https://x.com/ben_brechtken/status/1854028120723980636hehetheoriginal írta: talán a pénztárca fontosabb, mint az elfogadás és érzékenység
Musk nem lesz elnők. Ő lesz az első akit egy teslarobot kihajít a 10ikről mint az irobotban
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. november 6., szerda 12:51
https://x.com/ben_brechtken/status/1854028120723980636hehetheoriginal írta: talán a pénztárca fontosabb, mint az elfogadás és érzékenység
HozzászólásSzerző: géza » 2024. november 6., szerda 11:50
Szerintem nem csak azert alakulhatott igy, Biden ugye 81 millio szavazatot kapott, Trump 74.5et 2020-ban, jelenleg Harris 65-nel all, Trump meg 70-nel. Trump tehat hozza azt amit negy eve, de a demokratak nem tudtak ugy mozgositani, lehet elovalasztasokat kellett volna tartani idoben.hehetheoriginal írta: most akkor mi van/lesz?
koltoi kerdes
btw javitsatok ki, de csak azert alakulhatott igy, mert temerdek kek ment at a piros oldalra az elmult 4 evben. biztos veletlen, meg csak a propaganda miatt....
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. november 6., szerda 10:52
Nagy pálfordulás kell a Trump adminisztrációtól (de úgy általában az amerikai elittől is, oldaltól függetlenül), hogy Kínára máshogy tekintsen. Plusz ott van Musk is, akire konkrét veszélyt jelent a kínai elektromos autó piac.miro. írta:Miert? Most is nyal mindket oldalra..nuevo_ericco írta: Egyre több olyan vélemény, hogy Trump győzelmével az EU, főleg Németország is legalább részben beáll majd a Kína elleni gazdasági háborúba. Na ez ha valakinek rossz hír, akkor Orbán Viktornak és Magyarországnak biztosan.
Szerintem a bekito szerepet akarja majd,a vilag rendjet ujra osszerako nagy magyarsagot.
Vedjuk meg egyutt a magyarokat a barmitol es barkitol!!
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. november 6., szerda 10:46
Miert? Most is nyal mindket oldalra..nuevo_ericco írta: Egyre több olyan vélemény, hogy Trump győzelmével az EU, főleg Németország is legalább részben beáll majd a Kína elleni gazdasági háborúba. Na ez ha valakinek rossz hír, akkor Orbán Viktornak és Magyarországnak biztosan.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. november 6., szerda 10:26
Na ez az, amiben én egyáltalán nem vagyok biztos. Eléggé sajátosan aránytalan a magyar választási rendszer.hehetheoriginal írta:már csak másfél évet kell kibírni.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 6., szerda 10:09
már csak másfél évet kell kibírni.nuevo_ericco írta: Egyre több olyan vélemény, hogy Trump győzelmével az EU, főleg Németország is legalább részben beáll majd a Kína elleni gazdasági háborúba. Na ez ha valakinek rossz hír, akkor Orbán Viktornak és Magyarországnak biztosan.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. november 6., szerda 10:01
HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. november 6., szerda 9:40
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. november 6., szerda 9:34
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. november 6., szerda 9:28
Mivel nem az USA-ban született, max szenátor lehet.Halfkey írta: Elon Musk szerintem felépített magának egy politikai karriert valamikorra. Nem 4 év múlva, de ő is fogja tudni hozni ezt a bizniszből jövök brandet, még jobban is szerintem.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. november 6., szerda 9:27
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2024. november 6., szerda 9:26
Nem januártól számolva?Tjacks írta: Akkor megnyugodtam, Putyko és a koreai sleppje egy hónapon belül eltakarodik a szomszédból.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. november 6., szerda 9:22
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. november 6., szerda 9:21
De miért? Várni lehetett, hogy az infláció által okozott életszínvonal csökkenést büntetni fogják a szavazók (szinte mindenhol megtették, mért az USA lett volna a kivetel). A közvéleménykutatások is legjobb esetben szoros versenyt ígértek, aki pedig ismeri az elmúlt évek tendenciáit, tudja, hogy az anti-establishment szavazók már nem nyilatkoznak a közvéleménykutatóknak nem csak az USA-ban, hanem Európában sem, ezért állandóan alul mérik őket.ferni írta:szinte hihetetlen.
A demokraták pont, hogy nem erőltették ezeket a témákat, inkább a republikánusok tartották a felszín felett.hehetheoriginal írta: talán a pénztárca fontosabb, mint az elfogadás és érzékenység
Előbbiek miért hagynák el a győztes taktikát? Mondjuk szerintem az lesz a legnagyobb kihívás, hogy hiteles, Trumpnál trumpabb jelöltet találjanak 4 év múlva.csababarca írta: hogy mind a Republikánus, mind a demokrata párt észhez tér, és elkezdenek a következő választásra értelmezhető jelölteket felépíteni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 6., szerda 9:20
Jaja. Ezt mondtak 375nel is, meg 390nel is.Anthony írta:Ezek csak rövid távú mozgások szerintem. A crypto is 10%-ot emelkedett az éjszaka, de gondolom 2-3 nap és visszaáll minden.Caraway írta:
Azota 412, de ami a legdurvabb, az a dollar. Tegnap ota emelkedett 10-et, mar 383-on all. Jol reagalt az europai valutapiac a vedovamos trump winre.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. november 6., szerda 9:20
HozzászólásSzerző: babaking » 2024. november 6., szerda 9:19
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 6., szerda 9:14
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 6., szerda 9:13
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. november 6., szerda 9:11
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem