Az egy dolog amit mi gondolunk az meg a másik ami a médiában és madridban megy. Én simán kiülök egy trófea nélküli szezont is Zizuért vagy Carloért de a klub meg a média sajna nem ilyen. Ráncoltam is a szemöldökömet amikor a kommentátor mondta, hogy milyen rossz lehet mostanában real szurkolónak lenni pont a tömeges ilyen vélemény miatt kerül Perez lépéskényszerbe. De lehet én vagyok kiégve és más örjöngött a tv előtt. Sajnos a mindenkori edzőnket elsöpri egy nagyobb hullámvölgy és az a durva, hogy talán 4 vereségről beszélünk itt ami madridban már cunaminak számít Ha megindul a foslavina Perezék meg folyamat lépéskényszerbe kerülnek úgyhogy simán benne van, hogy Carletto repül függetlenül attól, hogy mi milyen türelmesek vagyunk.Raúlito írta: Megint megy itt a csapat temetése és már számolgattok, hogy nem leszünk a legjobb 16 között se
Gyerekek ez a Real Madrid, az egész történelmünk, de a közelmúlt is, arról szól hogy mi a korai fázisban soha nem búcsúzunk! Amúgy az alapszakasz tabellájára nem 4 forduló után kell ránézni, hanem januárban az utolsó meccsek előtt
Ez nem mentség ugyan számunkra, de jelenleg az európai topcsapatok - talán a Poolt és az Intert leszámítva - nem remekelnek, nincsenek hibátlan csapatok, a nagyok is belefutnak a késbe…
Majd térjünk vissza e temetői siránkozásra meg válságdiagnosztikára tavasszal, ha minden így maradna…
Vannak problémák, nem lehet tagadni bizonyos szerkezeti gondokat, teljesítmény hullámzásokat…
De én
Szerencsénk a szerencsétlenségben, hogy megtudjuk oldani Carlo maradását észrevétlenül Zizuval, aki Carlo pepitában csak jobban beszél franciául amire most azért szükség lenne. Végülis a múltkor értelmezhető támadósora nem volt most meg védelem nem lesz. Mondjuk ha ő nemvállalná amit nem tudok elképzelni akkor passz. Alonsot meglehetne próbálni előbb elhozni de az kibaszás lenne a leverkusennel...vagy Raúl-al csinálunk magunknak is egy csávit.