Senkire, mert ez vakvágány. Olyan, mintha CR-t akartuk volna 1/1ben pótolni.jxbell írta: Real Madrid are WORRIED about the central position after Toni Kroos left an even bigger void than anticipated, reveals Marca!
“This will be looked at in 2025 summer window”.
@Fabrizio Romano
Csak hogy végre Bár arra kíváncsi lennék, hogy kire gondoltak.
Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Az interben Calhanoglu a dpl es egeszen remekul csinalja, szerintem az egyik legalulertekeltebb jatekos a vilagon. Nem mondom, hogy ot kene hozni, mert szerintem nem igazolasokban kene gondolkozni, foleg nem a kpra, hanem olyan jatekrendszert kialakitani, ahol jatekosaink a legjobbjukat tudjak adni.Galacticos írta: Barella sem iranyito kozeppalyas, szerintem leginkabb xhaka hasonlit kroos jatekara.
Alexander arnold jo igazolas lenne, o sokat javitana a vedekezesunkon.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
nálam év hsz-e eddigOlyan középpályást keresnék, aki fehér, mert kell az ész a négerek közé.
thereisonly1ronaldo
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem az új kroost keresnem, mivel az lehetetlen küldetés.
Wirtz meg a hasonlo emberek sem az a poszt ami kell.
Olyan középpályást keresnék, aki fehér, mert kell az ész a négerek közé. Kellőképp mobolis es nem dadog nala a labda. Sokat melozik es fut. Tud labdát szerezni es osztogatni. Jo kicsiben es tobb ember között is megtartja, lejatsza, nem jon zavarba. El tudja jatszani kroos, osztogatos,
vagy modric dribblizős szerepkörét is( a maga modjan persze) és van tapasztalata a legnagyobb szinteken.
Holgyeim es uraim, a válasz: Vitinha
Wirtz meg a hasonlo emberek sem az a poszt ami kell.
Olyan középpályást keresnék, aki fehér, mert kell az ész a négerek közé. Kellőképp mobolis es nem dadog nala a labda. Sokat melozik es fut. Tud labdát szerezni es osztogatni. Jo kicsiben es tobb ember között is megtartja, lejatsza, nem jon zavarba. El tudja jatszani kroos, osztogatos,
vagy modric dribblizős szerepkörét is( a maga modjan persze) és van tapasztalata a legnagyobb szinteken.
Holgyeim es uraim, a válasz: Vitinha
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Mondjuk a kevés futásnak sok köze van a védekezésünkhöz és a támadásainkhoz is. Kb folyamatosan kevesebben védekezünk több támadó ellen és kevesebben támadunk több védő ellen, senki nem ér oda sehová vagy nem akar, el sem indul.
Így van, kell jobbra is egy beton Mendy és meg van oldva, az mindegy, hogyha sír nála a labda. TAA remek mélységi labdákat tud adni a védelmi vonalból, ami szerintem hiányzik Kroos óta a csapatból, a beadásai fényévekkel jobbak bármelyik szélső védőnknél. A védekezésnél meg a csapatmunkát kell összhangba hozni, láthatod balon ott van Mendy, azt ugyan úgy lófa.. a védekezésünk.Galacticos írta: Alexander arnold jo igazolas lenne, o sokat javitana a vedekezesunkon.
- Galacticos
Barella sem iranyito kozeppalyas, szerintem leginkabb xhaka hasonlit kroos jatekara.
Nico Paz
Meg kell kapja a lehetőséget, nekem senki ne mondja, hogy a barca tini titánjainál rosszabb.
De a legfontosabb, hogy az új edző igazoljon. Azért ha Xabi lesz az edző elég érdekes lesz, a 3-4-3-ra átállni (5-2-3), amikor a 4-3-3-ról akárhányszor el akartunk mozdulni Zidane-Ancelotti alatt, egy egyszerű 4-4-2 sem ment a fiúknak és ilyenkor kerülünk ilyen hullámvölgyekbe.
Szerintem most is vissza fogunk térni a 4-3-3-hoz, úgyhogy hétvégén Rodrygo borítékolhatóan a kezdőben lesz (helyesen). Bár Jude középpályán megint nem lesz oké, támadásépítésben megint döcögni fogunk, és átjáróház lesz a kp.
Én most Tchouamenit elengedtem, én nem számolok vele tovább a jövő real madridjában, jelen helyzetben a Valverde-Camavinga-Nico Paz néz ki a legjobbnak. Xabi rendszerében pedig a legjobb formában lévő 2. Camavingától kellene már egy kis játékintelligencia-rutin kombónak látszódnia, mert neki már nagyon szintet kellene ugrania, ha a kezdőbe követel magának helyet a jövőben. Ilyen szétesett kp-ban idén jó lehetősége van, de a gyermeteg hibáit nem bírja levetkőzni. Sokkal betonbiztosabban, megbízhatóbb passz játékkal kellene játszania, kevesebb felesleges labdacipeléssel.
Meg kell kapja a lehetőséget, nekem senki ne mondja, hogy a barca tini titánjainál rosszabb.
De a legfontosabb, hogy az új edző igazoljon. Azért ha Xabi lesz az edző elég érdekes lesz, a 3-4-3-ra átállni (5-2-3), amikor a 4-3-3-ról akárhányszor el akartunk mozdulni Zidane-Ancelotti alatt, egy egyszerű 4-4-2 sem ment a fiúknak és ilyenkor kerülünk ilyen hullámvölgyekbe.
Szerintem most is vissza fogunk térni a 4-3-3-hoz, úgyhogy hétvégén Rodrygo borítékolhatóan a kezdőben lesz (helyesen). Bár Jude középpályán megint nem lesz oké, támadásépítésben megint döcögni fogunk, és átjáróház lesz a kp.
Én most Tchouamenit elengedtem, én nem számolok vele tovább a jövő real madridjában, jelen helyzetben a Valverde-Camavinga-Nico Paz néz ki a legjobbnak. Xabi rendszerében pedig a legjobb formában lévő 2. Camavingától kellene már egy kis játékintelligencia-rutin kombónak látszódnia, mert neki már nagyon szintet kellene ugrania, ha a kezdőbe követel magának helyet a jövőben. Ilyen szétesett kp-ban idén jó lehetősége van, de a gyermeteg hibáit nem bírja levetkőzni. Sokkal betonbiztosabban, megbízhatóbb passz játékkal kellene játszania, kevesebb felesleges labdacipeléssel.
-
Tavaly vagy az idei átigazolási ablakban voltak hírek Barellaról. Vele mi van? Amikor a hírek voltak, akkor az én eyetestemen átment.wZoLee7 írta: Nem jut eszembe jelenleg olyan aki mozdítható lenne, illik a posztra, illik a szerepkörre és nem csak pénzkidobás lenne mert semmivel sem adna többet egy Arda, Modric, Ceba trio bármelyik tagjánál. Valaki?
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nem jut eszembe jelenleg olyan aki mozdítható lenne, illik a posztra, illik a szerepkörre és nem csak pénzkidobás lenne mert semmivel sem adna többet egy Arda, Modric, Ceba trio bármelyik tagjánál. Valaki?jxbell írta: Real Madrid are WORRIED about the central position after Toni Kroos left an even bigger void than anticipated, reveals Marca!
@Fabrizio Romano
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Guti
Real Madrid are WORRIED about the central position after Toni Kroos left an even bigger void than anticipated, reveals Marca!
@Fabrizio Romano
@Fabrizio Romano
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Miert kell állandóan ezeket a francia szarokat vásárolni?Pad'em írta: BREAKING: Real Madrid want to sign a RB URGENTLY!
Their main goal: Trent Alexander-Arnold.
Real Madrid are still looking at the market for a new CB but urgently signing a RB has become a PRIORITY.
Castello Lukeba is the main target at CB. But he is not the only one the club is following. @marca
Kattintás vadászat, hogy persze most hirtelen mindent akarunk 2 hónappal az átigazolási időszak előtt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Pad'em
BREAKING: Real Madrid want to sign a RB URGENTLY!
Real Madrid are still looking at the market for a new CB but urgently signing a RB has become a PRIORITY.
Castello Lukeba is the main target at CB. But he is not the only one the club is following. @marca
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- nzooli93
𝐁𝐑𝐄𝐀𝐊𝐈𝐍𝐆: Fede Valverde is a DOUBT for the game against Osasuna, reports The Athletic
Rotáció
Rotáció
mondjuk ezzel csak az a baj, h mint középhátvéd lehetőség esik ki, magyarán ha rüdi v militao botlik akkor nézhetjük majd ferland tesót középen.nzooli93 írta: 𝐁𝐑𝐄𝐀𝐊𝐈𝐍𝐆: Aurélien Tchouaméni has suffered a sprained ankle yesterday night!
He’s expected to be 𝐨𝐮𝐭 for around one month.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Most trollkodni lehet feljárni amíg újra formában nem jövünk?MorataMartin írta: Real Madrid’s Butragueño: “Signings on January market? No, we TRUST our players”.
“A few months ago we won the league and Champions League”. @FabrizioRomano
Újra hirtelen mindenki hülye a klubnál?
Mikor jelentett be átigazolási szándékot Butrageno? Egy vesztes meccs után főleg...mit kellett volna este mondania?
Ez PR, értsétek már meg, a csapatnak szól minden ilyen interjú, kifelé is a végsőkig azt kommunikáljuk hogy bízunk a csapatban...
A hiéna újságírok egyből ilyeneket kérdeznek, mit kellene rá válaszolni? Mi lenne a te kommunikációs stratégiád? Vagy csak amit érzünk, smi a szívünkön az a szánkon?
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Eladni, még januárban.nzooli93 írta: 𝐁𝐑𝐄𝐀𝐊𝐈𝐍𝐆: Aurélien Tchouaméni has suffered a sprained ankle yesterday night!
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
trustolhatja az aranylabda szintű jobbhátvédünket is a mankóival a váróteremben....
öreg emilio is megitta a magáét úgy látom, lehet hogy béell meg bajnokok vagyunk, csak igazából 3 olyan elem volt a csapatban, ami balondor top5 lett/kellett volna legyen a mult heten (beli formaban, carvajal és kroos kp-n).
szóval tedd le az italt ember, mert kurvára nem ez a csapat nyert bajnokságot meg béellt.
öreg emilio is megitta a magáét úgy látom, lehet hogy béell meg bajnokok vagyunk, csak igazából 3 olyan elem volt a csapatban, ami balondor top5 lett/kellett volna legyen a mult heten (beli formaban, carvajal és kroos kp-n).
szóval tedd le az italt ember, mert kurvára nem ez a csapat nyert bajnokságot meg béellt.
megszoktuk már, pár hétig átlagos játék, aztán pár hét sérülés.𝐁𝐑𝐄𝐀𝐊𝐈𝐍𝐆: Aurélien Tchouaméni has suffered a sprained ankle yesterday night!
thereisonly1ronaldo
- nzooli93
𝐁𝐑𝐄𝐀𝐊𝐈𝐍𝐆: Aurélien Tchouaméni has suffered a sprained ankle yesterday night!