Ezek csak rövid távú mozgások szerintem. A crypto is 10%-ot emelkedett az éjszaka, de gondolom 2-3 nap és visszaáll minden.Caraway írta:Azota 412, de ami a legdurvabb, az a dollar. Tegnap ota emelkedett 10-et, mar 383-on all. Jol reagalt az europai valutapiac a vedovamos trump winre.Realista24 írta: 1 Euro equals
410.55 Hungarian Forint.
Jo reggelt.
Politika
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Politika
Mi lenne, hát 4 év múlva jön majd Peter Yankee és a Mississippi Party
-
Szerintem:
Ránk nézve? Nagy valószinűséggel az EU-nak, pontosabban az autóiparnak majd választania kell Kína és USA között, ami egy vesztes-vesztes szituáció, mindemellett kéne jóval többet költenie a hadászatra. Ami az ukrán helyzetet illeti, max egy fegyverszünetre látok esélyt, amit pár év múlva az oroszok fognak felrúgni, mikor újra megindulnak Odessza felé.hehetheoriginal írta:most akkor mi van/lesz?
Billegő szavazók, akik a saját pénztárcájuk alapján döntöttek, nem tudtak túllépni az átlagnál magasabb infláción. A körülményeket figyelembe véve inkább az a meglepetés, hogy nem lett szinte a teljes USA piros, mint Reagan idejénhehetheoriginal írta: btw javitsatok ki, de csak azert alakulhatott igy, mert temerdek kek ment at a piros oldalra az elmult 4 evben. biztos veletlen, meg csak a propaganda miatt....
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Azota 412, de ami a legdurvabb, az a dollar. Tegnap ota emelkedett 10-et, mar 383-on all. Jol reagalt az europai valutapiac a vedovamos trump winre.Realista24 írta: 1 Euro equals
410.55 Hungarian Forint.
Jo reggelt.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
most akkor mi van/lesz?
koltoi kerdes
btw javitsatok ki, de csak azert alakulhatott igy, mert temerdek kek ment at a piros oldalra az elmult 4 evben. biztos veletlen, meg csak a propaganda miatt....
koltoi kerdes
btw javitsatok ki, de csak azert alakulhatott igy, mert temerdek kek ment at a piros oldalra az elmult 4 evben. biztos veletlen, meg csak a propaganda miatt....
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Talan az EU-nak meg jol is jon ez, muszaj lesz jobban integralodni es rafekudni a gazdasag megerositesere.
Viktor szerintem csak a sajat ideologiajat akarta osszekotni a trumpizmussal es most be lehet rodeozni minden mediat egy "gyozelmi" hirrel, amihez valojaban zero koze van.
Erdekes lesz figyelni a piacokat, most lehet egy csunya eses.
Viktor szerintem csak a sajat ideologiajat akarta osszekotni a trumpizmussal es most be lehet rodeozni minden mediat egy "gyozelmi" hirrel, amihez valojaban zero koze van.
Erdekes lesz figyelni a piacokat, most lehet egy csunya eses.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Az ukránoknak annyi, most Putyin megmutathatja hogy neki tényleg csak a Donbasz kellett, vagy jönni fog tovább.
Meglátjuk, én attól tartok Trump részéről nyugodtan. Mit számít neki hogy ide vagy oda van húzva a vonal, ha eléggé kizoomolt térképen nézi csak pár centi.nuevo_ericco írta:Attól még Putyint is meg kell győzni, hogy ne akarjon pl. Odesszáig menni.Halfkey írta: szerintem elég egyértelmű hogy nem Putinra fog nyomást gyakorolni hanem az ukránokra, és úgy tervezi ezt véghezvinni hogy ők adjanak fel sokmindent, mert nem lesz több támogatás.
-
Attól még Putyint is meg kell győzni, hogy ne akarjon pl. Odesszáig menni.Halfkey írta: szerintem elég egyértelmű hogy nem Putinra fog nyomást gyakorolni hanem az ukránokra, és úgy tervezi ezt véghezvinni hogy ők adjanak fel sokmindent, mert nem lesz több támogatás.
Putyin orul ennek a legjobban.
- h3x0r
Orbán ViktorRealista24 írta: 1 Euro equals
410.55 Hungarian Forint.
Jo reggelt.
38m
Jó reggelt, Magyarország! Úton egy gyönyörű győzelem felé.
Én arra vagyok kíváncsi hogy az Orbán-Trump egymás seggének nyalása materializálódik-e abban hogy legalább lesz új kettős adóztatás elkerüléséről egyezmény, vagy a sok beszédnek 0 valós alapja lesz, és igazából csak mi is megszívjuk a várt protekcionista politikát.
Nuevo: szerintem elég egyértelmű hogy nem Putinra fog nyomást gyakorolni hanem az ukránokra, és úgy tervezi ezt véghezvinni hogy ők adjanak fel sokmindent, mert nem lesz több támogatás.
Nuevo: szerintem elég egyértelmű hogy nem Putinra fog nyomást gyakorolni hanem az ukránokra, és úgy tervezi ezt véghezvinni hogy ők adjanak fel sokmindent, mert nem lesz több támogatás.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Halfkey 2024. november 6., szerda 7:15-kor.
-
Kíváncsi leszek, hogyan fogja meggzőzni Putyint most, hogy az orosz hadsereg azért lassan, de tud előre haladni, újabb és újabb területeket foglalva el.p.csabi1 írta: Akkor most 1 napon belül megfogja szüntetni a háborút?
Akkor kb. hétvégére már nem lesz háború...
Akkor most 1 napon belül megfogja szüntetni a háborút?
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
Beteg világBencze írta: Megnyeri ez a nyomorek
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Fránya háborús inflációRealista24 írta: 1 Euro equals
410.55 Hungarian Forint.
Jo reggelt.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: RAUL, CR7, RONALDO, ZIDANE, RC, FIGO, Casillas, Modric, Puskás
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Reggelt!Realista24 írta: 1 Euro equals
410.55 Hungarian Forint.
Jo reggelt.
Nagyon szomorú, kiváncsi vagyok hol lesz a vège...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
1 Euro equals
410.55 Hungarian Forint.
Jo reggelt.
410.55 Hungarian Forint.
Jo reggelt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Megnyeri ez a nyomorek
Na most Remyzek egyetferni írta: Orbán Viktor és az orosz kapcsolat
Elképesztően jó ez a videó.
Csak a meglévő tényekre, megtörtént dolgokra alapozik, majd abból próbálja itt-ott továbbfejteni a dolgokat mi lehetett.
Tényleg nézzétek megy elképesztően jól és érthetően dolgozta fel a témát az emberünk.
Videó végi Vitya beszéd, meg 10/10 a mai viszonyokra...
Partizánon meg megy az amerikai választásos műsor, hátha érdekel valakit.