Konzolok
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Konzolok
Kozben megjött a pro kipróbáltam pár játékban igaz a legújjabb játékok nincsenek még meg nekem. Zero dawn pókember 1 last of us part 1 amin rajta van az enchached pecsét azok a játékok nagyon szépek, raytracing baszó 4k60at hozza stabilan de kell hozzá tv. Nappaliban van olyan tv-nk ami támogat mindent hdr vrr hdmi 2.1 ott gyönyörű. Mezei 4k tvn ugyanazt hozza mint a sima ps 60fps-el. 2k monitoron is tűéles meg szebb mint a benti tv-n.
A gép maga jobban néz ki kissebnek tűnik viszont a controller amit adnak hozzá nemtom miafasz de nagyon ócskának tűnik anyagban megmintha kissebb is lenne de lehet beképzelem.
Kb most hozza a ps az enchached játékokban azt amiért hajlandó vagyok pc-ről visszaváltani mert az utóbbi időben elszoktam tőle mert minden jobban futott a gépemen. Most vannak kb egálban de majd beújjítok pár mostani aaa gamet mert azokból levagyok maradva.
Amin nincs pro plecsni az csontra ugyanaz semmi különbséget nem érzékelek. Ami csalódás, hogy megint van performance meg quality mode ami fail mert azzal volt hirdetve, hogy végre megszűnik a kompromisszum dehát ugyanott landoltunk ha a lehető legjobb grafikát akarod akkor megint 30fpshez kell nyúlni.
330at biztos nem ér meg de mivel eladtam a simát 180-190ért bőven jó és akkor ez már kitart a gen végéig reméljük ki is hajtják.
De tényleg csak az vegye akinek érzékeny a szeme a részletekre az fpsre meg tényleg van hozzá egy 400ezres tv ami tud mindent.
Ennek a gépnek a GtaVI lesz az értelme addig szerintem bőven ráér a váltással aki gondolkozik.
A gép maga jobban néz ki kissebnek tűnik viszont a controller amit adnak hozzá nemtom miafasz de nagyon ócskának tűnik anyagban megmintha kissebb is lenne de lehet beképzelem.
Kb most hozza a ps az enchached játékokban azt amiért hajlandó vagyok pc-ről visszaváltani mert az utóbbi időben elszoktam tőle mert minden jobban futott a gépemen. Most vannak kb egálban de majd beújjítok pár mostani aaa gamet mert azokból levagyok maradva.
Amin nincs pro plecsni az csontra ugyanaz semmi különbséget nem érzékelek. Ami csalódás, hogy megint van performance meg quality mode ami fail mert azzal volt hirdetve, hogy végre megszűnik a kompromisszum dehát ugyanott landoltunk ha a lehető legjobb grafikát akarod akkor megint 30fpshez kell nyúlni.
330at biztos nem ér meg de mivel eladtam a simát 180-190ért bőven jó és akkor ez már kitart a gen végéig reméljük ki is hajtják.
De tényleg csak az vegye akinek érzékeny a szeme a részletekre az fpsre meg tényleg van hozzá egy 400ezres tv ami tud mindent.
Ennek a gépnek a GtaVI lesz az értelme addig szerintem bőven ráér a váltással aki gondolkozik.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- nzooli93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Köszi, közben megvettem en is, igaz csak az alapot, de pénteken már játszható lesz.
Anno az elso harom nagyot ment nálunk,iskola utan pentek delutanonkent
Anno az elso harom nagyot ment nálunk,iskola utan pentek delutanonkent
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Így elsőre annyira dinamikus és reszponzív az egész rengeteg kombó van szerintem sokkal több mint a tenkaichi3-ban.Valahogy érződik minden ütés. Kamera bugok vannak néha de egy ilyen játéknál ez várható volt.A játék maga nagyon szép karakterek is kivéve 1-2 ami szerintem nagyon mellé ment, SSJ3 és kid goku botrány ahogy kinéznek.nzooli93 írta:Véleményt tudnal majd irni?dzsi91 írta: Sparking Zero goty
Sztori mód nem is erdekel annyira, az online része jobban,abban milyen játékmódok vannak,es milyen a kiválasztás (gondolok arra,hogy olyannal rak ossze,akivel valamennyire hasonlo szinten vagytok)
Online még nem próbáltam meg inkább story mode-os vagyok amihez szerintem bőven lesz kritikám a videók alapján de maga a gameplay kurvajó. Ami így elsőre nagy fail ami remélem orvosolva lesz az a 12 map ami kurva kevés és a storyban valszeg fájni fog janemba vagy baby ellen nem a megfelelő harctéren bunyózni de remélem ez pótolva lesz dlc formájában. A környezet is elég faszán él a harcokkal úgyhogy érthető ha realeasere nem tudtak többet összerakni.
De ez szerintem simán bárkinek élvezhető nem kell dragonball fannak lenni hozzá.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Sosem volt kérdés.dzsi91 írta: Sparking Zero goty
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- nzooli93
Véleményt tudnal majd irni?dzsi91 írta: Sparking Zero goty
Sztori mód nem is erdekel annyira, az online része jobban,abban milyen játékmódok vannak,es milyen a kiválasztás (gondolok arra,hogy olyannal rak ossze,akivel valamennyire hasonlo szinten vagytok)
- dzsi91
Sparking Zero goty
- nzooli93
El fog készülni az Alien Isolation 2
- dzsi91
HDMI elosztót használ valaki? Tudtok ajánlani hdmi 2.1es elosztót olyat ami a minimum 3 max 4 tv/monitorra küld ki képet. Vagy 2.0 is jó ha tudja a 4k60-at. Az se baj ha támogatja a főbb ps5 funkciókat hdr vrr de az annyira nem fontos.
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
- Kedvenc csapatod: FCB
FPS mód, klasszik gta kocsik, új rádióállomások. Rosszul fogalmaztam, nem a lebutítva a legmegfelelőbb szó rá, talán az, hogy az akkori next gen konzolok nyilván többet bírtak, így több extrát is kapott.Marky írta: A grafikan kivul mi volt lebutitva? Ugy emlekszek meg az online resz is mukodott PS3-on.
@Remy ismerve a Rockstar tempóját a 7 jó lesz nyugdíjaskoromra
- dzsi91
h3x0r írta:igy csinald: https://www.instagram.com/reel/C_s2d8KRgbf/dzsi91 írta:Igazából pont szülinapom környékén hoznák ki úgyhogy valszeg át is tudom venni anélkül, hogy asszony kettéhasítsa a fejem amikor meglátja ha tényleg kiküldik.
- h3x0r
igy csinald: https://www.instagram.com/reel/C_s2d8KRgbf/dzsi91 írta:Igazából pont szülinapom környékén hoznák ki úgyhogy valszeg át is tudom venni anélkül, hogy asszony kettéhasítsa a fejem amikor meglátja ha tényleg kiküldik.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
A grafikan kivul mi volt lebutitva? Ugy emlekszek meg az online resz is mukodott PS3-on.magnus666 írta:nem pont ez a topik, de ide is illik, szóval én nem venném meg/nem fogom megvenni a jelenlegi konzolgenerációra a 6-ot, a Rockstar valószínüleg ugyanazt fogja csinálni amit az 5-el, kiadják majd még ps8-ra is. És az 5 esetében az x360-as és ps3-as verzió utólag eléggé butított volt a későbbi generációkra érkezőkhöz képest.BLevi96 írta:GTA 6
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nem baj ez. Legyen rendben, aztan akkor kit erdekel ez a par honap.csakalaci írta: puff.. Assasins Creed Shadows release date elhalasztva 2024 Novemberrol 2025 Februarra..
Haat Ubisoft megjobban vagja maga alatt a fat..
Jo hat ilyen alapon akkor varjuk meg a GTA 7et. Az ugyis jobb lesz.magnus666 írta:nem pont ez a topik, de ide is illik, szóval én nem venném meg/nem fogom megvenni a jelenlegi konzolgenerációra a 6-ot, a Rockstar valószínüleg ugyanazt fogja csinálni amit az 5-el, kiadják majd még ps8-ra is. És az 5 esetében az x360-as és ps3-as verzió utólag eléggé butított volt a későbbi generációkra érkezőkhöz képest.BLevi96 írta:GTA 6
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- dzsi91
Nem nagyon fogynak még most is belehet rakni szinte mindenhol a kosárba Euronicsnál előrendeltem, csak ott volt utánvétes. Igazából pont szülinapom környékén hoznák ki úgyhogy valszeg át is tudom venni anélkül, hogy asszony kettéhasítsa a fejem amikor meglátja ha tényleg kiküldik. Ugyanitt 2020as(vagy 21 már nem tudom) PS5 eladó november 12-től.
- dzsi91
Mekkora teógerek nemlehet előrendelni csak ha kifizetem most gondoltam berendelem aztán majd eldöntöm novemberig.
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
- Kedvenc csapatod: FCB
nem pont ez a topik, de ide is illik, szóval én nem venném meg/nem fogom megvenni a jelenlegi konzolgenerációra a 6-ot, a Rockstar valószínüleg ugyanazt fogja csinálni amit az 5-el, kiadják majd még ps8-ra is. És az 5 esetében az x360-as és ps3-as verzió utólag eléggé butított volt a későbbi generációkra érkezőkhöz képest.BLevi96 írta:GTA 6
- P. Krisz
Stalker 2, ha nem csúszik megint és az Indiana Jones nagyot szólhat.
Arpg műfaj kedvelőinek meg a Path of Exile 2.
Arpg műfaj kedvelőinek meg a Path of Exile 2.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Ja.. pedig gondolkoztam hogy karácsonyra jó lesz így nem is fog már semmi nagy megjelenni idén.csakalaci írta: puff.. Assasins Creed Shadows release date elhalasztva 2024 Novemberrol 2025 Februarra..
2025 viszont robbani fog: AC Shadows, Ghost of Yotei, GTA 6
-
- Kedvenc játékosaid: Iker, Zidane, Marcelo, Kroos
puff.. Assasins Creed Shadows release date elhalasztva 2024 Novemberrol 2025 Februarra..
We're Real Madrid - and being successful is part of our DNA. -Toni Kroos
-
Ha képesek lesznek, így van. Elég nagy a csend arrafelé, nekem gyanús, hogy valami készül a konyhában.ferni írta:Ha képesek lesznek olyan szintre leredukálni az input lagot, hogy ne lehessen észrevenni, akkor az parádé lenne, de én nem hiszem, hogy ez lehetséges, főleg hogy a felhasználóknál lesz mindenféle net.nuevo_ericco írta:
Az akkor bukó lesz, mert a következő Xbox valószinűleg egy app lesz, amit feltelepítesz a tévédre, és havi díjért, cloudon/streamen keresztül fogod játszani a játékokat.
Pluszban kompetitív játékokra alkalmatlan lenne, mert lehetetlen elérni ugyanazt a reszponzívitást.
Amúgy a GeForce Now 60 Hz-nél elég jó számokat mutatott már két éve is:
https://www.eurogamer.net/digitalfoundr ... lternative