Premier League
Re: Premier League
Magyar játékos, nem fogja tudni ezt levetkőzni labdával, legjobb esetben egy közepes játékos ilyen téren PL szinten.
A Lipcsei kezdőbe is úgy került be, hogy az edzőváltás után ki lett rakva a középpálya szélére.
Ami benne kiemelkedő, az a Red Bull iskolából jövő labda nélkül játék, valószínűleg Klopp ezért vette meg, Slotnál is ezért került vissza a szezon elején a kezdőbe a tavaszi padozás után.
A Lipcsei kezdőbe is úgy került be, hogy az edzőváltás után ki lett rakva a középpálya szélére.
Ami benne kiemelkedő, az a Red Bull iskolából jövő labda nélkül játék, valószínűleg Klopp ezért vette meg, Slotnál is ezért került vissza a szezon elején a kezdőbe a tavaszi padozás után.
Szerintem könnyelmű és kényelmes, Jones gyengébb, de sokkal hatáfozottabb és direktebb játékkal kitűnik. Szoboban meg semmi rámenősség nincs.ziro4vr írta: Pedig ebből a liverpooli kp felhozatalbol ki lehetne tűnni, de ezen a szinten nincs idő annyit gondolkodni a labdával meg forgolodni stb amit Szobo szokott mondjuk a válogatottban.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Nincsen szerintem az ő önbizalmával gond, most éppen olyan helyzet állt elő hogy Curtis Jones elkapott egy jó formát, a Gravenberch-Mac Allister duó pedig adott. Simán visszakerülhet a kezdőbe bármikor ha Jones hoz pár gyengébb meccset, vagy ha Dominik csereként tud olyat hozni amit a kezdők nem. A tavalyi szezonból kiindulva nem is feltétlen baj ha nincs folyamatosan 90 perceztetve, rohadt sok a meccs, a kupákban-bajnokikon felváltva így is fog kezdeni mert kell a rotáció.
Ott van példának a bal szél, Luis Diaz az első számú ember, de Gakpo idén szerintem kifejezetten jó és eredményes is, mégsem kezdhetnek általában egyszerre.
Valamelyik nap láttam a youtube csatornájukon egy inside training videót, abban éppen megverte Dominik egy befejezési gyakorlatban Salaht és Darwint mikor versenyeztek, ment is a cukkolás közben
Ott van példának a bal szél, Luis Diaz az első számú ember, de Gakpo idén szerintem kifejezetten jó és eredményes is, mégsem kezdhetnek általában egyszerre.
Valamelyik nap láttam a youtube csatornájukon egy inside training videót, abban éppen megverte Dominik egy befejezési gyakorlatban Salaht és Darwint mikor versenyeztek, ment is a cukkolás közben
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
- Kedvenc csapatod: FCB
majd valaki kijavít ha rosszul gondolom, én azt látom, hogy semmi önbizalma nincs, megkapja és nem előre játszik, hanem csak a tuti oldalpassz, mindent egy érintésből akar megoldani, azzal a jobb lábbal ami neki van nem lövi el húszról és ez ellentmondás ugyan, de az alázatot, a tüzet sem látom benne.'shutterisland írta: szobo egy sokat jatszo cserekent is szep sztori lenne, csak annak fenyeben, hogy 70 millerert vettek es az elso felszezonjaban a fel vilag ot istenitette a poolban, megis csalodas, hogy ilyen gyorsan igy beleszurkult.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
liverpoolnal nem volt meg hullamvolgy, pedig nem brilliroznak, arsenal is osszeszedheti magat, en azon se lepodnek meg, ha a vegen az arsenal-pool-city harmas barmilyen sorrendben 5 ponton belul lesz a vegen.
szobo egy sokat jatszo cserekent is szep sztori lenne, csak annak fenyeben, hogy 70 millerert vettek es az elso felszezonjaban a fel vilag ot istenitette a poolban, megis csalodas, hogy ilyen gyorsan igy beleszurkult.
szobo egy sokat jatszo cserekent is szep sztori lenne, csak annak fenyeben, hogy 70 millerert vettek es az elso felszezonjaban a fel vilag ot istenitette a poolban, megis csalodas, hogy ilyen gyorsan igy beleszurkult.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Hat ha nem is stabil kezdőként de nyer egy pl-t magyarként az durva lenne bár szerintem a citynél is ugyanaz van mint nálunk, megterhelő állandóan toppon lenni sok sérült stb.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hatha legalabb cserekent majd tud dobni a kpn.
De eleg szomoru hogy ebbol a gyèr liverpoolbol nemtud kiemelkedni.
De eleg szomoru hogy ebbol a gyèr liverpoolbol nemtud kiemelkedni.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Danke Toni
Zinedine Zidane
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Pedig ebből a liverpooli kp felhozatalbol ki lehetne tűnni, de ezen a szinten nincs idő annyit gondolkodni a labdával meg forgolodni stb amit Szobo szokott mondjuk a válogatottban.
Nem illik.
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Szobi pad, teljes joggal.
Sok pool meccset nézek idén is, nem értettem eddig Slot-ot,hogy miért játszatja Domit, szerintem mindig az egyik leggyengébb teljesítményt nyújtotta, lassan észreveszi a kopasz ducsman,hogy mizu. Sajna.
Sok pool meccset nézek idén is, nem értettem eddig Slot-ot,hogy miért játszatja Domit, szerintem mindig az egyik leggyengébb teljesítményt nyújtotta, lassan észreveszi a kopasz ducsman,hogy mizu. Sajna.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
amugy most jogtalan aranylabdatol fuggetlenul tenyleg stabilabbak rodrival.
de ez a 4 zako zsinorban szerintem negativ rekord nemhogy a city pep erajaban de meg pep topligas edzoi palyafutasaban is.
de ez a 4 zako zsinorban szerintem negativ rekord nemhogy a city pep erajaban de meg pep topligas edzoi palyafutasaban is.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Jön az új világrend, Barca dominancia.ferni írta: Durva, hogy az elmúlt 3 év top2 csapata, mi meg a City így leengedett.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Ennyit jelent az aranylabdásuk hiánya.ferni írta: Durva, hogy az elmúlt 3 év top2 csapata, mi meg a City így leengedett.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- chronic
Nem inkább élet és törvényszerű? Képtelenség mindig a csúcson lenni, na meg kitudja, lehet ez a két csapat fogja játszani májusban a bl döntőt.ferni írta: Durva, hogy az elmúlt 3 év top2 csapata, mi meg a City így leengedett.
Durva, hogy az elmúlt 3 év top2 csapata, mi meg a City így leengedett.
- chronic
Nyomod brajton.
4 pep vereség zsinórban, volt ilyen már?
4 pep vereség zsinórban, volt ilyen már?
- lestat
Na csak panaszkodom kellett.
2-1 a Brightonnak
2-1 a Brightonnak
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
- lestat
Brighton konkretan mindent is kihagy a City ellen.
City sem túl acèlos idèn.
City sem túl acèlos idèn.
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
VAR szobában megint alszanak. Sima piros volt ez a hentelés.
Lisandro martinez az egyik legundorítóbb köpedék játékos a mai felhozatalból.
Lisandro martinez az egyik legundorítóbb köpedék játékos a mai felhozatalból.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Jó ezRealista24 írta:Szép voltAnthony írta: Most amikor egyszer botlik a City akkor kell balek legyen az Arsenal és a Pool is
- LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Szobinak érik a pad sajnos.