Politika
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Politika
Akkor megnyugodtam, Putyko és a koreai sleppje egy hónapon belül eltakarodik a szomszédból.
-
De miért? Várni lehetett, hogy az infláció által okozott életszínvonal csökkenést büntetni fogják a szavazók (szinte mindenhol megtették, mért az USA lett volna a kivetel). A közvéleménykutatások is legjobb esetben szoros versenyt ígértek, aki pedig ismeri az elmúlt évek tendenciáit, tudja, hogy az anti-establishment szavazók már nem nyilatkoznak a közvéleménykutatóknak nem csak az USA-ban, hanem Európában sem, ezért állandóan alul mérik őket.ferni írta:szinte hihetetlen.
A demokraták pont, hogy nem erőltették ezeket a témákat, inkább a republikánusok tartották a felszín felett.hehetheoriginal írta: talán a pénztárca fontosabb, mint az elfogadás és érzékenység
Amúgy akik a pénztárcáják alapján szavaztak, nagyon meg fognak lepődni, mert Trump méginkább a tőke javára fogja billenteni a dolgokat.
Előbbiek miért hagynák el a győztes taktikát? Mondjuk szerintem az lesz a legnagyobb kihívás, hogy hiteles, Trumpnál trumpabb jelöltet találjanak 4 év múlva.csababarca írta: hogy mind a Republikánus, mind a demokrata párt észhez tér, és elkezdenek a következő választásra értelmezhető jelölteket felépíteni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nuevo_ericco 2024. november 6., szerda 9:24-kor.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jaja. Ezt mondtak 375nel is, meg 390nel is.Anthony írta:Ezek csak rövid távú mozgások szerintem. A crypto is 10%-ot emelkedett az éjszaka, de gondolom 2-3 nap és visszaáll minden.Caraway írta:
Azota 412, de ami a legdurvabb, az a dollar. Tegnap ota emelkedett 10-et, mar 383-on all. Jol reagalt az europai valutapiac a vedovamos trump winre.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Én a jó oldalát nézem, még négy ámokfutás aztán kitakarodik a politikából.
Hátha annyit eredményez ez a 2016-2028 közötti időszak, hogy mind a Republikánus, mind a demokrata párt észhez tér, és elkezdenek a következő választásra értelmezhető jelölteket felépíteni.
Az már sokat jelentene.
Egyébként mind mindig, most is szoros volt igazából ez, a billegőkből is pàr 1-2% különbséggel dőlt el, kb erre lehetett számítani.
Hátha annyit eredményez ez a 2016-2028 közötti időszak, hogy mind a Republikánus, mind a demokrata párt észhez tér, és elkezdenek a következő választásra értelmezhető jelölteket felépíteni.
Az már sokat jelentene.
Egyébként mind mindig, most is szoros volt igazából ez, a billegőkből is pàr 1-2% különbséggel dőlt el, kb erre lehetett számítani.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Innen már megvan Trumpnak. Hihetetlen, hogy az ember minden botrányra immunis. Börtönbe is zárhatnák, onnan is nyerne. Ilyen frázisokkal, hogy jönnek a bevándórlók és megeszik a háziállatokat
A merényletből is a lehető legjobban jött ki - sokan már ott írták, hogy megvan neki. Illetve a demokraták teszetoszáskodása (Biden késői visszalépése, az, hogy Harris pont a színesbőrűeket nem tudja megszólítani) szintén a kezére játszott.
Amerika választott - jelen állás szerint egyértelműen.
A merényletből is a lehető legjobban jött ki - sokan már ott írták, hogy megvan neki. Illetve a demokraták teszetoszáskodása (Biden késői visszalépése, az, hogy Harris pont a színesbőrűeket nem tudja megszólítani) szintén a kezére játszott.
Amerika választott - jelen állás szerint egyértelműen.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Durva, hogy a legfontosabb billegőket kb mind vitte Trump.
Ugye 7 billegő államot emeltek ki főleg.
Pennsylvania, Wisconsin, Michigan
Arizona, Nevada, Georgia, North Carolina
Legtöbb elemző azt mondta, hogy az első hármat el kell hoznia Harrisnek és akkor tudnak nyerni, erre Trump 7/7et elhozott innen
Óriási, megkérdőjelezhetetlen győzelem lett ez így, szinte hihetetlen.
Ugye 7 billegő államot emeltek ki főleg.
Pennsylvania, Wisconsin, Michigan
Arizona, Nevada, Georgia, North Carolina
Legtöbb elemző azt mondta, hogy az első hármat el kell hoznia Harrisnek és akkor tudnak nyerni, erre Trump 7/7et elhozott innen
Óriási, megkérdőjelezhetetlen győzelem lett ez így, szinte hihetetlen.
-
Trump beszéde pont olyan, mint egy Trump beszéd paródiája. Hihetelten a pali
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ezek csak rövid távú mozgások szerintem. A crypto is 10%-ot emelkedett az éjszaka, de gondolom 2-3 nap és visszaáll minden.Caraway írta:Azota 412, de ami a legdurvabb, az a dollar. Tegnap ota emelkedett 10-et, mar 383-on all. Jol reagalt az europai valutapiac a vedovamos trump winre.Realista24 írta: 1 Euro equals
410.55 Hungarian Forint.
Jo reggelt.
Mi lenne, hát 4 év múlva jön majd Peter Yankee és a Mississippi Party
-
Szerintem:
Ránk nézve? Nagy valószinűséggel az EU-nak, pontosabban az autóiparnak majd választania kell Kína és USA között, ami egy vesztes-vesztes szituáció, mindemellett kéne jóval többet költenie a hadászatra. Ami az ukrán helyzetet illeti, max egy fegyverszünetre látok esélyt, amit pár év múlva az oroszok fognak felrúgni, mikor újra megindulnak Odessza felé.hehetheoriginal írta:most akkor mi van/lesz?
Billegő szavazók, akik a saját pénztárcájuk alapján döntöttek, nem tudtak túllépni az átlagnál magasabb infláción. A körülményeket figyelembe véve inkább az a meglepetés, hogy nem lett szinte a teljes USA piros, mint Reagan idejénhehetheoriginal írta: btw javitsatok ki, de csak azert alakulhatott igy, mert temerdek kek ment at a piros oldalra az elmult 4 evben. biztos veletlen, meg csak a propaganda miatt....
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Azota 412, de ami a legdurvabb, az a dollar. Tegnap ota emelkedett 10-et, mar 383-on all. Jol reagalt az europai valutapiac a vedovamos trump winre.Realista24 írta: 1 Euro equals
410.55 Hungarian Forint.
Jo reggelt.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
most akkor mi van/lesz?
koltoi kerdes
btw javitsatok ki, de csak azert alakulhatott igy, mert temerdek kek ment at a piros oldalra az elmult 4 evben. biztos veletlen, meg csak a propaganda miatt....
koltoi kerdes
btw javitsatok ki, de csak azert alakulhatott igy, mert temerdek kek ment at a piros oldalra az elmult 4 evben. biztos veletlen, meg csak a propaganda miatt....
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Talan az EU-nak meg jol is jon ez, muszaj lesz jobban integralodni es rafekudni a gazdasag megerositesere.
Viktor szerintem csak a sajat ideologiajat akarta osszekotni a trumpizmussal es most be lehet rodeozni minden mediat egy "gyozelmi" hirrel, amihez valojaban zero koze van.
Erdekes lesz figyelni a piacokat, most lehet egy csunya eses.
Viktor szerintem csak a sajat ideologiajat akarta osszekotni a trumpizmussal es most be lehet rodeozni minden mediat egy "gyozelmi" hirrel, amihez valojaban zero koze van.
Erdekes lesz figyelni a piacokat, most lehet egy csunya eses.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Az ukránoknak annyi, most Putyin megmutathatja hogy neki tényleg csak a Donbasz kellett, vagy jönni fog tovább.
Meglátjuk, én attól tartok Trump részéről nyugodtan. Mit számít neki hogy ide vagy oda van húzva a vonal, ha eléggé kizoomolt térképen nézi csak pár centi.nuevo_ericco írta:Attól még Putyint is meg kell győzni, hogy ne akarjon pl. Odesszáig menni.Halfkey írta: szerintem elég egyértelmű hogy nem Putinra fog nyomást gyakorolni hanem az ukránokra, és úgy tervezi ezt véghezvinni hogy ők adjanak fel sokmindent, mert nem lesz több támogatás.
-
Attól még Putyint is meg kell győzni, hogy ne akarjon pl. Odesszáig menni.Halfkey írta: szerintem elég egyértelmű hogy nem Putinra fog nyomást gyakorolni hanem az ukránokra, és úgy tervezi ezt véghezvinni hogy ők adjanak fel sokmindent, mert nem lesz több támogatás.
Putyin orul ennek a legjobban.
- h3x0r
Orbán ViktorRealista24 írta: 1 Euro equals
410.55 Hungarian Forint.
Jo reggelt.
38m
Jó reggelt, Magyarország! Úton egy gyönyörű győzelem felé.
Én arra vagyok kíváncsi hogy az Orbán-Trump egymás seggének nyalása materializálódik-e abban hogy legalább lesz új kettős adóztatás elkerüléséről egyezmény, vagy a sok beszédnek 0 valós alapja lesz, és igazából csak mi is megszívjuk a várt protekcionista politikát.
Nuevo: szerintem elég egyértelmű hogy nem Putinra fog nyomást gyakorolni hanem az ukránokra, és úgy tervezi ezt véghezvinni hogy ők adjanak fel sokmindent, mert nem lesz több támogatás.
Nuevo: szerintem elég egyértelmű hogy nem Putinra fog nyomást gyakorolni hanem az ukránokra, és úgy tervezi ezt véghezvinni hogy ők adjanak fel sokmindent, mert nem lesz több támogatás.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Halfkey 2024. november 6., szerda 7:15-kor.