Kommentáld a híreket
-
Re: Kommentáld a híreket
Igen, úgy néz ki, Kroos volt az utolsó Jenga darab, ami miatt mostanra dőlt a torony. Már idáig is inogott, ahogy fokozatosan kerültek ki az egyes darabok, mert a játék minősége, képe finoman szólva sem volt mindig az ínyemre, de az eredmények jöttek. Mindig akadt egy-egy extra teljesmítmény, néha felváltva, néha egyszerre, és a kupák jöttek. Főleg a két BL volt ilyen. Bajnokságok tk. papírformák voltak az elmúlt évek Barcája mellett.
Az én erősen szubjektív véleményem, hogy a vezetőségnek, stábnak erre fel kellett volna készülnie, és nálunk is meg keleltt volna lépni azt, amit a katalánok is megléptek Flickel. Fokozatosan átmenni egy többet futó, fizikálisabb, taktikailag jóval fegyelmezettebb játékra, mert ez a keret már alkalmatlan arra, amire az R24 által felsorol zsenik alatt alkalmas volt. Sima skillből megverni bárkit, akkor is, kevesebbet futva, ha épp ledomináltak minket.
A jó hír, hogy még nincs késő, és talán Ancelottival is menne, de akkor 180 fokos fordulat kell nem csak a stábtól, hanem a kerettől is. Az tovább nem fog menni, ha egy Milan vagy egy Dortmund, de akár spanyol középcsapat is sima akarással, több mozgással, futással, élesebb játékkal fölénk tud nőni egész félidőkre. Ha ez rendbe lesz rakva, akkor a védelem hiányosságai is kevésbé fognak kijönni szerintem.
Nyáron pedig aztán lehet többet költeni, mert szép dolog, hogy netto igazolási összegekben nem vagyunk az első 25-ben sem Európában az elmúlt 10 évet nézve, de ennek kezd látszódni a böjtje.
Az én erősen szubjektív véleményem, hogy a vezetőségnek, stábnak erre fel kellett volna készülnie, és nálunk is meg keleltt volna lépni azt, amit a katalánok is megléptek Flickel. Fokozatosan átmenni egy többet futó, fizikálisabb, taktikailag jóval fegyelmezettebb játékra, mert ez a keret már alkalmatlan arra, amire az R24 által felsorol zsenik alatt alkalmas volt. Sima skillből megverni bárkit, akkor is, kevesebbet futva, ha épp ledomináltak minket.
A jó hír, hogy még nincs késő, és talán Ancelottival is menne, de akkor 180 fokos fordulat kell nem csak a stábtól, hanem a kerettől is. Az tovább nem fog menni, ha egy Milan vagy egy Dortmund, de akár spanyol középcsapat is sima akarással, több mozgással, futással, élesebb játékkal fölénk tud nőni egész félidőkre. Ha ez rendbe lesz rakva, akkor a védelem hiányosságai is kevésbé fognak kijönni szerintem.
Nyáron pedig aztán lehet többet költeni, mert szép dolog, hogy netto igazolási összegekben nem vagyunk az első 25-ben sem Európában az elmúlt 10 évet nézve, de ennek kezd látszódni a böjtje.
Én megértem, ha nem elvárás a mindenéves BL győzelem, de az ellen hadd emeljünk már szót, amit a bajnokságban látunk. Új edzővel, 17 éves ifikkel, gálázva szopatják taknyosra jelenleg a ligát velünk együtt, miközben nekünk 3 aranylabda potenciálú játékosunk van és a világ legdrágább kerete. Az meg, hogy a fenti klasszisokkal olyan szerencsénk volt, hogy odaadtuk nekik a labdát itt van játszatok címszóval és szarrá nyertünk magunkat az elmúlt. Vinicius közel sem akkora klasszis, mint CR, de még Benzema se, hogy tőle várjuk a csodát, de ugyanígy elmondható a többi csapatrész visszafejlődésére. Ezeket edzői szinten kellett volna kezelni. És ezt évről évre lehetett volna, mert nem egyszerre és nem váratlanul ütet be a szar.Realista24 írta:Csalodas...csalodas. Persze, mindig minden csalodas, de hogy teged idezzelek, hat azert na!RealVazquez írta:
Hát azért na! Szerintem meg történne, óriási csalódás lenne egy nulla kupás szezon ezzel a kerettel. Mert azért annyira nem szar a keret, hogy legalább egy kupát ne tudnánk hozni. Pl. Ancelottinak biztosan megköszönnék a munkát.
Azt gondolom, versenyben leszünk a bajnoki címért, 9 pont sok, de ledolgozható, még fél távnál sem vagyunk.
BL-ben esélyes, hogy menni fogunk plusz egy kört 25-ben, hogy tavaszra állva maradjunk. A többi kupa, főleg a szuperkupa azért még ott van, amiért lehet versenyezni, “tiszta lappal” kezdeni.
Nyilván most szarul állunk, de ha kimászunk a gödörből és összeállunk, az nagy boost lehet a hajrára.
Az evek alatt elveszitettuk Ramost, Marcelot, CR-t, Karimot es Kroost, es mondhatni Modricot is.
Ennek a hatnak a jatekintelligenciaja, kemiaja es tudasa odaveri jelenleg az egesz keretet, meg ugy barkiet a vilagon.
Nem lehet ugyanazokat az eredmenyeket varni es elvarni, amiket ok egyutt, vagy evrol evre kevesebben hoztak, ugy hogy mar egyik sincs itt es meg csak megkozelitoleg sem potoltuk oket minosegben.
Jude mast tud, amit ezek a kozeppalyasok tudtak, Mbappe csak most erkezett.
Konkrétan egy masszív leépülést produkáltunk május óta és nem azt látjuk, hogy néha megbotlunk, hanem jelenleg nem versenyképes a csapat.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Csalodas...csalodas. Persze, mindig minden csalodas, de hogy teged idezzelek, hat azert na!RealVazquez írta:Hát azért na! Szerintem meg történne, óriási csalódás lenne egy nulla kupás szezon ezzel a kerettel. Mert azért annyira nem szar a keret, hogy legalább egy kupát ne tudnánk hozni. Pl. Ancelottinak biztosan megköszönnék a munkát.Realista24 írta:
Ramos a legnagyobb ever ott hatul, szivem hozna nyilvan, az eszem nem. Elment, nem szepen, adios.
Amugy nem tortenik semmi ám, ha eppen nem nyerunk semmit iden.
Azt gondolom, versenyben leszünk a bajnoki címért, 9 pont sok, de ledolgozható, még fél távnál sem vagyunk.
BL-ben esélyes, hogy menni fogunk plusz egy kört 25-ben, hogy tavaszra állva maradjunk. A többi kupa, főleg a szuperkupa azért még ott van, amiért lehet versenyezni, “tiszta lappal” kezdeni.
Nyilván most szarul állunk, de ha kimászunk a gödörből és összeállunk, az nagy boost lehet a hajrára.
Az evek alatt elveszitettuk Ramost, Marcelot, CR-t, Karimot es Kroost, es mondhatni Modricot is.
Ennek a hatnak a jatekintelligenciaja, kemiaja es tudasa odaveri jelenleg az egesz keretet, meg ugy barkiet a vilagon.
Nem lehet ugyanazokat az eredmenyeket varni es elvarni, amiket ok egyutt, vagy evrol evre kevesebben hoztak, ugy hogy mar egyik sincs itt es meg csak megkozelitoleg sem potoltuk oket minosegben.
Jude mast tud, amit ezek a kozeppalyasok tudtak, Mbappe csak most erkezett.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
amúgyis eu szuperkupát már behúztuk, azért ha carlo felébred addig valszeg a klub vbt is hazahozzuk az már 2 kupa.Realista24 írta:Ramos a legnagyobb ever ott hatul, szivem hozna nyilvan, az eszem nem. Elment, nem szepen, adios.Remy írta: Mondjuk a semminel meg mindig jobb lenne. Mert ez botrany, ami jelenleg van.
onnanstól meg, mint barcáék ezt a 2 kupát mindig ahhoz az évhez számoljuk ami nekünk jobban esik
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Hát azért na! Szerintem meg történne, óriási csalódás lenne egy nulla kupás szezon ezzel a kerettel. Mert azért annyira nem szar a keret, hogy legalább egy kupát ne tudnánk hozni. Pl. Ancelottinak biztosan megköszönnék a munkát.Realista24 írta:Ramos a legnagyobb ever ott hatul, szivem hozna nyilvan, az eszem nem. Elment, nem szepen, adios.Remy írta: Mondjuk a semminel meg mindig jobb lenne. Mert ez botrany, ami jelenleg van.
- Pad'em
Alabát elvileg január elejére várjuk vissza...
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
Ha tudják hozni ezt a szintet a szezon végéig, akkor teljesen megérdemelt lesz, és azt fogja jelenteni, hogy idén sokkal jobb munkát végeztek. Ezt el kell majd ismerni, nincs ezen semmi.Remy írta: Mondjuk en csalodott lennek, ha megint, sokadjara nem sikerulne a cimvedes, mikozben egy barca tinikkel es uj edzovel egybol behuz egy cimet.
Azert egy kis hanyas feljon ilyenkor.
Flick és a stábja hozott oda valamit, ami hiányzott, és ami idén talán nálunk is hiányzik.
Viszont nincs még vége a szezonnak, nálunk is volt már lehengerlő ősz, majd tavaszra teljesen elfogytunk.
Miért mondana le másfél évnyi fizuról? Én sem tenném.wZoLee7 írta: Magától meg gondolom majd nem látja be h ez ennyi volt és vonul vissza.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Teljesen kizárt dolognak tartom. Látjuk Militao hogy tért vissza. Azt is láttuk, hogy Alaba iszonyat gyenge volt egészségesen kb 2 évvel fiatalabban. Neki ahogy lejár a szerződése mehet, kár h ez a hatalmas fizetésével még 1,5 év. Magától meg gondolom majd nem látja be h ez ennyi volt és vonul vissza.reeed_ati írta: Alabából lesz még focista?
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Alaba elvileg már labdás edzéseket végez.reeed_ati írta: De nekem egy Laporte is megteszi, csak szerintem ő komoly fizut kérne, na meg messze van még a január is, viszont a gondjaink most vannak.
Alabából lesz még focista?
Nem úgy volt, hogy már edzeni fog ilyenkorra?
Bár vele, ha visszatér sem számolok már, akárcsak szegény Carvajjal.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mondjuk en csalodott lennek, ha megint, sokadjara nem sikerulne a cimvedes, mikozben egy barca tinikkel es uj edzovel egybol behuz egy cimet.
Dzsamalnak annyi bajnoki cime lesz, mint CRnek.
Dzsamalnak annyi bajnoki cime lesz, mint CRnek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Remy 2024. november 8., péntek 10:08-kor.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Nyilván nem, de ne adjuk ilyen könnyen a barcának azt a bajnoki címet, bl-esélyt.Realista24 írta:Remy írta: Mondjuk a semminel meg mindig jobb lenne. Mert ez botrany, ami jelenleg van.
- reeed_ati
De nekem egy Laporte is megteszi, csak szerintem ő komoly fizut kérne, na meg messze van még a január is, viszont a gondjaink most vannak.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ramos a legnagyobb ever ott hatul, szivem hozna nyilvan, az eszem nem. Elment, nem szepen, adios.Remy írta: Mondjuk a semminel meg mindig jobb lenne. Mert ez botrany, ami jelenleg van.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Valóban Vitinha az akire illik a leírás, és az is akot sehogy nem fogunk megszerezni. Az utolsó csapat leszünk ahová a párizs eladná. 2027-ben jár le a szerződése, az 55 millás piaci értékre a psg 80 alatt szóba sem állna velünk. Továbbá szerintem fel sem merül majd mint opció a vezetőségnél.realbeckham írta: Nem az új kroost keresnem, mivel az lehetetlen küldetés.
Wirtz meg a hasonlo emberek sem az a poszt ami kell.
Olyan középpályást keresnék, aki fehér, mert kell az ész a négerek közé. Kellőképp mobolis es nem dadog nala a labda. Sokat melozik es fut. Tud labdát szerezni es osztogatni. Jo kicsiben es tobb ember között is megtartja, lejatsza, nem jon zavarba. El tudja jatszani kroos, osztogatos,
vagy modric dribblizős szerepkörét is( a maga modjan persze) és van tapasztalata a legnagyobb szinteken.
Holgyeim es uraim, a válasz: Vitinha
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mondjuk a semminel meg mindig jobb lenne. Mert ez botrany, ami jelenleg van.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
38 eves, nagyobb ra az esely, hogy o is leserul, mint az hogy bevalik.reeed_ati írta: Én azt nem értem, ha van egy csapat nélküli Ramos a piacon, nekünk meg folyamat védőgondjaink vannak, akkor miért nem adunk neki egy évet, valami minimál fizuval.
Nem veszítenénk semmit, ezt a mostani militao szintet félgőzzel lehozná, meg amúgy is megnéznék egy Rüdi-Ramos párost középen.
Lehetne a címe Last Dance 2.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- reeed_ati
Én azt nem értem, ha van egy csapat nélküli Ramos a piacon, nekünk meg folyamat védőgondjaink vannak, akkor miért nem adunk neki egy évet, valami minimál fizuval.
Nem veszítenénk semmit, ezt a mostani militao szintet félgőzzel lehozná, meg amúgy is megnéznék egy Rüdi-Ramos párost középen.
Senkire, mert ez vakvágány. Olyan, mintha CR-t akartuk volna 1/1ben pótolni.jxbell írta: Real Madrid are WORRIED about the central position after Toni Kroos left an even bigger void than anticipated, reveals Marca!
“This will be looked at in 2025 summer window”.
@Fabrizio Romano
Csak hogy végre Bár arra kíváncsi lennék, hogy kire gondoltak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
Az interben Calhanoglu a dpl es egeszen remekul csinalja, szerintem az egyik legalulertekeltebb jatekos a vilagon. Nem mondom, hogy ot kene hozni, mert szerintem nem igazolasokban kene gondolkozni, foleg nem a kpra, hanem olyan jatekrendszert kialakitani, ahol jatekosaink a legjobbjukat tudjak adni.Galacticos írta: Barella sem iranyito kozeppalyas, szerintem leginkabb xhaka hasonlit kroos jatekara.
Alexander arnold jo igazolas lenne, o sokat javitana a vedekezesunkon.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
nálam év hsz-e eddigOlyan középpályást keresnék, aki fehér, mert kell az ész a négerek közé.
thereisonly1ronaldo