Pool idegenben, Atalanta (i), Salzburg (o), Brest (i). Nem könnyű sorsolás, a Salzburg elleni lesz csak sima meccs.untouchable írta: Az Opta(?) szerint 1 x és 2 vereséggel még pont be lehet férni a 8-ba.
Bár jelenleg kétlem, hogy már csak egyszer veszítünk pontot.
Bajnokok Ligája
Re: Bajnokok Ligája
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Monaco elkapta a Barcát, Lille elkapott minket az Atmát és x a Juve, Villa elkapta a Bayernt, Celtic elkapta a Lipcsét és x az Atalantával, Brest x a Leverkusen és verte a Salzburgot, Stuttgart verte a Juvét és nekünk is rezgett, PSV x PSG. Szerintem ezek bőven meglepetés eredmények.miro. írta:A city oke,egy gyengebb sportingtol,de a leverkusen a pooltol kapott negyet,a real a milantol kapott ki.RaúlCF írta: Messiás Xabi is megkapta ma a 4-est. City is megkapta a 4-est. Érdekes jelenségek ezek. Totál ki vannag fingva a csapatok. És itt nem arról van szó, hogy most volt 1 hét szünet van sem. Mentálisan rottyon vannak. Nem lehet tartani a legmagasabb szintet ennyi meccsel. Ez a kicsiknek eddig bejön.
Ebbol azt vonod le,hogy a kicsiknek bejon?
- nzooli93
Meg most ezt meg is lehet fordítani. Lever otthon akkorát dominalt a milan ellen,hogy milan a félpályán nem birt kijonni.
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
A city oke,egy gyengebb sportingtol,de a leverkusen a pooltol kapott negyet,a real a milantol kapott ki.RaúlCF írta: Messiás Xabi is megkapta ma a 4-est. City is megkapta a 4-est. Érdekes jelenségek ezek. Totál ki vannag fingva a csapatok. És itt nem arról van szó, hogy most volt 1 hét szünet van sem. Mentálisan rottyon vannak. Nem lehet tartani a legmagasabb szintet ennyi meccsel. Ez a kicsiknek eddig bejön.
Ebbol azt vonod le,hogy a kicsiknek bejon?
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
-
Pontosan, mindenki tudta, hogy ez a szezon ilyen lesz, védelmen kívül mindenhol van megfelelő számú játékos, rotálni kellene. Barca is úgy gyalogol át az ellenfelein, hogy a sok kipihent, ifiből és innen-onnan összekukázott játéksaik bírnak futni. Ne meg úgy néz ki, hogy van egy stáb, aki egyelőre tudja, mit csinál.hehetheoriginal írta: Senki se tiltotta meg, hogy ma ne egy güli brahim endre ceballos sorral alljunk ki es megbasszuk a milant.
Mar a vernyomasom se megy fel
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Senki se tiltotta meg, hogy ma ne egy güli brahim endre ceballos sorral alljunk ki es megbasszuk a milant.RaúlCF írta: Messiás Xabi is megkapta ma a 4-est. City is megkapta a 4-est. Érdekes jelenségek ezek. Totál ki vannag fingva a csapatok. És itt nem arról van szó, hogy most volt 1 hét szünet van sem. Mentálisan rottyon vannak. Nem lehet tartani a legmagasabb szintet ennyi meccsel. Ez a kicsiknek eddig bejön.
Mar a vernyomasom se megy fel
thereisonly1ronaldo
-
Én is így gondolom, de gondoltam azért optimizmusból jelzem.ateeemadrid írta:Viccen kívül mondom, hogy a 24el érdemes számolgatnunk, most jön még 2 pontvesztésuntouchable írta: Az Opta(?) szerint 1 x és 2 vereséggel még pont be lehet férni a 8-ba.
Hala Madrid y nada más
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Megtanultam. Mindent fordítva csináljak, mint amit hehito beszél és sikeres leszek.ziro4vr írta:Így minden összeáll..hehetheoriginal írta: En teged tanitottalak az eletre steve
Ezért jött be az élet és Gyökeresnek is.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Messiás Xabi is megkapta ma a 4-est. City is megkapta a 4-est. Érdekes jelenségek ezek. Totál ki vannag fingva a csapatok. És itt nem arról van szó, hogy most volt 1 hét szünet van sem. Mentálisan rottyon vannak. Nem lehet tartani a legmagasabb szintet ennyi meccsel. Ez a kicsiknek eddig bejön.
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Szerintem a legjobb 8-at engedjük is eluntouchable írta: Az Opta(?) szerint 1 x és 2 vereséggel még pont be lehet férni a 8-ba.
- ateeemadrid
Viccen kívül mondom, hogy a 24el érdemes számolgatnunk, most jön még 2 pontvesztésuntouchable írta: Az Opta(?) szerint 1 x és 2 vereséggel még pont be lehet férni a 8-ba.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Így minden összeáll..hehetheoriginal írta: En teged tanitottalak az eletre steve
Nem illik.
-
Az Opta(?) szerint 1 x és 2 vereséggel még pont be lehet férni a 8-ba.
Hala Madrid y nada más
- Steve
Hát amennyi faxságot összehordtál már és kénytelen voltam olvadsi 2005-óta, vagy mióta (én akkor regeltem a distára ha emlékeim nem csalnak).hehetheoriginal írta: En teged tanitottalak az eletre steve
Akkor lehet, hogy közvetlenül mégiscsak van érdemed Gyökeres sikerében.
Jó ez az új lebonyolítás, itt nem csak egy értelmes csapattal játszanak a nagyok, nem lehet alibizni, ahogy régebben. Lesz is nagy felfordulás majd az első nyolcban.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Kövi fordulóban a Liverpool is f@szra húz minket… onnantól lesz meleg a pite…
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- Steve
Gyökeres ráadásul abban a stadionban és klubban nevelkedett, ami mellett laktam..Ez nem lehet véletlen. Ez vitathatatlanul egy kicsit az én érdemem is.
Most mondanám, hogy én tanítottam mindenre, de nem Hehe vagyok.
Most mondanám, hogy én tanítottam mindenre, de nem Hehe vagyok.
- nzooli93
Azert a 17.hely nem mutat tul jól ,azt fele brigád még holnap játszik
- ateeemadrid
Akkor a 24 miatt, ki erti ezt az uj fostferni írta:Mármint 8 miatt.ateeemadrid írta: A 16 miatt izgulhatunk, ha ma kikapunk
8 megy tovább
9-24 meg plusz egy kört tol.