Értékeld a legutóbbi meccset
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
En odaadnam morientesfeju sracnak az evet.
Megnezni kovi 2-3 meccsen is, ha ugyanolyan stabil, mint az osa ellen volt, akkor simán.
Aztan közben lehet nezni baszo kezdoembert, nem ilyen atlag futottak meg arcokat, hanem sok eves megoldast. mert van egy olyan erzesem, hogy rüdi is pengeelen tancol es csucsra van jaratva, barmikor johet egy serules
Megnezni kovi 2-3 meccsen is, ha ugyanolyan stabil, mint az osa ellen volt, akkor simán.
Aztan közben lehet nezni baszo kezdoembert, nem ilyen atlag futottak meg arcokat, hanem sok eves megoldast. mert van egy olyan erzesem, hogy rüdi is pengeelen tancol es csucsra van jaratva, barmikor johet egy serules
thereisonly1ronaldo
Azér ez vicc, az a 30 millió manapság semmi, cserébe kapnál egy spanyol ligát, blt ismerő top játékost.Pad'em írta:Ahogy kivettem Laportért fizetnénk ennyit mert már 30. Lukebáért már jobban zsebbe kell nyúlni, bár az szerintem nyárra marad. Gondolom vmi olcsóbb rövidtávú megoldás a terv januárban max.Faust írta:
Vegulis, lehozhato az ev a castilla vedosoraval is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Mintha valami csöves olasz középcsapat lennénk. Legjobban gazdálkodó klub vagyunk már isten tudja mióta.Pad'em írta:Elvileg 30 milliót kérne Laportért az Al Nassr, mi olcsóbb opciót keresünk, Militao sérülése elött már volt kapcsolatfelvétel, de csak 10-12 milliót költenénk marcás Ramón Alvarez szerint.Pad'em írta: Azt írja Relevo, hogy bár Laporteot nagyra tartjuk bonyolult lenne a leigazolása, úgyhogy Lukeba a fő célpont, akiből kinézzük, hogy a védelem vezére lehet a jövőben.
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ahogy kivettem Laportért fizetnénk ennyit mert már 30. Lukebáért már jobban zsebbe kell nyúlni, bár az szerintem nyárra marad. Gondolom vmi olcsóbb rövidtávú megoldás a terv januárban max.Faust írta:Vegulis, lehozhato az ev a castilla vedosoraval is.Pad'em írta:
Elvileg 30 milliót kérne Laportért az Al Nassr, mi olcsóbb opciót keresünk, Militao sérülése elött már volt kapcsolatfelvétel, de csak 10-12 milliót költenénk marcás Ramón Alvarez szerint.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
EBt kb végigtolta és megnyerték, ha ott megállta a helyét ide is csak elég lesz még hiába van araboknál, jobbat én se tudok.Realista24 írta: Jo ez a Laporte amugy? Nem remlik nekem.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Vallejonál jobbRealista24 írta: Jo ez a Laporte amugy? Nem remlik nekem.
De egyébként is. Nem véletlen fizetett érte Pepperoni is anno nagy pénzt. Tényleg jó választás lenne.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jo ez a Laporte amugy? Nem remlik nekem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Vegulis, lehozhato az ev a castilla vedosoraval is.Pad'em írta:Elvileg 30 milliót kérne Laportért az Al Nassr, mi olcsóbb opciót keresünk, Militao sérülése elött már volt kapcsolatfelvétel, de csak 10-12 milliót költenénk marcás Ramón Alvarez szerint.Pad'em írta: Azt írja Relevo, hogy bár Laporteot nagyra tartjuk bonyolult lenne a leigazolása, úgyhogy Lukeba a fő célpont, akiből kinézzük, hogy a védelem vezére lehet a jövőben.
- Pad'em
Elvileg 30 milliót kérne Laportért az Al Nassr, mi olcsóbb opciót keresünk, Militao sérülése elött már volt kapcsolatfelvétel, de csak 10-12 milliót költenénk marcás Ramón Alvarez szerint.Pad'em írta: Azt írja Relevo, hogy bár Laporteot nagyra tartjuk bonyolult lenne a leigazolása, úgyhogy Lukeba a fő célpont, akiből kinézzük, hogy a védelem vezére lehet a jövőben.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Speciel én egyiket sem küldeném el, de látom, átjött a mondandómhehetheoriginal írta:Hat még mennyit sporolnank, ha elkuldenenk carvajalt, militaot es bappet is, beszeld meg erik havereddel, talaltok biztos kozos halmazt es megoldastcart írta: Őt is el lehetne küldeni közös megegyezéssel mint Hazardot, valamennyit spórolna a klub.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Hat még mennyit sporolnank, ha elkuldenenk carvajalt, militaot es bappet is, beszeld meg erik havereddel, talaltok biztos kozos halmazt es megoldastcart írta: Őt is el lehetne küldeni közös megegyezéssel mint Hazardot, valamennyit spórolna a klub.
thereisonly1ronaldo
Őt is el lehetne küldeni közös megegyezéssel mint Hazardot, valamennyit spórolna a klub. Utána mehetne valami arab csapathoz levezetni.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Alaba fizetése akkor szabadul fel ha lehar a szerződése. Pénzt nem fog itthagyni.ferni írta: Lesz ott felszabaduló fizu bőven ha rendbe rakjuk a keretet.
Alabától el kell köszönni. Botrány mennyit keres. 20+.
Ceballos-Luka-Lucas-Mendy is kb 10-10-10-10 Milla évente.
Fran Garcia 5 milló.
Ennyi jelenleg akit én fixen elküldenék nyáron.
Davies+Miguel, KH, Trent
Vallejo helyett is lehetne hozni valakit, aki nem keres sokat.
KPra is hoznék valakit, meg egy Joselu féle arc is jól jönne.
Szóval itt minden attól függ, hogy Alabát sikerül-e lepasszolni vagy sem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Akar komoly, akar nem, rég nevettem ekkorát,
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
ez komoly kérdés?bluebike írta:Ki az az Onne?Kerlon írta: Scalvinit vagy Bastonit is megnézném az olasz vonalról khvnek.
Angoloknál kicsit túlértékelnek mindenkit, beleértve Salibát is. Onnét esetleg Ruben Diast hoznám, de rohadt drága lehetne és felteszem nem is nagyon mozdítható.
Szerk. Scalvini most nézem offos, mert neki is elszallt a terdszalagja.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Lesz ott felszabaduló fizu bőven ha rendbe rakjuk a keretet.
Fran Garcia 5 milló.
Davies+Miguel, KH, Trent
Fran Garcia 5 milló.
Davies+Miguel, KH, Trent
Ki az az Onne?Kerlon írta: Scalvinit vagy Bastonit is megnézném az olasz vonalról khvnek.
Angoloknál kicsit túlértékelnek mindenkit, beleértve Salibát is. Onnét esetleg Ruben Diast hoznám, de rohadt drága lehetne és felteszem nem is nagyon mozdítható.
Scalvinit vagy Bastonit is megnézném az olasz vonalról khvnek.
K
K
nzooli93 írta: Hat nem vagyok orvos, nemtudom melyiknek mennyi köze van a nem piheneshez,de Rodrygo multheten meg ugye serult volt, kár volt kapkodni vele.
Meg többször elmondtuk, hogy ha Carlo nem pihentet,az élet majd megoldja...
Lucassal se tudom mi volt a terve? Kepes lett volna vele vegig játszatni az egész szezont? Miota kidolt Carvajal vegig őt tolta, ennyi meccshez hozza se volt szokva szerintem,elotte is azert tudott sérülékeny lenni,meg o se tul fiatal mar. Tegnap latszott ,hogy bajnokságban, főleg otthon,nyugodtan lehet próbálgatni ifibol is. Rudigernek is kene majd 1-2 meccs pihenő néha.
Biztos lehetsz benne hogy nem Ancelotti dönti el a sérültekről hogy játszhatnak vagy nem.
Ha az orvosi csapat azt mondja mehet akkor okés a dolog.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Saliba, Trent, Davis.tubatibi írta: Nem erőltetném ezt a francia vonalat jelenleg. Jobb a marketingjük, mint amilyen jók valójában.
Trent, Van Dijk, Davies ingyen nyáron.
Mendy el, 100 körül ki is jönnénk + a magas fizuk.
Modric fizuja valszeg felszabadul nyáron. Másrészt rohadtul nem mehet ez így tovább. Szezonok mehetnek el amiatt, mert nincs védelem, vagy tele vagyunk sérültekkel.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots