Kylian Mbappé - 9

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.
Halfkey

Re: Kylian Mbappé - 9

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. november 9., szombat 17:15

Vigyázzatok, ne kritizáljátok Pappit, mert jön Hópi-hehe :D

Ott a helye a kezdőben, de kell hogy mutasson ennél többet és gyorsan, mert egy idő után nem lesz ott.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 9., szombat 16:22

Muszáj irnom, mielott elindul a fosaradat ebbe a topikba.
Nem is kerdes, hogy a kezdoben a helye, erezni, hogy veszelyes, a valasztasi opciok tarhaza van halisten az elmult evek duplanulla totalszar impotens tamadojateka utan/helyett, feludules az egesz, iden sohasem, eddig sem a tamadojatekkal volt a baj.
Jönnek majd a golok, de rendszeresen az az érzés, hogy barmikor barmennyit kepesek vagyunk rugni,egyfolytaban veszelyesek vagyunk.
Annyi tortent, hogy kitették/kiestek a homokzsakok a kezdobol vegre, vaszkez, militao, mendi es tucsipocs, es egybol osszeallt a kep, ma agresszivebb volt a labdaszerzes is.
Lam valverde se nelkulozhetetlen ugye, jhv-ba befer, ott kezdhet, de ha nagyon ellenkezik, meg a telefonjaval küldi el az asszonyt szarni, akkor nem ragaszkodnek hozza se
thereisonly1ronaldo

jxbell
Kedvenc játékosaid: Zidane, Guti
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: jxbell » 2024. november 9., szombat 16:07

Megkapja a labdát, megiramodik, 2 lépés után jobbra elhúzza. Ezt egy meccsen 10x, mindannyiszor labdavesztés a vége. Remélhetőleg el fogja kapni hamarosan a fonalat, mert ez eddig csalódás.

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. november 9., szombat 16:06

kiserik írta: Akárki akármit mond, ez továbbra is nulla. Semmi.

Ha le kellene írnom tömören: mint egy elkényeztetett kiskirály.
Hát mert az is volt. Itt más a helyzet, a stadionban Vinicius ballon d'or kantálás hallatszik, de Jude is karakter. Meg kell szoknia és a legjobbját nyújtania.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. november 9., szombat 16:04

Értem,hogy akar,de ez a onzo cselezkedes nekem nem pálya

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. november 9., szombat 16:03

Akárki akármit mond, ez továbbra is nulla. Semmi.

Ha le kellene írnom tömören: mint egy elkényeztetett kiskirály.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Vini-Jude-Kylian
--Fede---Arda
------Edu
Fran-Rudi-Tchou-Éder

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2024. november 9., szombat 15:22

https://youtu.be/2iae4GZXe1w?si=8oqtblOL2Ouy0h_W

Varjak a bukasat elegen.
Nemkell hogy a sajat szurkoloi is basztassak szerintem.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2024. november 9., szombat 15:19

Na ez nem volt szar a papától. :D

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2024. november 9., szombat 15:16

Toti írta: Az embert zavarja a labda konkretan
Az a passz eleg baba volt vininek mikor a jobb oldalrol indult..
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2024. november 9., szombat 15:11

Az embert zavarja a labda konkretan
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2024. november 8., péntek 18:54

https://www.instagram.com/reel/DCE0AWky ... pkczZmbDZs

Ennyi lenne… :ike:
ZIDANE

filatáska

HozzászólásSzerző: filatáska » 2024. november 8., péntek 15:24

Megtarthstod, nekem már meg van az összes típus. Többször is. :mrgreen:

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 8., péntek 15:22

egy filatáskát :coffee: :kalapos:
thereisonly1ronaldo

filatáska

HozzászólásSzerző: filatáska » 2024. november 8., péntek 15:20

Mit nyertem? :lol: Nem vagyok kisgyerek. :lol:

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 8., péntek 15:16

Nyertel leszarom :lol:
Hoch die Hände
Wochenende :kalapos:
thereisonly1ronaldo

filatáska

HozzászólásSzerző: filatáska » 2024. november 8., péntek 15:08

hehetheoriginal írta: dehogy technikásabb.....
ugy is mondhatnám, hogy kocogva, lassúba bárki képes simogatni a labdát meg finomkodni...

gondolom akkor belin se kéred számon, hogy miért nem ver meg 2-3-4 védőt és bassza be hosszu alsóba egyedül...
beli is túl sokszor megy bele ezekbe feleslegesen, bele is sérül általában sajnos.

aztán ha levesszük bappe extra éveit, nézzük csak a 2 játékost 21 éves korukig. bappe 19 évesen a csapata húzóembereként, legjobbjaként vb címet nyert. világbajnok, ami a legnagyobb dolog még mindig a fociban. belinek ott volt a lehetőség most az eb-n, illetve a vb-n is, már bőven meghatározó ember volt, a német bajnokságban a legjobbnak választották, a válogatott is bőven esélyes lett volna megnyerni, de nem tették, beli meg eltűnt a fontos meccsekre, ellentétben bappéval.
Egyrészt Bappe lassúba se csinál sokat. Bellingham nem finomkodik, hanem előnyt teremt a csapatnak a védők átjátszásával, nem álldogálva táncol a labda felett.
Másrészt mi köze a technikához, hogy ki milyen gyors. Bellingham ezeket a nehéz szituációkat ugyanúgy megoldja, mikor a saját maximumán fut.

Marcelo, Benzema, Modric, Kroos sem sprinter, mégis a legtechnikásabbak voltak. Nálam nem az a technika, hogy milyen látványos biciklik után futtatja magát az ember. Vini is pl. sokkal technikásabb Bappenal.

Bappe se ver meg nemhogy 3-4 védőt és bassza be a hosszúba, hanem 1-2-t se.
Belli lehet, hogy sokszor feleslegesen megy bele ezekbe, de elég jó arányban jön ki belőle jól. Gondolom nem a szerencsének köszönheti.

(valogatottat hagyjuk, kibaszott gyenge a nemzetkozi foci, van 2-3 elit csapat, aztan egyszer egyiknek jön ki a lépés, egyszer a másiknak, harmadszor meg a harmadiknak csalják össze....)
Ezt írtad pár kommenttel előtte. Most akkor ez hogy?

Pont erre gondoltam az eye tesztjeiddel kapcsolatban. Te megnézed az embert 17-18 évesen. Meglátod, hogy extrák az adottságai, majd elképzelsz egy ideális világot, ahol minden úgy alakul, hogy vérprofi hozzáállással kihozza magából az ember a maximumot.
Azóta eltelt 6 év, az ember pedig nem fejlődött, ergo eltékozolta a legjobb éveit fejlődés szempontjából.
Én bekapcsolom a tv-t, megnézem a meccset, és látom amit látok. Bappenak jelenleg köze nincs a világ legjobb játékosa címhez (ezt nem te írtad). Az, hogy mi volt van benne nem számít, hozzá ki magából aztán megállnak az érvek.

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. november 8., péntek 14:14

Van az alaves elleni golja, amit pont ketten csináltak meg. Idén eddig az a kedvenc golom a csapattol. Ott latszik, hogy amugy rohadt jó kemia lehetne a csapatban, meg van is valahol mélyen alul, ami előbb utóbb kitör. Abban a golban benne van minden. Agresszivan betörni, kis kényszerítő, védő megver gol. Tökösen, robbenekonysagbol, technikabol, ahogy kell.

Ilyen kis extrakat csinaltak vinivel is az atalanta ellen pl rögtön az első meccsen. Ahogy hehe irja en is ugy gondolom, hogy nem szabad a jelenlegi bappebol kovetkeztetest levonni, mert az egész csapat a beka segge alatt van. Serulesek, pech szeriakkal, edzostol, mindenestol nem nez ki jol semmi. carlo meg nem rakta ossze fejben mit akar játszatni es mi a fix kezdoje. Mert latszott már felvillanni parszor, hogy mit tudhat ez a csapat es milyen lehet bappe itt(is)

brutális

Az hogy ki a jobb ebben, meg abban azt nem tudom, mert én
csak azonos poszton szereplő embereket szoktam osszevetni egymassal. Az biztos, hogy egyikuknel sem sir a labda. Az viszont tény, hogy bappenak nehezebb dolga van jelenleg, mert az extra kepessegei szélről jönnek ki. Ő neki vagy egy jo shemale kurvazas kell majd, vagy valami galameccsen 4 golt loni, hogy lelazuljon es a mentalis gát atszakadjon
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 8., péntek 13:42

dehogy technikásabb.....
ugy is mondhatnám, hogy kocogva, lassúba bárki képes simogatni a labdát meg finomkodni...
de mikor berobbansz 30 feletti km/h-val, és jön egy erőből meglőtt labda, amit úgy vegyél át, hogy ne pattanjon el, ne érjen utol a védő, de a kapusnak se legyen helye és ideje kijönni, az egész más szint. vagy épp a sprintben történő kis területen kényszeritőzés, háromszögelések, sokkal nagyobb sebességen megy minden bappénál meg biniciusnál, mint a többieknél.
azt is vedd figyelembe, hogy milyen sebességgel csinálja bapi és beli a dolgokat.
sokkal nehezebb nagyobb sebességen megcsinálni a labdaérintéseket, irányváltásokat.

test, erő kihasználása valóban nem bappe erőssége, de ő nem center, nem ez a játéka.
gondolom akkor belin se kéred számon, hogy miért nem ver meg 2-3-4 védőt és bassza be hosszu alsóba egyedül...
beli is túl sokszor megy bele ezekbe feleslegesen, bele is sérül általában sajnos.

aztán ha levesszük bappe extra éveit, nézzük csak a 2 játékost 21 éves korukig. bappe 19 évesen a csapata húzóembereként, legjobbjaként vb címet nyert. világbajnok, ami a legnagyobb dolog még mindig a fociban. belinek ott volt a lehetőség most az eb-n, illetve a vb-n is, már bőven meghatározó ember volt, a német bajnokságban a legjobbnak választották, a válogatott is bőven esélyes lett volna megnyerni, de nem tették, beli meg eltűnt a fontos meccsekre, ellentétben bappéval.

felejtsd el mit csinál most a real madridban bappe a mezőnyben, nem mérvadó egyelőre, mert káosz az egész csapat. ne ebből vonj le következtetést, mert ez ugyanaz, mint amit az előbb kifogásoltál, hogy én beleveszem bappe extra éveit is a sikereihez az életkorából adódóan.
hogy ki hogy játszik konkrétan a madridban, kb a jövő szezonban lesz értelme beszélni róla, vagy max tavasszal, amikor ki kell tenni minden lapot az asztalra.
thereisonly1ronaldo

filatáska

HozzászólásSzerző: filatáska » 2024. november 8., péntek 13:01

Realista24 írta: Mibol vontad le azt a kovetkeztetest, hogy erosebb, mint a francia?
Bellinghamről beszéltem.
Kreatívabb, technikásabb pl., mert kis területen is ki tudja magát hámozni akár több ember közül is nehéz szituációkban. Számtalan ilyet láttunk tőle. Bappénál az eddigi!!! itteni pályafutásában elfogy a tudomány, ha nincs előtte terület. Konkrétan zavarja a hosszú lábai, mikor próbálkozik valami húzogatássql.
Látás, vision, ez nem meglepő, hiszen ő középpályás, sokkal több helyzetet tud teremteni a többieknek. Kombinatívan kényszerítőzik, ha a társak is felfogják, hogy a labdacipelés helyett néha jobb az egyérintőzés. Bappe eddig annyit csinál, hogy visszalép a vonalak közé, áll, megkapja a labdát, majd mivel nem ver meg védőt 1v1-ben, vagy nem kényszerítőzik s indul be, így olyan higuainosan vezeti befelé-hátrafelé a labdát és oldalpassz.
Erő, párharcok, tudja fedezni, megtartani a labdákat, akár a hátán az emberrel, csúszva-mászva. Bappe amint nem tudja tisztán, egyedül megkapni a labdát, kikerül a komfortzónából, sokszor lepattog az emberéről.
Levegőben Bellingham megtartja, tovább csúsztatja a fellőtt labdákat. Ezekben Bappe konkrétan zéró.
Helyezkedésben elég megnézni mondjuk a Milan és Barca elleni meccseket. Utóbbin szerintem nem kell magyarázni semmit, a Milan ellen pedig Bellingham csinált mindent, sokkal mélyebbről, amit a csatárunknak kellett volna. Területre, védelem mögé beindulás, védelmi vonal megbontása labda nélküli mozgással. Ezek is megmutatják pl., hogy valakinek mennyi esze van a játékhoz, érteni kell, hogy milyen mozgások hasznosak a csapatnak.

Nem kell velem egyetérteni, de smiley-k helyett szívesen olvasok ellenvéleményt.

Ja meg annyi hehe-nek, hogy Bappe többet ért el eddigi pályafutásában. Egyrészt idősebb 5 évvel, másrészt ne súlyozzuk már túl a veretes francia ligát cheat kóddal kiegészítve. Másrészt én elismerem a vb-t, papíron a legnagyobb cím, minőségben köze nincs a klubfutballhoz. Pont te is írtad előtte, hogy van 1-2 kiemelkedő csapat, egyszer egyiknek máskor másiknak jön ki a lépés. Szóval nem igazán értem ezt a többet ért el érvelést.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2024. november 8., péntek 8:50

Szerintem Bellinghamre gondolt, levegonel meg fejesekre.

Nem igazolom, nem is nagyon erdekel, nem is egy poszt, csak en igy ertelmeztem.

Szerk, semmi, nem frissultek a hozzaszolasok. :kalapos:
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Vissza: