Premier League
Re: Premier League
Képességek meg vannak Szoboszlainál plusz benne van a clutch faktor, ami egy hatalmas érték, még ha a Poolnál ez nem is jött még ki.
Én is azt mondom, hogy fejben kéne rendberakni, túl nagy volt a szintlépés plusz el is hitte mekkora sztár, ami nem is csoda.
Fogja még az Anfield állva tapsolni Szoboszlait, nem kell izgulni.
Én is azt mondom, hogy fejben kéne rendberakni, túl nagy volt a szintlépés plusz el is hitte mekkora sztár, ami nem is csoda.
Fogja még az Anfield állva tapsolni Szoboszlait, nem kell izgulni.
Magyar játékos, nem fogja tudni ezt levetkőzni labdával, legjobb esetben egy közepes játékos ilyen téren PL szinten.
A Lipcsei kezdőbe is úgy került be, hogy az edzőváltás után ki lett rakva a középpálya szélére.
Ami benne kiemelkedő, az a Red Bull iskolából jövő labda nélkül játék, valószínűleg Klopp ezért vette meg, Slotnál is ezért került vissza a szezon elején a kezdőbe a tavaszi padozás után.
A Lipcsei kezdőbe is úgy került be, hogy az edzőváltás után ki lett rakva a középpálya szélére.
Ami benne kiemelkedő, az a Red Bull iskolából jövő labda nélkül játék, valószínűleg Klopp ezért vette meg, Slotnál is ezért került vissza a szezon elején a kezdőbe a tavaszi padozás után.
Szerintem könnyelmű és kényelmes, Jones gyengébb, de sokkal hatáfozottabb és direktebb játékkal kitűnik. Szoboban meg semmi rámenősség nincs.ziro4vr írta: Pedig ebből a liverpooli kp felhozatalbol ki lehetne tűnni, de ezen a szinten nincs idő annyit gondolkodni a labdával meg forgolodni stb amit Szobo szokott mondjuk a válogatottban.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Nincsen szerintem az ő önbizalmával gond, most éppen olyan helyzet állt elő hogy Curtis Jones elkapott egy jó formát, a Gravenberch-Mac Allister duó pedig adott. Simán visszakerülhet a kezdőbe bármikor ha Jones hoz pár gyengébb meccset, vagy ha Dominik csereként tud olyat hozni amit a kezdők nem. A tavalyi szezonból kiindulva nem is feltétlen baj ha nincs folyamatosan 90 perceztetve, rohadt sok a meccs, a kupákban-bajnokikon felváltva így is fog kezdeni mert kell a rotáció.
Ott van példának a bal szél, Luis Diaz az első számú ember, de Gakpo idén szerintem kifejezetten jó és eredményes is, mégsem kezdhetnek általában egyszerre.
Valamelyik nap láttam a youtube csatornájukon egy inside training videót, abban éppen megverte Dominik egy befejezési gyakorlatban Salaht és Darwint mikor versenyeztek, ment is a cukkolás közben
Ott van példának a bal szél, Luis Diaz az első számú ember, de Gakpo idén szerintem kifejezetten jó és eredményes is, mégsem kezdhetnek általában egyszerre.
Valamelyik nap láttam a youtube csatornájukon egy inside training videót, abban éppen megverte Dominik egy befejezési gyakorlatban Salaht és Darwint mikor versenyeztek, ment is a cukkolás közben
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
- Kedvenc csapatod: FCB
majd valaki kijavít ha rosszul gondolom, én azt látom, hogy semmi önbizalma nincs, megkapja és nem előre játszik, hanem csak a tuti oldalpassz, mindent egy érintésből akar megoldani, azzal a jobb lábbal ami neki van nem lövi el húszról és ez ellentmondás ugyan, de az alázatot, a tüzet sem látom benne.'shutterisland írta: szobo egy sokat jatszo cserekent is szep sztori lenne, csak annak fenyeben, hogy 70 millerert vettek es az elso felszezonjaban a fel vilag ot istenitette a poolban, megis csalodas, hogy ilyen gyorsan igy beleszurkult.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
liverpoolnal nem volt meg hullamvolgy, pedig nem brilliroznak, arsenal is osszeszedheti magat, en azon se lepodnek meg, ha a vegen az arsenal-pool-city harmas barmilyen sorrendben 5 ponton belul lesz a vegen.
szobo egy sokat jatszo cserekent is szep sztori lenne, csak annak fenyeben, hogy 70 millerert vettek es az elso felszezonjaban a fel vilag ot istenitette a poolban, megis csalodas, hogy ilyen gyorsan igy beleszurkult.
szobo egy sokat jatszo cserekent is szep sztori lenne, csak annak fenyeben, hogy 70 millerert vettek es az elso felszezonjaban a fel vilag ot istenitette a poolban, megis csalodas, hogy ilyen gyorsan igy beleszurkult.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Hat ha nem is stabil kezdőként de nyer egy pl-t magyarként az durva lenne bár szerintem a citynél is ugyanaz van mint nálunk, megterhelő állandóan toppon lenni sok sérült stb.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hatha legalabb cserekent majd tud dobni a kpn.
De eleg szomoru hogy ebbol a gyèr liverpoolbol nemtud kiemelkedni.
De eleg szomoru hogy ebbol a gyèr liverpoolbol nemtud kiemelkedni.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Danke Toni
Zinedine Zidane
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Pedig ebből a liverpooli kp felhozatalbol ki lehetne tűnni, de ezen a szinten nincs idő annyit gondolkodni a labdával meg forgolodni stb amit Szobo szokott mondjuk a válogatottban.
Nem illik.
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Szobi pad, teljes joggal.
Sok pool meccset nézek idén is, nem értettem eddig Slot-ot,hogy miért játszatja Domit, szerintem mindig az egyik leggyengébb teljesítményt nyújtotta, lassan észreveszi a kopasz ducsman,hogy mizu. Sajna.
Sok pool meccset nézek idén is, nem értettem eddig Slot-ot,hogy miért játszatja Domit, szerintem mindig az egyik leggyengébb teljesítményt nyújtotta, lassan észreveszi a kopasz ducsman,hogy mizu. Sajna.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
amugy most jogtalan aranylabdatol fuggetlenul tenyleg stabilabbak rodrival.
de ez a 4 zako zsinorban szerintem negativ rekord nemhogy a city pep erajaban de meg pep topligas edzoi palyafutasaban is.
de ez a 4 zako zsinorban szerintem negativ rekord nemhogy a city pep erajaban de meg pep topligas edzoi palyafutasaban is.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Jön az új világrend, Barca dominancia.ferni írta: Durva, hogy az elmúlt 3 év top2 csapata, mi meg a City így leengedett.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Ennyit jelent az aranylabdásuk hiánya.ferni írta: Durva, hogy az elmúlt 3 év top2 csapata, mi meg a City így leengedett.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- chronic
Nem inkább élet és törvényszerű? Képtelenség mindig a csúcson lenni, na meg kitudja, lehet ez a két csapat fogja játszani májusban a bl döntőt.ferni írta: Durva, hogy az elmúlt 3 év top2 csapata, mi meg a City így leengedett.
Durva, hogy az elmúlt 3 év top2 csapata, mi meg a City így leengedett.
- chronic
Nyomod brajton.
4 pep vereség zsinórban, volt ilyen már?
4 pep vereség zsinórban, volt ilyen már?
- lestat
Na csak panaszkodom kellett.
2-1 a Brightonnak
2-1 a Brightonnak
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
- lestat
Brighton konkretan mindent is kihagy a City ellen.
City sem túl acèlos idèn.
City sem túl acèlos idèn.
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
VAR szobában megint alszanak. Sima piros volt ez a hentelés.
Lisandro martinez az egyik legundorítóbb köpedék játékos a mai felhozatalból.
Lisandro martinez az egyik legundorítóbb köpedék játékos a mai felhozatalból.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Jó ezRealista24 írta:Szép voltAnthony írta: Most amikor egyszer botlik a City akkor kell balek legyen az Arsenal és a Pool is