Politika
Re: Politika
Putyin orul ennek a legjobban.
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Orbán ViktorRealista24 írta: 1 Euro equals
410.55 Hungarian Forint.
Jo reggelt.
38m
Jó reggelt, Magyarország! Úton egy gyönyörű győzelem felé.
Én arra vagyok kíváncsi hogy az Orbán-Trump egymás seggének nyalása materializálódik-e abban hogy legalább lesz új kettős adóztatás elkerüléséről egyezmény, vagy a sok beszédnek 0 valós alapja lesz, és igazából csak mi is megszívjuk a várt protekcionista politikát.
Nuevo: szerintem elég egyértelmű hogy nem Putinra fog nyomást gyakorolni hanem az ukránokra, és úgy tervezi ezt véghezvinni hogy ők adjanak fel sokmindent, mert nem lesz több támogatás.
Nuevo: szerintem elég egyértelmű hogy nem Putinra fog nyomást gyakorolni hanem az ukránokra, és úgy tervezi ezt véghezvinni hogy ők adjanak fel sokmindent, mert nem lesz több támogatás.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Halfkey 2024. november 6., szerda 7:15-kor.
-
Kíváncsi leszek, hogyan fogja meggzőzni Putyint most, hogy az orosz hadsereg azért lassan, de tud előre haladni, újabb és újabb területeket foglalva el.p.csabi1 írta: Akkor most 1 napon belül megfogja szüntetni a háborút?
Akkor kb. hétvégére már nem lesz háború...
Akkor most 1 napon belül megfogja szüntetni a háborút?
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
Beteg világBencze írta: Megnyeri ez a nyomorek
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Fránya háborús inflációRealista24 írta: 1 Euro equals
410.55 Hungarian Forint.
Jo reggelt.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: RAUL, CR7, RONALDO, ZIDANE, RC, FIGO, Casillas, Modric, Puskás
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Reggelt!Realista24 írta: 1 Euro equals
410.55 Hungarian Forint.
Jo reggelt.
Nagyon szomorú, kiváncsi vagyok hol lesz a vège...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
1 Euro equals
410.55 Hungarian Forint.
Jo reggelt.
410.55 Hungarian Forint.
Jo reggelt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Megnyeri ez a nyomorek
Na most Remyzek egyetferni írta: Orbán Viktor és az orosz kapcsolat
Elképesztően jó ez a videó.
Csak a meglévő tényekre, megtörtént dolgokra alapozik, majd abból próbálja itt-ott továbbfejteni a dolgokat mi lehetett.
Tényleg nézzétek megy elképesztően jól és érthetően dolgozta fel a témát az emberünk.
Videó végi Vitya beszéd, meg 10/10 a mai viszonyokra...
Partizánon meg megy az amerikai választásos műsor, hátha érdekel valakit.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Lehet azért, mert ott az intézményeknek valódi ereje van?Balazs írta: Engem valahogy nem izgat ez a kirakatdemokrácia, hogy a Uniparty piros vagy kék jelöltje nyer majd. A világ legerősebb államát pár éve már egy félig agyhalott öreg bácsi "vezeti", ami jól szemlélteti, hogy mennyi hatalma is van az amerikai elnöknek úgy igazából.
Valószínűleg Trump uram nyer, ami annyit jelent nekünk, hogy Orbán jól jár megint, az olyan háborús neoko(h)n héják, mint Kushner, Pompeo és Lutnick pedig újra pozícióba kerülnek. Nekik legalább majd nem kell úgy tenniük, mintha sajnálkoznának az áldozatok miatt ahogy a Demokraták szokták, amikor újabb háborút indítanak a közel-keleten a 90 millió lakosú Irán ellen - az izraeli imperializmust kiszolgálva. A menekültek meg majd jöhetnek Európába.
Nem csak posztkommunista Patyomkin imitációk. Sokkal jobb ez így.
+ az USA mindennapjait egy többszintű önkormányzat működteti, ezeregy elnöktől független kompetenciával.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
És itt már jelentős a különbség is.'shutterisland írta: mp posztolta most :
median
tisza 46
fidesz 39
azert ez mar a 2. vagy 3 meres aminel a tisza all jobban.
Engem valahogy nem izgat ez a kirakatdemokrácia, hogy a Uniparty piros vagy kék jelöltje nyer majd. A világ legerősebb államát pár éve már egy félig agyhalott öreg bácsi "vezeti", ami jól szemlélteti, hogy mennyi hatalma is van az amerikai elnöknek úgy igazából.
Valószínűleg Trump uram nyer, ami annyit jelent nekünk, hogy Orbán jól jár megint, az olyan háborús neoko(h)n héják, mint Kushner, Pompeo és Lutnick pedig újra pozícióba kerülnek. Nekik legalább majd nem kell úgy tenniük, mintha sajnálkoznának az áldozatok miatt ahogy a Demokraták szokták, amikor újabb háborút indítanak a közel-keleten a 90 millió lakosú Irán ellen - az izraeli imperializmust kiszolgálva. A menekültek meg majd jöhetnek Európába.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
csak azt tudom miféle emberekkel barátkozol meg hoz össze a sorscsababarca írta:1.) azt senki nem mondta, hogy mindenki.hehetheoriginal írta:
azért látszik a térképen, hogy a dolgozó, fehér amerika (az ország közepe, ahol a termelés és ipar van) az full piros.
de ma délelőtt is megtudtam, hogy mindenki demokrata szavazó a középosztályban....
2.) attól mert egy állam full piros/kék, nem 100-0ra nyeri meg az egyik, de gondolom ezt Te is jól tudod.
thereisonly1ronaldo
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
1.) azt senki nem mondta, hogy mindenki.hehetheoriginal írta:
azért látszik a térképen, hogy a dolgozó, fehér amerika (az ország közepe, ahol a termelés és ipar van) az full piros.
de ma délelőtt is megtudtam, hogy mindenki demokrata szavazó a középosztályban....
2.) attól mert egy állam full piros/kék, nem 100-0ra nyeri meg az egyik, de gondolom ezt Te is jól tudod.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
mp posztolta most :
median
tisza 46
fidesz 39
median
tisza 46
fidesz 39
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
A Medián legújabb felmérése: 46-39 a Tisza javára
https://www.facebook.com/share/1AbM2SRjrp/
Tegnapi M1: Fölényesen győzne a Fidesz-KDNP, ha ma tartanák a választásokat.
https://youtu.be/O6c9Sq_FoJw?si=0OQgMSpyHNvzphMT
https://www.facebook.com/share/1AbM2SRjrp/
Tegnapi M1: Fölényesen győzne a Fidesz-KDNP, ha ma tartanák a választásokat.
https://youtu.be/O6c9Sq_FoJw?si=0OQgMSpyHNvzphMT
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára halamadrid 2024. november 5., kedd 19:39-kor.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Azt is vedd figyelembe, hogy azokban az allomokban el a legtobb ember melyszegenysegben es az ottani lakosok a legiskolazatlanabbak.hehetheoriginal írta: kurvaéletbe elbasztam.
attól még lusta gecik
index szerint jelenleg: 219 vs 211 trump előny, 270-ig megy a race.
vajon mikor indulnak el a leveles csalásos szavazatok számlálásával, hogy a végére megforduljon az eredmény?
Iowaban a legmegbizhatobb pollster szerint pl Harris vezet. Erdemes megnezni Selzer korabbi felmereseit. Gyakorlatilag hibatlan 88 ota. https://www.reddit.com/r/fivethirtyeight/s/HokZmuLdP1