Máshol nem láttam, így nem idézem, de (állítólag) Makka azt nyilatkozta a meccs után, hogy a jobboldalunk kuka. A liverpoolnak nem kell mást tennie, csak mennie ott előre.ToniKroos írta:Ennyire amúgy nem gyenge ő, csak nagyon magára hagyják. Egyszerűen az egész csapat nem tud jól együtt működni. A középhátvédek se jól segítenek be neki és ez fordítva is igaz. De a középpálya se hatékony, a támadók letámadási képességéről, már ne is beszéljünk. Ebben a katyvaszban nagyon nehéz egy alapból nem védő játékosnak jól teljesíteni. Szerintem ugyan úgy botrány szinte az egész csapat, nem lóg ki jobban lefelé, mint a többiek.ferni írta: Hát zsinórban ennyi rossz meccse fixen nem volt szélen se.
Botrány ami megy.
Meghogy ahányszor támad egy csapat ellenünk, ott van fixen a gólveszély.
Mint focistát sose tartottam sokra LV-t, nyilván a nagyon nem működő minden miatt is ilyen sz@r, amit mutat, ahogy te is írod, de az se segít ezen, h nem egy jó játékos.
Epic lenne, ha most nov-decemberben Carva hiánya miatt pár fronton már most kiszállnánk a meccsből.
Nem eu-s hely van a keretben? (Perpill csak Endrick foglal 1 helyet?) Valami téli vészigazolás délamerikából egyébként lehetséges?