Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. november 10., vasárnap 10:31

A 33 éves van Dijkot jó nagy fizuval okos lenne idehozni, majd ő is lerokkan itt nekünk :D
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. november 10., vasárnap 10:18

tubatibi írta: Nem erőltetném ezt a francia vonalat jelenleg. Jobb a marketingjük, mint amilyen jók valójában.

Trent, Van Dijk, Davies ingyen nyáron. :mrgreen:
Jó névsor. Fizetésben túl soknak. Tűnik.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2024. november 10., vasárnap 10:10

Nem erőltetném ezt a francia vonalat jelenleg. Jobb a marketingjük, mint amilyen jók valójában.

Trent, Van Dijk, Davies ingyen nyáron. :mrgreen:
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. november 10., vasárnap 9:37

nzooli93 írta: Rudigernek is kene majd 1-2 meccs pihenő néha.
Hát nagyon kéne, szar a térde pihentetni kéne minél többet, mert nála is beüthet a gebasz simán aztán akkor tenyleg annyi.

Mellesleg Asencio már a nyári felkeszülési meccseken is jól játszott. Ugyanúgy Jacobo is simán bíztató volt Joan mellett, csak ugye utóbbinel szintén ACL, és Jacobo is sérült volt.

Fortea is simán megállná a helyét, de ott majd gondolom most Valverde lesz nyomatva amíg vissza nem tér LV.

Azt írja Relevo, hogy bár Laporteot nagyra tartjuk bonyolult lenne a leigazolása, úgyhogy Lukeba a fő célpont, akiből kinézzük, hogy a védelem vezére lehet a jövőben.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. november 10., vasárnap 8:50

Hat nem vagyok orvos, nemtudom melyiknek mennyi köze van a nem piheneshez,de Rodrygo multheten meg ugye serult volt, kár volt kapkodni vele.
Meg többször elmondtuk, hogy ha Carlo nem pihentet,az élet majd megoldja...
Lucassal se tudom mi volt a terve? Kepes lett volna vele vegig játszatni az egész szezont? Miota kidolt Carvajal vegig őt tolta, ennyi meccshez hozza se volt szokva szerintem,elotte is azert tudott sérülékeny lenni,meg o se tul fiatal mar. Tegnap latszott ,hogy bajnokságban, főleg otthon,nyugodtan lehet próbálgatni ifibol is. Rudigernek is kene majd 1-2 meccs pihenő néha.

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo

HozzászólásSzerző: Steve » 2024. november 9., szombat 22:45

Nagyon durva, ami itt folyik a sérülésekkel.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. november 9., szombat 19:51

LV: 3 hét
Rodrygo: legalább 1 hónap
Militao: 9 hónap...

Mindez egy félidő alatt.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. november 9., szombat 19:15

Végre sok gólos győzelem, látszott, hogy ma jobban akartuk végre. Mondjuk szerintem a játékban semmivel sem voltunk különbek mint a barca ellen a gólokig, csak ma berúgtuk a helyzeteket. Én továbbra sem értem miért LV lövi a szögleteket meg néha ad be szabadrúgást, gőze sincs h kell ezt csinálni. Az is biztos, hogy Tchou innentől CB lesz ha tetszik ha nem, mert Cama jobb vkp mint Ő. Gyorsabb, jobb labdával, ugyan olyan jól védekezik viszont sokkal inkább odateszi magát a szereléseknél. Ahogy azt egy vkp-nak kell. Fran is bejátszotta magát a kezdőbe, na nem a lövésével ott hangosan felnevettem, de ég és föld Mendyhez képest. Jobban is védekezik mostanra már mint a francia. Egyébként ha ez az Asencio jó, akkor tolni kell, Tchou játszhat Rüdiger helyett is ha a németet pihentetnénk. Akinek nem tetszik a felállás nyáron mehet. Valszeg Fede lesz a jhv, bár én bízom benne, hogy Fortea lehetőséget kap és él vele. Nem várok klasszis teljesítményt, de LV-nél nem nehéz jobbnak lenni, ketten Fedével megoldják. Én továbbra sem vágom miért Arda a szélső és Brahim a kp-s ha együtt vannak a pályán, nekem teljesen logikus, hogy fordítva kellene lennie, de az edzők jobban tudják gondolom. MBappe rohadt gyors, ma több labdánál is már azt hittem elvesztettük erre simán befutotta, kár h a kapu előtt olyan mint Vinicius az első éveiben. Továbbra is a legnagyobb probléma, hogy Judenak kell a kp-ról érkeznie a kapu elő mint center, ezt ha sikerül korrigálni akkor lehet ebből még valami, ha nem akkor új szemlélet és felfogás kell majd a támadó harmadunkba. Tegyem hozzá, Xabi 3421-es taktikája minden csak nem kompatibilis a keretünkkel, szóval a jelenlegi problémákra még mindig Carlo a legalkalmasabb, még...

Amúgy miért van az, hogy egy csomószor már-már olyan mintha Davide totál mást csinálna mint amit az apja csinál? Meccsek közben párszor elcsíphető akérdőre vonásos feje ahogy Carlora néz :lol:

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2024. november 9., szombat 19:02

hehetheoriginal írta: En nagyon elem, az osszes balfasz vedonk leserul, gyere gyere castilla :lol: :lol: :lol:
I love it
minden sérülésért kár, de Mendy csak pihent ma :D
következő meccsen kezd Fran helyett...

Leganessel játszunk legközelebb, ott vállaható lenne a Fran Rüdi Asencio Fortea védősor :hmmm:

nagy kár az is, hogy Joan is ACL sérülést szenvedett, mert benne tényleg sok van/volt, Asenciónál jobb vélemények voltak róla :hmmm:

Jim

HozzászólásSzerző: Jim » 2024. november 9., szombat 18:54

Galacticos írta: Azert valld be hogy elvonultal egy kis magányra a kissrac golpassza utan. :mrgreen:
pont ezt a meccset nem láttam, csak összefoglalót :vivo: :mrgreen:

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2024. november 9., szombat 18:52

Jim írta:
hehetheoriginal írta: Mai utan en nyomatnam a castillas kisgyereket agybafobe kezdobe, aztan tucsipocsi meg mehet oda, ahol az elso itteni evet toltotte. A padon.
Nem Jim masik accountja vagyok :kalapos:

Jhv-be valverde, ha nem akarja, akkor o is pad es johet oda is fortea. Nem maltai szeretetszolgalat vagyunk.
végre te is megvilágosodtál :agree: :mrgreen:

amúgy viccen kívül remélem mindenki elhiszi, hogy itt is vannak tehetségek bőven, nem csak a Barcánál :shutup:

nyilván csak egy részük fog beválni, de egy legetőséget megérdemelnek
Azert valld be hogy elvonultal egy kis magányra a kissrac golpassza utan. :mrgreen:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. november 9., szombat 18:39

Ijesztően hasonlít Alaba esetére.

Mindkét KH katasztrófa volt a sérüléséig, majd sokkal jobb teljesítmény lett helyette lerakva.
Múltkor Nacho volt a megoldás, most meg még kérdés ki lesz az.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. november 9., szombat 18:38

Szopás volt a mai de igazából egyik ember se hozott olyan formát amiért siratni kéne. Itt a gond inkább az, hogy darabra nem vagyunk meg. Pl militao és lucas oldala annyira fail volt az elmúlt hetekben, hogy akárkit dobunk be már csak azért mert beletúrtunk az állóvízbe sokkal rosszabb nem lehet. Ez az Asencio meg még csinált is valamit :mrgreen:

Viniből még a végén góllövő lesz bappéból meg csere ha így megyünk tovább :mrgreen:
Bellinghemnek is jót tett a gól bár az, hogy őt kritizálták tényleg mutatja mennyire fogalmatlan a futballtársadalom.

Össze fog ez állni idővel kérdés addig lőtávon belül leszünk-e még. Meg a pool ellen nem kéne nagy zakóba beleszakadni mert szerintem akkor Carlot kivágják ha ott is ilyen wtf meccset hozunk.

Jön a válogatott szünet pappét addig valahogy rendbe kell hozni fejben.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Jim

HozzászólásSzerző: Jim » 2024. november 9., szombat 18:27

hehetheoriginal írta: Mai utan en nyomatnam a castillas kisgyereket agybafobe kezdobe, aztan tucsipocsi meg mehet oda, ahol az elso itteni evet toltotte. A padon.

Jhv-be valverde, ha nem akarja, akkor o is pad es johet oda is fortea. Nem maltai szeretetszolgalat vagyunk.
végre te is megvilágosodtál :agree: :mrgreen:

amúgy viccen kívül remélem mindenki elhiszi, hogy itt is vannak tehetségek bőven, nem csak a Barcánál :shutup:

nyilván csak egy részük fog beválni, de egy legetőséget megérdemelnek

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. november 9., szombat 17:58

Galacticos írta: En siman kinezem carlobol h a mai utan a kisgyereket ledobja a padra gulu es endrick mellé, es berakja majd mendyt cbbe.
Vini ballondor performansz volt a masodik felidoben.
Bappe pedig borzasztoan gorcsos.
Meglattam melegiteni Mendyt azt hittem ma is ez jon :lol:

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2024. november 9., szombat 17:45

Ha felépül Tchouaméni nálam még befér valahova a középpályán :mrgreen: . Fontos meccsekre (bl) azért csak jobb lenne AT, Cama és Belli, mint Modric.

A Fede jh dolgot viszont erőltetném én is. Skillset megvan hozzá, 1 évet késett, hogy ki legyen próbálva többet ott is. Bár nyilván egy ilyen vérszegény osa elleni meccsből messzemenő következtetéseket nem lehet levonni, de remélem ott ragad.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2024. november 9., szombat 17:40

En siman kinezem carlobol h a mai utan a kisgyereket ledobja a padra gulu es endrick mellé, es berakja majd mendyt cbbe.
Vini ballondor performansz volt a masodik felidoben.
Bappe pedig borzasztoan gorcsos.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. november 9., szombat 17:35

Mai utan en nyomatnam a castillas kisgyereket agybafobe kezdobe, aztan tucsipocsi meg mehet oda, ahol az elso itteni evet toltotte. A padon.

thereisonly1ronaldo

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. november 9., szombat 17:19

Anthony írta: Militao is on the alert for a new serious knee injury: everything points to a torn cruciate ligament

Rip
Ha igy lesz akkor az karrier ende a legmagasabb szinten.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2024. november 9., szombat 16:51

ELSiete írta:
MarioCirolo írta:

Elvileg o volt az egyik a castillasok kozul, aki botranyba keveredett, szoval ne lepodjetek meg ha ujra felkapjak a storyt.
Alvaro Rodriguez. Emlékszem több gólt is fejelt / lőtt, még meg is voltunk lepődve. Aztán csak kijott, hogy a labda nem túl jó helyen van nála, nagyon suta mozgása volt emlékeim szerint. Egyébként a Wikipédia szerint a Getafenal kell keresni. :D
Ez a srác a labdával kifejezetten magabiztosnak tűnt. Most kaphatja a lehetőséget, kétlem, hogy Militao hamar visszatérne. Valószínűleg hosszútávon amúgy Tchou fog beugrani a brazil helyére, ha ő visszajött.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

Vissza: