Elektronika
- BLaZE
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle
Re: Elektronika
A 13 Pro-val nem tudsz mellényúlni. Hibátlan a mai napig.
halálomig madridista leszek
Nővérem iphone párti, imádó, minden, de talán egy 9-es, 10-est, tudom is én milyet gyűr most.
A családból meg mindenki más tufa az iphone-hoz, de szeretnénk neki "upgradelni" karácsonyra, de azért nem a legújabbat persze, mert annyira azért nem vagyunk eleresztve.
Melyik ami még a régebbi verziók közül jól hasít és megéri most is? Leginkább itt szerintem a fotózás a lényeg, járnak mindenhova a gyerkőccel, legyenek róla jó képek.
Szerintem ha mindenki beszáll a családból, akkor ilyen 200 környéke ami még belefér.
Köszi-puszi mindenkinek!!!!
(az ajánlott időszakos lézeres szemműtétet természetesen nem felejtem el idén sem )
A családból meg mindenki más tufa az iphone-hoz, de szeretnénk neki "upgradelni" karácsonyra, de azért nem a legújabbat persze, mert annyira azért nem vagyunk eleresztve.
Melyik ami még a régebbi verziók közül jól hasít és megéri most is? Leginkább itt szerintem a fotózás a lényeg, járnak mindenhova a gyerkőccel, legyenek róla jó képek.
Szerintem ha mindenki beszáll a családból, akkor ilyen 200 környéke ami még belefér.
Köszi-puszi mindenkinek!!!!
(az ajánlott időszakos lézeres szemműtétet természetesen nem felejtem el idén sem )
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Sennheisernel olvass utana, hogy megvannak e/maradtak e erre a szeriara is a korabbi problemak, pl mikor lemerul teljesen a fules es a toltodoboza, akkor a doboz nem tud eleg feszultseget atadni, igy vagy a bal vagy a jobb oldali fules teljesen halott lesz, szet kell hozza szedni es egy olyan elemet vmit rakotni, aminek a feszkoja nagyobb, mint amit a doboz lead (vannak rola youtubeon videok)gkovi írta: Ha jól emlékszem, valaki írta hogy Sony WF1000x fülhallgatót használ. Az lenne a kérdésem, hogy tényleg érezhetően gyengébbek a basszusok?
Ez és a Sennheiser True Wireless 4 között vacillálok.
Lehet javitottak mar
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Redondo, Zidane, R. Carlos, Iker Casillas, Ronaldo, Marcelo, Raul, McManaman, CR, Xabi Alonso, Varane, Pepe, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Fradi
Ha jól emlékszem, valaki írta hogy Sony WF1000x fülhallgatót használ. Az lenne a kérdésem, hogy tényleg érezhetően gyengébbek a basszusok?
Előző kommentre rákötve itt a teszt:Assault66 írta: Sziasztok!
Valakinek esetleg van tapasztalata a Honor Magic 6 pro telefonnal? A feleségemet szeretném meglepni, de dilemmázok, hogy mi lenne a megfelelő. A telefont egyetlen dologra használjuk a GoPro és fényképező mellett... Fényképezésre. Így ez lenne a legfőbb szempont, hogy minnel jobb legyen a kamera.
iPhone vagy Honor ez a nagy kérdés.
Honor nem Google támogatott? Milyen hátrányokkal jár?
Köszönöm a segítséget előre is.
https://mobilarena.hu/teszt/honor_magic ... talma.html
A topikját érdememes felkeresni, esetleg ott kérdezni, ahogy írták is előttem.
https://prohardver.hu/tema/honor_magic6 ... friss.html
Illetve ugyanitt a Milyen okostelefont vegyek topikot is tudom ajánlani, összefoglalóban ott van milyen infókat kell leírni kb ha keresel telefont.
https://prohardver.hu/tema/melyik_okost ... friss.html
Nagyon jók itt a topikok, amik pörögnek igazán, tényleg értenek hozzá és ha valaki véletlen hülyeséget írna szétoltják egyből...
- ___Samy___
Mobilarenas tesztek segitenek neked igazan. En azokat szoktam nezni telefonvassrlas elott, illetve a cikk vegen a forumba beleolvasok.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: Lampard, Ronaldo, Hierro, Zidane,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Sziasztok!
Valakinek esetleg van tapasztalata a Honor Magic 6 pro telefonnal? A feleségemet szeretném meglepni, de dilemmázok, hogy mi lenne a megfelelő. A telefont egyetlen dologra használjuk a GoPro és fényképező mellett... Fényképezésre. Így ez lenne a legfőbb szempont, hogy minnel jobb legyen a kamera.
Iker Casillas
Salgado-Hierro-Ramos-Carlos
Lampard-Modric
Bale-Zidane-CR
Ronaldo
Salgado-Hierro-Ramos-Carlos
Lampard-Modric
Bale-Zidane-CR
Ronaldo
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Közben lehet rájöttem, ezekben amit Zsuninnyo linkelt, nem új a vga és a hdd..
- hehetheoriginal
Igy. Hasznalt motyora is. Tokmindegy mit ir a gyoker elado, mit szeretne.Realista24 írta:Törveny szabalyozza, nem lehetne elvileg csak 3 honap. Minimum 1 ev, 100k felett 200ig 2, 300ig 3. Nem?reeed_ati írta: Vga-ra, meg Hdd-re, miért csak 3hónap a gari?
Hdd még hagyján, de azért, ha a 100ezres videókártya megnyekken fél év után, az nem esne olyan jól..
Vagy máshol is csak ennyit adnak rá?
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Törveny szabalyozza, nem lehetne elvileg csak 3 honap. Minimum 1 ev, 100k felett 200ig 2, 300ig 3. Nem?reeed_ati írta: Vga-ra, meg Hdd-re, miért csak 3hónap a gari?
Hdd még hagyján, de azért, ha a 100ezres videókártya megnyekken fél év után, az nem esne olyan jól..
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- reeed_ati
Vga-ra, meg Hdd-re, miért csak 3hónap a gari?
Ennyiert en vmi ilyesmit ajanlanek: https://hardverapro.hu/apro/gamer_pc_rt ... _1-50.htmlreeed_ati írta: Keresztfiaméknak kellene keresnem, valami használható PC konfigot.
Mivel 10-en x éve keresgéltem ilyet utoljára, nem vagyok naprakész, az lenne a kérdésem, hogy tudtok-e ajánlani valami megbízható boltot, ahol érdemes lenne nézelődnöm?
De, ha valaki épp benne van a témában, akkor jöhet akár konfig is, magára csak a gépre lenne olyan 250ezer.
Laptoppal szemben én a pc-t javasoltam, egyrészt otthonra kellene csak, másrészt mivel gyerekek, úgyis akarnak játszani rajta és hasonló árban, gondolom jóval karcsúbb lenne tudásra egy laptop..
Első nekifutásra találtam egy ilyen ajánlást, ez olyan 260 lenne:
CPU: Ryzen 5 5600G 6C/12Tx3,9GHz+gyári hűtő
LAP: Asus Prime B450M-A II
SSD: Dahua C900 Plus 1TB 3400/3000 MB/s
TÁP: Seasonic B12 BC-550 Bronze
RAM: 2x8GB ADATA XPG GAMMIX D35 3200 MHz CL16
HÁZ: Aerocool CS-107
VGA: Sapphire RX 6600 8GB GDDR6 128 bit
Vélemény? Köszi előre is!!
De nezegesd errefele, vannak olcsobb es jobbak, mint amit bedobtal.
Az okolszabaly amugy kb a laptop kb 2x olyan draga mint a hasonlo teljesitmenyu asztali gep.
- reeed_ati
Keresztfiaméknak kellene keresnem, valami használható PC konfigot.
Mivel 10-en x éve keresgéltem ilyet utoljára, nem vagyok naprakész, az lenne a kérdésem, hogy tudtok-e ajánlani valami megbízható boltot, ahol érdemes lenne nézelődnöm?
De, ha valaki épp benne van a témában, akkor jöhet akár konfig is, magára csak a gépre lenne olyan 250ezer.
Laptoppal szemben én a pc-t javasoltam, egyrészt otthonra kellene csak, másrészt mivel gyerekek, úgyis akarnak játszani rajta és hasonló árban, gondolom jóval karcsúbb lenne tudásra egy laptop..
- hehetheoriginal
ennyiért sztem esélytelen a windows tablet.
gondolom a méret miatt kell tablet, meg az érintőképernyő miatt, egy régebbi refubished surface pro vagy inkább érintőképernyős régebbi üzleti laptop jöhet szóba max, de 100k-ért sztem kizárt.
esetleg lehet ilyen robo&kala-ban gondolkodni (ár érték arányban a best, ami bár nem x86, de teljesértékű windows fut rajta), de az ilyet drónnal kell vadászni kb, és az importköltségek miatt durván megugrik az ára.
gondolom a méret miatt kell tablet, meg az érintőképernyő miatt, egy régebbi refubished surface pro vagy inkább érintőképernyős régebbi üzleti laptop jöhet szóba max, de 100k-ért sztem kizárt.
esetleg lehet ilyen robo&kala-ban gondolkodni (ár érték arányban a best, ami bár nem x86, de teljesértékű windows fut rajta), de az ilyet drónnal kell vadászni kb, és az importköltségek miatt durván megugrik az ára.
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric
https://rendeljkinait.hu/tesztek/szamit ... let-teszt/tubatibi írta: Sziasztok!
Tablet vásárlás, aminek megkellene felelni:
- Nagy képernyő
- Windows rendszer: Word, Excel használata
- Youtube, Netflix, HBO használata
- Csatlakoztatni lehessen hozzá billentyűzetet(amiben van egér is)
Közepes árkategóriában.
Nézd meg ezt az oldalt, hátha valami megtetszik.
- hehetheoriginal
hehetheoriginal írta: Az mit jelent, hogy kozepes arkategoria?
70.000-100.000 Ft között gondoltam.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- hehetheoriginal
Sziasztok!
- Nagy képernyő
Közepes árkategóriában.
- Nagy képernyő
Közepes árkategóriában.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
Nem is tudom mitevo lennek nelkule, tenyleg barmit kell vasarolnom elso hogy ott nezek korbe.Realista24 írta:Willhaben patikagéza írta: Nem tudom Magyarorszagon van-e ertelmezheto hasznaltaru oldal, de en mindenkepp ott neznek korbe. Itt kint Willhabenen veszek kb. mindent, Dyson porszivot behuztam 300 euroert, top medium gaming pc-t 650 euroert, de a kedvencem az volt amikor egy ket hetes iPhonet vettem meg 350 euroval olcsobban, mert epp akkor jott ki az uj modell, es a csavonknak nagyon megtetszett az.