenge volt aztan az o duplajaval hoztuk vegul a meccset.doncsontos írta: egy normális világban tegnap neki, Mbappének meg Valverdeánek kellett volna lejönni, tényleg nem értem ha 6 ezer kilométerről tisztán látszik, hogy valaki csak szenved a pályán akkor a faszomért nem lehet másnak megadni a lehetőséget? engem ez basz fel inkább, hogy van pár ember aki játszhat bármilyen szarul 75-80 percet kurva élet hogy játszani fog jó esetben, amugy meg 90et
amugy tegnap a barca kispadjáról valaki kihúzta a gyufát rendesen Carlonal, ő se a régi szikla szilárd edzőbá már azért.